Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gladiatore de Rossi
Jeg ved ikke om jeg vil give jer ret i, at de små holds defensive taktik er et usympatisk træk ved italiensk fodbold. Jeg synes da netop det er charmerende at de små hold også kan tage points i Milano, Torino, Rom etc. I Spanien er det jo ikke et ukendt fænomen, at holdene omkring nedrygningsstregen lægger sig fladt ned i sådanne kampe, hvilket bestemt ikke yder ligaen den respekt den fortjener.
At de små hold i Italien er bedre til at tage point fra de store, end de f. eks er i Spanien, gør jo at top holdene altid skal spille op til deres bedste. Derudover betyder det jo også, at sandsyneligheden for at indhente et andet holds eventuelle forspring forøges, sammenliget med Spanien.

Det er derfor bestemt ikke uden grund, at det i Italien siges: Lo scudetto si vince con le piccole - Mesterskabet vindes mod de små [hold].
Magno, bevo e tifo Roma!
Skrevet af Soldatino
Grande Mondo!
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Bechgaard
Sneijder spiller ikke fast for jer lige pt. vel?
Skrevet af OC
Jo, men han er (næsten) lige vændt tilbage fra en(dnu) lang skade. Det er dog tydeligt, at han ikke er tilfreds med holdets nuværende niveau, og at han heller ikke selv er helt op at køre 100%.

Derfor er det noget sørgeligt, at han er truppens pt. bedst præsterende.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Et uddrag fra Ibras bog ifbm. fødslen af hans ældste søn:

Roberto Mancini, vores træner, mente ikke, at jeg ville kunne fokusere ordentlig, og det var nok rigtigt. Mine tanker flagrede, og jeg kiggede ud på banen og op mod publikum. Ultras, Inters hardcoresupporter, havde hængt et kæmpestort hvidt banner ned fra lægterne. Det lignede et sørøversejl, der vajede for vinden, og her stod der skrevet med sorte og blå bogstaver "Benvenuto Maximillian", og jeg tænkte, hvem fanden er Maximillian? Har vi en spiller der hedder sådan ?

Så fattede jeg det. Det var min søn. Ultras bød min dreng velkommen til livet! Det var så smukt, at jeg havde lyst til at græde.

Jeg tog min telefon, og tog et billed og sendte det til Helena, og rent ud sagt, få ting har rørt hendes hjerte så meget. Hun får stadig tårer i øjnene, når hun taler om det idag.


Skrevet af a j o o b a
Nøg hvor er Inter ringe - tænk at de kan spille så dårligt 2 kampe i træk. Ringeste Inter hold i 6-7 år. Er det for voldsomt at skrive?

..og 0-1. Di Vaio, køligt lavet

..og det blev 2. Kæmpe forsvarssfejl og Di Vaio er snu og meget sikker i sin afslutning
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Lehrer
Hvad fanden sker der ?
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af ilsemprelaziale
Mon ikke Ranieri ryger imorgen?
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Martinovic
Det kan efterhånden ikke kun være trænerens skyld. Hvor mange har de haft siden Mourinho - Leonardo, Gasperini og Ranieri?
Mojn do!
Skrevet af Calcio-fanatico
Og Benitez...
Skrevet af OC
Så Moratti. Kan du se dig selv i spejlet nu?

Ranieri ryger uden tvivl, men kan det virkeligt passe, at det endnu en gang er trænerens skyld? Og hvis det er, hvem ansatte så disse trænere til at starte med?
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Nå ja, Benitez.

Det er også for dumt med alle de trænerskifte. Hver træner har deres spillestil og transferønsker. Det er som at starte fra scratch, når en ny træner kommer ind.

Måske Inter bare skulle have beholdt Benitez.
Mojn do!
Skrevet af a j o o b a
Rystende at se dem både i dag og sidste gang. Få spillere på det Inter hold, fortjener at være der. Nagatomo ligner en blind passasager, Ranocchia ligner en junior spiller, Snejider giver jeg ikke meget for trods han lige er kommet tilbage fra skade. Så spiller de med en ung spiller når de har f.eks. Poli og Palombo på bænken. Pazzini er også helt væk og Forlan er direkte elendig. Godt nok fejlplaceret men stadig. Cambiasso laver ikke en aflevering på mere end 5 meter selvom hele stadion kan se han skal slå den på tværs til Maicon

Der skal dælme ske noget, men Morattis økonomi er ikke til det længere. Eller er den?
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Lehrer
Ranieri gjorde det jo fortræffeligt i starten (i hvert flad resultatmæssigt), og at fyre ham efter 3 nederlag er jo idiotisk. Man kan ikke forvente at Ranieri (eller nogen træner) kan spille champagnebold efter 6 kampe. Man bygger selvtillid med sejre, og det havde Inter i starten, hvad er der sket? Det er vel stort set sammenfaldende med at Sneijder skal tilbage på banen at resultaterne knækker ?
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af S4lv4
Det er altid noget, at Inter har en så stærk økonomi i ryggen, at det ikke betyder noget med 4 trænerfyringer af international kaliber inden for en kort periode.
Skrevet af OC
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 9 Forlan, 28 Zarate.
A disposizione: 12 Castellazzi, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo, 18 Poli, 20 Obi, 7 Pazzini, 22 Milito.
Allenatore: Claudio Ranieri.

Resignation.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Noget overraskende frontlinje.
Skrevet af Flying Dutchman
Fuck, er det et nyt aldersrekord i CL? Det er da vanvittigt, det der. Anyway, kampen i aften må og skal vindes...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Internazzi
De skal vinde i aften. Ingen diskussion.
Skrevet af Internazzi
Bed lige mærke i denne flotte artikel om vores allesammen stjerner..

God analyse, men lad os håbe at det vender.

http://fanatik.dk/2012/0…oldnyheder1
annonce
0