Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Internazionale4everr!!!
@La Mir!!
http://footy.dk/2014/02/…-8-selvmal/

Simpelthen så dumt, på så mange måder.


Forfærdelig historie, men hvad er det lige den har med Inter at gøre? Nu ser jeg det ikke fremgå af artiklen, om det er fra Serie C eller hvilken anden lavere række det er, men der er ihvertfald en verden til forskel mellem det der, og så Serie A. Fodboldspillerne i den kamp er nok under et økonomisk pres, som de ikke kan overskue, fordi de sikkert hverken kan leve af fodbold, eller få noget andet job ved siden af. Så er det jo klart, de er faldet for fristelsen. Hvilken Inter- eller bare Serie A relevans den historie har, det kan jeg simpelthen ikke se.
.
Skrevet af Viola 4 Ever
Her gik man og troede at skrækscenariet ikke så meget handlede om persongalleriet, men om de resultater man opnår.

De to ting hænger unægteligt meget tæt sammen.


Ja. Men desværre ikke sådan som du forestiller dig.

Hvis det var Cavani eller Falcao (før hans skade) man havde købt, havde det så været problematisk at Icardi derfor var længere væk fra spilletid?
Er det relevant for noget som helst?
Mit problem er, at man faktisk har brugt rigtig mange penge på især Kovacic, og at han, sammen med mange af de unge, bliver fuldstændig misbrugt. Personligt har jeg ikke den mindste tvivl om, at Kovacic (og Taider), hvis man bruger ham/dem rigtigt, bliver dobbelt så værdifuld/e for Inter på den lange bane, som Hernanes bliver i de 2, højest 3 år han kan spille på topplan - og det har vi betalt 20 mio. euro for.


Ja, det er i høj grad relevant. De to nævnte spillere er et år yngre end Hernanes og ville, såfremt man havde signet dem, have skubbet en yngre spiller længere væk fra startopstillingen og dermed gjort det vanskeligere for denne at få spilletid. Man har også brugt mange penge på Icardi.
I hvilket univers er det at 28 årige fodboldspillere har 2-3 år tilbage på topplan? Det er i hvert fald ikke det samme univers som vi andre befinder os i.

Man kan altså ikke bare sidde og vente på om et ungt talent bliver til det som man håber på. Der er enorme spildprocenter på den slags talenter, som aldrig helt bliver gode nok til at spille i storklubber og ender med at spille for lidt mindre klubber. Uanset om man har brugt mange penge på dem eller ej, så skal de stadig gøre sig fortjent til at spille. Det gælder uanset alderen. Hvis WM og hans stab af trænere mente at man havde størst mulighed for at levere resultater med en midtbane bestående af Kovacic, Taider og Olsen, så kan du være helt sikker på at midtbanen så sådan ud.

Hernanes er en klassespiller, se blot på hans statistik fra Lazio og landsholdet. Den slags er ikke nogen tilfældghed.
At bruge hans alder som argument for noget som helst er langt ude i hampen. Han er i sin klart bedste alder og er altså stadig god nok til at han efter alt at dømme skal til VM slutrunden sammen med Selecao, der vel at mærke er favoritter til at vinde titlen på hjemmebane. For slet ikke at komme ind på hvor mange spillere af meget høj kvalitet Brasilien har til rådighed når det gælder midtbanespillere.

Man kan altid sætte spørgsmålstegn ved prisen. Det er mange penge at bruge, specielt når man har spillere i truppen der helst ville være et andet sted som kunne have indbragt mange penge. Det havde nok set lidt anderledes ud, hvis man havde haft bedre held med at sende Guarin til England for 25 mio. € og havde brugt de 20 mio. € på Hernanes. Det lykkedes man så ikke med i denne omgang, men mon ikke man stadig kan få lidt penge for ham til sommer.
Det ændrer bare ikke ved at man har fået en særdeles dygtig spiller tilført truppen. Hvis man synes det er trist, så er man utaknemmelig i mine øjne.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af La Mir!!
Den skulle self. have været ind under Seria A tråden, trykkede vist forkert på overskriften.
Daje!
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Men som sagt: vild nok historie. Matchfixing lever desværre i bedste velgående...
.
Skrevet af Facchetti
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu bliver Hernanes næppe en større konkurrent til Taider, eftersom Hernanes formentligt vil blive smidt ned som en Regista imellem den bagerste og miderste kæde, en opgave som en Taider slet ikke kan besidde. Taiders konkurrenter må derfor stadig være Guarin og Kuzmanovic, og her vil jeg nok mene at han har alle mulighederne, for det har virkeligt ikke været imponerende det de har vist indtil videre. Hans chancer er endnu større nu hvor Cambiasso er ude.

Så den eneste spiller jeg kan se Hernanes stå i vejen for, er Kovacic. Jeg mener dog stadig ikke Kovacic er samme spilletype, og kovacic ville derfor snildt kunne smides ind ved siden af en Cambiasso, mod mindre hold, når Cambiasso bliver klar. For kovacic er ikke en kreatør eller en midtbane dirigent, han er langt mere en all round offensiv midtbane spiller, der kan bruges flere steder på midtbanen. Han skal dog ikke smides op som trequartista eller som Secunda punta, det har vi spillere der er langt bedre egnet til, f.eks. Botta og Alvarez.

Jeg tror nu stadig at Kovacic nok skal få sine minutter, for med de lort vi har vidne til skal der jo ingenting til for at få minutter.


ud fra hvad jeg forstår så vil vi stille op
---------------Handanovic
----Campagnaro-Samuel-JJ/Rolando
Jonathan-------Hernanes-------D´Ambrosio
----------Guarin---Taider/Kuz
--------------Palacio
-------------------Milito
Skrevet af Chino
http://footy.dk/2014/02/…ader-inter/

Man kan beskylde Branca for meget, men at "skyde Inters økonomi i sænk" er altså vanskeligt at holde ham ansvarlig for.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Chino

Jo man kan i allerhøjeste grad godt give ham en del af skylden. Moratti er en anden person i klubben der også må tage sit ansvar for den dårlige økonomi på sine skulder.

Branca er trods alt den person der har været mest indenover forhandlingerne om lønninger, bonuser, transfersummer m.m. og som for ganske nyeligt stadig var at finde i klubben, og når man bære et hovedansvar for en stor del af klubbens samlede udgifter, så er man også skyldig hvis økonomien i klubben sejler. Branca har ikke været sin opgave voksen, hvilket den totale overpris som vi har måtte betale for den nuværende trup tydeligt viser, samt den lattereligt høje lønningsniveau også indikere.

vores trup har næsten kostet det samme som Juves og lønningsniveauet er det trediehøjeste i Italien, for den sum burde CL være en selvfølge, men vi kan ikke engang kvalificere os til den sekundære turnering, fordi kvaliteten af truppen kun er den sjette bedste i Italien. Det skriger jo til himlen af inkompetence og økonomisk uansvarlighed

og så er vi et af de hold der har brugt mest i indeværende sæson, men det har ikke gjort nogen forskel fordi man kun har købt bras for de mange penge. Roma som har brugt et næsten lige så højt beløb har købt kvalitet og det i mange tilfælde til den samme hyre og det ses på deres placering.
Skrevet af Viola 4 Ever
At give Branca skylden for den økonomiske situation er jo helt til grin.
Ja, det er ham der har forhandlet lønninger og transferpriserne, men han har jo næppe handlet uden at skulle svare for sig overfor ledelsen.
At forestille sig at han ikke har haft nogle rammer udstukket oppefra er lige fantasifuldt nok.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det gør jeg heller ikke, jeg giver ham kun en del af skylden, for havde han været dygtigere, mere vidende og ikke mindst en bedre forhandler, ville vi jo aldrig været endt med det lønniveau, vi i sidste ende, endte med at have. Vi ville hellere ikke have betalt de samme høje transfersummer, som vi gjorde i mange tilfælde.

Så det er da endnu mere latterligt, at sige at Branca var helt uden ansvar og skyld. For ærligt talt, når man har et, så stort et ansvarsområde, som Branca trods alt havde, så har man altså et ansvar, for at tingene hænger sammen. Det var trods alt ham, der stod for at klubbens omkostninger til spillere, trænere etc. hang økonomisk sammen, hvilket det desværre ikke gjorde. Den øvrige ledelses skyld i denne henseende var at man skulle have lagt en langt mere præcis økonomisk rammer hvori han kunne agere i, samt have fyret ham, da det var klar at han ikke magtede opgaven.

Så jo Moratti og den øvrige ledelse havde et medansvar, det tror jeg som sådanikke på at nogle benægter. Men Branca havde mindst et ligeså stor et medansvar som de andre, han kunne jo bare have holdt styr på sin del af firmaet. Det havde han ikke.
Skrevet af Viola 4 Ever
For ærligt talt, når man har et, så stort et ansvarsområde, som Branca trods alt havde, så har man altså et ansvar, for at tingene hænger sammen. Det var trods alt ham, der stod for at klubbens omkostninger til spillere, trænere etc. hang økonomisk sammen, hvilket det desværre ikke gjorde. Den øvrige ledelses skyld i denne henseende var at man skulle have lagt en langt mere præcis økonomisk rammer hvori han kunne agere i


Jeg har bare vanskeligt ved at se at det er hans skyld. Han har formentlig fået udstukket et budget, både hvad angår løn og transferomkostninger. Det har han, naturligvis, forholdt sig til. Når forudsætningerne for budgettet så skrider, så er det vanskeligt bagefter at bebrejde ham for at han har arbejdet indenfor de udstukne rammer.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af OC
@Viola

Hvis jeg forstå rigtigt, så bygger dine argumenter bygger sig op på at Hernanes er en god spiller, og dermed pr. definition en god anskaffelse, og at Mazzarri stiller op med de rigtige spillere og på den rigtige måde fordi han tror på det.

Hvordan vil du ærlig talt have have jeg skal komme med et ordentligt modsvar til det?
La prende Vecino.
Skrevet af Viola 4 Ever
Man kan altid diskutere om det var lige på den position man havde mest behov for at hente den ene eller anden spiller, og set i det perspektiv vurdere hvorvidt det var det mest hensigtsmæssige at bruge penge på.
Men at hente en klassespiller er vel aldrig nogen dårlig ide som sådan. Hvilke planer Mazzari har kan jeg jo af gode grunde ikke rigtigt vide, men Hernanes som offensiv midtbanespiller er under alle omstændigheder en opgradering af Inters startopstilling. Det er det perspektiv jeg anvender.
Er planen at han skal ligge dybt på midtbanen og være en Xavi/Pirlo type, så kunne man nok have brugt midlerne bedre.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er hvad der er blevet spekuleret i, derfor ville en anden nok have været en bedre investering, men det finder vi som sagt ud af i aften.
Skrevet af OC
Kuzmanovic og Milito starter (selvfølgelig). Kujonen Guarin er selvfølgelig straks tilbage med det samme.

Findes der virkelig stadig folk der mener Mazzarri er sund for den her klub?

Jeg tror dog stadig på en sejr. Alt andet må betyde en ny træner.
La prende Vecino.
Skrevet af Facchetti
Mærkeligt Campagnaro ikke er med i hvad der ligner Mazzarris skæbnekamp. Taber Inter i aften, skal hammeren falde.
Skrevet af Viola 4 Ever
Ville være en pudsig detalje hvis Sassuolo fik både Inter og Milans Mister fyret indenfor en måned
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Nerazzurri
Hvornår bliver Nagatomo sat af?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er jo lige før man håber på det, for hold op en gang ynkelig crap
Skrevet af Nerazzurri
Utroligt Milito.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0