Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pibe
Det hele er vist ikke på plads endnu. Handlen skulle også involvere Viviano (ung målmand i Brescia), Bonucci og Bolzoni.

Inter er i mellemtiden ved at sikre sig Twentes angriber Marko Arnautovic, 20 somre, som åbenbart har del i klubbens gode sæson. 8-9m€. 1.92 meter høj.
Skrevet af Soldatino
Ifølge dine link ser det da bestemt ud til han ender i Parma som køber halvdelen af ham.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Flying Dutchman
@ Pibe

Yup, det har jeg også godt nok hørt! Jeg ser selvsagt en del hollandsk fodbold, og knægten har et kæmpe potentiale. Det ser umiddelbart godt ud til næste sæson, hvis Milito, Arnautovic, Obi Mikel og Motta kunne komme til klubben. Iflg. den hollandske avis De Telegraaf skulle Twente og Inter allerede være enige med hinanden om en transfersum på 10-11 mill. €, mens La Gazetto dello Sport, Corriere dello Sport, Voetbal International og Algemeen Dagblad alle er enige om, at det er meget sandsynlig, at Arnautovic rejser til Milano til næste sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Er Viviano og Bolzoni ikke to spillere, der skulle være de næste store? Utroligt, at man bare giver dem væk sammen med Freshwater.

Arnautovic har også kædet sammen med Roma for et par måneder siden, og er det faktisk stadig. Genoa skulle også være efter ham. Han skulle dog være et arrogant røvhul for at sige det ligeud. Det er måske ikke så smart, når ens angribere i forvejen hedder Balotelli og Ibrahimovic.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Pizarro
Bolzoni skal lejes ud næste sæson, han skal i hvert fald have noget spilletid og ser ham gerne indgå i en handel med Genoa. Håber dog på delejerskab men hvis de får ham helt jamen så også fred være med det. Han har ikke spillet en eneste kamp i år.

Viviano, tjah skulle være okay men vi har JC som er 29 og kan spille mange år endnu samt Belec fra Primavera også er et rimeligt talent.

Arnautovic er en satsning men fint at der også kommer unge spillere til. Kender intet til ham så det bliver spændende.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Pibe
Bolzoni har på ingen måde imponeret i de efterhånden en del kampe han har fået, men han er selvfølgelig også bare 20 år.

Acquafresh bliver næppe meget større end Borriello og den slags.

Viviano har jeg set en del på U21 landsholdet, igen uden at være specielt imponeret. Og Inter har jo i forvejen verdens bedste målmand i JC.

Skrevet af Il Maestro
Det lader til at handlen med denne Arnautovic er tæt på. Inter afviser at man vil sende ham ud på leje, så angrebskæden er vel allerede besat nu med Ibra, Balotelli, Milito og Arnautovic.

Jeg kender intet til østrigeren, så det bliver spændende at se, hvad han kan udrette. Om ikke andet tyder det da på at vi så slipper for Drogba.

Til trods for at alderen efterhånden taler imod ham, bifalder jeg rygterne om købet af Ricardo Carvalho. Han er mere eller mindre den perfekte makker til Walter Samuel. Eneste minus er at han har været ramt af et hav af forstrækninger i denne sæson.

Midtbanen savner som sagt stadig et kreativt islæt, men umiddelbart kan det være svært at pege på et indlysende emne.
Razz har dog ret.
Skrevet af Flying Dutchman
Arnautovic er helt klart fremtidens mand, så det er et spændende køb! Jeg er dog ikke enig med dig i, at Carvalho ville gavne i Inter. Forsvaret er i mine øjne den eneste kæde der ikke manglede en spiller, før alle disse rygter gik i gang. Samuel og Cordoba har spillet rigtig godt, hvilket Inters målscore bevidner, og der er godt med alternativer hvis én af dem bliver skadet (Burdisso eller Chivu). Backpladserne er også godt besat, med Maicon, Chivu og Santon. Det kunne dog være fedt med én midtbanekreatør, som du selv siger. Van der Vaart har det vist ikke for godt i Real, mens Rosina gerne vil prøve en større klub end Torino. De er jo gode muligheder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Nu har Mourinho jo været ude og efterlyse en spillede centerforsvarer, så der kommer nok en ny spiller til den bagerste kæde.

Mht. Arnautovic, så er det ikke en spiller jeg vil udråbe til ´fremtiden´, på baggrund af lidt cirkustricks i den hollandske liga. Desuden ejer Inter stadigvæk en cirkusartist, der dog pt. er udlejet til et cirkus i London.

Hvis Arnautovic, Milito og Motta er sikret, så menes det at Mourinho vil have en spiller til forsvaret og en 10´er til midten, hvilket giver god mening mht. 4-3-1-2 taktikken.

Ang. Van der Vaart så er han og Zlatan vist ikke bedste venner, men det var Veron og Adriano vist heller ikke. Men jeg tvivler på at ledelsen tør risikerer at gøre Zlatan sur, og så ville det jo være et stort tagselvbord for den italienske presse.

Er Rosina så god? Ja, de få gange jeg har set ham for Torino har han gjort det ok, men vil han være i stand til at løfte et Interhold?

PS. en skam Diego har valgt gobboerne.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Pibe
Rosina har i lange perioder siddet på bænken for nedrykningstruede Torino i denne sæson. Han scorede sit første mål, som ikke var fra 11-meterpletten, i weekenden. Næppe Inters nye 10er.

Forsvaret er ikke den svageste kæde, men ikke desto mindre er Chivu stærkt overvurderet og desuden skadet hver anden måned, Burdisso er decideret crap, men Cordoba bliver ældre.

Carvalho er selvfølgelig heller ikke helt ung, men han ville da være ret hård i et par sæsoner i selskab med JC og Samuel.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Nerazzurri

Tja, jeg havde bare ikke lige set, at Mourinho havde efterlyst sådan én. Og jeg kan heller ikke forstå, at han har, da jeg (som jeg skrev før) synes, at de er godt besatte i centerforsvaret. I det tilfælde, at Inter skal og må have en ny centerforsvarer, så synes jeg endvidere, at Carvalho ville være et dårligt valg. Manden er jo lige fyldt 31, og har ikke videre imponeret mig i de få kampe jeg har set med Chelsea eller Porto. Så ville jeg da hellere have, at Inter satser på en ung, helst Italiensk forsvarspiller.

Mht. dine kommentare om Arnautovic: jeg mente nu heller ikke, at manden er fremtiden for hele den måde vi tænker fodbold på, men snarere at han har fremtiden foran sig. Klart en god investering, når nu Crespo og Cruz til alt forlydende ikke længere er i klubben efter sommeren. Han er nemlig virkelig en rigtig dygtig spiller, og kan både score mål og lave vigtige indlæg til d´herrer Zlatan, Diego og Mario. Jeg synes heller ikke, at sammenligningen mellem ham og den portugisiske cirkusklovn holder ;-) i hvert fald ikke før han har fået lov til at bevise sig selv!

Situation mellem Van der Vaart og Zlatan er efterhånden blæst fuldstandelig ud af proportioner! Både Van der Vaar og Ibrahimovic har op til flere gange udtalt til adskillige medier, at de sagtens kunne se hinanden på hold igen, og at én enkel situation ikke ville ødelægge det.

Rosina er virkelig dygtig, og jeg ville til enhver tid hellere have ham i klubben end Motta, som jeg ellers også er ret begejstret for. Hvis Inter efterlyser en spiller, der kan skabe noget på midtbanen, så er Rosina et åbenlyst valg! Ellers kan de måske vende øjne til Ukraine, hvor der render en mand rund ved navn Dardijo Srna... der er jo masser af muligheder...

EDIT: Mht. midtbanen, kunne det måske være, at Jimenez endelig får chancen?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
@Pibe

Jeg synes ikke Chivu er overvurderet rent evnemæssigt, men det er klart at hans glasben gør ham uegnet i enhver fornuftig analyse af forsvarets styrke.

Cordobas "se skidt ud"-frekevens har været høj i år, men han har vel potentiale til backup et par år endnu.

Burdisso er imø. en middelgod centerforsvarer, der passer godt til bænken qua sin manglende brok. Hans store svaghed er så, at han spiller bedst når har startet min. 2-3 gange i træk og er for alsideig, hvorfor han ofte spiller back eller def. midt.

Har ikke se meget til RC, så skal ikke kunne sige om han er den spillede forsvarer Mourinho gerne vil have. Men har han ikke været meget skadet de sidste par år?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Pibe
Jimenez får ikke chancen. Den eneste i truppen, der har fået mindre spilletid i år, er vel Orlandoni.

Rosina har desværre vist sig ikke at leve op til forventningerne og er vistnok nærmest blevet buet ud til flere af Torinos hjemmekampe.

Skrevet af Nerazzurri
Baseret på ren CM-viden er Srna så ikke wing?

Mht. jimenz, så havde jeg gerne se ham få chancen, men det ser ikke ud til at Mourinho mener han passer ind. De får gange (3-4 gange?) han har spillet, har han ikke haft en ærlig chance for at bevise noget og har udover det været en del skadet.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nerazzurri
http://24oredisport.com/…tizia=10927

Ingen klassisk 10´er, men en spiller med mere fantasi end Stankovic.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Nja, men en wing/kantspiller kan vel også skabe noget? Altså, Robben er også wing, men han skaber da en del, vil jeg vove at påstå (når han ikke er skadet).

Jeg synes også, at Jimenez ikke endnu har fået lov til at bevise sig selv. De kampe jeg har set med ham, hvoraf nogle for Ternana og det chilenske landshold, har han gjort det ganske fornuftig. Når man desuden bliver anfører for Chili som 21-22 årig, må man da kunne et eller andet. ´El Mago´ må da snart få lov til at spille nogle hele kampe for Inter, især her sidst i sæsonen hvor de har mesterskabet i hus.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Il Maestro
Srna spillede i hvert fald højre back i UEFA Cup-finalen. Det er nok ikke den position, der står først for når holdet skal forstærkes.

Rosina er selvfølgelig langt fra at være god nok til at vade ind i Inters startopstilling. Hvis det er fordi man søger en italiener, må D´Agostino være et bedre bud.

Men det ender sikkert med Deco.
Razz har dog ret.
Skrevet af 80Ronaldinho
@ Il Maestro

Argh, tror du ikke at Mourinho har set at Deco nok ikke kommer til at være så god som han var i startet af Barca!?!

Vil lige forsvare Rosina lidt, fordi mener bestemt han har lavet HELE 2 mål fordi han scorede til 2-2 i Torino efter manden-med-koncentrationsvigt-altid(Kaladze) tog bolden med hånden.

Srna er en meget offensiv højre back for Shahktar, og nogle gange bliver han brugt på kanten.
AC Milan Campioni D\'Italia 2011. Forza Rossoneri!
Skrevet af Flying Dutchman
Hmm, det forlyder nu også, at Inter har henvendt sig til Real omkring et eventuel køb af Wesley Sneijder. Det kunne være fremragende!!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Il Maestro
Og italiensk presse taler om Franck Ribery. Jeg glæder mig egentlig bare til 1. september.
Razz har dog ret.
annonce
0