Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi er nok ligeså stinky pt. For holdet i 00/01 var hysterisk ringe, det blev da også kun til en 5 plads, hvilket var imponerende , taget i betragtning at vi lukkede ikke mindre end 47 mål ind samt fik 11 Nederlag, en statistik der først blev slået med et af alle tiders dårligste hold nemlig holdet i 11/12 og 12/13. Så er det værd at bemærke at holdet spillede 4 kampe færre, så tager man højde for det så var holdet ligeså ringe som det i 11/12. Sidste år slår så alt, man skal jo nærmest tilbage til det år hvor vi rodede nede ved nedrykningsstregen for at finde noget der var værre.

Så jo det dårligste holde siden 2001
Skrevet af Gustenv@rius
http://oi40.tinypic.com/fc1emx.jpg

Nike´s nye Inter promo reklame.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Kemkem
Hvad er relevansen i dit indlæg? Er du bare ude på at provokere?

Du er godt nok et sørgeligt menneske!
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er mere ynkeligt at man blot vender det blinde øje til og ikke reagere på situationen. For vi kommer ikke udenom at præstationerne de sidste to sæsoner har været yderst ringe og langt under det niveau vi har betalt for, i stedet har det været på et niveau lignende det som blev brugt som skræmme eksempel i årene efter og som ikke mange troede på vi ville falde tilbage til.

Glem ikke at vi i dette årtusinde kun havde mistet en CL plads inden 11/12 hvor det røg for første gang siden 00/01

I udlandet er folk langt mindre fint følende overfor sådanne kommentar, men desværre ligeså straks man siger noget her til lands der ikke pakket ind i vat og druknet i sukker, så reagere mange folk meget lig dig. Hvilket er trist, for så kan man jo nærmest ikke andet end at være over optimist og overvurdere al ting fordi man ikke kan klare at tingene måske ikke ser så lyserøde ud. Man må jo også kunne forlange at ens hold levere en given vare i forhold til prisen man betaler, hvilket de på ingen måder har.

Ja Vi står i en vanskelig situation, efter en historisk ringe sæson med et hold der har alt at bevise. De får så en sæson mere, hvilket de nok skal være taknemmelig for, for med den mentalitet der til tider herskede de sidste to sæsoner, så må man jo spørge om de reelt fortjener det, glem ikke at fodboldspillere får direktør lønninger og mange af dem mere end det. Med den løn har man bare at tage sig sammen og levere varen og klynk gider jeg ikke høre på for det er møgprivelligeret at være en proff. Fodboldspiller.

Så nej fodboldspillere skal ikke tages med fløjelshandsker ligesom trænere heller ikke skal.

Nej jeg er ikke ude på at provokere, men jeg kan jo ikke forhindre folk i at føle sig provokeret.Skrevet af Facchetti
Zanetti4ever
Jeg tror Kemkem spurgte Gusten om hans indlæg kun var ment som provokation.

Inter og Chelsea skulle have brugt aftenen i går på at blive enige om lån af Wallace. Jeg fatter det stadig ikke... Én ting er dog sikkert, Nagatomo skal væk fra højresiden.

Det var i øvrigt lidt af en tackling Campagnaro fik sat ind på Terry.
Skrevet af Gustenv@rius
Selvfølgelig var det for at provokere.

Selv en Inter-fan kan vel trække på smilebåndet over den slags?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 &#9733; &#9733; &#9733;
Skrevet af Kemkem
Det var til den ynkelige Juve-fans ´fine´ indlæg.

Jeg tror, at det er færreste der synes dit indslag var sjovt. Nok kun Juve-fans der finder det morsomt. Jeg synes ikke, at det hører hjemme i en klubtråd. Sådan noget pjat kan du skrive på artikelforummet hvor du nok finder tosser som dig selv der finder det sjovt.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Gustenv@rius
Du er vel bare fornærmet fordi joken ramte plet.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 &#9733; &#9733; &#9733;
Skrevet af gorillapik
Zanetti
Okay når du skriver 2001 tænker jeg på holdet træneren ville overtage til 01-02 sæsonen, et hold som vel først er set bedre omkring champions league sæsonen. Men 00-01 holdet var som jeg husker det også rigtig stærkt på papiret, men manglede Ronaldo og underpræsterede gevaldigt - og 5. pladsen var vel nærmere en fiasko end den var imponerende.
Det bliver jo en lidt tåbelig diskussion da man ikke kan sammenligne holdene, jeg undrede mig bare over du lige valgte 2001, da jeg selv mener calciopoli årene og de seneste år, som du også selv har nævnt, var markant svagere.
Skrevet af Facchetti
Muren ude i 4-6 uger med en forstrækning i låret.
Ikke fedt!
Skrevet af Emilfu
Hellere nu end om en måned.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi underpræsterede sådan helt generelt indtil 06/07 sæsonen, F.eks. Var 04/05 sæsonen jo komplet absurde, vi kunne næsten ikke tabe og havde holdet ikke spillet så vanvittige mange uafgjorte kampe i alt 18stk, så ville vi have haft en chance for at vinde serie A det år.


Wellington og Wallace er måske ikke umiddelbart imponerende handler, men de er billige og vi taber derfor hellerikke rigtigt på dem, Imodsætning til Jonathan og Pereira som har mistet meget i værdi siden vi købte dem. Så giver Wallace os også et år mere til at finde den rette løsning f.eks. Kunne det være Zuniga som jo er fri næste sommer, såfrem Juve ikke snupper ham først.


At Samuel bliver skadet, det er selvf. Skidt, men samtidigt så er det ikke noget der burde komme som en overraskelse.
Skrevet af Flying Dutchman
Så er jeg hjemme fra ferien.

@ Zanetti4ever

Tager vi det niveau Wiel præsterede i Holland i betragtning, jo så er det ikke noget særligt det han har præsteret for PSG, det har været lidt skuffende, men det er jo heller ikke førstegang at en spiller brager løs i holland og falder betragteligt ned i niveau når de så bliver opkøbt til overpris af en eller anden udenlandsk klub.

Læser du, hvad jeg skriver, eller plaprer du bare løs? Van der Wiel har, under omstændighederne, fået godt med kampe, spillet, for så vidt jeg kan læse mig frem til, ganske godt, og er en solid andenvalg til backpladsen, der bliver besat af klubbens kaptajn. Van der Wiel vil være en fuldgod, ja endda fremragende, løsning på vores problemer på højreback.

Pereira og Guarin var allerede gået ned i niveau da vi hentede dem og vi mangle stadig at se det niveau de burde have.

Igen, jeg kan ikke se, hvad andre spilleres formdyk hist og pist har at gøre med Van der Wiel? Du kan ikke spå om fremtiden, og da slet ikke ved at bruge andre spilleres form til det formål.

Jeg kan så spørge dig om du så Cambiasso da han var bedst?, han var fantastisk i de gode dage og nej han er slet ikke den samme spillere han var engang, men er ærligt talt kan alle jo heller ikke lave en Zanetti.

Det må du gerne spørge mig om, hvis ikke du magter at svare på mine spørgsmål.

Jeg har været Inter fan siden de (knap så, men til tider) glade halvfemsere, så selvfølgelig har jeg set Cambiasso i al den tid, han har været i Inter. Jeg synes, han var så utrolig vigtig sidste år - ja, vel nok blandt de vigtigste, sammen med Capitano, Handa og Palacio. Man mærkede når han ikke var på banen, og man lagde også mærke til, niveauet på midtbanen gik op så snart han kom på banen. Hans ro, autoritet og ikke mindst erfarenhed bliver altafgørende i år.

Nu har medierne spekuleret ret meget i at Mazzarri ville bruge Guarin som offensiv, så det er blot det min kommentar hentyder til. Hvilket IMO ikke giver mening når vi har så mange andre der kan spilles der.

Men har du set træningskampene? Der spilles ikke med offensiv midt! Femmandsmidtbanen ligger som en skål, hvor midtpunktet (Cambiasso) ligger længst ned.

Så du syntes vores midtbane var god sidste sæson?

Jeg synes hele holdet generelt var ringe sidste sæson, så det er igen en ubrugelig sammenligning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg så i øvrigt lige highlights fra kampen mod Chelsea, og det er ikke helt skidt - der mangler bare mål. Et straffespark og et kanon mål af Oscar ændrer jo ikke på det.

Og hvor er Terry da også et usympatisk svin. Overdrivelse (han står hurtigt op igen, da der kom optræk til ballade) og at sparke ud efter Campagnaro mens han ligger ned. Det røde kort kan godt forsvares, men Terry spiller fanme meget på det. Føj.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Wiel er uanset hvordan man ønsker at anskuer det, stadig faldet i niveau, at nogle så syntes han stadig klaret det flot i PSG det må så være deres individuelle vurdering, men det ændre stadig bare ikke en tøddel ved at han ikke har holdt samme høje niveau som i hans Ajax tid. Det kan så godt være Pereira og co. ikke har noget med ham at gøre og derfor lettete irrelevant,men det er stadig påfaldende lighedstegn, i forhold til at der er tale om spillere der engang var starter og som præsterede et højt niveau og som siden er faldet noget af på den, hvilket gør at man efterfølgende skal prøve at få dem tilbage til tidligere tiders niveau, noget vi til dato ikke har haft den store held med siden vi hentede Sneijder.

Man kan så diskuttere op og ned om hans nuværende niveau er godt nok, en ting er sikkert Frankrig er ikke Italien, på trods af enkeltes klubber udvikling.Så en ting er at klare det okay i Frankrig på All Mighty PSG, hvor man blot køre modstanderne over, noget helt andet er at klare sig på et hold i Italien der har været i frit fald siden 2010 og hvor det ikke køre på skinner.

Så det er en risikabel investering og som meget vel kan ende i ingenting, som set tydeligt med Pereira, der faktisk ogsp gjorde det ganske udemærket som indhopper inden han kom til os. Hvilket er hvorfor jeg overhovedet nævner ham. Ja Weil kunne sagtens gå hen og præstere men han kan også det modsatte. Og Jeg ser personligt heller at vi tager chancen med spillere/talenter på vej frem end nogle der er stagneret eller gået tilbage i deres udvikling. Ingen tvivl om de pågældende spillere er billigere end da de toppede, men det er der som sagt en god forklaring på.

Desuden er interessen kølet af siden din ferie, og vi skulle have sikret os Wallace så diskussion er komplet irrelevant ;)Skrevet af Stankovic
Wiel er uanset hvordan man ønsker at anskuer det, stadig faldet i niveau, at nogle så syntes han stadig klaret det flot i PSG det må så være deres individuelle vurdering, men det ændre stadig bare ikke en tøddel ved at han ikke har holdt samme høje niveau som i hans Ajax tid.


Det er jo en gang subjektivt pis fra din side af. I min optik er han ikke faldet i niveau. Det at han ikke har spillet alle kampe for PSG betyder jo ikke at han ikke har samme niveau? Du skal jo se på hvem det er han konkurrerer imod på den plads. I øvrigt er jeg ganske sikker på at Flying Dutchman har styr på hvordan en af hollands bedre backs præsterer for tiden.

Ja Weil kunne sagtens gå hen og præstere men han kan også det modsatte.


Kan du nævne mig en enkel spiller som vi kan være helt sikker på vil præstere positivt for os. Det er da klart at han højest sandsynligt kommer til at skuffe hvis man allerede inden han er i klubben er sikker på at han ikke vil præstere.

Dertil er jeg i øvrigt ikke sikker på at vi skal afskrive Pereira endnu.
Skrevet af Flying Dutchman
Så møder drengene Valencia på Metlife Stadium i New Jersey.

Starteren er Handa; JJ, Andreolli, Chivu; Pereira, Guarín, Cuchu, Kuzzen, Ninja; Palacio og Belfodil
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
0-1 til Valencia, efter et flot mål af Ever Banega. Men hold kæft, det er tvivlsomt indtil videre. Bolden bliver smidt væk hele tiden, Valencia triller den bare rundt på banen, og det hele virker bare idéløs. Det bliver en lang sæson, hvis ikke snart der sker en ændring.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Banen er satme underlig i øvrigt. Det er som om bolden slet ikke hopper, selv efter en ´højder´.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Stor chance til Guarín, efter noget tilfældigt spil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0