Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg kan nu sagtens se det fornuftige i at vi henter Dodo, han kan give os noget mere bredde i truppen, noget vi formentligt får brug for i den kommende sæson, hvor vi som sagt også får en del Europa League kampe.

Så alt i alt fornuftigt, især når der er tale om en toårig lejeaftale med en 7mio Euro frikøbsklausul. Det er utrolig billigt sluppet for en talentfuld spiller som Dodo.

Skrevet af Promo
Ah okay. Jeg var ellers sikker på at Yuto var spejlhjerne. Min fejl.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Kemkem
Han kan også godt, men favoritbenet er højre, hvilket også har kunnet ses på hans indlæg fra venstre siden.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Promo
Jamen så er Dodo jo slet ikke en tosset signing. Og den skulle vidst også blive officiel her i dag, så et tillykke må være på sin plads.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Kemkem
Jep, Dodo skulle være officiel nu.

http://www.football-ital…-roma-inter

Dertil skulle Medel også være på vej.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af OC
Og så kom detaljerne i handelen ud, og så ligner det pludselig en tåbelig og alt for dyr konstellation for en breddespiller.
La prende Vecino.
Skrevet af Goikoetxea
Hvilke detaljer OC ?
Wise Men Say...
Skrevet af OC
2 årigt lån for 1.2 mio euro. Hvis Dodo spiller så meget som en kamp for Inter inden for den periode, er klubben tvunget til at købe ham for 7.8 når lejeperioden ophører.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
Altså et køb af Dodo for 9 mio.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Facchetti
Er du sikker på det er tvunget og ikke kan ? Hvorfor så kalde det et lån af Dodo?

Hører man noget om Pereira? Han spillede udmærket for Urgongola ved VM. Det var bestemt et niveau, der var godt nok til Inter.

PS: tak for transferupdates til jer andre.
Skrevet af Giovinco
Hvorfor så kalde det et lån af Dodo?

Det er vel en anden måde at sige at man køber ham for 1.2 mio betalt nu og 7.8 betalt om 2 år. Og så bare med en lille bitte out hvor man kan komme fri hvis han viser sig at komme helt bagerst i køen fra dag 1 og aldrig kommer videre.

Mest af alt er det dog nok det klassisk italienske trick, hvor man får en spiller billigt nu og "glemmer" at man efterlader regningen til sig selv senere.
Skrevet af Slettet(042125212608)
9mio er altså ikke et horribel krav for en spiller med Dodo´s talent IMHO, han vil ganske givet værre bredde spiller til at starte ud med, men mon ikke han vil give Naga a run for the money, på den lidt længere bane.

At man udskyder regningen er vist bare noget man helt generelt benytter sig af mange steder i fodboldverdenen. Men 7,8mio er altså ikke en størrelse så det er bekymrende, vi skal også lige huske på at vi har mange huller der skal lappes i den kommende sæson, så ved at udskyde regningen på Dodo til senere, kan vi få råd til en offensiv spillere såsom en angriber, noget vi nok er i lidt større mangler af end endnu en wing back.

Vi skulle nu gå efter Illaramendi, når vi har fået handlen om Medel helt i hus, hvilket skulle ske officielt indenfor de næste par dage.

Ifølge Gazzetta så prøver vi stadig at få en handel af Jovetic på plads, men det kræver at vi får solgt ud af de spillere vi ikke længere har brug for (Alvarez, Kuzmanovic og Guarin)

Skrevet af OC
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det bliver da interessant at se hvordan Mazzarri vil gøre med alle de midtbanespillere, for nu rygtes det at vi i pricip har en aftale på plads om Pereyra!

og kommer Medel også så er bredde da ikke et problem på det plan

men jeg vil nu hellere have en angriber
Skrevet af OC
15 for flavour of the month fra Udinese er jo fuldstændig forrykt. Så hellere beholde Alvarez, som i starten af sæsonen var en af ligaens allerbedste.

Medel må ligeledes gerne holde sig væk. Gargano v2.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC du har ret i at det er seriøs overpris for en spiller som ikke ligefrem hæver niveauet over en Alvarez, hvad vi får er vel blot en 3 år yngre, udgave. og så, så jeg heller man gav plads på holdet til Botta/Laxalt/M´baye.

Alvarez har jo næsten intet vist andet end i ganske korte perioder, så han skal bare videre.

Medel er for mig set også en mærkværdig spiller at gå efter, men vil man beholde det nuværende niveau, så passer han jo perfekt ind.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så er M´Vila langt om længe officiel, det trak godtnok ud!

Hvis man skal tage Thorhir ord for gode vare, så ligner en Campagnaro en mand der er på vej væk, Donkor ser ud til at blive som 5 valget i det centrale forsvar.

Jeg må siges at være en smule forundret over at Thohir inddirekte viser Campagnaro døren og derfor kunne noget også tyde på at der er en hvis sandheds værdi i de rygter der har floreret omkring Campagnaro på det seneste. Og ud fra hans udtalelser vil jeg også tro vi ikke skal være optimister vedrørende en permanen signing af Rolando. Jeg håber ikke det er sandt at det forholder sig således, for Rolando var vel nok vores bedste centrale forsvarspillere i den forgangne sæson, og det vil derfor også være noget af et tab, jeg kryder alt hvad kan krydses for at vi lykkeds med at snuppe ham, alt andet vil være noget nær en katastrofe.

Og det var også svært at høre på Thohir om han havde intentioner om at hente en angriber for han udtrykte en hvis tilfredshed med at vi kun havde Palacio og Icardi og med Botta som reserve hvis vi kun ville spille med en angriber.

derudover ser det ud til at M´Baye bliver pga. Thorhir beundring for yngre spillere

Syntes også han var noget tilbageholdene når snakken kom til Kuzmanovic, Guarin, Alvarez og Taïder, det lugtede lidt af at han så dem max som bænkevarmere.

Men interessant hvis Botta, M´Baye og Donkor bliver i truppen, det lå ikke lige i kortene.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ OC

Medel er slet ikke en Gargano 2.0. Der er langt mere bold og playmaking ability i Medel end der er i Gargano. Men jeg håber da også at i holder nallerne fra Medel. Ender han ikke i Firenze, så skal han forhåbentlig spille i Spanien.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af OC
Medel er slet ikke en Gargano 2.0. Der er langt mere bold og playmaking ability i Medel end der er i Gargano.


Det er virkelig ikke meget i så fald.

Om ikke andet, så har jeg svært ved at se, hvor der skulle være plads til ham i startopstillingen (som burde hedde M´Vila/Kovacic/Hernanes på en eller anden vis), og det er efter min mening klogere at styrke den, end at købe ind til bredden når man endnu ikke har afskibbet Kuzmanovic/Guarin/Alvarez/Obi/Taider osv.
La prende Vecino.
Skrevet af Facchetti
Fedt med M´Vila !
Jeg håber, han kan finde noget af det frem, som gjorde ham til et stort talent et par år tilbage.

Har Thohir virkelig så meget at sige, at WM´s sikre kort Campagnaro smides på porten? Fint nok med et generationsskifte, men hvis træneren ikke har tillid til de unge... det bliver et cirkus!
annonce
0