Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Problemet med Inter har alle dage været mangel på tålmodighed og give trænere tid, indflydelse og ressourcer til at bygge noget op. Det faktum at ca. 76 trænere ikke har haft mere end måneder til to sæsoner understreger vel lidt hvilket galehus Inter til tider har været. Ikke at Inter er et særsyn hvad det angår i Italien.

Men ja vi har haft nok store træner navne de sidste 30år.
Skrevet af petersen100
Jeg håber blot at der køres videre med det nuværende system (3-5-2). Der skal bygges videre på denne sæson.

Spændende om der kommer en større udrensning i truppen for at få penge i kassen og spare lønkroner. Super ærgerligt hvis det er tilfældet nu hvor vi endelig havde en super spændende trup. Et par få tilføjelser, så er vi igen oppe blandt de bedste vil jeg mene.
Skrevet af Stankovic
Og skal der endelig sælges spillere bliver det for rigtig store beløb, da spillerne stadig på lange kontrakter.

Her i coronatid hvor klubberne fattes penge?
Skrevet af Urban
Stankovic:
Her i coronatid hvor klubberne fattes penge?


Ja? Tror du selv Lukaku går til 40 mio euro? Skriniar, Martinez eller Bastoni?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Rossoneri
Tillykke med Inzaghi.

Jeg mener I har fået en af de bedste trænere i Italien, i hvert fald når man ser på den opgave han står overfor.

I Lazio har han skabt et klokkeklart koncept, som spillerne forstår og trives i (overordnet set). Personligt kan jeg ikke se, at det skulle være et tab ift Conte.

Man kan nok også roligt konkludere, at han i langt højere grad er en holdspiller ift hele organisationen.

Selvfølgelig må man forvente, at Inter (på den korte bane) nå træde et lille skridt tilbage, som resultat af nedskæringer. Men det er altså ikke en naturlov.

For mig bliver det interessant at se, hvad der sker med Lukaku.
Inzaghi spiller gerne med en anden type angriber. Det kan naturligvis været drevet af det materiale han har haft.
Og det er vist ingen overdrivelse at sige, at det har været en fiasko med et skrummel som Muriqi (det behøver naturligvis ikke kun være taktisk betinget).

Men, hvis der skal hentes penge på transfers og samtidig spares penge, kunne det nok være et godt bud, at Lukaku sendes videre (måske han følger Conte).

Ikke mindst fordi der render en angriber rundt i Torino - efter sigende til meget rimelige penge - der passer som Hans i Grete ift Inzaghi nuværende koncept.

Det ville være en relativt logisk manøvre i min bog.
Skrevet af Stankovic
Ja? Tror du selv Lukaku går til 40 mio euro? Skriniar, Martinez eller Bastoni?


Du skriver rigtig store beløb.

Er vi enige om at transfersummerne må antages at være lavere denne sommer end tidligere?

Dermed sagt at man sælger sine assets til en lavere pris end hvad man tidligere har kunne få i markedet på trods af, at de har vist sig at præstere eminent.

Det er det værste tidspunkt at sælge ud på.
Skrevet af Stankovic
Jeg mener I har fået en af de bedste trænere i Italien, i hvert fald når man ser på den opgave han står overfor.


Enig.

Rent faktisk så enig at jeg nu skriver noget kontroversielt.

Hvis klubben ikke stod og manglede penge, hvor der alene var tale om en afskedigelse af Conte grundet uenigheder i retningen, så havde jeg ikke set Inzaghi på pinden som værende nødvendigvis negativt.

Han har imponeret ganske meget i Lazio og samtidig er Conte ikke min kop te.

Problemet ligger derfor for mit vedkommende ikke i at man har skiftet Conte ud med Inzaghi, men nærmere, at man ikke har skiftet Suning ud.
Skrevet af Urban
Stankovic:
Er vi enige om at transfersummerne må antages at være lavere denne sommer end tidligere?


Ja, det er vi. Men er vi enige om at det stadigvæk er rigtig store beløb i nuværende marked? På intet tidspunkt har jeg skrevet i forhold til før corona.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Jeg er også isoleret set tilfreds med Inzaghi, når nu det endelig skulle være.

Det skrevet, så håber jeg at Lukaku er nogenlunde sidste spiller der smutter. Jeg er slet og ret uenig i, at den store belgier ikke er Inzaghi´s type. Lukaku kan trods alt meget mere end at være en stor skrummel; han er teknisk temmelig velfunderet, har speed, kan afslutte med begge fødder og hovedet, er eminent i opspillet og finder sine medspillere næsten lige så ofte, som de finder ham. I min verden er Lukaku væsentlig tættere på Immobile end Muriqi, rent typemæssigt.

Efter min mening er Lukaku tæt på uerstattelig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Det bliver spændende at se hvordan Inzaghi klarer sig i en topklub. Min umiddelbare vurdering er, at han er en rigtig dygtig træner, men det er lidt svært at vurdere hans præstation for Lazio, hvor han vel har haft en trup bestående af 4-5 klassespillere og så en bunke skrald - lidt groft sagt. Samtidig har han fået lov til at have en underdog-rolle.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Enig i at Lukaku er en fantastisk dygtig spiller. Personligt ser jeg lidt anderledes på hans kompetencesæt, men det tror jeg bare vi skal være enige om at være uenige om.

Når jeg peger på Lukaku som salgsemne, skyldes det to ting.
Dels er han, givetvis, det største salgsobjekt i truppen. Og jeg tænker også, at han har bejlere rundt omkring. Verdensklasse 9ere, hænger, som bekendt, ikke på træerne.
Og jeg ville ikke blive overrasket, hvis Conte hev ham med - noget Lukaku givetvis ville bifalde.

Jeg synes også man skal tage med i vurderingen af Lukaku, at han i den grad er en type-spiller.
Hans tid i United viser bl.a. at han bliver noget mere ordinær, når han ikke bliver brugt rigtigt.

Derudover anser jeg Belotti-Lautaro som noget nær en drømmeduo for Inzaghi. Det ville være meget tæt på en kopi af hans "nuværende" Immobile-Correa konstellation.

Hvis man samtidig kan sælge Lukaku for €75-80m og hente Il Gallo for noget der ligner €25m, synes jeg det ligner en både spille- og forretningsmæssig no-brainer.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det ville med en hvilken helst anden baggrund have været spændede, men på den anden side af et mesterskab, der blev sikret suverænt, af en vellidt træner i spillertruppen, så er det bare lidt mindre spændende på den positive side, især når vi lå mere end varmt i svinget til at genvinde det.

Men det bliver da interessant, at se hvad han kan få ud af en formentligt ringere trup.

Jeg betegner nu Hakimi som usælgelig, det vil være et selvmål af dimensioner at sælge ham. Gode wingback hænger ikke på træerne og jeg er også overbevist om Inzaghi vil gøre sit for det ikke sker.

Barella og Bastoni ser jeg heller ikke gå, deres værdi er næppe mere end 30-50m euro og de tjener relativt lidt, så det villle virke ulogisk at sælge dem. I Bastonis tilfælde har man også lige forlænget, så det sker nok heller ikke.

Det efterlader for mig lidt Skriniar, Martinez og Lukaku, Inzaghi spiller med andre typer oppe foran, så spørgsmålet er hvem af Martinez og Lukaku han helst ser ofret. En af dem tør jeg næsten godt ligge hovedet på blokken og sige skal ofres. Martinez med 5m euro gage og større gensalgsværdi virker som det oplagte valg. Lukaku er den økonomiske gevinst for lille, medmindre Chelski smider monster bud på bordet i omegnen af. 120-140m euro på bordet, det kommer næppe til at ske, men Lukakus løn trækker tænder.

Skriniar er jeg bange for er en dead man walking, han har en høj salgsværdi, er eftertragtet, den eneste anden jeg kan se kan komme på tale er De Vrij der som den 7 højest betalte og den højest betalte forsvarer, godt kunne blive ofret, spørgsmålet er bare hvor eftertragtet han er og om han vil give synderligt meget i kassen.

Men så hellere man sparede lønkroner på Sanchez, Perisic og Vidal, løntunge spillere der ikke bidrage nok i forhold til deres respektive løn. Det bliver ikke nemt, for nu at sige det mildt.
Skrevet af Rossoneri
...især når vi lå mere end varmt i svinget til at genvinde det.

Det gør I vel stadig?

Selv en 20% reduktion i jeres lønbudget vil stadig være 33% højere end Milans ditto.

Skrevet af paolomaldini
Selv en 20% reduktion i jeres lønbudget vil stadig være 33% højere end Milans ditto.


Og selvom man sælger for 80M, vil trupværdien stadig være ca. 20% højere end Milans.
Forza Milan!
Skrevet af Fox@Mulder
Lukaku er jo uden tvivl den spiller der kan indbringe den største transfersum, men man skal huske på at han også blev købt dyrt ind.

Jeg læste at ift. capital gains så ville det styrke jeres økonomi mere at sælge Martinez for 60M end Lukaku for 100M - ved ikke om det er sandt dog.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
Jeg læste at ift. capital gains så ville det styrke jeres økonomi mere at sælge Martinez for 60M end Lukaku for 100M - ved ikke om det er sandt dog.


Lige præcis i det eksempel, er det vist lidt hip som hap. Lukakus værdi i Inters bøger er 39M, altså et plusvalenza på ca. 60M, mens Martinez´ værdi i bøgerne er 9M, og ville i så fald give ca. 50M i plusvalenza.
Forza Milan!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Sportsligt er det dog ikke hip som hap, Lukaku vurdere jeg essentiel i forhold til vindermentalitet og holdånden.

Oveni vil Lukaku og Sanchez jo stadig være et rimeligt potent angreb, Martinez og Sanchez derimod, knap så meget, jeg kan stadig ikke se de to supplere hinanden særligt godt.
Skrevet af paolomaldini
Sportsligt er det dog ikke hip som hap, Lukaku vurdere jeg essentiel i forhold til vindermentalitet og holdånden.


Enig - det er en vanskelig situation. Ingen tvivl om, at Lukaku betyder mest for holdet, alene målt i mål og assist. Martinez har dog alderen med sig og har unægteligt et kæmpe potentiale.

Oveni vil Lukaku og Sanchez jo stadig være et rimeligt potent angreb...


Forventer man dog ikke, at man forsøger at skippe Sanchez videre, da han er en af de løntunge spillere? Og hvor kommer Esposito ind i billedet. Kunne man forestille sig ham og Martinez som en duo?
Forza Milan!
Skrevet af Nickdkinter
Om vi skal sælge lukaku. Never ever!! Vi skal beholde den start 11 også må alt overskud sælges først. Self hvis der kommer monster bud skal man kigge på det. Men ellers nej og bare nej!
Skrevet af Stankovic
Lautaro er den som jeg helst ser smutte og ser jeg gerne at man giver Salcedo lidt chancer på førsteholdet fremfor salg/udlån.
annonce
0