Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Sheriffen

Det er nok ikke videre sandsynligt at vi henter Torres eller at vi overhovedet har spurgt ind til ham, for vi har på ingen måder midlerne til at hente en så dyr en spiller, og vi har i endnu mindre grad råd til at aflønne ham. Desuden hvad skulle Torres da også i Milano, den står jo ikke ligefrem på spændende CL bold, og lønnen vil være betragteligt dårligere end den han får nu.

Jeg nævnte ham blot, udelukkende for at pointere at vi bliver rygtet til nærmest en hvilken som helst fri eller Semi fri angriber. Skal vi endeligt se på nogle mere sandsynlige af slagsen, og som vi er rygter til, så er der snare tale om Podulski, Herndez og Osvaldo, de kan formentligt alle erhverves for under 20mil og vil formentligt ikke rynke næse af at spille for et sub top hold som Inter. Alle de andre er omtrent ligeså sandsynligt som at vinde de der +200mil på fredag.

Nu er det jo ikke ligefrem et nyt fænomen at den italienske og tyske er blottet for spænding, der har nærmest på Intet tidspunkt i det forgangne årti været tvivl om udfaldet i Serie A, det var kun i sæson 09/10 hvor der var minimal med spænding pga. et yderst mærkværdig Inter kollaps i foråret, ellers har det været omtrent ligeså spændende som at se DK4.
Skrevet af Nerazzurri
2007/08 var spændende til sidste runde. 10/11 blev spændende til sidst.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Man skal vist være Inter fan før man syntes at 10/11 blev spændende til sidst, reelt var der aldrig spørgsmål om udfaldet pga. vores sæson start, men det var et flot comeback.

07/08 havde man konstant en følelse af at hvis vi tog os sammen kunne vi sætte et gear op, Milan var noget nær det hold der har skabt mest spænding i sæsonen 05/06 lige med undtagelse af 09/10 sæsonen og det er vel egentligt også det tætteste vi kommer på af spænding, jeg fald dog ikke ligefrem af stolen i ren spænding, da Juve var helt sublime det år, ligesom jeg heller ikke gjorde i 07/08.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Er den unge VB M´baye stadig på Inter-hænder? Knægten har scoret 2 mål inden for de første 27 minutter for Livorno, mod Sampdoria.
.
Skrevet af Facchetti
Endelig Palacio!! 1-0.
Skrevet af Nerazzurri
Ja, og forhåbenligt bliver hand indlemmet i truppen eller indgår som valuta i en fornuftig handel.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er lige vågnet - hvordan har vi spillet indtil videre?

PS: Tillykke til os! Inter fylder 106 i dag :)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Sikkert eller i hvert fald mere sikkert end længe. Holdet har virket rolig i bodlkontrol, men har skabet meget lidt. Reelt 2 chancer, heraf Palacios mål, og så to skud. Midtbanen + de to backer skaber ikke meget.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Facchetti
Når Taider sælger holdet på den måde 2 minutter før slutfløjtet, så skal han være den sidste til at brokke sig over manglende spilletid! KOM NU!
Skrevet af Facchetti
3 point!
Jeg havde frygtet det værste og håbet på lidt ro. Roen var der til tider, men hold fast en kedelig kamp. To-tre chancer og det var dét. Heldigvis var Palacio skarp - han skyldte også et par stykker
Skrevet af Nerazzurri
Tre vigtige point mod Torino, samtidig med at Hellas, Viola og Genoa tabte. Desværre fik Lazio og Parma 3 point.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Facchetti
Lazio fik ikke point - kun et rødt kort til Candreva...
Skrevet af Nerazzurri
Ja, korrekt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Fin med en sejr, men gik vist ikke glip af det helt vilde kan jeg forstå på det hele.

Men vi skal altså virkeligt til at få styr på det kreative spild, det holder ikke kun at kreere 2-3 chancer i en kamp som denne.
Skrevet af petersen100
Thohir forstærker truppen pt., men hvor skal der sættes ind og hvem skal videre?

Målmænd: Handanovic, Carrizo, ny mand ?
Centerforsvar: Campagnaro/Rolando - Vidic/Ranocchia/Samuel ? - Jesus/Andreoli
HVB: Jonathan, ny mand ?
VVB: Nagatomo, Ambrosio
Defensiv midt: Cambiasso, Kuzmanovic
Center/off.midt: Hernanez, Guarin, Taider, Kovacic, Alvarez
Angribere: Palacio, Icardi, Botta, 1-2 nye ?

Ud: Castellazzi, Chivu (stopper), Mariga, Mundigayi, Zanetti (stopper nok også), Milito (ryger videre). Samuel vil jeg overveje at give en forlængelse.

Ind: ny 3. keeper, ny højre wingback, 1-2 angribere, hvoraf denne ene kan være et talent. Herefter 25-26 mand i truppen!
Skrevet af Flying Dutchman
I og med Vidic er kommet, forlænger vi nok ikke med Samuel. Også Ranocchia kunne være på vej væk, da seks midterforvarer (som vi har nu, foruden Chivu) er en tand for meget. Det kan dog også være, vi ikke kan blive enige med Porto om en pris på Rolando, hvorefter Rano nok bliver.

Cambiasso´s kontrakt udløber også, og indtil videre er der ingen forhandlinger om en forlængelse. De øvrige spillere der forlader klubben er: Rolando (måske), Wallace, Mariga, Milito, Mudingayi, Capitano, Muren (med al sandsynlighed), Chivu og Castelazzi.

Det betyder ikke, vi får ti nye spillere ind som erstatning for de ti der går (eller, det er jo Inter, så det regner jeg stærkt med, det ikke kommer til at ske).

Midterforsvaret er done, så der skal ikke hentes noget. På målmandsposten kan vi sagtens klare os med Handanovic og Carrizo, samt en primavera målmand, eller Francesco Bardi, hvis ikke han bliver udlejet igen. Også på wingback er vi fint dækket ind: D´Ambrosio kan også spille højre, mens vi får Mbaye tilbage fra lån - ham har jeg mange forhåbninger til. På midtbanen skal der nok hentes en ny mand, men Joel Obi og Alfred Duncan kommer tilbage fra et låneophold i hhv. Parma og Livorno, så det er ikke striks nødvendigt. En ny angriber må og skal være et must, da Icardi og Palacio ikke kan tage slæbet alene, og jeg er stadigvæk ikke overbevist om Belfodils kvaliteter.

Jeg tror, indkøb bliver begrænset til måske en midtbanespiller, samt en angriber. Jeg tror også, vi får rykket nogle primavera spillere op af den grund: Capello, Longo, og især Mbaye, Bardi og Duncan kan godt komme op og snuse lidt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Palacio har lige forlænget til 2016.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kemkem
Jeg tror ikke, at Bardi stiller sig tilfreds med en bænkeplads, desværre. Så jeg tror, at han smutter. Det er ærgeligt, da han er et stort talent. Men Handanovic er dog bedre nu og i den nære fremtid.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, jeg er tilbøjelig til at være enig! Det kan være, han vil udlejes igen. Han er jo uomtvisteligt et stort talent.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af DanishBhoy
Hvor langt vil I vurdere at de "unge" er fra at kunne komme på holdet?

Bardi
Duncan
Benassi
Crisetig
Liveja
Longo
etc etc

For det er vel der at Inter skal "spare" på pengene istedet for at købe billigt ind - det vil ihvertfald give mest mening at bygge på egne talenter og så bruge hvad der er af penge på at hive en 3-4 klasse spillere ind, istedet for at købe 11 middelmådige spillere udefra
Is it cold in his shadow?
annonce
0