Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så nej de er ikke stærkere, så fik vi det på det rene. Hvilket trods alt er det der betyder noget.

At tilskrive Liverpools deroute en spiller, bliver lige søgt nok til min smag. De går fra 85 mål til 68 er det hans skyld? For hvis en spiller skulle have en så stor effekt, så er der mange hold der skulle svinge noget mere fra sæson til sæson. Der er mange grunde til Liverpool deroute, ingen tvivl om det spiller ind, men at tillægge det al forklaring, det ved du udemærket godt er et lige voldsomt nok postulat.

Ja man kan altid sige nogle underpræstere, jeg kan nu ikke se at Napoli skulle være meget bedre end det præsterede. Atalanta jo nærmest overpræstere med samme logik, men igen de kan få det til at fungere som en kollektiv maskine, spørgsmålet er hvor meget længere de kan holde det kørende, alderen må snart træde til, uanset hvad er de her hold nu meget tæt på hinanden hvis vi går som forventet svækket ud.
Skrevet af Flying Dutchman
Han var jo kun deres anfører og ham der var alfa og omega for deres opspil fra forsvaret - småting, du ved?

Så nej de er ikke stærkere, så fik vi det på det rene. Hvilket trods alt er det der betyder noget.

Du er håbløs.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej din pessimisme er håbløs
Skrevet af Flying Dutchman
Kig lige på dit indlæg fra i går, kl. 23.03 - og efterlev det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Sky skriver nu at Inter overhovedet ikke vil overveje 60m euro for Hakimi, så skulle vi lige skrue lidt ned for den pessimistiske tone.

Ja og som jeg har skrevet også dengang kommer vi til at sælge fra start 11, jeg har på intet tidspunkt postuleret andet, ligesom jeg ikke postulere vi stadig er i kamp om mesterskabet. Jeg skriver stadig blot om top 4. Jeg tror stadig vi kommer til at ofre enten Lukaku eller Martinez, fordi det er der der er mest at komme efter, og kan det ikke dække, så ryger der en fra bagerste kæde også (mest fordi Barella er usælgelige og Eriksen, Brozovic salgs værdi er for lav). Det er stadig det sandsynlige scenario. Men det er bare ikke det samme som at CL pladser bliver umuligt gjort. Jeg syntes stadig vil have fine chancer for dette selv under dette scenario, eftersom jeg stadig mener holdet her ville være på niveau med de andre.

Fedt nej, og Inzaghi skal stadig vise sit værd og at han kan præstere i en større klub. Det bliver interessant.
Skrevet af Flying Dutchman
Ahr, det er godt. Så har vi jo ikke brug for de 80 mio...

Nej...

Vent...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det hjælper dog at vi ikke sælger for slik, der er forskel på at sælge Hakimi for 60 eller 80-100m euro vil jeg nu nok mene.

Først nævnte vil betyde salg af spiller nr. 2 fra start 11 det vil scenario nr. 2 ikke. Det er en helveds til forskel. At det så vil være en dårlig handel sportsligt er uden diskussion. Nej så hellere losse Martinez af sted.

Jeg krydser stadig fingre på at en eller anden tosse byder 80-100m euro for ham, så er det bare ud af vagten.
Skrevet af Rossoneri
@flying
Og jeg tror du overvurderer dem...

Men det var ikke så meget det spørgsmålet gik på.

Jeg ser Immobiles største styrke i hans spilintelligens - han har en imponerende evne til altid at løbe på de rette tidspunkter og i de rette baner.
Noget som jeg også mener han gør langt bedre end Lukaku og på mange måder minder han (Immobile) mig om Filippo Inzaghi.
Af nuværende spillere, falder tankerne umiddelbart på Jamie Vardy.

Jeg deler dog naturligvis din holdning til, at Lukaku på en række punkter er en bedre spiller end Immobile. Men her anser jeg mere, at det handler om fysiske attributter.

For en god ordens skyld, handler det ikke om at tage noget fra Lukaku.
Han har, ret åbenlyst, været den bedst performende angriber i den forgangne sæson og har selvfølgelig en kæmpe aktie i mesterskabet.

Ovenstående mener jeg dog skyldes, at han har haft en træner, der har bygget et hold op om netop hans styrker - han har været hele det offensive omdrejningspunkt. Naturligvis fordi han har kvaliteterne til det.

Summasumarum er nok, at jeg ikke helt nærer samme tiltro til Lukaku i en "poacher" rolle, som du gør.

Og måske bliver det slet ikke en relevant betragtning, enten fordi Lukaku er væk eller fordi Inzaghi tilpasser sit koncept til Lukakus styrker.
Det er vel i virkeligheden det mest oplagte scenarie, når man har en så dygtig spiller.
Skrevet af Urban
Joao Mario er næsten solgt, til de 8 mio euro. Så er vi da lidt ad vejen.

Jeg må sige at jeg er mere på Z4E side. Jeg tror ikke det er så slemt som det hele bliver gjort til. Vi skal huske på at Marotta er en dygtig, hvis ikke helt i toppen, forhandler, og jeg tror da bestemt ikke han har tænkt sig at sælge for en slik.
Antonello har også været ude at sige at man ikke vil svække holdet - hvad det så end betyder?

Lukaku bliver ikke solgt. Det tror jeg ikke på. Heller ikke Di Vrij.
Hakimi kunne godt blive solgt, Du Marzio melder blandet andet at, PSG, Bayern og Chelsea er ude efter ham, og der kan sagtens ligge en budkrig og vente, han er jo, hvis ikke, verdens bedste højre back, så tæt på.

Ja, vi kommer formentlig til at leje spillere ind, eller købe meget billige gamle spillere, eller transferfrie spillere.
Radu er f.eks. en Inzaghi soldat, og følger givetvis med, han er gratis, og koster formentlig ikke alverden i løn. En fin breddespiller i min verden, også selvom han er 34.
Benteke også gratis i transfersum f.eks.

Der er altså gode muligheder stadig, og jeg er sikker på at top 4 er meget realistisk, selv med salg af Hakimi, som rygtes allerstærkest lige nu.

Ooooog så bare lige en lille kommentar til den med Liverpool, de var trods alt ikke kun uden Van Dijk, det var næsten hele deres midt forsvar der var ude, med reserver også. Mané ude af form, Firminho der ikke kunne score om det galt hans liv, og Salah som heller ikke ramte hans top niveau.

Det selvfølgelig også ske for os. Meget muligt. Men som det kan ske for os, kan det også ske for Milan, Juve og Napoli.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Medier presser på for at mene at Hakimi er ved at nå sin afslutning på 60m + 10m i bonus. Men mangler stadig nyheden fra et medier der ikke skyder i øst og vest.

Samtidigt er de stort set alle enig i det bliver det eneste store salg og man vil kigge på at sende spillere såsom, Vecino, Mario, Vidal, Nainggolan og Sensi af sted.

Der udelukkes ikke at der forlænges med Rano og D´ambrosio, jeg vil være 100% sidst nævnte vil blive forlænget hvis Hakimi virkeligt smutter. (Update) Der er nu forlydner om at D´Ambro har forlænget med et år, med en klausul at tilbydes han en bedre kontrak andet steds må han ophæve den kvit og frit.

Det vil satme være trist at Miste Hakimi, knægten var fantastisk og var en af de vigtige grunde til vores succes. Martinez ville have givet langt mere mening, især fordi man sagtens kunne hente en lignende sum. Der går dog forlydener på at Suning presser på for at få handler nu og ikke vil vente....
Skrevet af Nickdkinter
Det vil være lort og sælge! Og noget pis!! Endelig har vi lavet et gigant kup med at hente ham. Også sælger vi ham. Ung og sindsyg god for os. Ja en mindre skandale desværre.
Skrevet af Urban
Men Nickdkinter, ville det ikke også være det med alle andre?

Det minder mig lidt om Roberto Carlos handlen.

Jeg vil hellere finde en anden højreback end at lave ravage med Lukaku og Martinez´s partnerskab. Selvom jeg er virkelig tosset med Hakimi, så skal vi desværre sælge ud, og jeg føler mig overbevist om at D´Ambro kan lave et par kasser eller 5 i løbet af en sæson. Så helt ringe er vi altså ikke stillet på højreback positionen.

Jeg synes helt objektivt at den handel giver god mening. Subjektivt, er jeg super træt af det!
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Nickdkinter
Jo det ville det, men hvem kan man undvære der vil jeg nu mene man skal kigge på el toro eller måske en fra midten som vi kan undvære.
Men ja, vi må jo se hva der sker. Bare trist alt det her
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hakimi lavede 8 assist og scored 7 og er altså næst efter Lukaku 23 mål og 8 assist og Martinez 16mål og var dermed den spiller der var involveret i flest mål. Oveni var der mange mål hvor Hakimi var foden lige før assist og en af nøgle figurerne i henhold til kontra.

Det er et massivt tab, ved tab af Martinez ville vi trods alt stadig have Sanchez. Hakimi er uerstattelig der går 10år inden vi finder en sådan spiller igen. Det vil være en meget høj pris at betale.

Men det må så være prisen, jeg mener bare stadig det ville være den forkerte at ofre. Når nu vi rent faktisk har et valg. Jeg har fuldt ud accepteret at der skal ofres min. en jeg havde bare håbet det ikke ville blive Hakimi.

Men kan jo være Inzaghi er spurgt hvem af de to han helst ville beholde
Skrevet af Nickdkinter
Ja rigtigt.
Men hvor er det fucking trist det her.
Men lad så nu se, der kan ske så meget endnu. Og bi er en såret dyr og alle aviser vil skrive om hver eneste spiller!!!
Skrevet af Urban
Jeg er HELT enig, at det næsten er et ubæreligt tab, skulle vi stå uden Hakimi. Men jeg mener så bare lige den my mere, at partnerskabet mellem Lautaro og Lukaku, er så stærkt, at det for mig vægtes højere.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lad os se pt. Er det kun GDS, CDS og TS der mener det bpde Biasin, Sky mener ikke de 60m euro vil være nok. Biasin skriver at Inter ikke ønsker at sælge Hakimi men kan være nødsaget da der endnu ikke er kommet bud på de andre indbringende navne.
Skrevet af TR1986
Spalletti har efter sigende planer om at hente
Danilo D´Ambrosio som sin første signing til Napoli. Det afhænger nok også af om i sender Hakimi videre.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Pirlo21
Skylder i ik en del på hakimi? Så hvor meget kapital vil i gain ved et salg omkring 60 mio euro?
Skrevet af L'Imperatore
Hvor det fucking deprimerende at hver gang vi finder en god wingback som maicon , så har vi dem 1 sæson. Cancelo og nu hakimi. Men 60 mio virker billigt med det potentiale han løber rundt med og alder . Han burde koster 80? Hvad laver vores ledelse ? :( :( aaaaargggh fucking Suning.
Pazza Inter Amala
annonce
0