Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Det ender 0-0, efter en kamp hvor United vel havde et lille overtag. Ikke synderligt spændende, men det var da rart at se Inter, i stedet for kun at læse om dem.

Straffesparkkonkurrencen er mig inderligt ligegyldigt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Skal man udlede noget fra de første to kampe, må det være at vores forsvar bliver den del af holdet der skal bære os igennem sæsonen (igen), angrebet ser stadig ligeså tandløs ud som gammel kælling, præcis ligesom sidste sæson.

Men det er selvf. forventeligt eftersom det er de præcis samme spillere der skal bære opgaven, så alt andet, ville vel et eller andet sted også være mærkværdigt.

Man kan så undre sig over hvorfor man så kun henter mere defensive af slagsen, når den offensive del umiddelbart ikke fungere.

Men stadig flot at man kan spille uafgjort mod to så store hold, vores nuværende tilstand taget i betragtning, selvom det ved Real var på en temmelig billig baggrund, da de stortset stillede op med deres reservehold.

Det ser ud til at vi har sikret os Osvaldo på en etårig låneaftale med mulighed for at gøre handlen permanent, Taïder ryger den anden vej på lån, dog skulle der ikke være indskrevet en frikøbsklausul i hans tilfælde.

Må sige jeg ikke ligefrem jubler, for jeg bryder mig vitterligt ikke om Osvaldo
Skrevet af Saint_Lazlo
Jeg har læst det samme. Hvad er Taider for en fyr og hvad er hans status hos Inter?
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Flying Dutchman
Taïder er en god spiller, der om én eller anden grund ikke fik så meget spilletid sidste sæson, på trods af flere gode præstationer. Han er nok, sammen med Kovacic, den spiller i truppen, jeg helst så få mere spilletid - men Mazzarri kan ikke lide ham, om én eller anden grund.

Ham skal I nok blive glad for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Saint_Lazlo
Tak, det lyder lovende. Når jeg ser dit brugernavn, tænker jeg, at Saints henter spillere i Leeds og Forest som det næste... Dutchman = Koeman, Inter = Taider, FC Twente = Tadic... ;-)
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Facchetti
Velkommen hjem FD og tak for update.

Mht. den kommende sæson er jeg også nogenlunde fortrøstningsfuld. Ikke fordi Inter har forstærket sig og er komplet, men det skulle gerne gå lidt bedre og Icardi skal gerne lave 20+ mål. Som jeg ser det har Inter en realistisk chance for top-5 igen. Mest fordi de andre klubber, bortset fra Roma, ser svækket ud.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lazlo

Nå ja, I fik s´gu da også Tadic! Efter min mening var han sidste sæsons bedste Eredivisie spiller - ham skal I nok få glæde af! Og som jeg ellers skrev i Sutton-tråden inden ferien, er Koeman også én af de der trænere der får det optimale ud af truppen, og lidt til. I den suppedas I virker til at være i nu, er det jo ikke skidt. Og mon ikke de mange penge, I får, bliver omsat til en fornuftig trup? Jeg har trods alt en lille svaghed for Saints - de havde Le Tissier da jeg boede i England :)

I øvrigt, Lindholm? Har vi trillet bold mod hinanden? ;)

@ Facchetti

Tak skal du have! Jeg kørte i øvrigt forbi Pinzolo på motorvejen, men klokken var mange, og vi skulle nå Tirol, så jeg nåede desværre ikke en tur forbi :)

Jeg er enig med dine betragtninger. Det virker da til, Samuel, Cambiasso og Zanetti på papir er erstattet (altså, rent pladsmæssigt, ikke følelsesmæssigt), og der mangler kun en angriber. Det ville dog være rart, hvis Skeletor og Sylwester gad at fjerne sig. Omvendt så Vidic og Dodó ualmindelig spændende ud i nat, mens M´Vila gjorde en solid indhop.

I øvrigt fedt, at Juventus tænker, Allergri er en god idé.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Saint_Lazlo
Har vi? Jeg spillede på 3. holdet i serie 3/4 i 00´erne...

Tadic er jeg helt tryg ved - også til prisen. Taider håber jeg, bliver officielt annonceret asap...
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Flying Dutchman
Na, helt så god var jeg aldrig - den stod på Serie 6 til 4 for mig. Jeg har dog spillet et hav af kampe mod Lindholm, især mod det Serie 6 hold I havde, der var alt, alt, alt for god til Serie 6, men som alligevel forblev derned. Dem fik jeg mange riv af.

Tja, så får vi jo nok Osvaldo. Yeey.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Saint_Lazlo
Det her er noget copy/paste fra google translate og tilbage, så jeg kan ikke selv finde ud af, hvor pålideligt det er - men Di Marzio skriver:

http://gianlucadimarzio.…operazione/

Ja det er noget på italiensk, men det øhm... ja jeg aner ikke, hvad der står!
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, ifølge mine selvlærte italienske evner, er Sutton og Inter enige om Osvaldo, mens Osvaldo og Inter også er enige. Der er vist tale om et typisk italiensk lejemål, hvor en fremtidig pris på 7 mio. € er fastsat, så snart Osvaldo spiller én kamp eller scorer et mål eller skal på toilettet eller hilser på en mand der hedder Dario. Prisen ændres dog til 2 mio. €, hvis Taïder bliver enig med Southampton.

Ergo virker det som om Osvaldo er på vej, mens Taïder måske ryger den anden vej for 5 mio. €.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der går dog forlydende om at Taïder ikke vil til Southampton men vil blive i Italien, er det sandt så er jeg juble glad, Osvaldo handlen skulle dog stadig falde på plads uanset hvad (desværre) prisen kan i følge de seneste rygter skæres lidt hvis Schelotto vil rykke den anden vej, såfremt Southampton vil acceptere ham som en del af handlen.

Det ville være fantastisk at komme af med Schelotto! Omend jeg ikke skal kunne sige hvor pålideligt dette rygte er.
Skrevet af Saint_Lazlo
Nu var jeg lige blevet lun på Taider... Hvad er historien med Schelotto og hvor på banen spiller han?
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Internazionale4everr!!!
højrekant
.
Skrevet af Saint_Lazlo
Tl;dr...

;)
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af Lentini
Saint Laszlo,

Schelotto er en høj wingtype, der kan forekomme en anelse kluntet i hans bevægelser. Han er egentlig hurtig nok, har en forholdsvis fin teknik, okay med fart og kan finde ud af at støde med i boksen fra kanten.

De senere år har han dog ikke spillet synderligt godt. Han kom til Inter fra Atalanta, men blev ingen succes. Samtidig er han så meget kantspiller, at det 3-5-2 praktiserende system under Mazzarri ikke ligefrem er noget som får spidskompetencer frem i Schelotto. Han blev udlejet til Sassuolo - fik heller ingen succes der, mens det gik lidt bedre i Parma i foråret hvor man under Donadoni spillede noget a la 4-3-3. Fast var han dog ikke.

Var jeg Southampton ville jeg vende tommelfingren nedaf, hvis man blev tilbudt Ezequiel Schelotto.
Skrevet af Gasbarroni
Han er også stærk i hovedspillet, men sjældent har jeg set en spiller spille så ringe, som han gjorde, da Sassuolo mødt hans tidligere klub Atalanta i sidste sæson.

Han spillere i øvrigt en del back i sine yngre dage. Gode gamle Moggi var stor fan dengang.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af ilsemprelaziale
Er Campagnaro paa vej ud? Ham ville jeg gerne se i et center forsvar med De Vrij. Synes Campagnaro er bedre end hvad han viste i Inter i sidste saeson..
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Flying Dutchman
Både Osvaldo og Medel skulle være meget tæt på at være vores. Jeg var imponeret over Medel til VM, men jeg kan ikke se, hvad vi skal med endnu en centralmidtbanespiller. Det må da om ikke andet betyde, Guarín og/eller Taïder ryger en tur. Det er noget synd mht. sidstnævnte.

Desuden skulle Inter næsten være nået til enighed med Porto om Rolando, der selv helst vil til Inter, og derfor har afvist flere klubber. Det mangler da også bare, at én af sidste sæsons bedste spillere vender tilbage. Det betyder vel også, at Hugo sendes af sted, og at forsvaret kommer til at hedde Rano, Vidic og Rolando, med Andreolli og JJ som de umiddelbare backupspillere - og det er jeg helt tryg ved.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Saint_Lazlo
Tak for indspark vedrørende Schelotto! I de glade CM-dage, ville jeg jo have vidst alt om hans virtuelle udgave... ;-)
Southampton FC Aalborg BK
annonce
0