Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Med Jovetic er vi vel ved at være komplette og færdige, ikke også? Det er fedt - men jeg har hele tiden hans skadeshistorik i baghovedet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Komplet og komplet skal vi nu ikke lige tage en lille kold en. Der er stadig steder der kunne være bedre med de to formationer Mancini har givet udtryk for at ville benytte, henholdsvis 4-3-3 og 4-3-1-2. Den først mangler vi en spiller der kan noget mere på fløjene og som rent faktisk kan lave indlæg, en Jovetic og Palacio kan sikker godt benyttes derude,men det er næppe helt optimalt med dem begge to (betegner Shaqiri som mere eller mindre fortid i klubben). Den anden formation mangler vi nogle backs der kan komme op over fløjene ellers bliver spillet alt for forudsigelig og alt for koncentreret henover midten.

Jeg så derfor gerne at vi hentede en fløj der kunne løse et af problemerne og så ellers få slanket i bagerste gelled, der er noget overbemandet.

En Jovetic er selvfølgelig en god tilføjelse (såfremt han holder sig nogenlunde skadesfri), men vores angreb er stadig en smule underbemandet især når Mancini gerne vil have 3 oppe foran. Vi har dog stadig tiden til at få løst det, hvilket jeg også tror klubben arbejder på.

Men uanset hvad går vi på papiret betragtelig styrket ud af vinduet, jeg håber ikke vi er så dumme at ødelægge det ved at sælge Medel. Det vil virkeligt pisse mig af.
Skrevet af Flying Dutchman
Med den kvalitative opgradering vores hold har gennemgået i forhold til sidste sæson, det faktum vi har beholdt visse salgsemner (indtil videre) og de to elementer sat op mod vores økonomi, så er vi noget nær så komplette, som vi kan være i vores nuværende sportslige og økonomiske situation. Vi er perfekt besat på målmandsposten; forsvaret ser godt ud, midtbanen er i Serie A topklasse og oppe i angrebet har vi nu både topscoreren, to talenter, Don Palacio og selvfølgelig ikke mindst Jovetic.

Med hensyn til Shaqiri, så sker enten det, at vi beholder ham og har en dygtig kantspiller, eller at vi sælger ham, formentlig køber Perisic, og så har vi stadigvæk en dygtig kantspiller - rent positionelt ender vi det samme sted.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Trækker Jovetic-affæren ikke lidt ud? Jeg håber inderligt, at hans medical går efter ønske.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det medicinske er overstået og skulle være bestået. Det er vist noget bureaukratisk bøvl der i øjeblikket har bremset processen.
Skrevet af Flying Dutchman
Ah okay - takker!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af BeppeBaresi
Kan se Balotelli rygtes til Bologna (?!) for beskedne 10 mio Euro. Til den pris ville jeg altså ikke være afvisende - det er en spiller der har haft nogle af sine bedste stunder med Mancio som træner, og vi mangler imo. stadig en angriber. Har set os forbundet med ham (ganske løst, bevares) og tænker blot: er løbet kørt for Balo i inter?
Skrevet af Flying Dutchman
@ Beppe

Ja. Han er ikke velkommen, efter at have spyttet på klubben. Han fortjener ikke Intertrøjen. Endvidere vil han ødelægge det der ligner et meget homogent hold.

@ Inter generelt

Der svirrer med rygter! Et lille udpluk:

- Ninja til Galatasaray i noget byttehandel med Melo. Tåbeligheder. Jeg vil hellere beholde Nagatomo - på trods af at denne mildest talt ikke er en af mine favoritter på banen. Ninja viser fin gejst når han spiller, virker oprigtigt glad for Inter, og hvad fanden skal vi bruge Melo til.
- Galatasaray vil også gerne have Medel. Hvis det sker, sender jeg et surt brev. På dansk. Med masser af udråbstegn.
- Dambro til Napoli, hvor han er fra. Jeg kan godt lide D´Ambrosio, men er Napoli villig til at kaste en større pose penge efter ham, er det med at gøre det. Det kræver dog, at Napoli ikke får fat i Vrsaljko, der er førsteprioritet.
- Schelotto og Taïder til Zenit St. Petersburg, mod at vi får Criscito - go for it, for helvede! Og da især, hvis Dambro smutter!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
...og den sidste (og mest utrolige) Inter går efter Clichy hvis ikke Criscito kan hentes.
Jeg stemmer for Criscito!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så er der nogle talenter/ yngre spillere der er sendt på lån

Longo smutter til ny oprykkerne Frosinone på en et årig aftale (officielt)
Puscas og Camara ryger efter sigende snart en kort smut til Bari i Serie B. Dog ikke 100% officielt endnu

Fint tilfreds med at Longo bliver sendt afsted omen et salg havde givet mere mening, han har aldrig formået at imponere på noget som helst tidspunkt.

Bari i Serie B giver forhåbentligt en masse spilletid til Puscas og Camara som ingen realistisk chance har for at opnå spilletid her, med de indgående transfers der har været. Så må tiden viser om de er klar til et serie a lån den efterfølgende sæson. For som det er i øjeblikket er der ikke rigtigt plads i den 25 mand store trup.
Skrevet af Flying Dutchman
Og endnu to unge talenter er på vej i glemslen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Puscas og Camara er jo så unge at de ikke ville blive talt med i den 25-mand store trup. Inter ville let kunne beholde dem uden at det ville have konsekvenser. Man har nok snarere vurderet at spilletiden ikke ligger lige for de to offensivspillere.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lentini

Inter/Mancini vil IKKE havde mere end 25mand i ALT i den kommende sæson. Det er blevet udtrykket eftertragteligt flere gange, det har angiveligt ikke meget med hvad FIGC vil tillade/ ikke tillade fra sommeren 2016.

FD

Så du syntes det er bedre de rådner op på bænken? det kan jeg da godt se gavner deres udvikling.

For i øvrigt tyder en del på man i denne sæson vil benytte Dimarco og Gnoukouri. Oveni skal vi lige have for øje for alderen på en del af spillerne, Kovacic og Icardi er 21, Brozovic og Kondogbia er 22, Dodo, Murillo og Shaqiri er 23, Montoya, Santon og JJ er 24. Med andre ord udgøre næsten halvdel af truppen en aldersgruppe hvoraf de må formodes at blive bedre med tiden og som har brug for spilletid for at opnå dette, flere af dem har vi endvidere smidt en hel del penge efter. Vi har i forvejen en meget ungt hold, så alt det der med at vi ikke satser på unge spillere er noget sludder.

Vi benytter bare de unge spillere der kan noget nu og her, hvilket en Camara og Puscas åbenbart er blevet vurderet til ikke at være i stand til, uanset hvad så er vilkårene svære for især Puscas med Icardi, Jovetic og Palacio på holdkortet i en sæson hvor man reelt kun har Serie A af nævneværdig spillemæssig værdi. Medmindre en eller flere bliver skadet, så bliver det ikke til nævneværdige mange minutter.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Det er bedre, de træner med top Serie A spillere til dagligt og får minutter her og der på topniveau, end at spille i Serie B, ja. Det skal man ikke være videre begavet for at kunne se.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Siden Z4 og undertegnet er så dumme, kan du så ikke lige præsentere lidt valid empiri, der understøtter dette? Jeg tvivler på at der er signifikant forskel på de to metoder. træning med 1. holdet og udleje til serie B.


@Inter transfer.

Er jeg den eneste, der er træt af den måde klubben behandler spillere på? D´Ambro ser jeg gerne blive, men bliver nok ofret, som nævnt tidligere, på transferalteret. Men Shaqiris-sagen er ikke køn.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Viola 4 Ever
Når nu det er så indlysende, hvorfor er det så mest udbredt, også i England, Tyskland, Spanien, Portugal, Frankrig m.v., at man udlejer de unge så de kan få spilletid? Tager alle andre fejl?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Goikoetxea
"Det er bedre, de træner med top Serie A spillere til dagligt og får minutter her og der på topniveau, end at spille i Serie B, ja. Det skal man ikke være videre begavet for at kunne se"

Du undervurdere vist det at spille hver weekend fast, for en ung spiller som skal udvikle sig.
Wise Men Say...
Skrevet af petersen100
Enig.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Nera

Har du da empiri der underbygger det modsatte?

Alle der har spillet fodbold må da vide, at man automatisk bliver bedre, når man træner med spillere der er på et højere niveau, man ellers selv er på eller begår sig på. Kampe er 90 minutter hver uge; træning er timevis hver dag.

@ Viola

Det er ugyldige eksempler. Niveauet på The Championship og 2. Bundesliga er for det første meget højere end Serie B og for det andet noget tættere på niveauet på hhv. Premier League og 1. Bundesliga, end Serie B er på Serie A.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Viola 4 Ever

@ Viola

Det er ugyldige eksempler. Niveauet på The Championship og 2. Bundesliga er for det første meget højere end Serie B og for det andet noget tættere på niveauet på hhv. Premier League og 1. Bundesliga, end Serie B er på Serie A.


Hvad baserer du det på? Må jeg gætte på "gut feeling" her?

Finder du det ikke besynderligt at klubber over hele kloden benytter modellen med at udleje unge talenter, når nu det åbenbart er så indlysende meget bedre for deres udvikling at de kun træner?
Hvis du har fundet de vises sten her, så se at komme i gang med at overbevise hele fodboldverden om at de allesammen tager helt fejl af hvad der er mest gavnligt for de unge mennesker.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce
0