Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Jeg tvivler meget på, at man har erhvervet Biabiany, blot for at udleje ham - udmærket rotations spiller.

Shaqiri sagen bringer mit pis i kog. Vitterligt. Den her klub lærer aldrig.
La prende Vecino.
Skrevet af BeppeBaresi
Enig - hele situationen virker dybt latterlig. Man henter ham for et halvt år siden, og han betragtes vel nærmest som en frelser - en spiller fra en hylde vi ikke har hentet fra i årevis. Et halvt år senere bliver han kasseret. Synes heller ikke det er et godt signal til nye spillere; specielt ikke dem der hylder \"projektet\".
Skrevet af Facchetti
Nogen der har hørt nyt om Jovetic, Salah, Perisic og Shaq ? Rygterne har været stille siden træningskampen.
Skrevet af Nerazzurri
Allofs melder at Perisiv ønsker en transfer, men at klubben ikke behøver eller vil sælge.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af BeppeBaresi
Di Marzio skriver at Shaq har givet Schalke sit ja. Så snart skiftet er gået igennem, vil man sende pengene videre til Wolfsburg for at færdiggøre Perisic-handlen. Jeg begriber det ikke.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mons tro der ikke ligger en dybere grund til hvorfor man vil sende Shaqiri videre, for der er vel ingen i deres rette sind der ikke kan se at manden har både evnerne og talentet til at slå til.

Så har svært ved at se det som forklaringen.

Igen økonomisk set står vi til at få ca. det samme som vi skulle give for ham, og ligger der en vurdering til grunde at han af en eller anden grund ikke indgår ellers ses som værende optimal i forhold til Mancinis projekt. Så forstår jeg godt man overvejer/prøver at sender ham videre. Det er bare på grænsen til det stupide, at man ikke formår at holde det for lukkede døre. Men okay det er Mancini vi har som træner, det er nok hverken første eller sidste gang man høre ham udtrykke sig mindre hensigtmæssigt.

uanset hvad så er Shaq en dyr spiller at have siddende på bænken, det er rigeligt at vi har Hernanes der. Et eller andet sted vil jeg også heller ofre Shaq end Kovacic, selvom jeg ærligt talt helst så at man smed Guarin og Hernanes afsted, men de to virker lidt som uladsiggørlig projekter så dem hænger vi godt og grundigt på lidt ligesom Nagatomo i det mindste slipper vi endelig af med sidstnævnte næste år.
Skrevet af OC
Det bekymrende ved et eventuelt Shaqiri salg, er ikke kun at vi mister en rigtig god fodboldspiller uden at have givet ham chancer, men mere at det beviser, at det jeg troede mindede om et langsigtet projekt, egentlig er baseret på et skrøbeligt fundament som ændrer sig efter Mancinis forgodtbefindende. Det samme viser sig i øvrigt i forhold til Santon-situationen
Begge to folk som har haft lidt mindre end 6 måneder at bevise deres værd på, og så er det ellers farvel og tak. Shaqiri har et potentiale der for mig at se kun overgås af Kovacic i den nuværende trup, og så fik man ham ydermere på discount pris pga. Karl-Heinz, selvom schweizeren havde mere lukrative tilbud i England - Mancini var endda indeover og love Xherdan guld og grønne skove. Det er at pisse på Bayern Munchen, det er at pisse på spilleren selv, og det hele falder tilbage på Mancini.
Santons eventuelle exit begræder jeg næppe lige så meget, men det er udtryk for en bekymrende tendens, hvor træneren har ALT, ALT for meget magt (det var i øvrigt også et problem under Mazzarri), og som ikke tyder på særlig meget fremtidsplanlægning.

Hvad så til vinter, skal Kondogbia så ud af vagten, da Mancini har fundet et andet legetøj han hellere vil lege med?

Perisic er i øvrigt en tosset spiller at smide 20 mio. euro på.

Øv siger jeg bare.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
Amen.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC

Shaq har jo fået chancen i det halve år, det blev til i alt 20 kampe (14 kampe mål pr. minutter). Hvoraf han kun i ganske få af de 20 kampe rent faktisk leverede i forhold til den pris vi måtte punge ud for ham.

Vi er enig så langt, at han burde få chancen som min. hele den kommende sæson. For det er ikke nemt at komme ind på et hold der ikke blot var i spillemæssig krise, men også havde leveret et af de ringeste resultater i nærmest årtier. Det er derfor også lidt meget at forlange mirakler især for en spiller der kom fra Bayerns overskudslager

Jeg er som sådan også enig med dig i at det er det moralske rigtige at gøre i forhold til hvad man havde lovet ham i sigte, og ikke mindst i forhold til Bayern der var ualmindelig flinke overfor klubben.

Men med Mancinis udtalelser og de insisterende rygter om at man vil af med ham, så er der intet der tyder på at Mancini nære den store tillid til spilleren, eller har nogen intentioner om at gøre støre brug af ham. Eftersom Mancini er en træner vi satser på, så er der ikke meget økonomisk rationale i, holde på en så dyr spiller, uanset om dette er dette er det moralsk rigtige, især ikke når man angiveligt står i en situation hvor man rent faktisk kan undgå at tab. Endvidere vil det også kunne ødelægge Shaq´s chancer for deltagelse til den kommende slutrunde.

Fodboldsporten er i dag også forretning og derfor til tider temmelig hård og kynisk og FFP har blot gjort det endnu mere kynisk. Du får sjældent mange frie måltider og chancer længere, så det gælder også om at gribe dem man får, uagtet hvor urimelige vilkår man bliver tilbudt og hvor få.

Santon ligenede en der er blevet hentet ind fordi man havde chancen, nu kan man så tjene på ham, og eftersom han næppe kan defineres som vital for holdet, er der intet der forhindre et salg. Det er måske temmelig kynisk, men sådan er det nu engang når man har forretningsfolk til at styre tøjlerne og en træner, der er ikke høre til blandt de tålmodige af slagsen.

Jeg er også langtfra overbevist om at Mancini har så meget magt, som nogen godt vil tilskrive ham. I det hele taget kan man også disktutere om ikke trænere i Italien skulle have mere magt, når nu det er dem der skal få holdet til at levere og som ofte må betale den fulde pris på manglende resulatet uagtet om klubben har givet dem noget at arbejde med. I alt for langt tid måtte de leve med hvad der blev leveret på bordet også så tage hele konsekvensen, selvom de ikke fik det de bad om eller kun det halve. Ved at give dem det de beder om, får de derved endelig det fulde ansvar for holdets præstationer, og skal i langt mindre grad dele det med dem længere oppe i hierakiet og derfor slipper man også for de latterlige scenarioer hvor træner brokker sig efter fyringen, over at klubben ikke nærede dem tillid hved at modarbejde dem på transfer fronten.

Alt for mange gange er trænere brugt som scapegoat for dårlig ledelse.

skal TS tages for gode vare så mangler Kongdobia da ikke selvtillid, jeg kan ikke mindes en spiller med så stor en kæft siden Zlatan

Skrevet af BeppeBaresi
Seneste påfund fra tuttosport siger en direkte byttehandel imellem Milan og Inter - Cerci for Guarin. Jeg er game!! Cerci var god i Torino og jeg er godt træt af Fieldgoals.. Ja fieldgoals! Derudover synes jeg vi er godt dækket ind på midten med Kova, Kondogbia, Medel, Brozovic, Gnoukouri og til nøds Hernanes.
Skrevet af Facchetti
Cerci´s alsidighed som 10´er, spids eller kant er guf for Mancinis taktik. Om han vil spille med to angribere eller kanter, så passer Cerci ind - bedre end Hernanes i hvert fald.
Jeg stemmer også for!
Måske er Guarin den nye Muntari :D
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er næsten ligeså rablende som dem der skrev at vi ville hente Balo tilbage med reduceret løn!

Omend jeg godt så en Cerci i klubben især hvis vi kan sende Fieldgoal den modsatte vej
Skrevet af Søren F er gud
Den byttehandel ville være god for begge parter
Skrevet af Slettet(042125212608)
ja især os

anyway så skriver Di Marzio at en handel med Perisic snart skulle være afsluttet, beløbet skulle blive 18mio €! Hvis det er sandt er det fanme godt købmandsskab. Det er 5-7mio mindre end hvad der tidligere blev gætte på var nødvendigt. Samme pris som vi angiveligt kan få for en Shaqiri, som Marzio mener snart vil blive solgt.


Skrevet af MILANMILAN
Hvad tiltaler dig ved Perisic fremfor Shaqiri?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Stankovic
Hvad tiltaler dig ved Perisic fremfor Shaqiri?


Hvor skriver han det?
Skrevet af BeppeBaresi
Kabalen lyder ifølge medier således; vi vil have Perisic, for at erstatte Shaqiri, der skal erstatte Draxler, som så skulle være i forhandlinger med Juventus. Sælger vi Shaqiri, vil det altså give Juventus mulighed for at forstærke sig.

Indrømmet; mit kendskab til Perisic er begrænset, men jeg kan kun se os som tabere af den rokade. Shaqiris potentielle topniveau er enormt, og en spiller som Perisic har vel næppe potentiale til at blive en spiller i verdenseliten.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er enig i at Shaqiri har potentialet og man burde give ham en længere snor, men et stort talent er bare ikke ensbetydende med succes. Han brød aldrig for alvor igennem i Bayern i de 3 år han var der, pga. omstændighederne (læs: bl.a. pga. bedre spillere), og han har til dato heller ikke været den afgørende figur hos os, som han blev købt ind til. Så forstår godt rationalet bag, de to klubbers beslutninger om at sælge, omend Inters nok er lige forhastet nok.

Indtil dato er Shaqiri et uforløst talent, en Perisic er en her og nu løsning, han har givetvis ikke samme talent, men Mancini vurdere ham angiveligt som en sikre satsning end Shaqiri. Man kan så være enig eller uenig med Mancinis prioritering, men i sidste ende er Mancini træneren, og det er bedre han har folk han stoler og har tillid til end en spiller som ikke har trænerens tillid.

Eftersom det ikke giver mening at afskedige Mancini (Selvom jeg aldrig kommer til at elske ham eller hans fodboldfilosofi), så er det nok bedre at sende Shaqiri videre, jeg syntes ikke han fortjener en indskifterrolle, det er han altså for talentfuld til. Mancini ligner langt om længe en træner man vil satse på fremadrettet, så man må bare bide i det sure æble og affinde sig med hans til tider absurde prioriteringer.

For i øvrigt ryger Vidal, med al sandsynlighed til Bayern, med al respekt så er det en svækkelse der er til at tage at føle på. Så kan ikke se de går styrket ud. Jeg ser for i øvrigt ikke Juve som konkurrent, dertil er klasseforskellen simpelthen alt for stor, de har ikke de graverende mangler på holdet som vi har samt lider under en mangel på bredde. Vi har hånden på hjertet flere svage punkter på holdet, men ikke mindst har vi nærmest ingen bredde flere steder på holdet. Det i sig selv burde være nok til at man dropper al snak om Scudettoen. Med vores nuværende trup skal vi holde flere af starternede skadesfri og fit en hel sæson, en Icardi er tvunget til at spille samtlige kampe, for vi har INTET alternativ, han er den eneste spiller vi har der er nogenlunde garant for mål. De resterende er bare ikke specielt målfarlige, og så har vi stadig et kreativitets problem. Måden at få point mod Inter er stadig at parkere bussen, vi har ikke hentet spillere ind endnu der kan åbne op for sådanne taktiske prioriteringer hos modstanderen. Det er stadig de gamle kendte spillere der ikke formode at løse opgaven de forgående gange, der skal løse den opgave. Det vil jeg personligt se først!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Handanovic har allerde reddet vores røv i flere situationer, der er tydeligvis klasseforskel, og vores forsvar virker i flere situation disorganiseret (men de skal selvf. også lige lære hinanden at kende.

Bayern burde have scoret.

Skrevet af saglighedens_portal
Rolig nu, Zanetti. Inter stiller ikke i stærkeste forsvarskæde, og I har haft fint spil. Særligt Kovacic er en fornøjelse at se på. Kondogbia også stærk fysisk. Ham den 17-årige på backen bliver imidlertid tørret gang på gang af Costa.
annonce
0