Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Flying Dutchman

Nu har Wiel ikke været nogen større succes i PSG og der er milevidt til forskel på at præstere i Frankrig og Holland (Hvor han sidst leverede noget nævneværdigt) og så at levere varen i serie A. Isla har allerede bevist ar han kan præstere i Serie A, Wiel derimod har vist omtrent ligeså meget som en Pereira har i Serie A, en spiller der også i teorien burde være på omtrent samme niveau. Vi har alle sammen set hvor godt han har klaret det, vi kan så håbe at Mazzarri kan få ham tilbage til der hvor han burde være, men jeg vil se det før jeg tror på det, ligesom jeg af sagens natur er noget skeptisk overfor en Wiel der efterhånden ikke har gjort noget nævneværdigt i liga sammenhæng i et stykke tid efter hånden.

Den centrale midtbane skal bare styrkes, vi kommer i problemer hvis vi igen skal være alt for afhængig af Cambiassos præstationer, han er desværre ikke i nærheden af at være den spillere han var en gang. Men jeg tror også den del vil blive forstærket med Nainggolan, så må tiden vise om han er god nok eller ej.

Jeg er ikke overrasket over at midtbanen ikke var bedre end den var, hele sidste sæson var noget rod, det kræver derfor sin træner at få ryddet op i rodet og få indført nogle ordentlige løbemønstre o.s.v. Men selv når det sker, så har vi nogle åbenlyse kvalitets problemer på den del af banen og det er i det hele taget et problem at Kovacic hurtigt ender med så meget ansvar, fordi de andre konstant falder igennem.

Og jeg vil slet ikke se Guarin som offensiv midt, skal vi have en så hellere Kovacic, Alvarez eller Botta når han engang vender tilbage fra sin skade, det er i det mindste en position disse er vandt til at udfylde.


Petersen
Zanetti er langtidsskadet og vender nok først tilbage omkring November. Så får vi ikke en afløser, så står den på Jonathan/ Nagatomo i højre side og Nagatomo/ Pereira i venstre side, ikke ligefrem betrykkende.
Skrevet af Facchetti
Tak for match updates FD!

Jeg tror nu Zanetti, når han kommer tilbage, vil blive brugt centralt. Derfor er det endnu vigtigere, der kommer en til højrekanten.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Facchetti

Det var da så lidt!

@ Zanetti4ever

At Van der Wiel ikke har været nogen stor succes i PSG skal snarere tilskrives indkøbsvanviddet i den klub, samt at førstevalget på netop hans plads er klubbens kaptajn. Han har trods alt spillet 22 kampe, hvilket under omstændighederne er mere end fin. At du kalder hans ophold i Frankrig for ikke at være ´nogen stor succes´, tyder vist mere på uvidenhed fra din side, end et mangel på kunnen fra hans.

Wiel derimod har vist omtrent ligeså meget som en Pereira har i Serie A, en spiller der også i teorien burde være på omtrent samme niveau. Vi har alle sammen set hvor godt han har klaret det.

Bevares! Men bare fordi Pereira fejlede, betyder ikke, Van der Wiel også gør. Det samme kan siges om Isla; bare fordi han før har spillet godt i Udinese, betyder ikke, han også gør det for Inter. Spekulationer er der nok af, så jeg tror, jeg forholder mig til det, jeg ved: Van der Wiel er åbenlyst en god fodboldspiller (jvf. hans mange kampe for både Holland og Ajax, samt at en del klubber var og er ud efter ham), han kan spille den plads Mazzarri efterlyser, og han kan nok fåes til en god pris, hvilket i mine øjne bringer ham på niveau med Isla.

Den centrale midtbane skal bare styrkes, vi kommer i problemer hvis vi igen skal være alt for afhængig af Cambiassos præstationer, han er desværre ikke i nærheden af at være den spillere han var en gang.

Ser du overhovedet nogle Inter kampe?

Og jeg vil slet ikke se Guarin som offensiv midt, skal vi have en så hellere Kovacic, Alvarez eller Botta når han engang vender tilbage fra sin skade, det er i det mindste en position disse er vandt til at udfylde.

Jeg tror, jeg er nødt til at gentage mit spørgsmål!

Offensiv midt? Hvad fabler du om?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilsemprelaziale
Van der Wiel er en dygtig spiller, er selv meget overrasket over at han ikke har vaeret et hit I Paris. Vil mene det er lidt hurtigt at afskrive ham.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Slettet(042125212608)
Tager vi det niveau Wiel præsterede i Holland i betragtning, jo så er det ikke noget særligt det han har præsteret for PSG, det har været lidt skuffende, men det er jo heller ikke førstegang at en spiller brager løs i holland og falder betragteligt ned i niveau når de så bliver opkøbt til overpris af en eller anden udenlandsk klub.

nu kalder jeg heller ikke Wiel elendig, jeg skriver bare at han har skuffet i forhold til de forventninger man burde have til ham. Ligger man så mangel på serie A erfaring oveni hatten, så er der god grund til betænkeligheder især når vi ikke har haft det store held med at få spillere tilbage på rette spor i et stykke tid. Pereira og Guarin var allerede gået ned i niveau da vi hentede dem og vi mangle stadig at se det niveau de burde have. Jeg håber Mazzarri kan gøre det, for det er simpelthen vigtigt at vi får gang i Pereira så vi ikke skal have Nagatomo rendende derneden, ligesom Guarin skal få et langt højere bund niveau, for ellers bliver det svært.

Ja selvf. Kan Isla skuffe, det kunne en Tevez for den sags skyld også, men han har Serie A erfaring hvilket i det mindste gør at han er vandt til ligaen og modstanderne og dermed umiddelbart et sikre kort.

Jeg kan så spørge dig om du så Cambiasso da han var bedst?, han var fantastisk i de gode dage og nej han er slet ikke den samme spillere han var engang, men er ærligt talt kan alle jo heller ikke lave en Zanetti.

Nu har medierne spekuleret ret meget i at Mazzarri ville bruge Guarin som offensiv, så det er blot det min kommentar hentyder til. Hvilket IMO ikke giver mening når vi har så mange andre der kan spilles der.

Så du syntes vores midtbane var god sidste sæson?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til at Botta kan ryger på lån til Livorno. Jeg ved ikke om jeg er vild med det, vi skal jo også gerne have noget bredde tilbage på holdet, men på den anden side kan han få en vigtig erfaring med de andre Inter drenge.

Taider Ligner pt. den mand vi er tættest på til midtbanen og Khrin kan måske ende i handlen hvis man skal tro Gazzetta

Vi ender snart med et nyt hold, vanvittigt.
Skrevet af La Mir!!
Må jeg spørge, hvad der menes med "Grazie Drago".

Først troede det var noget med Dragovic, men han kom jo, som bekendt ikke til Inter.
Daje!
Skrevet af Kemkem
@La Mir

Det er i forhold til Dejan Stankovic, som ikke længere er i klubben.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så vidt jeg forstår har vi sikret Wallace fra Chelsea på en et årig leje kontrakt.

Så må vi se hvad han kan, men det lugter lidt af en midlertidig løsning indtil, men det er også bedre end at bruge penge på en spiller man ikke er sikker på. Så alt i alt er det fornuftigt, han skal trods alt kun vikariere ca. 3mdr.
Skrevet af Facchetti
Det er sgu noget fis! Wallace er nok et talent, men det Inter i mine øjne har brug for, er en spiller, som er klart bedre end Jonathan, Nagatomo og andre sjove alternativer så Inter kan få noget kontinuitet mens konceptet spilles ind.
Det nytter ikke noget, der skal være usikkerhed om startopstillingen hver weekend.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu er det vel også kun højre og venstre Wingback hvor der kan stilles seriøse spørgsmål ved.

Der er vel ikke ret meget at rafle om nede i treback kæden, udover om hvem af Samuel og Ranocchia der skal starte inde, JJ og Campagnaro er formentligt rimeligt sikre på deres pladser.

Det samme må vel siges om Handanovic, Guarin og Cambiasso.

Kovacic vil formentligt blive roterer pga. Hans alder og en Milito kan ikke spille alle kampe og så går der nærmest ikke en sæson hvor han ikke er skadet. Så Belfodil kommer formentligt til at få rigeligt med spilletid. Palacio og Icardi kommer formentligt også til at rotere en smule, men Palacio må nok stadig ses som førstevalget.

Så jeg kan ikke se der er den store tvivl, vores hold er for i øvrigt ikke særlig stor, når transfer markede slutter vil jeg forvente ca. 22 mand plus nogle få talenter.
Skrevet af Stankovic
Kovacic vil formentligt blive roterer pga. Hans alder og en Milito kan ikke spille alle kampe og så går der nærmest ikke en sæson hvor han ikke er skadet.


Hvor mange kampe var det nu at han spillede i sidste sæson? Og udvikler man sig bedst af at sidde på bænken eller at spille på banen? Det er jo noget vås det du skriver. Hvorfor skulle man pludselig smide den vel nok bedste midtbanespiller i foråret ud på bænken?

Redigeret. Det skal dog siges at jeg er enig i at vi skal passe på med dels at køre Kovacic træt og dels at hype ham for meget. Det burde dog ikke være et problem da vi kun har ligaen at spille for.
Skrevet af Facchetti
Ham Wellington Inter var interesseret i for 14 dage siden er da ikke en pind værd. Jeg har prøvet at have fokus på ham i aftenens kamp mellem Bayern og São Paulo, men det er svært. Han deltager simpelthen minimalt i spillet. Både med- og modspillere spiller forbi ham.
Han ligger som den dybe defensive i noget der ligner en diamant-midtbane, men det er svært at se hvad hans opgaver er. Han bevæger sig kun frem til midterlinien, og defensivt slår han op i banen, når Bayern er forbi ham. Han er ikke med i det opbyggende spil og lavede ikke en eneste tackling.
Ham må Sao Paulo gerne beholde - så hellere Mudingayi!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Stankovic

Mazzarri er ikke en træner der er kendt for at bruge unge spillere, han kendt for at bruge modne og erfarne spillere krydret med et par enkelte talenter. ofte vil han rotere disse, så de ikke starter inde i hver eneste kamp, derfor forventer jeg også at Kovacic vil blive roteret, men på en sådan måde at han nok skal få den mængde spilletid han har brug for at udvikle sig. Jeg vil bliver overrasket hvis han får ligeså meget spilletid som nogle af de lidt mere erfarne spillere.

Ja han er vigtig men han er stadig kun en dreng og jeg syntes ikke det er klogt at ligge for meget ansvar på hans skulder.

Nu skal man passe på med at dømme Wellington efter EN kamp, men nej ikke en drømme signing, det lugter lidt af en plan D
Skrevet af La Mir!!
Aha, tak for svaret Kemkem.
Daje!
Skrevet af Stankovic
Mazzarri er ikke en træner der er kendt for at bruge unge spillere, han kendt for at bruge modne og erfarne spillere krydret med et par enkelte talenter. Ofte vil han rotere disse, så de ikke starter inde i hver eneste kamp, derfor forventer jeg også at Kovacic vil blive roteret, men på en sådan måde at han nok skal få den mængde spilletid han har brug for at udvikle sig. Jeg vil bliver overrasket hvis han får ligeså meget spilletid som nogle af de lidt mere erfarne spillere.


Det er Mazzari der i sidste sæson stort set ikke brugte Insigne. Sjovt nok har Insigne spillet forrygende siden Mazzari forlod Napoli.

Hvor mange af verdens største stjerner sad på bænken i de første par år i deres klubber?

Lionel Messi spillede som 18 årig i sæsonen 05/06 25 kampe for førsteholdet i Barcelona.
Cristiano Ronaldo spillede som 18 årig i sæsonen 03/04 40 kampe for førsteholdet i Manchester United.

Det samme kan siges om alle de større spillere. På ingen måde vil jeg rent fodboldteknisk eller talentmæssigt sammenligne ham med de to - det eneste jeg vil fortælle er bare at man har brug for spilletid for at udvikle sig.

Nu når vi snakker om mængde af spilletid kan jeg desværre blive bange for at Mazzari ikke rigtigt formår det. Alene Insigne i Napoli fik i forhold til hvad jeg havde forventet ikke ret meget spilletid. Kigger man på tabellerne står der givet vel at han var med i mange kampe, men at blive skiftet ind med et kvarter igen i mange af kampene bidrager ikke med ret meget.

Dertil vil jeg dog give jer/dig helt ret i at mængden af kampe skal reguleres lidt mere når vi snakker om et ungt talent. Det er en balancegang som jeg skrev i indlægget tidligere i denne tråd mellem at overbelaste eller ikke få nok spilleminutter. Der kan Mazzari næsten kun overraske mig positivt da mine forventninger desværre ikke er ret høje.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu har Mazzarri ikke meget andet valg end at spille Kovacic eller Alvarez (som ser ud til at blive) så jeg er ikke bekymret, havde der stået en mere moden, stabil og mindre skadesplaget spillere end Alvarez, ja så er jeg enig i at der var grund til bekymring.

På den anden side så kommer Mazzarri til at bruge flere unge spillere, uanset om han kan lide det eller ej. Vores nye kommende medejer vil have langt flere unge spillere på holdet ;)

Denne sæson er en overgangsfase, for næste sæson ser Zanetti, Chivu, Samuel og måske også Mundingayi og Milito ud til at forlade os. så næste sæson vil der næsten ikke være ret mange ældre spillere tilbage.
Skrevet af Stankovic
Lad os nu slappe lidt af omkring rygterne om Thorir. Lad ham få bygget det stadion og lad os se nogen unge spillere på banen først, da vi jo fra Moratti ved at der kan være ret langt mellem tale og handling. Det ender nok med at man henter Essien og maler sæderne på San Siro, så de kan se pæne og rene ud..
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja der er langt fra snak til handling

Nå men holdkæft hvor var vi heldige med 0-2 nederlag mod Chelsea, igen blev der absolut intet kreeret og midtbanen var langsom som en snegl og blev alt for nemt kørt over (hvilken overraskelse), forsvaret var nærmest pinligt ringe hvor JJ og Ranocchia lignede nogle der mere var taget på skovtur (man fristes til at sige igen) , kun Campagnaro af de tre (som forventet) kan være sig selv nogenlunde bekendt (på trods af det røde kort) Fløjene puha ja de fortsat hvor de slap sidste sæson.

Hvis det her er hvad vi skal forvente, så går vi en meget lang sæson i møde, men så er det jo godt at de andre italienske hold er omtrent ligeså ringe når man sammenligner dem med Chelsea og Man City.

Men det er vel de forskelle der opstår når nogle kan bruge løs af nærmest uanede midler, mens andre kun kan købe når der sælges.

Lige nu er jeg bare glad for vi kun skal spille serie A, så spare vi os selv for ydmygelser der nærmest med garanti vil komme, for hold da op hvor er vi pis ringe, har godt nok ondt af Mazzarri, at skulle spille med det ringeste Inter hold siden 2001, må ikke være særligt sjovt, men så er det jo godt han kan lide udfordringer !

Men lad os være positive, det kan kun blive bedre ;)
Skrevet af gorillapik
har godt nok ondt af Mazzarri, at skulle spille med det ringeste Inter hold siden 2001

Lidt spøjs formulering, med tanke på Inters hold i 2001 er der også rimelig højt til loftet hvis det skulle være det dårligste indtil nu.
annonce
0