Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Så vi sælger Coutinho til Liverpool for at få råd til Kovacic... Som vi så også sælger til Liverpool? Det lyder fuldstændig sindssygt...
.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis dette er sandt så viser Thohir med al tydelighed hvad hans reelle intentioner er med klubben, det handler ikke om at bringe os tilbage til toppen eller vinde mesterskaber, men om at drive en forretning, hvis det kan gøres bedre som feeder klub så er det det vi bliver.

for der er jo ingen sportslig logik i det her, en spiller af samme kvalitet koster ofte mere end hvad vi får for ham, gad vide om vi henter Melo som "erstatning" det ville da fuldende weekenden!

dette ender med demostrationer i gaderne - bare vent og se
Skrevet af Flying Dutchman
Kilden - Jutarnji - er en form for kroatisk Ekstra Bladet. Lad os nu se! Så sent som i dag har Mancini været ud og understrege at Kovacic ingen steder smutter.

Vi har endegyldigt sikret os Ondrej Duda. Spændende at se hvad han er for én.

EDIT: Endvidere skulle vi have forlænget med Carrizo med yderligere to år - dog med det klare budskab, at han er andetvalg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
EDIT: Endvidere skulle vi have forlænget med Carrizo med yderligere to år - dog med det klare budskab, at han er andetvalg.


Fornuftigt.

Sælger man Kovacic til Liverpool for den pris er det himmelråbende idiotisk.

Navnet Ondrej Duda synes jeg at have hørt en gang sidste år. Er der opgivet en pris på ham? Umiddelbart virker det som et fornuftigt køb.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Duda er yderst fornuftigt køb, hvis vi rent faktisk har sikret ham, jeg tror rygtet har lydt på 5-8mio Euro.

Der går nu rygter om at Inter går mod ejerens linje og vil ligge pres på ham. ren farce
Skrevet af Lentini
Hvad skal det betyde? At Inter går imod ejeren?
Skrevet af Lothar 89
Hvis det kroatiske medier får ret, så er de enige om en transfer af Kovacic på omkring 23 mio € + 2 mio € i bonus. Dvs 25 mio € - i bedste fald.

Igen har vi i så fald formået at sælge alt for billigt. Salg til en engelsk klub for en 21-årig med Kovacic talent er simpelthen for lavt, sammenlignet med andre salg fra Europa til de engelske penge-tanke. Eksempelvis Ander Herrera fra Bilbao, der sidste sommer røg til United for 36 mio €. At vi rammer et salg for et tilsvarende talent for 11-13 mio € lavere er virkelig dårlig købmands-skab.

Og så er det jo bare himmelråbende elendigt at sælge det største talent vi har – sammen med Icardi – for peanuts. Når vi nu er i en situation hvor vi er nødt til at cashe-in før vi kan handle spillere til klubben, har vi jo en perlerække af spillere man hellere ser vi skiber ud, end en spiller, som har så stort et potentiale som Kovacic. Guarin, Kuzmanovic, Obi, Nagatomo, Dodo osv….. Få nu den slags spillere ud, og så køb en erfaren 6’er som kan ligge siden af Kovacic centralt. For at kunne folde sit talent fuldt ud, har man som 21-årig brug for noget støtte af en ordentlig karakter omkring sig, og det har jo aldrig eksisteret for Kovacic i Inter. Det lugter af endnu en "Coutinho", hvor Mateo blomstrer løs i PL, og har en værdi på 40-45 mio € om 2-3 år.

For et par uger siden havde man tiltro til at Touré kunne være den løsning som 6´er, og som kunne gøre unge spillere som Kovacic, Brozovic og Shaqiri bedre. Nu står vi i stedet og stirrer ind i en 32-årig nulbon som Felipe Melo, som ikke er noget fremskridt ift. Medel – hvis vi vil forbedre vores 8. plads. Ak og ve…..
Skrevet af Lothar 89
FD; Er Duda officiel?
Skrevet af OC
Ifølge Kovacics agent, har man før takket pænt nej til tilbud højere end 30 mio euro, og både træner og spilleren selv har været ude og sige han bliver. De nuværende rygter giver ingen mening overhovedet.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lothar

Problemet er at vi i en lang årrække jo netop har solgt for billigt, hvilket kan have en betydning for hvordan andre klubber argere overfor vores forhandlere i en forhandlings situation. Vi har simpelthen været alt for blødsødne og har været for villige til at acceptere lave bud, Coutinho var blot en af mange hvor vi dummede os gevaldigt.

Vi har ofte ikke været gode nok til at sælge og få den rette pris for varen. Så ingen i deres rette sind ville byde os det samme som hos en anden sælger der holder fast. Hvis køber har en forventning om at vi med lidt pres og vedligeholdenhed giver efter, hvorfor så gå voldsom op i bud.

angående Kovacic er det svært at sige om han er købt eller solgt, vi må vente og se, men det er helt godnat hvis han sælges for under 35mio €

der skulle være skred i forhold til Ranocchia´s kontrakt og det forventes det vil blive løst før kontraktudløb i Juli, regnes med en kontrakt til 2019

For i øvrigt pænt deprimerende tilstand når Juve har hentet Khedira, Dybale og nu angiveligt Mandzukic, samt Milan med Kongodbia, J. Martinez og millimeter fra Hummels. - vi kommer til at gå glip af endnu en sæson udenfor Europa hvis der ikke snart spenderes. I øjeblikket er vi ikke blot langt fra Juve og Roma, men vi sakker også agterud i forhold til Milan, samtidigt med at vi allerede har et mindre hul op til Napoli, Lazio og Fiorentina.

Skrevet af Lothar 89
Der er ikke noget i det jeg ikke er klar over, eller uenig i. Andre klubber er tilsyneladende i stand til at få prisen presset op på de spillere, der har værdi - og hvis man virkelig vil sælge disse spillere, formår at få flere klubber på banen for at få prisen op. Det har vi ikke ligefrem historik for, og det ved de andre klubber selvfølgelig, ligesom det ikke kræver det store at forstå vi nok er til at handle med qua FFP osv.... Spillere som Sneijder (7,5 mio €), Coutinho (10 mio €) og Kovacic (23-25 mio €) kan vi ende med at få godt 40 mio € for samlet. Skal man tage skriverierne for troende, er det værste jo, at vi ser ud til at brænde pengene fra eventuel Kovacic-salg af på spillere i kategorien Melo, Motta, Eder, Duda, Abdennour, Kranevitter, Carrillo og deslige. Det lugter lidt af "1 klassespiller ud og 3 b-spillere ind for overskuddet af salg". Det hæver ikke ligefrem niveauet. Imens forstærker Milan sig væsentlig ser det ud til, så med nej-hatten på skal vi vist mest sørge for at forsvare 8. pladsen næste sæson..... :-)
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lothar

Jeg læste flere steder i går, at der enten var blevet underskrevet eller at der underskrives indenfor de næste par timer. Jeg kender ham overhovedet ikke, men hvad jeg kan læse om ham, lyder meget spændende.

@ Kovacic

Her er jeg på OC´s side: alt i Mateo´s ageren og gøren tyder på, han gerne vil blive i Inter og at han er glad. Endvidere er Mancio også obs på at beholde ham. Vi er altså ikke nødt til at sælge ham - og især ikke til sølle 25 mio. €.

@ Z4E

Problemet er at vi i en lang årrække jo netop har solgt for billigt, hvilket kan have en betydning for hvordan andre klubber argere overfor vores forhandlere i en forhandlings situation. Vi har simpelthen været alt for blødsødne og har været for villige til at acceptere lave bud

Det er så anset underordnet, hvordan vi tidligere har handlet. Ausilio kan på hvilket som helst tidspunkt droppe den førhenværende politik og være en hård forretningsmand i stedet for. Igen, vi er ikke nødt til at sælge Kovacic.

samt Milan med Kongodbia, J. Martinez og millimeter fra Hummels.

Kondogbia og Martinez er da ikke officielle endnu?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
... og millimeter fra Hummels


Det vil klæde dig hvis du gad at give kilde på det du skriver. Som jeg så vidt husker var Hummels rygtet fra en ret utroværdig kilde og noget som langt de fleste Milan fans ikke selv kan tage seriøst.

Red. Hvad angår Kovacic tror jeg simpelthen ikke på at klubben er stupid nok til at sælge ham til den pris der nu snakkes om her. Igen er kilden ikke i nærheden af at være troværdig, hvorfor at det er mindre tåbeligt at fluekneppe i.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Angående Kovacic, er det måske værd at bemærke at det ikke kun er en Kroatisk sensations avis der har postuleret et eller andet, GDS var på banen nogle dage forinden med et lignende beløb, Sky har også spekuleret i det, og mindes også CDS har ligeså, man kan så ligge i det hvad man vil.

Så vidt jeg kan se er der ingen eller ret mange herinde der skrev det ville ske, blot nævnte at der var et rygte og at man fandt hele ideen lettere åndssvag.

Desuden taget klubbens tidligere lave salgspriser i betragtning, skal man være yderst påpasselig med at affeje det.

angående Hummels, så har det været i både CDS, TS og nogle tyske, igen kan du ligge i det hvad du vil.

Nu vi er i gang med rygter, så postulere Sky at vi vil prøve at afslutte en handel med Imbula indenfor kort tid. der snakkes om en pris på 18-20mio €

for i øvrigt har jeg sat kilder på det mest ;)
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jackson Martinez er stortset sikker, den er 99,9%.

Ifølge mere velinformeret brugere end mig selv på diverse forums er Zlatan også nok over 50%.

Rygterne siger desuden også at enten Kongdogbia eller Martial er Milan spillere snart.

Ærgeligt for Serie A og jer hvis Kovacic bliver solgt, han har potentiale til at blive en kæmpe stjerne. Men så vidt jeg ved har Mancini ikke været særlig glad for ham? Og hvad med Shaqiri var han købt eller blot lejet? Han har vel heller ikke slået til hos jer?
Skrevet af Stankovic
Og hvad med Shaqiri var han købt eller blot lejet? Han har vel heller ikke slået til hos jer?


Det er også et lidt horribelt krav hvis man kræver at han skulle slå til når man tænker på hvilken forfatning holdet var i da han kom til. Forfatningen er så ikke blevet markant bedre, hvilket så er en anden sag...

Zanetti4ever: Hvad jeg læste i Milan tråden herinde var det Tuttosport som kom frem med rygtet om Hummels. Denne periode lige før og under sommertransferne hader jeg da folk har en tendens med at skulle klistre trådene op i de forskellige forums med adskillige ligegyldige og utroværdige rygter.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Det er jo absurd - det er som om du gerne vil have Kovacic solgt, så meget du argumenterer for det kommer til at ske.

Så vidt jeg kan se er der ingen eller ret mange herinde der skrev det ville ske, blot nævnte at der var et rygte og at man fandt hele ideen lettere åndssvag.

Hva´? Den sætning giver ingen mening.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Shaqiri er købt og er har en kontrakt der løber indtil 2019. Nej succes er indtil videre udeblevet. Men stadig alt for tidligt at dømme ham som en fail, jeg syntes både ham og Brozovic skal have chancen fra begyndelsen af en sæson inden vi begynder at betegne dem som sådan.

Nu er Kovacic ikke solgt endnu, og hvis han er, er det ikke officielt, så lad os nu se, men bliver han er det et tab ingen tvivl om det.

FD
Du er helt ude på dybt vand, hvor har jeg skrevet jeg gerne så ham solgt, undskyld mig. Der er vel intet mærkeligt i man disktutere de rygter der er på en af vores største talenter.

Det virker lidt på mig som om du vil have eneret til at bestemme hvad der skal diskuteres og på hvilke præmisser.

jeg argumentere overhovedet ikke for det vil ske, blot at man ikke skal affeje det, som du kategorisk gør.
Skrevet af Flying Dutchman
Du er helt ude på dybt vand, hvor har jeg skrevet jeg gerne så ham solgt, undskyld mig. Der er vel intet mærkeligt i man disktutere de rygter der er på en af vores største talenter.

Det forekommer mig, du har læsebesvær. Jeg skriver ikke, du direkte skriver, du gerne ser Kovacic solgt - bare at det er påfaldende hvor meget du klynger til ukonkrete rygter der påstår det, fundet i obskure kroatiske aviser og den knap så pålidelige CdS. Og det bliver du ved med - uanfægtet af at jeg flere gange har klargjort for dig, at Kovacic, jvf. dennes ageren, ikke ligner en mand der er på vej væk, mens klubben, jvf. dens gøren, ikke er klar på at sælge ham. Til trods for det, bliver du ved med at bringe rygter og andet pjat op, hvorfor jeg undres over denne næsten overivrige fastholden i, at Kovacic smutter - og det over flere dage. Du diskuterer ikke rygter - du holder hårdnakket fast i dem. Du står på mål for nogle ukonkrete rygter, hvorfor jeg undrer over hvad din agenda er.

Det virker lidt på mig som om du vil have eneret til at bestemme hvad der skal diskuteres og på hvilke præmisser.

Nå, lille pus da.

jeg argumentere overhovedet ikke for det vil ske, blot at man ikke skal affeje det, som du kategorisk gør.

Haha, hvem af os to er det lige der konsekvent affejer hvad andre skriver? Du forholder dig aldrig til hvad folk skriver til dig, og svarer igen med én eller anden enetale der hverken rammer øst eller vest.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det forekommer mig, du har læsebesvær. Jeg skriver ikke, du direkte skriver, du gerne ser Kovacic solgt - bare at det er påfaldende hvor meget du klynger til ukonkrete rygter der påstår det, fundet i obskure kroatiske aviser og den knap så pålidelige CdS. Og det bliver du ved med - uanfægtet af at jeg flere gange har klargjort for dig, at Kovacic, jvf. dennes ageren, ikke ligner en mand der er på vej væk, mens klubben, jvf. dens gøren, ikke er klar på at sælge ham. Til trods for det, bliver du ved med at bringe rygter og andet pjat op, hvorfor jeg undres over denne næsten overivrige fastholden i, at Kovacic smutter - og det over flere dage.


Det forkommer mig, du er ude af stand til at argumenter uden brug af stikpiller.

Om du skriver det direkte eller inddirekte er jo fuldstændig ligegyldig - resultatet er det samme.

For i øvrigt var det ikke mig der bragte den kroatiske aviser på banen "lille ven" eller CDS. Den første avis der for alvor bragte historien var nu engang GDS, få nu styr på tingene, eller er det for meget at forlange af dig.

Desuden skrev jeg fra starten af "ifølge GDS", at du så konkludere, dette er det samme som at klynge sig til upålidelige aviser, med løs funderet historier, må godt nok stå for din egen regning.

For hvori har jeg helt eksakt skrevet han var på vej væk. Nej jeg har derimod i flere tilfælde skrevet og jeg citere " lad os nu se"

Men utroligt at jeg for syvende gang gøre opmærksom på at jeg vælger ikke tro på alt hvad spillere sige, det er min holdning, du er som jeg også inddirekte er inde på i din gode ret til det modsatte.

Igen er det jo rene spekulationer fra din side af hvad Kovacic angiveligt har intentioner om, hvad havde du forventet han ville sige, han er under kontrakt. Men godt du kan klaregøre for mig hvad klubben har intentioner om, du må jo åbenbart kende ledelsen, siden du er helt sikker på det eller!

Kovacic har for i øvrigt så sent som i dag, selv udtalt, at alt kan ske i markedet, dermed udelukker han ikke at han ikke er her til næste sæson.

igen jeg fastholder på ingen måder at kovacic smutter, jeg gentager mig lige igen så du er helt med, lad os nu se hvad der sker.

Nå, lille pus da.


så du er enig

Haha, hvem af os to er det lige der konsekvent affejer hvad andre skriver? Du forholder dig aldrig til hvad folk skriver til dig.


jamen så er vi jo to, godt at vide vi har noget til fælles

du kan også konkludere at jeg bare ikke er enig, det er trods alt min rettighed.
annonce
0