Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Stærkt arbejde af kineserne. Forhaster sig ud i en sparerunde, hvor man alligevel ender med at udbetale over halvdelen af årslønnen til træneren man afskeder, hvilket i forlængelse nedbringer lønnen man kan betale til en ny træner.
Samtidig står man uden reelle alternativer, og prøver i sidste time at hente en træner som er i avancerede forhandlinger med den største rival, og står nu uden mulighed for at tilknytte en træner der på nogen vis gør os konkurrencedygtige.
Nummer to på listen når lige at forlænge med et hold han åbenbart ser som værende mere attraktive sportsligt, selvom vi lige har vundet mesterskabet.

Man pisser kort og godt i bukserne for at holde varmen, og kan nu se frem til at kæmpe med om top fire igen.

Fuck Zhang og Zhang så inderligt.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Gasperini bliver i Atalanta.
Pioli bliver i Milan
Inzaghi bliver i Lazio
Mou i Roma
Allegri er milimetere fra Juventus
Vi har ikke en træner og skal til at sælge profiler - hvis ikke de selv vil væk fra et projekt, der mere og mere ser kulsejlet ud.

Jeg ser os ikke engang kæmpe om top fire i næste sæson.

Game. Over.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Er glad for det ikke bliver allegri.
Vi ansætter vel pirlo nu. Ej bare tanken. Hehe.

Lad os nu lige give dem chancen for at hente en træner. Men det tegner ikke godt nej
Skrevet af Slettet(042125212608)
Inzaghi og Allegri er nu ikke noget der ville få mig oppe at køre, det er ikke just de mest spændende træner emner og begge var så godt som taget da dette blev officielt, så det var nok optimistisk at tro man kun hente nogle af disse. Så jeg tvivler det er fordi Inzaghi eller Allegri ligefrem finder nævnte klubber som mere spændede projekter. Juve er også økonomisk presset og skal ligeså spare, Lazio uden Cl og med en stram økonomi, nej vel.

Det er jo ikke fordi vores konkurrenter har spændende trænere emner på bænken, Pioli, Inzaghi, Allegri, Gasperini, Mourinho. To første hvad har de præcist leveret? Allegri og Mou er dinosaurer.

Napoli der rygtes Spalletti. Behøver jeg sige mere?

Ja vi kunne også have undladt at leve over evner, det lære vi åbenbart aldrig, for så er sådanne slankekure desværre uomgåelige. Realiteten er vel den vi ikke havde råd til Conte, ligesom vi ikke havde råd til Vidal, Eriksen, Lukaku og Sanchez løn... nu betaler vi prisen.
Skrevet af Flying Dutchman
Du har slet og ret ikke forstået problemet, hvis du tror, vores problemer kunne have været løst ved at undlade at "leve over evner".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
En stor del af problemerne kunne være undgået, jo, når man har høje udgiftniveauer i form af løn og afbetaling på dyre spillere, så har det trods alt et hvis aftryk på det faktum at klubben nu skal reducere lønninger med 20% (fordi de er for høje i forhold til økonomien) og finde 80m euro profit på salg. Det var aldrig blevet så graverende, havde man ikke til at begynde med tårnhøje udgiftsniveauer i form af lån og fordi man havde købt dyre spillere og udskudt betalingen af selvsamme, udgifter der nu ikke står mål med indtjeningsgrundlaget.

Ja selvf. spiller krisen ind, en krise der har sendt ejerne Suning ud i en nærmest eksistensagtig krise, som kom stort set sideløbende med at den kinesiske regering har lukket kassen i for udenlandsk investering. Men ærligt talt er det først og fremmest blevet et problem fordi klubben er økonomisk afhængig af sin ejer, en ejer der har gældsat klubben yderligere, en klub der allerede var gældsat til op over hustaget pga. de sidste to ejere.
Skrevet af Nerazzurri
Tjek lige faldet i Inters omsætning pga. covid19-pamdemien, samt betydningen af den kinesiske regerings politik ift. Kapital. vend dernæst tilbage.


@FD

Klap lige hesten. Lad os nu se hvad der sker de kommende 14 dage. Jeg er per se realist, men det er ikke muligt at vurdere mulighederne i næste sæson endnu. Det dkal npk blive grimt denne sæson in mente, men hvor grimt afhænger af spillersalg, trænervalg osv. Pt. kører mediemøllen, godt hjulpet af klubbens manglende evne til styre fortællingen, bl.a. med historien om Mou ønske om skriniar i Rom. Hvor skulle Roma finde de penge henne? Salg af x til y kører derudaf pt., næsten som altid.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, det handler netop ikke om, at man ikke har sat tæring efter næring og helt Morattisk har spenderet løs, uden at tænke på pluskolonnen. Kineserne har faktisk været temmelig ansvarlige i deres tid som klubejere, men er blevet bidt i røven af to helt specifikke ting:

- den generelle økonomiske nedgang verdenen over (og altså også i fodbold)
- den kinesiske regerings beslutninger om, at der ikke må investeres i ikke-kinesiske virksomheder m.fl.

Medminder du i ramme alvor mener, at Zhangerne burde have vidst ovenstående ville ske, da de tilbød Eriksen, Lukaku og de øvrige deres kæmpeløn, er det slet og ret forkert at klandre dem for "at leve over evne". Inter levede helt fint op til evne og kineserne havde faktisk tålmodigt bygget både økonomien og klubben op til et niveau, hvor man levede efter evne.

Det er ikke der, de er gået galt i byen.

Problemet er dog snarere, at Zhangerne ikke evner at stoppe, mens legen er god (eller knap så ringe). Fremfor krampagtigt at holde fast og holde sig i kunstig live ved hjælp af forskellige økonomiske krumspring, bør de indse, at de er i gang med at pille projektet og klubben fra hinanden, bide i det sure æble og sælge klubben, før skaderne bliver for store. Det kan man sagtens klandre dem for.

Men man kan ikke klandre dem for at "leve over evne". Det er slet og ret forkert. Vi havde nemlig råd til projektet, indtil udefrakommende elementer gjorde det umuligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Nera

Jeg håber, du har ret. Jeg skal dog ærlig indrømme, at jeg ser meget sort på klubbens umiddelbare, såvel som langsigtede fremtid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Før Atalanta kampen var du efter mig og andre Milan fans for at opgive på forhånd :)

Jeg forstår udemærket godt din frustration, men der er lang tid til den nye sæson og meget kan ske - der er reelt ingen som ved hvordan I står, når den nye sæson begynder.

Træk vejret og slå lidt koldt vand i blodet. Selv hvis I rent faktisk skulle ende med at være nødt til at sælge en spiller eller to, har I så stærk en trup at Top 4 bør være en formsag.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af OC
Selv hvis I rent faktisk skulle ende med at være nødt til at sælge en spiller eller to, har I så stærk en trup at Top 4 bør være en formsag.


Men Top 4 må og skal aldrig være målet - især ikke efter man lige har vundet mesterskabet efter 9 års Juventus dominans.

Det er ligesom det der er hele humlen.
La prende Vecino.
Skrevet af Janus
Helt enig. Om Inter solgte 2-3 profiler er jeres trup langt stærkere end Lazio, Roma og Napoli´s.
Og fuld på højde med Milan, Atalanta og Juventus.

Sikke noget piveri bare fordi i måske ikke med garanti har Serie A´s klart stærkeste trup igen til næste sæson.
Skrevet af Nerazzurri
@OC

Enig, men virkeligheden dikterer andet pt., desværre. Så er spørgsmålet, når vi alle har raset ud, hvordan kommer klubben tilbage på sporet. Her vil jeg meget gerne se en strategi snarest. En uden klamme superliga ting og gerne uden kineserne.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af jzprG
@ilpolpogba kan du ikke fedte over i juvetråden, hvis du ikke kan finde ud af at holde en pæn tone?
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Hvis du vitterligt vil sammenligne "at ende i top fire" med "gad vide om vi overhovedet har et slagkraftigt hold til september?", er du alligevel længere væk end jeg troede. De to ting tåler ikke sammenligning.

Det er ikke småting, vi er på vej ind i. Der skal sælges profiler, alt i mens vi får svært ved at tiltrække nye spillere, når vi også skal skære 20% af lønposten.

Det er trods alt noget andet end "buhu-snøft-vi-vinder-aldrig-over-Atalanta-snøft".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Vil nu også sige at vi lige slå koldt vand i blodet.
Conte er fortid. Videre.
Lad os nu se hvad de kommer op med og hva der sker på marked. Alle er ramt.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg forstår simpelthen ikke at man i ramme alvor kan bringe "alle er ramte" argumentet. For det første er whataboutery ikke brugbart og for det andet er vi ikke i samme suppedase som de fleste andre hold, der måtte være ramte på økonomien.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Enig, men virkeligheden dikterer andet pt., desværre. Så er spørgsmålet, når vi alle har raset ud, hvordan kommer klubben tilbage på sporet. Her vil jeg meget gerne se en strategi snarest.


Nej, virkeligheden er ikke andet end den Suning gør den til, og det ser ud til at de gør alt hvad de kan for at beholde ejerskab af klubben, om de så skal nedprioritere de sportslige facetter og Inters velbefindende som helhed.
Det er det kritisable.
Lige såvel som det havde været det hvis de kalkulerede med 90% lønnedgang og salg af 7 profiler. Så havde det også været kritisabelt, også selvom det måske hypotetisk havde været ´virkeligheden´.

@Janus
Sikke noget piveri bare fordi i måske ikke med garanti har Serie A´s klart stærkeste trup igen til næste sæson.


Man fungerer ikke meget højere end på indskolingniveau hvis det er den her konklusion man kommer frem til.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
Sålænge kimeserne ejer klubben er det den virkelighed vi må forholde os til. Kritisabelt? Ja, men det ændrer intet pt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af OC
Så hvad advokerer du for? At vi ikke kan/må/skal kritisere strategien eller manglen på samme fordi det intet løser? Det gør at forholde sig optimistisk til situationen for øvrigt heller ikke, skal jeg lige informere om.
La prende Vecino.
annonce
0