Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lothar 89
@Zanetti4ever:

Meget enig. Vi skriger på den leder, og ham henter man nok ikke ligefrem i Januar. I sommers hvor jeg så pre-season kampe fra USA, følte jeg mig overbevist om Vidic kunne blive det. 32 år, 8 år i Man Utd deraf mange som anfører. Han startede fornuftigt synes jeg. Ryddede alt op i luften, stærk i dueller, men herefter kom de personlige og afgørende fejl og han virkede for usikker. Og utryg i det 3 mands forsvar, og så blev hans manglende hurtighed udstillet af hold der spillede hurtigt omkring ham. Har en kammerat der er Man United fan, og han sagde godt nok at Vidic var dalet kraftigt i niveau siden 2012 pga en ankelskade. Men tænkte selv det lavere tempo i Serie A ville kompensere for det, men det var ikke helt nok. Da Mancini så kom til, og med 4 mand bagude troede jeg han var selvskreven, men der ses slet ikke hans vej - og det var da lidt en ydmygelse for ham at Andreolli blev foretrukket i Tirsdags mod PSG. Ser ud til vi helst vil af med ham.

Nedenstående "lidt" off topic ift. ovenstående I know, men diskuterede lidt bold med min United kammerat fornylig, der er "den typiske engelske fodboldfan" IMO. :-) = slet intet udsyn i hvad der sker boldmæssigt i andre lande, men tror ALT hvad der kommer fra England er det bedste. Til VM/EM bliver han så ofte skuffet - men "det er tilfældigheder og uheld". :-)

Diskuterede med ham i sommers, hvor han grinede af "at Serie A hentede alle pensionisterne fra England, der ikke længere kunne bruges i Premier League og de ville så blive kampafgørende og profiler igen i Serie A, når den er SÅ meget bagud ift. Premier League". Vidic til Inter, Evra til Juve, Cole til Roma, Torres til Milan. Her vurderet midtvejs i sæsonen, er det godt nok ikke mange af de 4 spillere der har hævet noget niveau for de respektive klubber. :-)

Måtte så gøre ham opmærksom på, at selvom Serie A har været bagud i mange år - siden 2006 IMO - ift. Premier League, så er det ikke SÅ skidt i Serie A, at spillere der ikke længere kan bruges i Premier League, automatisk kommer til Serie A og bliver stjerner igen. Kan huske dengang i midten af 90´erne hvor Premier League begyndte at handle ind. Der hentede man netop spillere der ikke var blandt de helt store stjerner i Serie A længere, eller ikke slog til, for så "overnight" (måske overdrevet :-) ) at blive store stjerner i England; Zola, Vialli, Ravanelli, Di Matteo, Carbone, Henry, Bergkamp for at nævne nogle (kun skudt fra hoften, så har sikkert overdrevet med nogle eller glemt nogle åbenlyse).

Han insisterede så på, at Serie A var "lysår bagude" og havde været det siden midt 90´erne. Premier League er selvfølgelig bedre allround end Serie A og har flere stjerner pt, bedre økonomi og større muligheder. Så siger slet ikke han ikke har ret, når han siger at Serie A er bagude - det er jo åbenlyst. Men jeg kom så til at spekulere på, HVOR skidt det egentligt så ud i face-to-face møder (havde én sygedag i julen og kedede mig for meget !! :-)), siden sæsonen 2008/2009 til og med i dag i indbyrdes møder imellem de to lande. Og ja, jeg blev sgu selv overrasket!!! Billedet var sådan her:

Champions League:
30 indbyrdes møder - England har 42 point og målscore på 40-39. Italien har 42 point og målscore på 39-40

Europa League:
19 indbyrdes møder - England har 20 point og målscore på 22-24. Italien har 26 point og målscore på 24-22.

Så totalt set har Italien scoret flest point i indbyrdes kampe de sidste 6½ år. Så det er nærmere imod spanske og tyske hold at Italienerne har fået klø i CHL de sidste år, og så primært mistet koefficient point til de andre lande, fordi man ikke har taget især Europa League seriøst. Har ikke regnet på det, men er ret sikker på Tyskland indhentede og gik forbi Italien på koefficient listen primært pga. forskellen i pointene i Europa League imellem de 2 lande.

Og Italien vs. England snakker vi altså 2 lande, som er i 2 forskellige verdener økonomisk. Fandt en stat der viste (cirka-cirka-cirka), hvad diverse lande har handlet for NETTO i perioden 2009-2010 til og med i dag:

England: 10 mia.
Frankrig: 3,3 mia.
Italien: 3,2 mia.
Tyskland: 3,1 mia.
Spanien: 2,7 mia.

Så England handler for mere end hvad Italien, Tyskland og Spanien handler for - tilsammen!!

Så det måtte jeg jo fremlægge for ham. Han gik først helt i forsvar ("det er manipulation"), men så måtte han selv få regne-arket og tjekke igennem. Og den var jo god nok måtte han konstatere. Nu kan man ikke tage statistik for mere end hvad det er, men ovenstående også bare lige noget jeg måtte af med, da man især i danske pro-England medier hele tiden møder den der trættende og unuancerede "neander-thaler Jan Mølby holdning" om hvor ringe Italien er, og hvor fantastiske de er i England.

Jeg siger jo slet ikke at Italien IKKE er bagud, og at de har 117 problemer at slås med for de igen kan konkurrere som især i 90´erne og i starten af 00´erne. For det har de virkelig og man begynder at tvivle på de egentlig har redskaberne og lysten til at ændre på noget RADIKALT, for at hele strukturen kan ændres og klubberne kan samarbejde ikke mindst for ligaens bedste, som de gjorde i England i 90´erne og fik skabt hele setuppet som er fantastisk i England, og er baggrunden for de store budgetter de kan operere udfra i dag. Der er selvfølgelig 117 variabler oveni ovenstående til hvad Serie A mangler.

PS. Nogle der har Mølby´s mail på Viasat, det kunne være han ville have godt af statistikken? :-)
Skrevet af Viola 4 Ever
Det hører nok mest til i Serie A tråden Lothar. Ikke at jeg er uenig.
Den store forskel ligger ene og alene i de økonomiske forhold.
Den engelske økonomi v den italienske økonomi.. Ret markant forskel.
TV-aftalen for Premier League v TV-aftalen for Serie A. Det er knapt sammenligneligt.
Det er to væsentlige punkter og der kunne nævnes flere. Havde Serie A klubberne samme økonomiske forhold som Premier League klubberne, så man kunne konkurrere på lige vilkår, ville tingene se anderledes ud. Men det har man ikke.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lothar 89
Aarggh. Det er vist en stramning den der. Podolski er altså på et lån, så der kan du da ikke beskylde Inter for at smide om sig med penge for et lån på 6 måneder, der iflg. skriverier er på €. 600.000, og kan ende på €. 1 mio hvis man kommer i Champions League!?!? Paulinho-rygtet er vist meget løst, det er ikke ham man ser oftest nævnt. Men jo nok ikke 20 mio € vi smider efter ham, når han ikke er startet inde i 1 kamp i denne sæson for Tottenham. Så vil det jo være lån plus en lav sum for ham.

Hernanes købte vi formentlig til overpris, men vi stod også i Januar med en forfærdelig kikset Guarin/Vucinic handel, der heldigvis gik i vasken og en ny og presset præsident Thohir, der skulle give supportere "en gave" inden vinduet lukkede- Og så er det jo dyrt når man vil købe en fast spiller fra en anden Serie A klub. Sådan er spillet jo. Men ift. hvad Hernanes har præsteret og set i bagklogskabens lys, ja så er det da et fejlkøb til prisen - ingen tvivl om det.

Juventus har brug for en trequartista iflg. Allegri. Der synes jeg det ville være dumt at købe Granit Xhaka i Gladbach, i og med at han er defensiv midtbanemand og slet ikke kan sammenlignes med Sneijder?!?

Inter er under FFP-luppen og har ikke lavet andet at skære ned løbende siden The Treble. Men man er jo nødt til at have indkøb i Hernanes-klassen ind imellem for også at investere fremadrettet.

Blot til din info så har Inter siden 2010-2011 sæsonen netto brugt for 225 mio DKK på transfers.

Din egen klub har brugt netto 190 mio DKK på transfers i samme periode.

Dette iflg. siden transfermarkt.de

Det er jo ikke milliarder til forskel, så stop nu med at foregive at Inter har smidt om sig med penge i Premier League-størrelse. De har derimod haft et kæmpe lønbjerg og alt for mange Moratti-kontrakter fra 2010, der blev forlænget alt for mange år til alt for mange penge som "tak for The Treble!". Det var katastrofalt dumt, det er nemt at se nu. Men de har jo gjort noget ved problemerne.

Siden 2010/2011 hvor lønbudgettet var på €. 170 mio. er det i denne sæson på €. 75 mio.

Skrevet af Lothar 89
Ja, den skulle nok have været deri. Men har et nytårs-fortsæt om at være mere aktiv i år. Så kan det være fruen bliver uenig undervejs. :-)

Ja, det er et gap der aldrig kan indhentes. Det er simpelthen for sent.

Men synes stadig det er utroligt, at Serie A stadig i indbyrdes opgør kan spille op med dem statistisk set i Serie A´s dårlige periode, mens Premier League peaker økonomisk. Endnu et bevis på man ikke kan købe sig til succes. Penge vinder dog i længden set over flere år, så Serie A skal bare til at gøre noget nu, for at komme på toget igen. Ikke at man har store forventninger til at de gør noget.

Har du læst den danske bog "Calcio Italiano" om det her emne? Anbefalelses-værdig bog om det her emne.
Skrevet af Viola 4 Ever
Det starter ellers godt for Podolski.

http://football-italia.n…am-juve-fan
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Facchetti
Bum!
http://football-italia.n…am-juve-fan

Sikke en start... velkommen til Poldi
Skrevet af Lothar 89
Citater er fra 2007, hvad var han der 21-22 år? Men I Italien skal journalister nok bore i det til præsentationen, så han må hellere have en god forklaring klar til den vildfarelse. :-)

Vel mest interessant pga timingen med Juve kamp Tirsdag for der er mange eksempler på nuværende Inter spillere der har haft lignende udtalelser:

Mancini var Juve fan som barn
Guarin udtalte han kun ville forlade Porto for Juve
Osvaldo´s bedste oplevelse var at vinde Scudetto med Juve

Og sådan kan der sikkert findes masser af lignende eksempler...
Skrevet af ilsemprelaziale
Lothar 89: Må sige du har godt styr på facts og statistikker, bedre end mig ivertfaldet. Håber du holder ved det og forblir aktiv.

Jeg kan sagtens se dine argumenter for hvorfor den her signing ikke virker så tosset som jeg synes det var til og starte med. Hvis man ser bort fra det med penge og kigger på spilleren selv, så er jeg altså stadig ikke imponeret. Igen, han er alt for svingende i sine præstationer, er det ikke et af det helt basale problemer i jeres trup, at i er for svingende som hold?

Men ja det er flot klaret at løn udgifterne er gået ned så meget, men det har også betydet en kæmpe nedgang rent sportsligt. Nu skal Thohir bevise at han kan få det til at hænge sammen.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC og Lentini

Jeg er med på, hvor Podolski skal bruges - jeg synes bare ikke, det er der vi er mest trængende. Jeg frygtede lidt, at Ausilio fokuserede de forkerte steder. Den frygt er dog blevet gjort til skamme, idet det ser ud til, at Shaqiri handlen er forestående, ikke mindst takket være Rumenigge og Shaqiri selv, der hellere vil til Inter end til Liverpool. Juventus har vist trukket sig. Der skulle være tale om en aftale indtil 2018, til cirka 2 mio. € om året. Bayern vil får 12 mio. €, vist nok delt ud over etaper.

Såfremt ovenstående passer, er det fantastisk købmandskab af Ausilio. Shaqiri er også netop en spiller, vi har brug for, da han kan skabe noget på egen hånd. Det kan muligvis være den bedste handel, Inter har lavet siden Trepletta sæsonen.

Så ligner det, som Lothar helt rigtigt skriver, noget á la: Handa; JJ, Vidic/Andreolli, Frøen, Dambro; Medel, M´Vila; Podolski, Kovacic, Shaqiri; og Icardi/Osvaldo. Så kan vi passende skibe Guarín og/eller Kuzmanovic af sted. Hvis Tottenham er villige til at lægge 10-12 mio. € for førstnævnte, samt 3-4 mio. € for Kuzmanovic, kan det endda være, vi kommer ud af transfervinduet med to rigtig gode spillere og et lille overskud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Selveste BBC melder nu om, at Shaqiri og hans ´entourage´ skulle være enige med Inter, mest af alt da Mancini har lovet ham, at han vil være midtpunktet i projektet om at revitalisere Inter. Ausilio skal til München i overmorgen, for at få detaljerne på plads med Rumenigge. BBC melder også om en transfersum på 12 mio. €, samt 2 mio. € årligt i løn til Shaqiri - ikke skidt for en spiller af hans kaliber.

Lige nu er der vist fem spillere i truppen der tjener mere end 2 mio. € årligt: Ranocchia (2,2), Guarin (2,8), Hernanes (3), Palacio (3,2) og Vidic (3,2), mens både Osvaldo og Handanovic tjener 2 mio. €. Det ser talmæssigt noget lysere ud end for bare to sæsoner siden, men det er vel reelt set kun Rano, Handa og Osvaldo der er lønningerne værd. Vidic er en dyr mand at have siddende på bænken, mens Palacio og Guarín simpelthen ikke præsterer nok. Såfremt rygterne om eventuelle salg/udlån af Vidic og Guarín passer, er Shaqiri´s løn - såfremt handlen gennemføres og tallene passer - dækket ind og bør vi heller ikke rende i (flere) problemer med FFP. Jeg ved dog ikke hvordan Podolski´s lønudgifter ser ud.

Det forlyder desuden også, at Obi og Khrin sælges til Atalanta, mens Cagliari gerne vil have Mbaye. De to førstnævnte ser jeg ikke det store lys i, men jeg ser gerne, vi beholder Mbaye - et udlån af ham ville dog være hensigtsmæssigt. Ellers sker der ikke noget nyt: Guarín er stadigvæk ønsket af Tottenham og Wolfsburg, mens HAA-ESS-FAU har meldt sig interesserede i Kuzmanovic.

Spændende tider!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
GDS skriver dog lidt noget andet. Inter byder 2mio€ for lån den resterende sæson med bundet klausul på 14mio€ betalt over tre rater. Det har Bayern endnu ikke godkendt fordi de kan få 15mio€ upfront fra Liverpool. Shaqiri skulle dog have sagt ja til Inter fordi Mancini garanterer en nøglerolle.

Ydermere FD, så vil Mancini spille med kantspillere, og eftersom du snakker om Podolski ikke er nødvendig fordi en type spiller som ham ikke er presserende, så er jeg simpelthen nødt til at vide: Hvem anser du som kantspiller i Inter?

Lass skulle Desuden stadigvæk være en stor prioritet for Mancini.
Skrevet af Flying Dutchman
Ydermere FD, så vil Mancini spille med kantspillere, og eftersom du snakker om Podolski ikke er nødvendig fordi en type spiller som ham ikke er presserende?

Jeg skrev ikke, at Podolski ikke er nødvendig - jeg skrev, at jeg mener, der først og fremmest bør fokuseres på tre typer spillere: en kreativ type på midtbanen, nu Hernanes fortsat ikke slår til; en cannoniere, da vi er for afhængig på at Icardi scorer mål; og en venstreback, da hverken Dodó eller Nagatomo er dygtige nok. Podolski er ingen af disse.

Jeg medgiver - som jeg også gjorde før - at Podolski er en rigtig dygtig spiller, med et fremragende spark, og at han er en klar kvalitativ forbedring. Lejemålet er også gennemført i orden, da vi får denne kvalitative forbedring til relative småpenge. Jeg håbede - og håber - bare, at vi per den anden februar ikke stadigvæk står med de nuværende spillere på de tre nævnte positioner. Mit indlæg har ikke været en kritik af Podolski, eller sågar Ausilio, men en reel bekymring om prioriteter.

Det er dog også en noget forældet bekymring, idet vi jo netop ser ud til at få i hvert fald en kreativ spiller i form af Shaqiri.

Hvem anser du som kantspiller i Inter?

Jamen, Dodó, Guarín, Palacio, Obi og Osvaldo har alle sammen spillet kant med mere eller mindre grader af succes i løbet af sæsonen, mens vi selvfølgelig har Ricky Alvarez - som jeg ikke helt har opgivet endnu - ud på lån, og en meget spændende spiller i form af Camara på primavera-holdet. Jeg understreger dog, at ingen af de nævnte (endnu) har samme kvalitet som Podolski. Kvalitetsmanglen er dog ikke nær så stor som på især venstrebacken.

Lass skulle Desuden stadigvæk være en stor prioritet for Mancini.

Jep, og den forstår jeg altså bare ikke. Det kan næsten kun betyde, at M´Vila er på vej til Rusland igen, på trods af fine præstationer og/eller at én eller flere af Guarín, Kuzmanovic, Khrin og Obi bliver solgt. Under alle omstændigheder er Lass ikke just en spiller, der giver sommerfugl i maven.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Neto kan pille af. Føj.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvilken af dem, OC?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
For min skyld dem begge to, men i særdeleshed fætter middelmådig der løber rundt i Firenze, og af mærkværdige årsager bliver linket til alt og alle italienske storklubber som arvetager for Buffon, Handanovic og hvad ved jeg.

Hvorfor kan jeg ikke begribe.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi skal vel bare se at få forlænget med Handanovic, koste hvad det vil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Der bliver desuden også spekuleret i, at Parma vil have Campagnaro. Personligt så jeg helst, vi beholder Hugo. Manden har gjort det fint i de få kampe, han har fået, og jeg ser hellere ham på højreback end Ninja eller Dambro.

M´Vila´s dage er vist talte. Han skal vist enten til M´Vila eller ´hjem´ til Russia. Uforståeligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Podolski er med i truppen mod Juventus i morgen, men mon ikke han starter ud?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af petersen100

De kan benyttes som kantspillere (dem der nævnes), men så heller ikke mere. Mancini har udtalt at Podolski er den ene af to kantspillere som han ønsker sig.

Jeg tror på en opstilling i denne retning, ikke i aften, men næste gang.

------------------Icardi---------------------
---Podolski-----------Guarin/palacio--

----------Kovacic---Hernanes----------
----------------- Medel---------------------

--Dodo-Jesus-Ranocchia-Ambrosio--
--------------Handanovic-------------------

Skrevet af Flying Dutchman
Mancini har udfyldt holdkortet til sæsonens absolut sværeste kamp, og han stiller med følgende:

Handa; Dambro, JJ, Frøen, Hugo; Guarín, Medel, Kuzzen; Kovacic, Hernanes; og Icardi

I sig selv ikke de helt vilde overraskelser, synes jeg. Jeg havde dog gerne set M´Vila i stedet for enten Guarín eller Kuzzen og Osvaldo på banen, men alt i alt er det noget nær det stærkeste hold vi kan stille til netop denne kamp.

Podolski er på bænken i aften, så det kan være, vi får ham at se.

Juventus stiller i øvrigt uden de vilde overraskelser: Buffon; Evra, Chiellini, Bonucci, Lichtsteiner; Pogba, Pirlo, Marchisio; Vidal; Tevez og Llorente.

Jeg ville personligt være mere end tilfreds med en uafgjort.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0