Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Der var en masse positivt at tage med fra i går, synes jeg. Der blev kæmpet for alle penge, ofte prøvede vi faktisk at spille os frem til chancerne, frem for kun at losse høje bolde op til Palacio, Handanovic og forsvaret spillede en god kamp, mens jeg også, for første gang i lang tid, var imponeret over Guarín - han virker til endeligt at have forstået, hvad fodbold går ud på.

Men som Zanetti helt rigtigt påpeger, er vi stadigvæk for tandløse oppe foran. Det er selvfølgelig fedt, at vi holder nullet på Olimpico, men når man ikke scorer i den anden ende, får man ikke nær så meget ud af det. Desuden er og bliver Ninja rystende ringe defensivt, og skaber mange farlige situationer.

Alt i alt, er uafgjort et fortjent resultat, vi godt kan være tilfredse med, synes jeg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Knægten der gang på gang på gang truer med at miste interesse for Inter


Løgn 1: Så vidt jeg husker, så har jeg aller-højest skrevet det 3 gange, og i hvert fald ikke under Roma-kampen.

Aldrig har noget positivt at bemærke.


Løgn 2: Det ved du vel forhåbentligt godt er løgn. Uafgjort på udebane mod denne sæsons Roma-hold er udmærket. Det er helheds billedet der er grueligt galt.

og selv når vi spiller en god kamp på en svær udebane, tager fat i noget fuldstændigt ligegyldigt og underordnet.


Det er altså underordnet når jeg pointerer, at Inter sikkert langt fra er det eneste hold der er blevet snydt/fået gavn af dommerkendelse, men ikke underordnet når du pointere at vi er blevet snydt for straffespark?
Hvorfor har du patent på hvad der er ligegyldigt og hvad der ikke er? - det var trods alt dig der startede ud af den vej.

Det skal jo bare ikke være sådan, at der rent faktisk kunne have været straffe til Icardi, eller at det er længe siden vi ikke har fået straffe i lang tid - næh nej, de andre hold bliver jo også snydt.


Jeg synes ikke der var straffe på Icardi. Men der er da intet galt i at mene det modsatte.
Min reaktion og mit svar havde som sådan intet at gøre med Icardi-Benatia situationen at gøre, men mere Z4E (i særdeleshed) og dig og Neras (måske lidt mindre) frustrationer over de manglende straffespark. Hvis vi fortsætter ud af den tangent, så KAN de manglende straffespark sagtens have noget at gøre med Mazzarris spillestil, og det faktum at der ikke er særligt mange spillere i feltet af gangen og at de kun får bolden fra indlæg - ergo er chancen for at blive fældet eller andet, meget, meget små sammenlignet med mange andre hold.
(Dog ikke at forglemme at vi er blevet snydt for straffespark som vi skulle have haft).
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Løgn 1: Så vidt jeg husker, så har jeg aller-højest skrevet det 3 gange, og i hvert fald ikke under Roma-kampen.

Det passer ikke - du har skrevet det oftere end det. Jeg mener også, en anden bruger i denne tråd (var det Z4E?) har taget fat i det tidligere. Under alle omstændigheder er det selvfølgelig under al kritik, man som fan af en klub ´truer´ med ikke at følge holdet længere. Du, lige så vel som vi andre, var fan i de tykke tider - så holder man også med Inter i de magre tider. Så enkelt er det.

Løgn 2: Det ved du vel forhåbentligt godt er løgn. Uafgjort på udebane mod denne sæsons Roma-hold er udmærket. Det er helheds billedet der er grueligt galt.

´Aldrig´ passer ikke helt, nej, men der er fanme småt mellem de positive bemærkninger, samt at jeg stadigvæk synes, du ikke er nuanceret nok. Jeg forstår simpelthen ikke, hvad du gerne vil have, der mere skal komme ud af det nuværende hold. Ja, Inter er en storklub. Men er vores trup bedre end samtlige de hold over os, samt Milans? Næppe. Hvis vi ender på 5. pladsen når sæsonen er slut, er det så absolut godkendt.

Det er altså underordnet når jeg pointerer, at Inter sikkert langt fra er det eneste hold der er blevet snydt/fået gavn af dommerkendelse, men ikke underordnet når du pointere at vi er blevet snydt for straffespark?
Hvorfor har du patent på hvad der er ligegyldigt og hvad der ikke er? - det var trods alt dig der startede ud af den vej.

Fordi det var tydeligt for enhver, at Nera og jeg pjattede - det er jo ganske kendt, Inter ikke har haft straffe i noget der ligner 10.000 kampe. Såvidt jeg husker, skrev jeg noget à la: "selvfølgelig får vi ikke straffe, vi er Inter", og ikke "dommerne og FIGC er imod Inter - det er et komplot". Lidt sardonisk sarkasme klæder enhver tråd.

Derfor forstår jeg heller ikke, du tager fat i det - selvom jeg formoder, vores stime med uenigheder er nået til det punkt, at der bare skal være en diskussion, også om noget der tydeligvis var skrevet med et glimt i øjet. Det abstraherer fra det faktum, vi rent faktisk spiller en god kamp på en svær udebane, og at drengene, for første gang i lang tid, rent faktisk fortjener noget ros. Men det bliver der jo ikke taget fat i.

At påstå, jeg startede ud af den vej er desuden direkte løgn jo.

Hvis vi fortsætter ud af den tangent, så KAN de manglende straffespark sagtens have noget at gøre med Mazzarris spillestil, og det faktum at der ikke er særligt mange spillere i feltet af gangen og at de kun får bolden fra indlæg - ergo er chancen for at blive fældet eller andet, meget, meget små sammenlignet med mange andre hold.

Klart. Det ændrer dog ikke på, vi ikke har haft et straffe i utroligt lang tid - hvilket vi jo spøgte med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
Tillykke med Vidic.

Thohir´s ungdomsprojekt er tilbage på sporet.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af petersen100
Vidic - solid krumtap med et par år i sig endnu.

Til de 3 pladser bagerst er herefter: Juan Jesus, Vidic, Rolando, Campagnaro, Rannocchia, Samuel, Andreoli..

Mon ikke Rannocchia er færdig? Måske også Samuel, som ellers er tilbage lige pt.
Skrevet af La Mir!!
Vidic lyder vildt nok, men hvad men Samuel? Var der ikke noget med et retur til Newels?
Daje!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Petersen

Samuel smutter vist nu, ja. Synd! Han har været god efter sin skade - men selvsamme skadehistorik gør også, han er lidt af et sats at skulle forlænge med. At man så henter Vidic, som har lige så broget en historik, er selvfølgelig tosset.

Frøen bliver vist solgt til tyrkisk fodbold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af La Mir!!
Så i går i status quo med Vidic.
Daje!
Skrevet af Flying Dutchman
I min verden, er Vidic er en tre-og-et-halvt år yngre udgave af Samuel. Kvalitativt er de sammenlignelige, mens de også begge to har en halvskræmmende skadeshistorik, så det er ´kun´ alderen til forskel. Samuel får ca. 2 mio. € om året - jeg har ikke rigtigt kunnet læse mig frem til, hvor meget Vidic får, men hvis det er mere end det, er det jo direkte dumt.

Jeg er generelt stadigvæk meget skeptisk over denne handel. Midterforsvaret er, sammen med målmandsposten, det eneste sted, vi rent faktisk er godt besatte, selv hvis Samuel, som forventet, smutter. Jeg tror finten er, at Ranocchia smutter, men det er jeg meget imod: ikke kun er han yngre, talentet fejler intet (omendt han er en spiller, der lader sit eget niveau bestemmes meget af hvordan holdet præsterer), han er italiensk og så tjener han kun en smule mere end Samuel gør. Med andre ord er jeg ikke helt så skide tilfreds med, at det virker som om vi får en Vidic, og mister en Samuel og Ranocchia.

Mange af mine medfans er dog begejstrede, Vidic er jo ikke ligefrem en svækkelse, og signalværdien i at signe et ´navn´ er jo heller ikke til at undervurdere. Vi får at se, hvad der sker!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Inter skulle vist fortsætte med at købe ind hos United - Hernandez skulle være næste store navn på vej.

Se, der er jeg straks mere positivt stemt: Chicharito ved hvor målet står, kan score ud af det blå, og med et bedre minutsnit end Van Persie, Welbeck og Rooney, er det mig en gåde, han ikke blev og bliver brugt mere, både af Ferguson og Moyes. Bestemt en type spiller vi har manglet siden Milito besluttede sig for, at det at score mål er svært overvurderet.

Derfor kommer det jo nok ikke til at ske.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu er Hernandez jo ikke den eneste vi kædes sammen med af offensive spillere,
Også Macheda, Podulski, Osvaldo, Lamela ja selv Torres er vi sat i forbindelse med!

De er dog alle alt for dyre, Torres og Podulski har oveni ikke alderen med sig, Osvaldo er et problem "barn" og en lottokopon, Lamela er ingen større opgradering over Icardi og Hernandez kan intet med bolden udover at banke dem ind
Skrevet af Viola 4 Ever
Selvfølgelig er Lamela en opgradering ifht. Icardi, selvom de ikke er ens spilletyper. Lamela har også vist sig frem som en profil i Serie A over en længere periode allerede, det har vi endnu ikke set Icardi gøre.
Jeg har i øvrigt meget vanskeligt ved at se hvorfor den ene skulle gøre den anden overflødig, deres respektive kvaliteter in mente.

Chicarito er i mine øjne en klassisk joker, eller en kontraspiller. Han vil formentlig være alt for dyr i forhold til hvad han bringer til bordet.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Sheriffen
Det vil more mig kosteligt, hvis I købte Torres eller Hernandez. Jeg tvivler på, at nogen af dem vil få bare minimal succes i Italien.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Nerazzurri
Som revisor, milanista og black metal fan skal der heller ikke meget til.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Sheriffen
De to spillere passer på ingen måde til italiensk bold, men køb I endeligt løs.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er enig med dig i at Torres formentlig ikke bliver nogen succes (omend utroligt usandsynligt at vi kan og vil hente ham), men Hernandez kan på trods af hans åbenlyse mangler godt komme til fadet, det er trods alt Inter hvor omstilling altid har udgjort en betragtelig del af vores offensive spil.

At jeg så heller ikke ligefrem jubler er hvad det er, for pengene kan klart bruges bedre end på nogle af disse, det et vel nærmest kun Lamela som overhovedet giver mening, men med en pris på ca, 30mil er han endnu mere urealistisk.

Godt være jeg ikke kan lide Milan men jeg sidder ikke og fryder mig hvis de køber forkert ind, Idag er alle Italienske top hold afhængige af at modstanderne klare det godt, for fortsætter vi bare ufortrødent ned ad, så får det fatale konsekvenser for ligaen og det vil med garanti gøre at serie A kommer endnu længere væk fra top tre i Europa

Men selvf. når man selv er så ringe som i er, så er det eneste lys i mørket vel at ens rival dummer sig. Men det er stadig ret sølle.
Skrevet af Promo
Jeg er fuldt på linie med Sheriffen her. Når Inter fejler (eller bare ligner sig selv fra 90´erne) gør det tilværelsen dét bedre. Ikke at det bør overraske jer herinde, taget mine forhold in mente.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Sheriffen
Godt være jeg ikke kan lide Milan men jeg sidder ikke og fryder mig hvis de køber forkert ind,Normalt fryder jeg mig heller ikke over, at I køber forkert ind, men et køb af eksempelvis Torres er så himmelråbende dumt, at det er ens borgerpligt at fryde sig over idiotien.


PS. Lige nu fryder jeg mig dog mere over dit tuderi. Klap nu lige hesten, bassemand.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Nerazzurri
Tak for dit indlæg, der naturligvis interesserer alle her i tråden.
@Sjærif.


jeg er helt på linie ift. hvor dumt et indkøb Torres vil være, ikke mindst økonomisk. Mexicaneren kender jeg ikke nok til, men billig er han vel ikke.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Sheriffen
jeg er helt på linie ift. hvor dumt et indkøb Torres vil være, ikke mindst økonomisk. Mexicaneren kender jeg ikke nok til, men billig er han vel ikke.Taget hans alder, erfaring og nuværende klub i betragtning, så snakker vi nok ikke under 15 mio. EUR, men Milano-klubberne er jo eksperter i tåbelige beslutninger.

I øvrigt misforstår Zanetti mig fuldstændig. Jeg har aldrig haft et decideret had til Inter, og I har egenligt aldrig generet mig synderligt, men skulle et køb af Torres blive aktuelt, så indbyder det til tæsk og drillerier.

Jeg har faktisk et stort ønske om, at Milano-klubberne igen bliver konkurrencedygtige, for fodbold er godt nok gabende kedeligt, når der ikke er nogen som helst spænding.

Den tyske, italienske og franske liga er allerede afgjort, hvilket er mere end deprimerende, og der er ingen naturlige udfordrere til PSG, Juve og Bayern. Det kunne værende splændende, såfremt Inter og Milan fik deres eget moderne stadion med flere VIP-pladser og bedre sponsormuligheder.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce
0