Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mancini garantere ikke at Ranocchia er anføre næste sæson eller give ham en garanti for en startplads. skal football - italia oversættelse tages for gode vare.


I will decide. We have signed some players of great international experience at the back, but we’ll see who could be captain or not,” replied Mancini.

“I think we’ll have four at the back, a three-man midfield, but it depends on the players. We’ll vary between 4-3-3 and 4-3-1-2

Skrevet af Stankovic
Det var interessant at han nævnte Yaya Toure og Iniesta i forbindelse med Kondogbia. Det tyder i hvert fald på at man, fornuftigt nok, har i sinde at rykke ham lidt fremad på banen i forhold til DM positionen. Omvendt kan det også betyde at man kaster penge efter en til denne position, da det ikke virker til at man har så stor tiltro til Medel.

Det at han nævner 4-3-3 som formation burde alene betyde at man ikke vil sælge Shaqiri videre. Det er dog Mancini og Inter så det vil desværre ikke undre.
Skrevet af Lentini
Kondogbia har spillet mezzala hele tiden i Monaco, hvor Toulalan har været regista. Kun i tilfælde af fravær af Toulalan har han spillet def midt. Han er mere en kontrollerende mezzala, og er ret overbevist om at rollen vil forblive stort set det samme i Inter.
Skrevet af Stankovic
Det har du helt ret i. Der har dog været en del rundt omkring som mere eller mindre så ham selvskrevet som en overtager for Medel, hvilket især var inde i billedet da rygterne om Imbula var på sit højeste.

Tillykke med datteren i øvrigt. :)
Skrevet af Lentini
Jo tak, Stanko :)

Logisk, taget overstået sæson i betragtning, villa Imbula være konkurrent med Medel til DM. Men det kan sagtens give mening hvis Mancini valgte Kondogbia til DM med Imbula på en mezzala, fordi Imbula tager sgu nogle store risici i sit spil når han smider bolden i sine drives frem i banen.

Jeg forstår så bare ikke hvorfor Mancini i så fald vil skifte Medel ud, fordi han er en af få som kan være tilfreds med sine præstationer i den forgangne sæson.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lentini du er ikke den eneste der ikke forstår det, jeg undre mig også flere gange over hvorfor man viste Interesse for endnu en spillere på midten når man lige havde styrket den med en til ca. 40mio €. Imbula ville ganske rigtigt give nogle risikofyldte raids, men hvorvidt han ville være en konkurrent til Medel er jeg mere i tvivl. Mancini kunne sagtens finde på at smide Imbula, Medel og Kondogbia sammen på midt. med enten en Kovacic eller Brozovic som en slags Trequartista rolle bag angriberne.

Mancini elsker stål og fysisk det ville de 3 give ham. Nu er Imbula her ikke, derfor rygtes Suarez også til klubben. Suarez ser jeg nok i langt højere grad som en konkurrent til Medel, men igen vi har Mancini som træner og derfor skal man ikke udelukke en meget power fysisk midtbane.

Jeg personligt fortrækker dog at man har en Kovacic eller Brozovic dernede som en slags Regista.
Skrevet af Stankovic
Z4E, det du skriver vil jo forudsætte at man spiller

Kondogbia - Medel - (DM??)
Kovacic
Icardi - Palacio/Puscas

I så fald forstår jeg slet ikke at man viser interesse for Salah og Perisic. Så tror jeg mere på at man har tænkt sig at bruge 4-3-3 som udgangspunkt, hvilket så igen kan undre hvorfor fanden man så gerne vil hente en DM til da det alt andet lige må betyde at Kovacic er tiltænkt en bænkplads(?)

Kondogbia - Medel - (DM??)/Kovacic

??/Shaqiri - Icardi - ??

Det at man er interesseret i at sælge Shaqiri indikerer dog omvendt at man måske stadig har 4-3-1-2 i tankerne for statementet om at man kun har plads til 25 spillere som årsag køber jeg ikke.

Alt i alt er jeg begyndt at stille spørgsmålstegn ved om man overhovedet ved hvilken formation man vil bygge holdet op efter. En del virker i hvert fald ret uigennemtænkt lige nu.
Skrevet af Stankovic
Guarin må i øvrigt meget gerne snart blive smidt videre.
Skrevet af Lentini
Mener Mancini igår sagde at man ville veksle mellem 4-3-3 og 4-3-1-2.
Skrevet af Stankovic
Korrekt. Selvfølgelig skal man være i stand til at kunne veksle alt efter modstander, men der er nuvel den forskel at man ikke har behov for decideret fløje i den ene, mens de er alt afgørende i den anden.
Skrevet af Stankovic
Korrekt. Selvfølgelig skal man være i stand til at kunne veksle alt efter modstander, men der er nuvel den forskel at man ikke har behov for decideret fløje i den ene, mens de er alt afgørende i den anden.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Stankovic

Som Lentini er inde på så har Mancini udtalt at han vil veksle imellem en 4-3-1-2 og 4-3-3, med vores nuværende trup lugter det dog langt væk af at 4-3-1-2 som værende udgangspunktet, henter man endvidere Suarez peger det blot endnu mere i den retning, og et salg af Shaqiri vil være en yderligere understregning af dette.

Salah og Perisic vil muligvis hentes ind så man også kan spille 4-3-3. Men selv hvis de skulle komme, så tror jeg ikke på det er den formation vi kommer til at se i flest kampe. Dertil mangler vi simpelthen alt for meget bredde ude på fløjene. Vores hold syntes jeg er langt bedre gearet på de fleste positioner til en 4-3-1-2. Det største problem for mig set, er at vi mangler lidt nogle backs der kan noget mere offensivt, omend en Montoya da hjælper på det, så er han desværre ingen ørn til indlæg. For ellers bliver det alt for endimensionelt og forudsigeligt hvis alt skal igennem Kovacic/Brozovic og det bliver alt for nemt at optrevle, især fordi ingen af de to reelt er Trequartista. Det er trods alt begrænset hvor meget der vil komme igennem Kondogbia, Medel og evt. Suarez

Det er nok også på den offensive del, hvor jeg tror vi kommer til at løbe i problemer, og hvorfor jeg ikke tror på mere end en 3 plads. Der skal helt klart nogle andre folk til skal vi overhovedet gøre os forhåbninger om meget mere. Icardi, Palacio og Kovacic/Brozovic er bare ikke nok offensivt at byde ind med.

Så rygtes det at Gala prøver at lave en bytte mellem Melo og Medel plus penge vores vej. Ved ikke om jeg tror særligt meget på det, men skulle vi kaste os ud i det, har vi lavet en uhørt dum handel, en Melo der er nærmest dårligere end Kuzmanovic for en af vores 3 bedste spillere i sidste sæson vil være en hjerneblødning af uhørt størrelse.


Skrevet af Stankovic
Jeg er helt med på at han har sagt at man vil veksle.

Min pointe er den at man vel ikke går ud og kaster 20M efter Salah og 10-15M efter Perisic for så at lade dem sidde på bænken i flere af kampene? Hvor skulle de to finde plads henne i en 4-3-1-2? Det samme gør sig gældende for Cuadrado.

4-3-1-2 er i mine øjne dømt til at gå galt, da vi som du skriver hellere ikke har backs som kan bidrage med det helt store offensivt med indlæg.
Skrevet af Stankovic
Duda og Jovetic er to spillere som jeg omvendt godt kan se hænge bag angriberne i en 4-3-1-2, så ud fra den betragtning ser jeg en større idé i at hente de to.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Skulle de komme vil vi uanset hvilken formation vi vælger have en spiller til ca. 20 og 15mil siddende på bænken.

Om det så bliver Salah og Perisic eller Hernanes og Kovacic, kan vist være hip som hap set i det lys.
Skrevet af Stankovic
Enig. I øvrigt så når jeg ser på holdlisten finder jeg Icardi, Puscas og Palacio som decideret angribere. Palacio ser jeg hellere som en flakkende angriber mens Puscas stadig rygtes ud på en lejeaftale. Dette er jo slet ikke nok til at vi kan spille en formation med to angribere med mindre vi vil til at leje med at sætte en af de andre offensive kræfter ind deroppe.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Så må Puscas vel bare have chancen. Til at aflaste/supporte Icardi, tænker jeg...
.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er selvfølgelig helt optimalt for Puscas hvis vi ikke henter en angriber ind, for så bliver vi nød til at gøre brug af ham. Det er dog et scenario jeg mildest talt ikke tror på. Vi skal nu nok som min. hente en angriber hvem det så bliver er så det helt store åbne spørgsmål.


Nå men vi har sikret os Duda - pris 5mio € - Zukanovic skulle også snart være en done deal.
Skrevet af petersen100
Men de nuværende spillere, så forventer jeg en opstilling i denne retning:

------------------Handanovic----------------
--montoya-ranocchia-Miranda-Jesus--
----------Kovacic-Medel-kondogbia-----
-------------------Hernanes------------------
-------------Palacio----icardi----------------

Der skal mere til før Inter kan udfordrer Juventus..
Skrevet af Martinovic
Hvis Inter skal true Juventus, skal Montoya, Ranocchia, Hernanes og Palacio skiftes ud.

Det virker håbløst for de andre Serie A-hold at drille Juve på den korte bane. Der kommer til at gå år, før der bliver ændret på det, desværre.
Mojn do!
annonce
0