Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hernanes kan komme til at koste os omk. 20mil Euro, hvilket gør ham til en af de dyrest køb vi har haft meget meget længe. For den sum penge skal man kunne forvente at han træder ind og levere varen samt værende omdrejningspunktet på holdet.

Men det har han på ingen måder været, i de fleste kampe er han nærmest usynlig og gang på gang er han faldet helt ud af kampen, og alt for ofte er det hele faldet tilbage på Kovacic. Der er absolut intet at være positiv over når samtalen falder på Hernanes, når man ser på hans pris og løn.
Skrevet af Gustenv@rius
@Nera

GdS.

Tosset ja, men vel ikke noget der kan overraske synderligt med tanke på at Mazzarri får €3.5M om året. Man betaler altså €7.5M netto i trænerlønninger om året indtil Mazzarri finder nyt job eller hans kontrakt udløber.

Én ting kan man sige om Thohirs Inter. Man forstår at brænde € af.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Beppe Baresi ser i øvrigt ud til at være færdig i Inter efter 31år - han og Mancini skulle vidst ikke have været på god fod med hinanden.
Skrevet af Stankovic
Baresi skulle have haft tøjlerne resten af sæsonen. Han har nu været indenover førsteholdet som enten assistenttræner eller som rådgiver i noget der ligner 10 år, så mon ikke at han har lært nogle fifs undervejs til hvordan tingene kan gøres.

Om det er Mancini eller Mazzarri er ligegyldigt.
Skrevet af Facchetti
http://football-italia.n…pt-mazzarri

Hold fast en gang pussies! Hvis man er så følelsesmæssigt involveret i sin chef, så er det da klart WM ikke har kunnet motivere dem, som en træner skal kunne gøre. Det er jo ikke deres far ffs!
Skrevet af OC
I know right?! Materazzi, hvilken fims...

4 mio. er vanvittigt, hvis sandt. Alt, alt, alt for meget.

Mancini er dog et skridt i den rigtige retning, og det optimale vi kunne håbe på. En proven vinder.

Spillemæssigt skal det nok blive bedre (omend tvivlsomt, om det nogensinde bliver særligt meget kønnere). Men resultaterne skal nok komme.
La prende Vecino.
Skrevet af Facchetti
I know right?! Materazzi, hvilken fims...


Man må godt tude over Mourinho :) Men at man flæber, når en æra af dårlige resultater kommer til ende, er til grin.
Skrevet af saglighedens_portal
Hvorfor det? Hvis de har et godt forhold til ham, er det vel fair enough? Har læst ekstremt mange gange, at det er det gode forhold til træneren, der gør, at spillerne løber de ekstra meter (Klopp, Mou og Simeone).
Skrevet af Flying Dutchman
Efter et par dages tænketid, er jeg stadigvæk ikke helt sikker på om Mancini er sagen for os i vores nuværende forfatning. Jovist, på papir har han da haft fin succes i Inter, men vi ved jo også godt, at de tre mesterskaber han hev hjemme, ikke var forfærdeligt meget værd rent sportsligt. Ligeledes kan man vel også godt argumentere for, han burde have fået mere ud af materialet i City, end tilfældet var. Hans vel nok eneste virkelig imponerende bedrift som træner, er Coppa Italia sejren med Lazio for ti år siden.

Jeg er helt med på, at det dejligt, Mazzarri er ud af vagten og at Mancini er et skridt i den rigtige retning. Jeg er bare ikke helt sikker på, han er manden der kan få os ud af den nuværende sportslige suppedas. Og da især til 4 mio. € om året, udover den ret så væsentlige pose penge vi kaster Mazzarri´s vej.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
det gode forhold til træneren, der gør, at spillerne løber de ekstra meter

Det var så ikke tilfældet med Mazzarri i Inter.
Skrevet af saglighedens_portal
Jeg tænker, det bare er spillerne, der har sejlet. Nu er det jo heller ikke sådan, at Nagatomo, Hernanes, en gammel Vidic, Guarin, Osvaldo og lignende kan føre Inter til en tredjeplads. Kovacic, Icardi og Handa har Serie A-vinderpotentiale.
Skrevet af saglighedens_portal
Jeg har lige set et indslag fra Sky Sport Italia om, at I vil bruge fire forsvarsspillere, at Hernanes ikke bliver klar, at Medel har karantæne, og at det bliver Kuzmanovic og M´Vila på den defensive midtbane. Kovacic bliver 10´eren bag ved de to angribere.
Skrevet af OC
Håber virkeligt ikke Mancini vil bruge Kovacic som AM.

Det fungerer ikke når han spiller for Kroatien, det fungerede ikke under Mazzarri og det vil ikke fungerer under Mancini.
Det er fuldstændig spild af talent.

Dagens grin:

Selv om italiensk fodbold gennem de senere år har været ramt hårdt på økonomien, så bliver Inter også bragt i spil som en mulighed for Messi. Her har den stenrige Erick Thohir overtaget klubben fra Moratti, og han råder over økonomien til at lave store “signings”.
La prende Vecino.
Skrevet af saglighedens_portal
Haha! Læste det godt. Det var vist TV3 Sport, der skrev det. Ret skal dog være ret: Messi har udtalt, at han elsker at spille med Inter i FIFA (okay, det er fem-seks år siden), og at han er imponeret over de mange store argentinske spillere, der har spillet i klubben. Men økonomisk har Inter ikke råd til verdens bedste fodboldspiller sammen med CR7.
Skrevet af saglighedens_portal
Læste for et år siden, at Thohir har 25 milliarder dollars ifølge et italiensk medie. Hvordan kan det være, han ikke bare kaster 1 milliard dollars ind i Inter? Det vil i den grad redde klubben fra gælden, og så kan han få indfriet forventningerne om at blive en klub i top 10 i verden.
Skrevet af Slettet(042125212608)
ja du kan læse følgende artikel(som sædvanlig tag det med forbehold),

jeg vil dog stadig stille spørgsmål ved om Thohir er 25milliarder værd. i teorien kunne Thohir lige så let være en marionetfigur, realiteten er vel den at ingen af os reelt ved noget som helst.


http://www.blackandredun…inter-milan
Skrevet af Viola 4 Ever
Læste for et år siden, at Thohir har 25 milliarder dollars ifølge et italiensk medie. Hvordan kan det være, han ikke bare kaster 1 milliard dollars ind i Inter?


Jeg tror du skal være lidt mere kritisk overfor dine kilder.
Thohir har ikke en formue i den størrelsesorden. Den er ikke engang tæt på at være i nærheden. En formue på 25 mia. US$ ville placere ham blandt de 24 rigeste i verden.
Hans penge stammer fra hans far, Garibaldi Thohir, der sidste år blev opgjort til at være den 30. rigeste i Indonesien (Forbes), med en formue lige under en mia. US$.
Erick Thohirs aktiver er næppe en mia. US$ værd samlet, så der er ikk rigtigt mulighed for at smide den slags summer ind i Inter.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af saglighedens_portal
Du har nok ret, V4E.

http://www.ilgiorno.it/m…siano.shtml

Tror heller ikke, kilden er udpræget troværdig.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis Thohir havde så mange penge, som de rapporterede, havde det næppe været nødvendig for ITS at oprette lån hos Goldman Sachs, for at indfri klubbens gæld fra de seneste par år ;)

igen Thohir ejer ikke klubben direkte, det er holding selskabet ITS (international sports capital) der ejer Inter. Et holding selskab han så har aktiemajoriteten i.

Der har så været tale om at Bakrie Group skulle få benene ind i fortagenet igennem opkøb af ITS, det kommer dog næppe på tale. taget deres økonomiske problemer ind i overvejelsen, skylder vist 8mia dollars.
Skrevet af Flying Dutchman
Dugfrisk Madonnina-start elleve: Handa; Ninja, Frøen, JJ, Dodó; Fieldgoal, Kuzzen, Obi; Kovacic; Don og Icardi.

Hvorfor M´Vila ikke starter ind, må guderne vide. Det er ikke just den mest sexede midtbane nogensinde. Omvendt er det fedt, tremandsforsvaret er ud af vinduet! Milans start elleve ser desuden heller ikke særligt prængende ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0