Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
... Hvorfor pille Icardi ud?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Bum! 4-0, lækkert med nogle mål.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kemkem
Jeg er spændt på hvordan OC skal få den her kamp vendt til noget negativt i forhold til Mazzarri....
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Tro mig det skal nok lykkedes ;)

FD
Når modstanderne har vadet i nærmest kæmpe chancer, så er det fanme ufortjent da vi scorede til to-nul.
Skrevet af Flying Dutchman
Ah, jeg medgiver gerne, at Samp havde de største chancer i første halvleg, og var på niveau med Inter op til det røde kort. Men set på spil og chancer, er det klart fortjent Inter er foran, og 4-0 er ikke et mål for meget.

Desuden kunne Samp da bare score på deres chancer ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det ville være oplagt, at skifte Andreolli, Taïder eller Botta ind, så de kan få nogle minutter.

EDIT: Havde ikke lige spottet, der var to minutter igen :)

EDITTER ENDNU: Havde heller ikke lige spottet, Taïder er ind. Til mit forsvar er mit stream ikke for god, og alle spillere ligner hinanden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, en sejr, på en halvbillig baggrund. De tæller dog allesammen, og det er betryggende, vi faktisk kan komme foran og vinde i en kamp. Første halvleg var ikke for god, mens anden halvleg var acceptabel. Icardi, Kovacic (tak, skæbne!), Palacio, Muren, D´Ambrosio og Cuchu spiller alle en fin kamp, mens Handanovic må være kampens bedste spiller. Til gengæld spillede Frøen og Rolando ikke så forfærdeligt godt, var Hernanes lidt idéforladt og havde Nagatomo en irriterende tendens til at lave elementære fejl. Det er også lidt trist, Mazzarri, der ellers havde lavet sine lektier rigtigt, ikke lader Botta få nogle minutter efter 3-0 målet.

Alt i alt en fin indsats, og vigtige tre point, nu hvor både Parma, Verona og Lazio (i skrivende stund) sætter point til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Sejeren er skam fortjent nok, men 0-4 viser jo ikke hvordan kampen reelt var, de sidste 2 mål var også ret billige da Samp nærmest opgav og var kørt flade efter 0-2 målet.

Men okay jeg håber det giver noget selvtillid og tro på at det kan lykkedes, for det har vi i den grad brug for her i de sidste kampe.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Fanme stadig i orden! Der optankes i hvert fald tro på Nerazzurri herfra...
.
Skrevet af OC
Jeg er spændt på hvordan OC skal få den her kamp vendt til noget negativt i forhold til Mazzarri....


En for stor, omend fortjent sejr, som kommer i hus på en billig baggrund, hvor man er afhængige af 4-5 verdensklasse redninger fra Handanovic og et rødt kort til Doria.
Ikke prangende, men dejligt at se den kynisme vi har savnet i lang, lang tid. Spilmæssigt er det en lille smule bedre, men det virkede som om Samp gav op lidt inden i anden halveg, og derfor tror jeg det er forkert at analysere for meget på det her - jeg har i hvert fald stadig Parma som store favoritter i næste kamp.
Milito-indskiftning er dog Mazzarri-classic - dvs. nyttesløs og hul i hovedet på samme tid.
La prende Vecino.
Skrevet af Stankovic
Må da indrømme at mit syn på Icardi har ændret sig en del til det noget mere negative efter dette link fra den ene af nyhederne herinde. http://indkast.dk/index.…vens+farvel
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men du har taget dit brugernavn efter en spiller der er hvad!

Come on, hvor mange gange har en spillern ikke lavet dette nummer, Icardi er jo bare en af mange. at det så er utroligt umodent og dumt er hvad det er, men sådanne ting sker i kampens hede.

Jeg kan dog snildt komme i tanke om gestus fra spillere der var meget værre.
Skrevet af ilsemprelaziale
Icardi lyder da som et kaempe svin. En ting er at han snupper vennens kone, men at han ogsaa bruger samme vens boern til at ydmyge ham er sgu da for klamt.

Man kan kun haabe at Icardi en dag pisser den forkerte spiller af og faar som fortjent. En skam at Maxi Lopez tilsyneladende ikke har sydamerikansk temperament.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men det er jo nemt at side på en pedestal og udtrykke en bedre morale og etik.

Men ar dømmer en mand hvor man ikke kender alle faktaer, men udelukkende fra en konto og nogle sladderspalter, er jo fuldstændig forrykt, Hjælp!!!

Hvad værre er at du ikke selv kan opfylde en høj morale, men ligefrem håber at han får tæsk, hvilket bringer dig ned til et betragteligt lavere stadie end Icardi, tænk over det!.

Vold eller i dette tilfælde et ønske om at person bliver korpsligt skadet er på alle måder værre, end det Icardi har gjort, for der kunne være tale om at han blot ikke har tænkt sig om.
Skrevet af Duck
Icardi er en klovn. Der kan der ikke være to meninger om.

Som Laziale siger, at han bruger Maxi Lopez´ børn i hele det her spil, det er for nederdrægtigt. I dag har han tweetet et billede, hvor han har iført den ene af Maxis sønner en Inter-trøje, og han tweeter kun alle de billeder af sig selv med Maxis børn for at provokere. Han burde måske skrue lidt ned for charmen.
Skrevet af Goikoetxea
"Sidenhen udtalte Diego Maradona, at man i hans dage havde lavet en rundkreds om Icardi og tæsket ham sønder og sammen"

Hvor er det dog smukt sagt.
Wise Men Say...
Skrevet af Emilfu
Enig. Icardi virker sgu ikke for skarp.

Når det så er sagt, tror jeg at Wanda Nara er en manipulerende cunt af rang.

Havde hun bare en nogenlunde anstændig moral, havde hun ikke tilladt Icardi at poste de billeder.

Jeg tror hun er primus motor i hele det her spil.

Skrevet af Viola 4 Ever
@ Zanetti

Havde Icardi spillet for Milan, Roma eller Juventus ville du nok ikke haft samme trang til at forsvare ham.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af OC
Icardi er en kæmpe-nar af rang.

På den anden side...

https://pbs.twimg.com/me…IAAsODd.jpg
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
V4E

Jeg kan dog godt garantere for at jeg ikke ville udtrykke det Lazio fanen udtrykte, det Maradona har udtryk og hvad visse andre har.

Vold, trusler om vold, eller i dette tilfælde håb om voldig gengældelse er og bliver forkastelig, og er simpelthen noget der høre til blandt primitiv aber, men som på ingen måder hørre hjemme i moderne samfund, heller ikke selvom en person har opført sig som en klaphat.

Det høre bare ikke hjemme, syntes man det er man fanme et større fjols og en større idiot en Icardi.

Desuden kunne hendes eks, have været et røvhul af rang, det kan vi ikke vide, derfor skal vi måske bare holde os fra sådanne tilsvininger, at det så er temmeligt usmart, klodser, dumt og usmageligt det Icardi har postet er hvad det er og han burde holde sig fra dette. Men som sagt kender vi kun brøkdele af historien og der kan måske være grunde til hvorfor han gør som han gør, såfrem han gør det med ondt i sinde. Uanset hvad er det temmelig umodent men han er også kun en knægt på 21, så forventer egentligt ikke at han opføre sig som en voksen. Men han bør stoppe inden det tager overhånd.

At Samp fansene Opføre sig som en flok pattebørn er desværre ikke særligt overraskende og de bed mere eller mindre om et modsvar fra Icardi.
annonce
0