Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Facchetti
Stadig svært at gennemskue efter hvilke parametre Ninja er vice.
Helt enig i, Handa bør få bindet når Cambiasso ikke er på banen.
Skrevet af Flying Dutchman
Jf. Capitano selv, så stopper Cambiasso ikke. Han skal overtage anførerbindet.

Jeg understreger lige igen: Cambiasso har kontraktudløb til sommer, og indtil videre er parterne ikke enige om en forlængelse.

Forstå mig ret, jeg håber da, Cambiasso forlænger! Vi får brug for hans erfaring - i tilfælde af en forlængelse er han vel den sidste spiller tilbage fra Tripletta sæsonen. Men parterne skal lige blive enige først, og idet de har arbejdet på det i lang tid efterhånden, virker det som om der er nogle ret store obstakler i vejen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Viola 4 Ever
En målmand som anfører, er ikke de fleste træneres livret.
Man vil gerne have en spiller der kan føre an ude på banen hvor tingene foregår, ikke en der står og råber 50 meter væk.
Handanovic er en god målmand, rigtigt god endda, men verdens bedste er han så absolut ikke.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af petersen100
Godt resultat mod Lazio i går! Hernanez laver en perle og Kovacic er trådt i karakter for alvor.

Flot hyldest til legenden Zanetti!

Cambiasso har spillet en super sæson - en god bølgebryder og er stadig på toppen. Han skal forlænges med!

Kan vi supplere truppen med en top-angriber og et par gedigne "kanter", så ser det spændende ud!

Skrevet af Flying Dutchman
Prandelli har, utroligt nok, ikke fundet plads til Ranocchia, på trods af at have været fast del af det forsvar, der har lukket tredjefærrest mål ind i indeværende Serie A-sæson. Astori og Paletta er der dog plads til. At Abate er med er ligeledes dybt latterligt.

Det kan godt være, jeg er farvet - men jeg ville da mene, Ranocchia i det mindste havde fortjent at komme med i brutto-truppen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Det er så vores (eller klubben han bliver skudt af til til sommers) held at han ikke skal spilde tid med at få 5 minutter hist og her i Brasilien så, og risici for skader så er mindre.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
True - men ikke desto mindre ville det have været en kæmpe skulderklap at blive udtaget, både for Frøen, men også for klubben selv.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er bizart! Jeg har kigget flere steder, hvor hverken Ranocchia, Darmian, Pasqual eller Aquilani er på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Er det ikke også pænt ligemeget, om han er med eller ej, for han har jo ikke ligefrem været vores bedste bagi, selvom han da har gjort det ganske udemærket i perioder.

Det er landsholdsfodbold, så det betyder nul om vores spillere kommer til vm eller ej, faktisk er det sportsligt set nok snarere en fordel at de fleste bliver hjemme, det er kun de spillere der direkte er salgsemner, og hvor en god præstation kan gøre dem salgsbare igen samt øge deres evt. markedsværdi, for alle andres vedkommende fortrak jeg klart at de blev hjemme.

Ps. Nagatomo og Guarin passer mig fint at de er af sted, håber de gør en fin figur så vi kan afskibe dem til overpris
Skrevet af Slettet(042125212608)
Cambiasso får efter alt at dømme ikke forlænget sin aftale, skal man tro på de udmeldinger som Ausilio lige er kommet ud med.

Så det lugter mere og mere af at man henter Nilton og at Renocchia bliver vores kommende anføre, det skal nok blive en fest.

Så cambiasso, Zanetti, Samuel, Milito er alle fortid til sommer og væk er de sidste fra tripleta, oveni så smutter Mundingayi, Mariga og Castellazzi

Khrin skulle vi hente tilbage fra Bologna

Og med Ausilios udtalelser så lugter det meget af et salg af både Alvarez og Guarin, hvilket giver fin mening.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, der bliver ryddet godt og grundigt op! Det er på sin vis dejligt - dog ikke at stadigvæk storspillende Samuel og Cambiasso smutter. Og så er savnet af Capitano stadigvæk stor. At Mariga, Wallaca, Mudingayi, Castellazzi og til dels Milito smutter, kunne dog ikke rage mig mindre. Sidstnævnte skal have ualmindeligt meget tak og ros for tripletta sæsonen, men har sidenhen ikke vist det helt store, især hans kæmpe lønpost taget i betragtning.

Med afgangen af de otte spillere, samt Pereira, åbner der en lønpost på 20,5 mio. € - eller omkring 12% af det samlede lønbudget - som skal bruges på nogle mere brugbare spillere end Mariga og Mudingayi. Hvis Ricky og Fieldgoal også smutter - som du skriver, regnes det i medierne for sandsynlig - frigøres der yderligere 3,2 mio. €. Det skal i øvrigt nævnes, jeg ikke har medregnet, at Rolando smutter - selv vores vanvittige sportslige ledelse må da se, manden har været forrygende for os i år.

Der er mange rygter - rigtig mange rygter. De mest hyppige af slagsen omhandler dog Nilton og Behrami. Førstnævnte kender jeg ikke, sidstnævnte ville være en skandale. Endvidere bliver en spiller som Tom Ince - eks-Inter spiller Paul Ince´s søn - nævnt mange gange. Ham ser jeg dog heller ikke det store lys i. En ung kantspiller fra The Championship til en klub, der spiller uden kanter.

De mest spændende rygter stammer dog fra, at Ausilio har været til et møde med hans modstykke i City. Hvilken spiller det handler om, eller om det er med henblik på et salg eller et køb, vides ikke. Flere medier beretter dog om, at vi skulle have skiftet fokus fra Dzeko til Negredo, der er utilfreds med hans rolle som bænkesidder. Med hensyn til City´s kæmpebøde, samt registreringssanktioner til næste sæson, kunne det ikke være helt usandsynligt, de gerne vil tynde lidt ud i truppen. Jovetic kunne også være en mulighed.

Vi får se! Jeg tror ikke, det bliver spektakulært. Thohir har dog bebudet mindst ét ´navn´.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Jovetic ville være drømmen.

Dzeko ville tage spilletid fra Icardi, mens montenegrineren allerede fra næste sæson kan tage over for og/eller deles med spilletiden med en storspillende men aldrende Palacio. Jovetic har derudover ikke spillet særligt godt i City (skader eller ej) og vil derfor sikkert være billigere end både Dzeko og Negredo, men er trods alt ´proven´ i Italien og stadig en meget dygtig fodboldspiller og et tilpas stort navn. Derudover er han næsten 5 år yngre end Dzeko.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvorfor ville Dzeko tage spilletid fra Icardi, og Jovetic ikke? I min verden ville Dzeko og Icardi været et fantastisk par. Når det så er sagt, har førstnævnte dog etableret sig som det klare førstevalg i City-angrebet, så jeg tror ikke, han længere er opnåelig. Han blev ellers rygtet kraftigt i sin tid.

Negredo ville være fedt, men jeg er enig med dig: Jovetic ville være den bedste mulighed. Vi får se hvad der sker!

PSG fik i øvrigt samme bøde og samme restriktioner, så utilfredse Lavezzi kunne også være et bud. Det er dog snarere lidt mere af en lottokupon.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Til trods for at Dzeko tit og ofte flytter sig ud på kanten for City og godt kan skabe ting på egen hånd, så synes jeg at han trods alt minder for meget om Icardi som type til at et makkerskab med de to vil fungere særligt godt. Og Icardi skal efter min optik spille - den kølighed han viser foran mål er utrolig sjælden for en 21-årig, og han har på trods af en skadesplaget og på mange måder svær sæson allerede formået at forbedre sine svagere sider, som f. eks. at deltage mere i opspillet. Jeg tror det kan blive rigtigt, rigtigt godt med ham i fremtiden.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Icardi har klart været én af sæsonens positive oplevelser. Han kan godt gå hen og blive én af næste sæsons vigtigste spillere. Jeg er dog ikke ubetinget enig i, Dzeko-Icardi ikke ville fungere. Dzeko strejfer noget mere end Icardi, som Palacio vel også kan ´beskyldes´ for.

Det er dog ligegyldigt - Dzeko bliver ikke aktuelt! Jovetic ville være fantastisk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Kemkem
Tom Ince spillede i PL for Crystal Palace i sidste sæson, hvor han har spillet en rigtig flot sæson.

Men ja, det vil ikke give meget mening at hente ham med mindre man har tænkt at begynde at spille med kanter.

Det kunne være fint at finde spillere i City eller PSG´s overskudslagre. Jovetic, Lavezzi, Lucas Moura, Negredo osv. vil alle være fine forstærkninger.

Men nu må vi se hvad der sker. Spændende bliver det i hvert fald.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Viola 4 Ever
Dzeko tjener ca. 10 mio. € om året i City, så glem bare alt om ham.

@ KemKem

Det giver jo ikke nogen mening med Lucas Moura når man har WM som Mister.
Han er en sindssygt spændende spiller, men når man spiller med kun en wingback på kanten, så giver det slet ikke nogen mening at købe en decideret wing.

EDIT - Skulle man gå på rov i PSG, skulle man måske hellere forsøge sig med Pastore. Han har også vist hvad han kan i Italien.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror stadigvæk på, det bliver et stille vindue, med tre, måske fire tilgang, alt afhængigt af om Ricky og/eller Fieldgoal forsvinder. Det skal i øvrigt nævnes, at Vidic er den ene af disse tilgang.

Som jeg før har redegjort for, mangler vi reelt set ´kun´ en midterforsvarer (som vi så har hentet i Vidic og sandsynligvis Rolando), en midtbanespiller (måske to, hvis Guarín og/eller Ricky kvitter klubben) og en angriber til at aflaste Palacio og Icardi.

Nilton bliver efter alt dømme tilgangen på midtbanen, hvor spillere som eks. Benassi og Duncan, der begge har haft gode sæsoner i Livorno, dog også kan komme til at spille en rolle.

Tilgangen i angrebet er ét stort spørgsmålstegn. Både Belfodil og Longo kommer tilbage, men førstnævnte har ikke just haft en kanonsæson, hverken for os eller for Livorno (16 kampe (mest som indskifter), 0 mål), mens Longo slet ikke får spilletid. Jeg tror begge enten bliver lejet ud igen eller solgt. Der ville Jovetic klart gøre en bedre figur.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Viola 4 Ever
Man skal vel have en angriber under alle omstændigheder. O, det så er et "navn" man henter til startopstillingen, eller en solid back-up til Palacio og Icardi må tiden vise.

Jeg synes faktisk at der ville være god ide i at man hapsede Paulinho i Livorno, som man jo har gode relationer til. Han har bare leveret varen på et ligaens svageste hold. 15 ligamål, når man endda ligger alene fremme på et defensivt bundhold, må siges at være mere end godkendt.
Han scorer bare stabilt for Livorno, sæson efter sæson, og kunne sagtens fungere sammen med både Icardi og Palacio. En solid og fornuftig signing, men selvfølgelig ikke en der trækker store overskrifter.
Går man efter en 3. angriber ville det give god mening.

Går man efter "et navn", så er det pludseligt lidt mere broget. Spillere fra Premier League som Torres, Negredo, JoJo etc. er vant til nogle ret alvorlige lønninger og der vil man formentlig have en del konkurrence fra andre klubber.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce
0