Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Moller
Selvfølgelig skal man købe de bedste unge spillere, men kernen på ethvert tophold kan ikke være en bunke spillere på 20-22 år.

Jo jo, bare spørg Adriaanse. Især hvis der hentes en afdanket Beneluxtræner ind samtidigt.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af Gasbarroni
Gio er desuden 27 år, så at betegne ham som talent da Juve hentede ham må siges ikke at være helt korrekt


Han kom til Juve, da han var 9.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Stankovic
Zanetti4ever har en pointe i at man i Italien er lige lovlig bange for at benytte sig af ungdommen på fodboldbanen. Tyskland er dertil et ganske glimrende eksempel på at ungdom bestemt ikke betyder at man ikke kan være konkurrencedygtig. Det samme kan til en hvis udstrækning siges om de franske hold, som jeg efterhånden er nået til den konklusion er på samme niveau som de italienske.

Den italienske fodboldverden må til at indse, at den stærke position som man stod i for 10-15 år siden ikke er den samme mere og at den stil man brugte dengang med, at låne sig frem til kvalitet ikke fungerer effektivt i denne tid.

Dortmund, Schalke og selv Bayern Munchen har vist at det kan betale sig at satse på egne talenter. Ser man på Bayerns hold er det nu fantastisk mange af deres spillere som kommer fra egne rækker, hvorfor at det naturligvis også kunne lade sig gøre for Milano klubberne hvis man først og fremmest gad at give de unge chancen. Talentmassen er der jo allerede.
Skrevet af Mr. Juve
Talentmassen er der også måske alligevel ikke. Jeg syntes det er forkert at sammenligne med Tyskland, da tyskland og italien er 2 vidt forskellige steder - lige fra økonomisk, talentniveau og ikke mindst forskellen i de investeringer tysk fodbold har gjort for talentudviklingen hvilket jo netop har gjort de den idag står med så store talenter som er gode nok til at kunne gøre sig både i den hjemliga og Europa.

Tyskland har investeret mange penge i talentudvikling igennem en mangeårige periode - hvilket gør det svært at tro på at de talenter de italienske klubber producere er ligeså gode ´hvis´ de da bare fik chancen på førsteholdet i både de store og mindre klubber. Jeg er ret sikker på, at hvis talentet og niveauet virkelig er der - så får spillerne skam også chancen, hvilket man iøvrigt også ser, det bare ikke ligeså ofte som i eksempelvis Tyskland, måske netop fordi at talentet og niveauet ikke er der, og som du siger at klubberne foretrækker ældre spillere.

Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Gasbarroni
Det italienske u21-landshold var dog dominerende, da de mødte Tyskland sidste år.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Viola 4 Ever
Ungdom er jo ikke en kvalitet i sig selv på fodboldbanen. Når man er træner i en af de traditionelt store klubber, så skal der leveres resultater. Der er ikke tid til "projekter", eller til at gamble på at udvikle unge spillere. Det er nemlig et sats når man bruger unge spillere, specielt i de store klubber.

Det skriver jeg heller ikke at det er, men der er simpelthen en generel tendens til at man ikke benytter sig nok af talentfulde unge spillere, selvom de har talentet.

Men samtidigt er der heller ingen grund til den ungdomsforskrækkelse, som mange Italienske klubber lider af, for mange tyske hold har vist at man med den rette strategi og plan sagtens kan bruge unge spillere med talent, samt have en del på holdet og samtidigt opnå resultater. Der er så at sige ingen grund til den overdrevne angst for tab af niveau som mange klubber har.

desuden har de fleste italienske hold ikke råd til at hyre spillere for to år af gangen, især ikke hvis disse skal have bare et nogenlunde niveau. Det var den form for strategi der tæt på rutinerede Inter, den strategi som rent Faktisk ruinerede Fiorentina, Lazio, Parma og tæt på Roma i start 00´erne efter et årtis overforbrug.

Det er derfor bedre at gamble med talentfulde unge spillere, end at gamble med klubbens eksistens, som det vil blive, hvis man tror man kan løse sine problemer ved ensidigt at købe spillere ude på markedet.

Med den nuværende økonomiske situation, er det desuden en langt større gamble, at Satse på middelmådige spillere, eller spiller der har toppet. Hvilket er hvad en klub som Inter gør, fordi man ikke kan hente spillere fra de to øverste hylder.


Hvis vi lige tager den med hvorfor de enkelte klubber "gik på røven", så er det noget historieløst at påstå at det udelukkende, eller primært, handlede om fodboldklubberne og deres forbrug. Cragnotti havde i høj grad nogle yderligere problemer. Det samme kan man i allerhøjeste grad sige var tilfældet med Cecchi Gori.

Jeg siger jo ikke at man ikke skal anvende unge spillere. Langt fra.
At mange tyske klubber har gjort en indsats er forbilledligt. Men hvis vi taler om toppen af poppen, Dortmund og Bayern, så køber de i høj grad stadig nøglespillerne, selv Dortmund der har et af de bedste ungdomsprogrammer i Europa. Hvis man gerne vil være en storklub, så må man acceptere det faktum at det er bimlende naivt at tro at man kan udvikle sine egne spillere regelmæssigt, selvom man støvsuger hele landet for de dygtigste helt unge drenge. For hver Totti og Maldini er der titusindevis af knægte der aldrig kommer i nærheden af at have niveau til at spille i en af de største klubber i Italien.

Der er jo ingen der advokerer at man skal gamble med noget som helst. Money rules og en eller et par sæsoner udenfor det fine selskab er dyrt. Både hvad angår direkte kugler i kassen fra UEFA og TV-puljen, men også på den mistede brandværdi. Skal man ud på det reelle marked og hente penge på hovedsponsorater og sponsorat af beklædning, så er der meget betydelig forskel på om man er med kontinuerligt i CL eller om man er med hvert tredje år. Sådan som de italienske klubber har pisset en CL-plads væk, er det vigtigere end nogensinde før at man er med.

Ja der er mange, men hvor mange er ikke blevet til noget fordi de aldrig fik chancen. Igen du lever i en 90´er mentalitets tilstand, Hvor man lånte sig til succes, klubberne har Idag ikke økonomisk råd til kun at have spiller der er klar. Hvis man ønsker sine bedste talenter skal udvikle sig så bør man tage den risiko det er at udvikle dem på holdet, man kan ikke forvente at en klub der låner dem, vil gøre det for en, mange talenter er allerede gået tabt pga. den ensidige strategi.


Det handler altså ikke bare om "at få chancen". Chancer får man ikke, dem tager man. Der er INGEN træner på højeste niveau, der ikke stiller med det hold han mener har den bedste mulighed for at vinde. Sådan skal det også være.
Virkeligheden er ikke som i et managerspil, hvor de unge mennesker er programmeret til at blive stjerner. Hvis ikke de leverer en indsats der overbeviser i den daglige træning, så er der heller ikke nogen som helst grund til at anvende dem i kamp. Det er meget enkelt i virkeligheden.
Når de så bliver sendt på græs i mindre klubber, så skal de der overbevise om at de dels er værdige til at spille på det pågældende hold og skal man gå fra eks. et Serie B mandskab til at spille i Inter, så skal man virkelig være en profil i Serie b. Når det så kniber lidt med at levere varen i Serie B, eller komme på holdet i en bundklub i Serie A, så er der ikke nogen grund til at bruge mere tid på dem. Videre i teksten - Next man up.

Hvad angår din kommentar til Gio, så læs lige hvad jeg skrev en gang til. Det handlede ikke om hvornår han havnede i Juventus, men om de forventninger der var til ham og hans talent. Ikke kun i Juventus, men i fodboldverden i en langt bredere forstand. For ti år siden ville ingen have gættet på at han ikke ville være superstjerne i dag.

Sådan generelt - Ja, spillere flopper. Det gælder ikke kun unge spillere, men også spillere i deres bedste alder. Men det er nu nogen gange sådan at en færdigudviklet spiller der har flere sæsoners erfaring fra højeste niveau er langt mere stabil og bedre kan håndtere det pres det nu engang er at spille i en stor klub, hvor der skal leveres hver gang og der ikke er plads til, eller accepteres "mellem år".
Det behøver jo altså ikke nødvendigvis betyde at ejeren af klubben skal svinge kreditkortet som en Saudi Arabisk prins på weekendtur i Las Vegas eller at samtlige spillere på holdet skal købes for 2-300 mio. kr.

Selvfølgelig kan man udvikle dygtige unge spillere. Det er der ingen der betvivler, og man skal generelt også have lidt mere tillid til de bedste af dem. Men at spille for de store klubber i Serie A, er et enormt spring fra Primavera rækken eller for den sags skyld i Serie B. Selv for de absolut bedste unge spillere der optræder på U21 landsholdet.

Viola havde for et par år siden, sammen med Roma, Italiens bedste Primavera hold. Der var flere spillere man troede og håbede på. I dag er der Ryder Matos tilbage i klubben, og det er ikke fordi han viser en hel masse. Måske kan eks. Babacar stadig blive til noget og ligeledes Camporese, måske.
Langt de fleste andre er milevidt fra Serie A bold og render rundt i de lavere divisioner. En af de mest fremtrædende spillere på holdet dengang, Maxwell Acosty, har nu i to år ikke kunne få spilletid i Chievo. Det er næppe fordi man ikke kan lide ham, men nok nærmere fordi man ikke ser ham levere noget til daglig der berettiger til at han er med på holdet.

Min egen personlige holdning er at man skal stille det bedst mulige hold.
Der er ikke plads til en "freebie" fordi en spiller er ung. Hvorfor i alverden skulle man også stille med en spiller der var mindre kvalificeret end en anden man har til rådighed - Det giver ikke nogen mening. Fører man sikkert og har styr på tingene med 20 minutter igen, så er det en anden sag.

Hvad skal man så gøre ved det?
Man kunne eks. få sat gang i en reserveholdsturnering.
Man kunne indføre et system lignende det man har i Holland, hvor en hvis procentdel af budgettet skal anvendes på ungdomsudvikling.
Selvfølgelig skal man så også have lidt mere mod på nogle af trænerbænkene, men jeg fastholder gerne at chancer ikke er noget man får, dem tager man. Er talentet (og hovedet) virkelig til det, så skal man også nok få lov til at vise det. Dem der "rådner op" på reservebænkene rundt omkring, det er dem der ikke helt har det der skal til.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
V4E,

Kan du ikk lige copy paste i den anden Milano tråd. Rossoneri har noget svært ved at se hvorfor Fossati og venstrekanten på primaveraen ikk bar agere backup i Milan, og har endnu ikk haft held med at forklare ham at der er milevidt forskel på Serie B bundfodbold i Bari til en storklub som Milan.
Skrevet af Flying Dutchman
Så er opstillingerne smidt ud:

Handa; Hugo, Rolando, JJ; Johnny, Kovacic, Kuzmanovic, Taïder, Ninja; Ricky; Don

Det ser fornuftigt ud - eller, så fornuftigt som det kan blive. Personligt spår jeg os ikke en snebolds chance i helvede for bare noget der ligner en sejr på Juventus Stadium. Hell, selv en uafgjort ville være halvt overraskende!

Hvorom alt er: forza Inter!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Søren F er gud
Enig fornuftig opstilling.
Vel vores elendige form der er største hindring for point.

Men er det ikke i dag IL PRINCIPE vender tilbage med mål....
Forza inter
Skrevet af DanishBhoy
er der noget officielt samarbejde med Livorno med alle de unge spillere som I smider derover på lån + at Sergio Zanetti er røget derover i trænerstaben
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Gasbarroni
Icardi skal nok score.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Sheriffen
Hvis I vinder i aften, så giver jeg en bamse.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Flying Dutchman
Hehe, Ninja er anfører :D
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Sheriffen
I bliver formodentlig knust, men MilanMilan har lovet at agere fluffer for alle interista, skulle I alligevel overraske med en sejr.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af MILANMILAN
Jeg håber sgu på Juve i aften, Sheriffen - hvilket selvfølgelig gør det endnu mere sygt.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Flying Dutchman
Sindssygt Handa!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Ninja er anfører

Det er jo ultra skræmmende, hvis han er tredjehøjest i hierakiet!
Tak til Handa for at pille Tevez´ dobbelchance. Og så godmorgen til forsvaret!
Skrevet af Slettet(042125212608)
V4E

At mange tyske klubber har gjort en indsats er forbilledligt. Men hvis vi taler om toppen af poppen, Dortmund og Bayern, så køber de i høj grad stadig nøglespillerne, selv Dortmund der har et af de bedste ungdomsprogrammer i Europa. Hvis man gerne vil være en storklub, så må man acceptere det faktum at det er bimlende naivt at tro at man kan udvikle sine egne spillere regelmæssigt, selvom man støvsuger hele landet for de dygtigste helt unge drenge. For hver Totti og Maldini er der titusindevis af knægte der aldrig kommer i nærheden af at have niveau til at spille i en af de største klubber i Italien.

Der er jo ingen der advokerer at man skal gamble med noget som helst. Money rules og en eller et par sæsoner udenfor det fine selskab er dyrt. Både hvad angår direkte kugler i kassen fra UEFA og TV-puljen, men også på den mistede brandværdi. Skal man ud på det reelle marked og hente penge på hovedsponsorater og sponsorat af beklædning, så er der meget betydelig forskel på om man er med kontinuerligt i CL eller om man er med hvert tredje år. Sådan som de italienske klubber har pisset en CL-plads væk, er det vigtigere end nogensinde før at man er med.


Du glemmer nogle vigtige forskelle, Juve er det eneste hold der har eget stadion og som derved har de samme økonomiske mulighed for at agere lidt som de stor tyske hold. De andre "stor" hold, har indtil videre levet godt af rigmænd og deres gode vilje, denne mulighed er efterhånden udtømt, og har haft fatale konsekvenser for økonomien hos begge Milano giganterne, Inter f.eks. havde ofte dundrende underskud selv da man spillede CL år ind og ud, CL indtægterne kunne ofte slet ikke dække de udgifter som det kostede at holde sig inde i Varmen.

Tyskland har fulgt en helt anden opskrift, fri for gale rigmænd, med eksemplarisk talent udvikling og ikke mindst gode muligheder for at købe relativ billige gode spiller internt i ligaen, og hvor man slet ikke i samme omfang har givet uholdbare lønninger.

Men Dortmund har alt andet lige flere home grown end deres italienske modstykke. Inter har f.eks. ikke en eneste på trods af at man for ganske nyeligt vandt alt med Primavera holdet. To af disse spillere er nu at finde i Tyskland med masser af spilletid, andre er faste for andre Serie A hold. Flere af disse kunne tydeligvis godt bidrage til Inter, som i dag kun er stor af navn alene.

Nej man kan ikke støvsuge markedet, det er der ingen der forventer, det det forventes er at man ændre bare en smule på sin tankegang. For i dag har man ikke en rigmand der bare frivilligt spytter i kassen, skal man have klasse må man sælge, spare sammen eller udvikle dem selv, pengene er der ikke længere til at spendere og dække underskudet som i de gamle dage.

Ja der er mange økonomiske fordele ved at være med i det gode selskab, men så længe man ikke har eget stadion så mangler man et fundament og et år uden CL vil derfor få fatale konsekvenser, fordi man udelukkende lever af CL penge, dette er risikabel især i et land med så mange hold der er meget lige.

Det handler altså ikke bare om "at få chancen". Chancer får man ikke, dem tager man. Der er INGEN træner på højeste niveau, der ikke stiller med det hold han mener har den bedste mulighed for at vinde. Sådan skal det også være.
Virkeligheden er ikke som i et managerspil, hvor de unge mennesker er programmeret til at blive stjerner. Hvis ikke de leverer en indsats der overbeviser i den daglige træning, så er der heller ikke nogen som helst grund til at anvende dem i kamp. Det er meget enkelt i virkeligheden.
Når de så bliver sendt på græs i mindre klubber, så skal de der overbevise om at de dels er værdige til at spille på det pågældende hold og skal man gå fra eks. et Serie B mandskab til at spille i Inter, så skal man virkelig være en profil i Serie b. Når det så kniber lidt med at levere varen i Serie B, eller komme på holdet i en bundklub i Serie A, så er der ikke nogen grund til at bruge mere tid på dem. Videre i teksten - Next man up.

Hvad angår din kommentar til Gio, så læs lige hvad jeg skrev en gang til. Det handlede ikke om hvornår han havnede i Juventus, men om de forventninger der var til ham og hans talent. Ikke kun i Juventus, men i fodboldverden i en langt bredere forstand. For ti år siden ville ingen have gættet på at han ikke ville være superstjerne i dag.

Sådan generelt - Ja, spillere flopper. Det gælder ikke kun unge spillere, men også spillere i deres bedste alder. Men det er nu nogen gange sådan at en færdigudviklet spiller der har flere sæsoners erfaring fra højeste niveau er langt mere stabil og bedre kan håndtere det pres det nu engang er at spille i en stor klub, hvor der skal leveres hver gang og der ikke er plads til, eller accepteres "mellem år".
Det behøver jo altså ikke nødvendigvis betyde at ejeren af klubben skal svinge kreditkortet som en Saudi Arabisk prins på weekendtur i Las Vegas eller at samtlige spillere på holdet skal købes for 2-300 mio. kr.

Selvfølgelig kan man udvikle dygtige unge spillere. Det er der ingen der betvivler, og man skal generelt også have lidt mere tillid til de bedste af dem. Men at spille for de store klubber i Serie A, er et enormt spring fra Primavera rækken eller for den sags skyld i Serie B. Selv for de absolut bedste unge spillere der optræder på U21 landsholdet.

Viola havde for et par år siden, sammen med Roma, Italiens bedste Primavera hold. Der var flere spillere man troede og håbede på. I dag er der Ryder Matos tilbage i klubben, og det er ikke fordi han viser en hel masse. Måske kan eks. Babacar stadig blive til noget og ligeledes Camporese, måske.
Langt de fleste andre er milevidt fra Serie A bold og render rundt i de lavere divisioner. En af de mest fremtrædende spillere på holdet dengang, Maxwell Acosty, har nu i to år ikke kunne få spilletid i Chievo. Det er næppe fordi man ikke kan lide ham, men nok nærmere fordi man ikke ser ham levere noget til daglig der berettiger til at han er med på holdet.

Min egen personlige holdning er at man skal stille det bedst mulige hold.
Der er ikke plads til en "freebie" fordi en spiller er ung. Hvorfor i alverden skulle man også stille med en spiller der var mindre kvalificeret end en anden man har til rådighed - Det giver ikke nogen mening. Fører man sikkert og har styr på tingene med 20 minutter igen, så er det en anden sag.

Hvad skal man så gøre ved det?
Man kunne eks. få sat gang i en reserveholdsturnering.
Man kunne indføre et system lignende det man har i Holland, hvor en hvis procentdel af budgettet skal anvendes på ungdomsudvikling.
Selvfølgelig skal man så også have lidt mere mod på nogle af trænerbænkene, men jeg fastholder gerne at chancer ikke er noget man får, dem tager man. Er talentet (og hovedet) virkelig til det, så skal man også nok få lov til at vise det. Dem der "rådner op" på reservebænkene rundt omkring, det er dem der ikke helt har det der skal til.


I Inter skal man have chancen, man kan næsten ikke tilkæmpe sig den før man er solgt væk eller smidt væk i en handel, man får groft sagt meget få kampe til at vise bare lidt, en spiller som Guarin og en del før ham spiller uge ind og ud uden at vise nogen form for stabilitet eller noget nævneværdigt og det er udelukkende fordi man har smidt en masse penge efter ham og betaler ham en fed hyre. Den samme mængde chancer får unge spillere ikke på trods af at der masse af grunde til at gøre det, især nu hvor sæsonen er over.

Nu har flere af Inters talenter jo rent Faktisk vist noget, både Bardi, Duncan og M´Baye kan jo uden problemer vade ind på vores hold, får de chancen formentligt ikke. Fordi man ikke stoler på ungdom, man vil hellere bruge en spiller som Guarin eller Kuzmanovic som ikke kan holde noget nævneværdig niveau og som koster væsentligt mere i løn.

Som jeg skrev tidligere handler det ikke om at bruge unge spillere, blot for at bruge dem. Det handler udelukkende om at bevare en smule identitet på holdet, holde udgifterne nede og få billigere gode spillere. For dagene hvor vi kunne bruge 200 mil på blot en enkelt spillere er definitivt over indtil det økonomiske fundament er i orden. Der er kun en måde vi kommer tilbage på toppen og det er via egen produktion og talent udvikling som bliver krydret med engelte gode spillere. Dagen hvor vi kunne tillade os den luksus at have et hold bestående af dyre og velbetalt spillere burde være godt og grundig over.

Glem alt snak om stor hold, der er kun Juve tilbage i Italien som kan leve op til den titel.
Skrevet af Flying Dutchman
Skal vi ikke lige holde debatten til efter kampen?

Sygt af Kuzzen - en fed tackling, men en smule hasarderet mht. kort.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kemkem
Jeg bliver gråhåret af at se de lange bolde op på Palacio. Han har jo ingen chance for at vinde de dueller.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
annonce
0