Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
10 mio. €, hvilket er godt 0,4 mio. mere end det Kazan gav for ham i sin tid.

Jeg er lidt i tvivl om M´Vila. Han var god i opstarten, og bortset fra mod Roma, har han spillet fint. Af én eller anden uransagelig årsag foretrækkes Kuzmanovic dog. Personligt så jeg helst en midtbane med Medel, M´Vila og Kovacic.

Men når nu han ikke bruges, er der meget lidt pointe i at smide 10 mio. € efter ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Den sum man har betalt for at leje ham skal, svjv., trækkes fra. Men riget fattes penge, så...
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af OC
La prende Vecino.
Skrevet af Stankovic
Hvis rygterne om interessen i Lucas Leiva er rigtige, så forstår jeg det simpelthen ikke da jeg da langt hellere vil se M´Vila, hvilket da også må være en billigere løsning.

Aaron Lennon kan jeg til dels forstå da der mangler lidt på fløjene.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, jeg skrider fra min computer i nogle dage for at fejre jul i det mørkeste af det mørke Sønderjylland. I ønskes hermed allesammen en god jul. Personligt har jeg ønsket mig bedre tider for Inter i 2015, og jeg har været ret flink i år, så mon ikke det ønske bliver opfyldt? :)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Der er ikke mørkt hernede, FD ;-)
Mojn do!
Skrevet af Nerazzurri
God jul.


Det kan næsten kun få fremdad i det nye år. Mon ikke man får strikket en lejeaftale sammen på en eller anden kant, fx Cerci.PS. Det er ekstremt mørkt dernede.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Der var nu ikke så mørkt igen!

Min fantastiske kæreste har givet mig én af de bedste gaver, jeg nogensinde har fået. Fredag d. 6. februar flyver vi fra Billund til Milano, hvor hun har købt billetter til vores kamp mod Palermo d. 8. - vi skal sidde med fansene på secondo verde.

Det bliver for fedt!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Tillykke FD.

Og god jul - gud om vi trænger til det.
La prende Vecino.
Skrevet af DanishBhoy
Inter is looking to bring a midfielder that can provide experience and quality to Roberto Mancini´s squad. They nerazzurri have been negotiating with Lassana Diarra. The former Real Madrid, Chelsea and Arsenal midfielder is the player Mancini has chosen for the January transfer window. Yesterday Diarra was in Milano where he had a cordial meeting with Inter, but it isn´t a simple situation since Diarra has sued Lokomotiv Moscow over his contractual situation, he has had some disagreements with Kuchev. Inter wants to get some clarifications on the proceedings, but Diarra is still one of their targets for the January transfer window.
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Flying Dutchman
Vi mangler bare ikke centrale midtbanespillere, så det ville være fjollet at kaste penge efter én af dem - medmindre vi selvfølgelig kommer af med Guarín og/eller Kuzmanovic i vinduet. Indtil videre er Medel, Kuzmanovic, M´Vila, Guarín, Hernanes, Kovacic, Obi og Khrin dog mere end nok til de fire centrale pladser.

Jeg ser hellere, vi får noget kvalitet på venstrebacken, før vi tænker andre steder.

@ OC

Tak! Og ja tak... Nye tider ønskes...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Vores julegave er så en 29 transferfri, på den position vi om muligt er bedst dækket ind på...

Håbløst.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det kan vi hurtigt blive enig i!

Men kan dog ikke lige få øje på hvem den famøse back skal være, og som vi samtidigt har realistiske muligheder for at få

Det er bare ikke det eneste problem, vores offensiv er stadig tandløs, og kan ikke se en tilgang af Podolski ændre meget på dette, såfremt det går igennem.

Skrevet af OC
Jeg snakker ikke om Podolski. Jeg taler om Lass Diarra, som angiveligt har bestået hans medical.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er jeg udemærket godt klar over.

Jeg jubler ikke lígefrem over nogle af de to
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg troede Inter havde ambitioner om at være med på toppen og satse på unge spillere? De to transfers giver ingen mening, Podolski kan knap nok komme på holdet i Arsenal og Lassana Diarra har ingen hørt om i mange år efterhånden.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Fossa

Der er vel heller ikke nogen der siger at de, skulle de blive hentet, er tiltænkt en rolle som fast mand på holdet.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af OC
Men han har trods alt lidt ret.

En tilføjelse af Lassana giver ingen mening, da man allerede har en 5-6 spillere der kan spille samme plads. Og hvis han kommer, ryger M´Vila nok helt ud i kulden, hvilket er utroligt ærgerligt, da der er så meget mere mulig ´upside´ ved ham end ved en 29 årig.

Podolski kan blive en Palacio eller en Forlan.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Lass og Lucas vil i mine øjne være typiske Mancini signings - en ordentlig omgang rugbrød og beton på den centrale midtbane, uden voldsom megen kreativitet. Det må frontmændene individuelt finde ud af. Men er tanken at han vil over i en 4-4-2, siden han søger kantspillere?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det hjælper bare ikke synderligt, når man ser på de angribere vi har til rådighed, vi har ingen Zlatan der ene mand kan afgøre det hele. Vi har en Palacio der for tiden knap og nok kan ramme en blåhval, fra en meters afstand, en meget svingende Icardi der er afhængig af at andre fodre ham og en Osvaldo der virker mere til at være en holdspiller der kæmper røven ud af bukserne, end en dissideret målmaskine.

Det nytter intet at hente flere beton spillere ind, vi har brug for kreativitet og nogle ordentlige spiller i bagerste geled.

Det ser dog ud til at Cerci har afvist byttehandlen, han vil ifølge visse medier hellere til Inter.

annonce
0