Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Den var ment sarkastisk, OC, men det ved du vidst godt.


Det var også hylende morsomt i hvert fald.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi spiller højt spil for tiden! Guarín vil gerne til Juventus, og Juventus vil gerne have ham - vi vil dog ikke andet end cash for ham, og prisen er vist sat fast på 18 mio. €. Fornuftigt, ville jeg mene.

Pengene skal så, efter forlydende, være med til at finansiere én eller flere af disse: Insúa, Mario Suarez og Javier Hernandez. Det er frækt, det hele!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Og det ender selvf. Med at Intet af det blive til noget, alt andet vil overraske mig positivt

Skrevet af petersen100
Ricky A. og Hugo C. på det argentinske landshold. Alvarez har ellers ikke leveret alverden i denne sæson og Hugo har også været mere ude end inde.

Lidt overraskende især med førstnævnte.

Skrevet af Flying Dutchman
Det er s´gu okay! Det kan være, det skruer prisen lidt op.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja lad os håbe, for det har ikke været prangende hvad de to har leveret, det var faktisk kun i starten hvor Campagnaro gjorde det godt, ellers har det været så som så. Så et godt vm vil gøre underværker for prisen eller i det mindste gære det letter at afskibe dem til den pris klubben stiler efter.
Skrevet af Kemkem
Jeg tror ikke, at du skal regne med Hugo ryger. Men Ricky må vi håbe får lidt minutter og gør det godt, så vi kan skippe ham afsted for en god sum.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi har 7 spillere til de 2-3 centrale pladser, så nogle kommer formentligt til at ryge om det så Bliver Campagnaro, Renocchia, Silvestre eller Andreolli må tiden vise, men jeg forventer at der som min. ryger en af dem

Formentligt står Silvestre øverst på listen, men vil ikke undre mig hvis vi får svært ved at afskibe ham, lidt det samme problem ser jeg med en Andreolli, begge er spillere der på ingen måde har klassen, ikke engang som bænkevarmere, men det bliver bare ikke nemt at afskibe dem med det de viste i sidste sæson. Og med tilgang er Vidic er campagnaro jo blot røget endnu længere væk fra start 11, og lykkedes det også klubben at sikre Rolando på en permanent kontrakt, vil det ikke undre mig hvis han beder om en transfer, så han kan sagtens ende med at blive ham vi må ofre, han er formentligt også en af de få bagi vi kan få bare en smule for.
Skrevet af Flying Dutchman
Formentligt står Silvestre øverst på listen, men vil ikke undre mig hvis vi får svært ved at afskibe ham, lidt det samme problem ser jeg med en Andreolli, begge er spillere der på ingen måde har klassen, ikke engang som bænkevarmere

Det gælder måske Silvestre, men det er noget vrøvl du skriver om Andreolli. Manden er netop perfekt som bænkevarmer: tålmodig, har bevist Serie A-niveau, har tilmed gjort det fint i de fire kampe han har haft i det netop afsluttede sæson, og så er han ´én af vores egne´, hvilket ikke er irrelevant i forhold til registrering til EL. Desuden er han den af midterforsvarerne der får mindst i løn. Jeg formoder, at Andreolli er den af de knap så brugte centerforsvarerne, der er mest sikker på at blive.

Silvestre ryger formentligt, da han påviseligt ikke er interessant for os. Det kunne sagtens være sådan, Palermo kunne snild være der, den kære Matias ender - sandsynligvis på et lejeophold, hvorefter han til næste sommer ryger gratis. Så længe Palermo (eller hvor han nu ender) betaler hans løn, er det fint med mig.

Og med tilgang er Vidic er campagnaro jo blot røget endnu længere væk fra start 11

Det giver jo ikke mening, dersom Vidic erstatter Samuel i ´rækkefølgen´. Campagnaro´s situation er uændret på det front.

Som jeg kan se, er midterforsvarssituationen til næste sæson løst: Ranocchia, Vidic og formodentligt Rolando sidder på de bagerste tre pladser, med JJ, Hugo og Andreolli som back-up - sandsynligvis nævnt i rækkefølge. Såfremt Rolando, stik imod al forventning, ikke er at finde i klubben efter sommeren, kan det dog godt være, der enten hentes en ny, eller at der holdes fast i Silvestre som tredjevalg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det ville overraske mig yderst positivt hvis vi kan få nogle til at betale hele Silvestres løn, men et lån er givet det højste vi vel kan håbe på.

Jeg har ikke været imponert af Andreolli, som du åbenbart har været, han har haft en okay præstation ellers syntes jeg det har været noget af en tynd kop te. Men ja det er vel mest sandsynlig at han bliver.

Nu var Samuel jo forholdsvis skadet de seneste mange år, så det i sig selv giver jo en hel del plads, jeg forventer ikke at Vidic ville døje med det i samme omfang hvilket bør resultere i mindre spilletid. Jeg forventer dog ikke han kan starte inde i alle kampe, men på papiret bør det have en negativ betydning for Campagnaro især pga. hans lederevner og at man har intentioner om at gøre Renocchia til anføre for holdet.

Skrevet af Flying Dutchman
Silvestre stod ikke på lønningslisterne i år, så jeg kan ikke se, hvorfor det ikke kunne ske igen?

Jeg er ikke decideret imponeret af Andreolli, men som bænkevarmer, er han dejlig at have. Endvidere synes jeg, han i vores sidste kamp mod Chievo var blandt de bedre. Eller knap så ringe, om man vil.

Nu var Samuel jo forholdsvis skadet de seneste mange år, så det i sig selv giver jo en hel del plads, jeg forventer ikke at Vidic ville døje med det i samme omfang hvilket bør resultere i mindre spilletid.

Bevares. Det ændrer dog ikke på, din præmisse med, at der er længere til spilletid for Hugo, bare fordi Vidic er hentet, selvfølgelig er noget vrøvl. Han er stadigvæk (sandsynligvis) fjerde- eller femtevalg.

Jeg forventer dog ikke [Vidic] kan starte inde i alle kampe

Hvorfor?

men på papiret bør det have en negativ betydning for Campagnaro især pga. hans lederevner

Lederevner?

Sidst: manden hedder Ranocchia, ikke Renocchia.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Med Strama og Deki på bænken og en Di Natale der bare bliver ved og ved, er det lige før man er mere spændt på at se, hvad der kommer til at foregå i Udine, end man har lyst til at se sit eget hold.
La prende Vecino.
Skrevet af Gaetano Scirea
Det kan jeg godt forstå, hvis man er Inter fan.
34 SUL CAMPO
Skrevet af OC
Det kan jeg godt forstå, hvis man er Inter fan.


Ja, det var ligesom lidt det der var pointen.

Tilbage fra sit ban, eller husker jeg forkert? Lært at tælle har du i hvert fald stadig ikke.
La prende Vecino.
Skrevet af Kemkem
Neej, endnu en Juve-fan, der har ondt i røven...
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg får også snart ondt i røven, hvis historien om at Thohir har lånt 200 mil. € af Goldman Sachs er korrekt.

Låne penge af en af de største forbryder bag finanskrisen, lyder virkeligt smart!

Må guderne stå os bi
Skrevet af Viola 4 Ever

Jeg får også snart ondt i røven, hvis historien om at Thohir har lånt 200 mil. € af Goldman Sachs er korrekt.

Låne penge af en af de største forbryder bag finanskrisen, lyder virkeligt smart!


Hvad skulle problemet være i at han samarbejder med en af de største, og dygtigste, investeringsbanker i verden?
Det er jo ikke HA´erne han samarbejder med, så vilkårene er formentlig ganske fornuftige.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Slettet(042125212608)
GS er stadig en flok forbrydere, de har blot habitter i stedet for rocker tøj, rykmærker og tudser. Den eneste reelle forskel er at den ene part er åbenlyse kriminelle, de andre er lidt mindre åbenlyse, de skiltes ikke med det og det er juridsk ikke forbudt at spekulere og forsage krak, men deres måde at tjene penge på er stadig mindst ligeså tvivlsom.

Når det kommer til stykket er Gs en af de mest skrupløse firmaer i verden, og mange er enige i at de var en af de hoved ansvarlige for kraket og de tjente da også styrtende mængder på netop dette. De har oveni dette lånt penge ud til diktatore og andet godtfolk, og bliver også beskyldt for at have hjulpet Grækenland med at maskere deres gæld, derudover har der været utal af sager om insider handel og beskyldninger om dette, pluds et hav af andre sager og beskyldninger samt overordnet kritik af investerings strategier mm .

Jeg ønsker ikke at min klub navn skal associeres med sådan svin, og det de burde være direkte ulovligt og samtlige af dem burde for længst være smidt i fængsel og side og ruske trammer, for det er hvad de fortjener, Intet mindre.
Skrevet af OC
Jesus Christ...
La prende Vecino.
annonce
0