Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Kan du ikke forklare logikken her, jeg forstår det nemlig ikke ift. din oprindelige sondring? Er det kun spillere, der ikke er gode nok som bliver bedre af at være i serie B? Ville de blive bedre af at træne med serie A holdet?

At spillere der ikke er bedre end Serie B, får noget ud af at spille i netop Serie B. Spillere som Camara, Puscas og tidligere Biraghi og Crisetig, der har talentet til mere, får efter min mening meget lidt til intet ud af at rende rundt i Serie B.

Fordi? Hvad begrunder du dette med ud over følgende:

Jamen, det er det, jeg begrunder det med - du mangler til gengæld stadigvæk at gøre belæg for, hvorfor det skulle være en god idé, at leje vores talenter ud til Serie B klubber. Må jeg høre?

Jeg har meget svært ved på stående fod at finde spillere, der rent faktisk fik noget ud af at spille på et lavere niveau, end deres talent egentlig berettiger dem til. Dermed ikke sagt, de ikke findes, men listen på åbenlyse talenter, der visnede væk efter sæson efter sæson i en kvalitativ ringere liga, er efter min bedste overbevisning markant større. De er blevet nævnt tidligere i tråden, og jeg er oprigtigt bange for, at Camara og Puscas bare er de næste par navne i en støt voksende liste over spillere, der pisser deres talent væk i en sekunda-liga.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja Mancini har vundet en masse titler men vel og mærket med to hold der var betragteligt bedre end vores nuværende, hvor han i begge tilfælde havde det suverænt stærkeste mandskab til sin rådighed. Alligevel var det "kun" i sin første scudetto sæson at han fik sit hold til at sætte alt og alle eftertrykkeligt på plads i den efterfølgende blev det mere spændende end hvad var streng taget nødvendigt, med City hev han kun med nød og næppe og med det yderste af fingreneglene mesterskabet hjem, på trods af et fremragende hold og hans CL var næsten hver evig eneste gang pinlig ringe.

Mancini er ikke den rigtige træner og på ingen måder så god som antallet af trofæere ellers kunne indikere. Jeg ser ham på ingen måder som det bedste match med de typer vi har til rådighed, at han ikke kan få vores hold til at kreere flere chancer end hvad tilfældet er eller for den sags skyld score bare et enkelt mål i 4 kampe, understreger det med al tydelighed. Heldigt for ham at han kan dække sig ind under træningskampe, mange unge spillere med mangel på erfaring og at vi mødte 3 gode hold, hvoraf 2 af dem tilhøre den absolutte top og at Gala altid er svær nød at knække hjemme i Tyrkiet.

Hvis Mancini ikke hiver en CL kval hjem til maj vil det ikke overraske mig hvis han får sparket, for det er formentligt mindste kravet med det der er blevet punget ud i løbet af hans tid i klubben, at han så ikke kan alene kan bebrejdes for mangel på kreativitet er så hvad det er, vi har alle set at de spillere vi har, ikke formåede at løfte den kreative byrde sidste sæson, hvad får nogle til at tro det skulle forholde sig anderledes i den kommende.

Kovacic og Brozovic er ikke spillertyper man sætter til at løse den kreative byrde alene. Shaqiri er der ingen tillid til og Hernanes er ikke i nærheden af at være den spiller han engang var. Jovetic har været utroligt meget skadet og tiden må vise om han kan tilføje noget mere. Det er næsten for forudsigeligt at vi har mange problemer fremadrettet.

Skrevet af Fossa dei Leoni
Flying i de hold han har været har han haft titlerne, post-calciopoli med Zlatan og en enkelt heldig PRL titel med City. Altså på papiret ser det fint ud, men i mine øjne er en dygtig træner en, der kan få noget ekstraordinært ud af et hold, eksempelvis Mourinho da både Porto og Inter gik hele vejen, dem var der ingen så komme. Desuden har Mancini været en katastrofe ude i Europa både for Inter og City, så nej helt så godt ser det heller ikke ud. I de klubber han har været, har det været spillerne der har præsteret og ikke træneren. Lad mig bare lige minde dig om at Mancinis City mandskab sluttede under Ajax i Champions League gruppespil i den sidste sæson som han var træner.

Montella, Sarri, Sinisa og Lazios træner har fået deres hold til at præstere bedre end hvad spillemateriel rækkede til i sidste sæson. Og det er hvad der skaber en dygtig træner. Montella tror jeg ville kunne skabe gode resultater for jer, han elsker at spille offensivt fodbold og det er der hvor Inter har deres styrke med de spillere i har.

Et andet klasse eksempel på en træner, der kan få hans hold til at præstere helt vild godt på trods af han ikke har det bedste mandskab til rådighed er Louis Van Gaal.

Præster Mancini som han har gjort indtil videre, så tror jeg ikke Inter ender i top 2-3. I kommer til at smide for mange points væk under en sæson.
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, gu er Mancini da ej Mourinho - men det gør ham ikke til en ringe træner.

At man forklarer hans meritter ved, at han var ´heldig´ og havde et godt hold, er historieløs. Selvfølgelig havde han topspillere til rådighed - det er de færreste hold der bliver mestre, med kun gennemsnitligt materiale - men han fik holdet til at fungere. I England vandt han mesterskabet med et utroligt uhomogent hold og mod trænere der var mere erfarne. Det er altså ikke Manager, det her, drenge. Man kan ikke bare stille med elleve stjerner, og forvente, det bare løser sig derigennem. Det krævede også, at Mancini præsterede i City, selvom han havde et fantastisk materiale, hvilket han så også gjorde. I Italien vandt han desuden trods alt tre mesterskaber, hvoraf kun den første kan betegnes som billig. Endvidere glemmes det vist belejligt, at manden også vandt Coppa´en med både Fiorentina og Lazio - så det har ikke kun være nemt og heldigt hele vejen igennem.

At Mancini ikke er god i Europa, rager mig i skrivende stund cirka nul komma ingenting. Vi er ikke i Europa. Mancini har til gengæld vist sig som mere end bare en habil træner i de hjemlige turneringer. Jeg vil til enhver tid hellere have Mancini end Mihajlovic, på trods af, at førstnævnte rent taktisk absolut ikke er min kop te. Mancini har en erfaring, der er uvurdelig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Viola 4 Ever
Det er meget muligt at vi vandt Coppa´en, men Mancinis tid i Firenze var sgu ingen dans på roser og den varede også kun 10 måneder. Ret skal være ret, og det var næppe det letteste sted at være træner på det tidspunkt.

Miha var, for nu at sige det meget pænt, en KATASTROFE som træner i Fiorentina. Han står for mig som den klart ringeste træner vi har haft efter vi kom retur til Serie A.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Flying Dutchman
@ Viola

Tja, jeg må ærligt indrømme, jeg ikke har vildt mange minder af Mancini i Fiorentia - men det blev da til en Coppa Italia titel, i en finale mod dengang højt flyvende Parma. Blev det egentlig ikke også til en Supercoppa, eller svigter min hukommelse mig nu?

Forstå mig ret: jeg er ikke en fan af Mancini´s spillestil. Det er jævnt kedeligt at se på for den neutrale fan. Men han har nærmest været garant for positive kampresultater - og det er det, vi har brug for lige nu. Vi kan ikke få en træner af Mourinho´s kaliber lige nu - ikke mindst da den kategori vel egentlig kun består af fem-seks trænere - men Mancini er fra hylden lige under.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Flying han har været der i 8 måneder efterhånden og lad os bare sige det som det er, det er ikke fordi han har gjort det meget bedre end Mazzari, det har jo slet ikke kørt for Inter heller ikke under Mancini i den her sæson.
Skrevet af Flying Dutchman
Han har resultatmæssigt ikke gjort det bedre end Mazzari - fuldstændigt rigtigt. Men nu spiller der også andre ting ind, som eksempelvis truppens daværende moralske tilstand , en nedadgående spillemæssig spiral og så videre. Det er jo ikke bare fordi, Mancini startede ved 0, da han tog over midt i en sæson.

Det gør han så til gengæld den her gang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Enig, men dygtige trænere kan også få vendt skuden. Og som sagt han har været elendig på europæisk plan i de klubber han har været, så nej han hører heller ikke på nogen måder blandt sub-top trænere, der er langt flere trænere, der har skabt bedre resultater med et ikke et så godt hold.

Som sagt, så er det svært næsten umuligt at spå fremtiden, men er rimelig overbevist om hvis Inter skal være et tophold igen, så bliver det ikke med Mancini som træner.

I de år han var hos Inter havde han så Zlatan og den bedste trup i Italien og hvor mange af de andre tophold var svage, så de to mesterskaber kommer lidt på en billig baggrund.

I City var han bare heldig at vinde mesterskabet med de to mål til sidst imod Queen Park Rangers.

Går Mancini hen og vinder mesterskabet eller slutter på en 2-3 plads, så vil jeg give ham min respekt og anerkende at han har leveret et godt stykke trænerarbejde med Inter for en gangs skyld. Indtil den dag, så regner jeg ham som ikke noget særligt.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig, men dygtige trænere kan også få vendt skuden.

Enig. Men skal vi ikke lige give Mancini lidt mere tid, end de lidt mere end seks måneder han havde i sidste sæson? Det var trods alt ikke en jolle der skulle vendes - det var et hangarskib, if you catch my drift.

Som skrevet tidligere, er det i den her sæson, at Mancini skal vise om han er manden der kan få Inter tilbage i toppen af italiensk fodbold, samt fast bestanddel af Champions League, eller om du får ret.

Og som sagt han har været elendig på europæisk plan i de klubber han har været, så nej han hører heller ikke på nogen måder blandt sub-top trænere, der er langt flere trænere, der har skabt bedre resultater med et ikke et så godt hold.

Og som jeg skrev, så er det lige nu lige meget, om manden kan præstere i Europa eller ej. Fuldstændig, komplet og aldeles ligegyldigt. Endvidere er han selvfølgelig hvad angår nationale titler mindst en subtop-træner: tolv titler i snart fjorten år som træner er vist mere end bare godkendt.

I de år han var hos Inter havde han så Zlatan og den bedste trup i Italien og hvor mange af de andre tophold var svage, så de to mesterskaber kommer lidt på en billig baggrund.

Men sådan fungerer fodbold jo bare ikke - som jeg tidligere skrev, er det her ikke Manager eller FIFA. Det kan godt være, at Mancini i City og den første post-Calciopoli sæson i Inter, havde de bedste trupper på papir, men han skulle stadigvæk få det til at fungere på banen. I England skulle han endvidere dyste mod ikke helt uefne Manchester United og Arsenal, der begge to havde langt mere erfarne trænere.

Desuden bliver du ved med at se bort fra de to Coppa Italia titler, der, ifølge din logik, omvendt er super præstationer, da de begge blev vundet med undertippede hold. Var det også skidt trænerarbejde eller er det fordi, de ikke passer ind i dit billede af Mancini?

I City var han bare heldig at vinde mesterskabet med de to mål til sidst imod Queen Park Rangers.

Igen, sådan fungerer fodbold ikke. City fik flest point, og blev af samme grund mestre, over 38 kampe, og ikke kun fordi Agüero og Dzeko scorede i de sidste fire minutter af den sidste kamp. Man bliver ikke mestre på baggrund af én eller to kampe - guldmedaljer er udtryk for hele sæsonen. Det bliver desuden glemt, at der i netop det sæson var et imponerende parløb, hvor både City og United fik 89 point - det er mere, end mestrene i de efterfølgende sæsoner kunne samle sammen. Man skal faktisk tilbage til 2009, hvor United vandt ligaen med 90 point. Rekorden tilhører i øvrigt Chelsea, der under Mou fik 95 point i 2005.

89 point er under alle omstændigheder imponerende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Min tiltro til Mancini er tæt 0 for at være ærlig. Jeg havde langt hellere set Spalletti eller en anden ved roret som kan finde ud af at præstere offensivt med et hold, og ikke som Mancini som alene stiller med en beton-filosofi for derefter at have et håb om, at en eller flere individualister alene vil kunne stå for det offensive. Det virkede da Zlatan var her men ingen er gode nok til dette nu.

Spillemæssigt synes jeg vi flere gange i foråret fik at se hvor taktisk ringe han egentlig er, hvor man ofte sad og havde på fornemmelsen at manden slet ikke havde en plan b. Samme fornemmelse synes jeg at erindre dengang han var i City.
Skrevet af Flying Dutchman
Du slår med det sidste del af dit indlæg dog sømmen på hovedet, Stanko. Mancini er ikke super fleksibel. Det var værre under Mazzari - og vi har vel reelt set ikke haft en træner med flere planer siden Mou - men jeg kunne også en gang imellem have ønsket, at Mancini havde en Plan B.

Når det så er sagt, så formoder jeg, det hang sammen med spillermaterialet. Truppens sammensætning var - selvsagt - stærkt præget af Mazzari og dennes taktiske dispositioner. Mancini vil jo mægtig gerne spille med to fløje, hvilket vi også har kunnet se i sæsonopstarten. Jeg tror, at vi i sæsonen kommer til at se i hvert fald to taktikker brugt flittigt, alt afhængigt af modstanderen (hhv. 4-3-1-2 og 4-3-3).

Det håber jeg så også betyder, at vi ikke længere løber os selv i stykker op modstandere, der kommer til Meazza eller møder os på deres hjemmebane med det ene formål at holde os fra at score. Netop det tabte vi enormt mange point på i sidste sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Meget kan man sige om Mancini (det Milan fanen bibringer her i tråden er dog noget af det værste mundlort jeg har set i lang tid), men uden ham havde vi ikke stået med spillere som Kondogbia, Jovetic, Miranda m.fl. Det er ene og alene hans skyld, at vi på papiret har den bedste trup siden 2011. Uden Mancini, havde det været sidste sæsons trup plus en enkelt German Denis her og der.
Om man så tror, at man kunne have skaffet en så kvalificeret træner, der uden de store kvaler gerne ville overtage sidste sæsons nummer 8 i Serie A, og uden tilføjelser ville være i stand til at føre os til en tredjeplads (for det er klubbens absolutte mål)... jamen så be my guest.

Indrømmet, ikke at opstarten her ikke har været særlig god. Omvendt, så slog vi Real Madrid sidste sæson, og Dodo lignede den nye Lionel Messi. Såe...
La prende Vecino.
Skrevet af BeppeBaresi
Jeg synes også det er tidligt at male fanden på væggen. Lad os nu også huske på at han i en eller anden grad byggede det hold op, som Mourinho overtog og gjorde til Europas bedste.

Bevares - det var ikke imponerende i foråret, men jeg synes man har forstærket sig på nogle af de positioner som vi manglede på, hvorfor jeg mener der må være håb for Inter og Mancio i den kommende sæson. Man har dog lagt et vist pres på sig selv ved at snakke Scudetto, og hvis Mancini ikke leverer en top-placering, har jeg svært ved at se ham ved roret i 2016-2017.
Skrevet af Stankovic
Enig i at han skal have ros for de spillere der er kommet til klubben, men jeg er desværre stadig ganske meget i tvivl om det er nok til at rette op for hans manglende taktiske forståelse, som jeg vel og mærket synes at havde bemærket alt for mange gange. Hvis vi havde hentet Zlatan eller en anden ind som kan noget på egen hånd, så ville det givet vel blive et Mancini-Inter v2 men der har jeg ikke nok tiltro til at Jovetic alene mand kan redde kastanjerne ud af ilden for ham.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ingen tvivl om at Mancini har været med til at tiltrække store spillere på papiret, men husker også hvor begejstret folk var overfor Shaqiri, men historien kender vi alle vel. Jeg vil først se resultater før jeg begynder at juble, især når man tænker på Mancinis karreer. Desuden bør man ikke være ligeglad om at en træner er dygtig i Europa eller ej, især ikke når man er en storklub som Inter.
Skrevet af petersen100
Jeg tvivler stærkt på at Inter kommer til at spille med kantspillere i en 4-3-3.. Vi har jo nærmest kun 2 kantspillere i truppen og den ene er på vej ud (Shaqiri).

Det bliver en fortsættelse af sidste sæsons opstilling. Det kræver langt bedre backs, men jeg håber at Montoya kan skabe noget på højre back.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tvivler stærkt på at Inter kommer til at spille med kantspillere i en 4-3-3.. Vi har jo nærmest kun 2 kantspillere i truppen og den ene er på vej ud (Shaqiri).

Jeg går ud fra, du mener Biabiany og Shaqiri? Såfremt Shaq er på vej ud, får vi med al sandsynlighed Perisic ind.

Dertil kan så tilføjes Palacio, Hernanes og Jovetic, samt Dimarco, der har spillet en godkendt kant i opstarten.

Jeg tror nu nok, vi kommer til at se 4-3-3 mod de mindre modstandere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Desuden bør man ikke være ligeglad om at en træner er dygtig i Europa eller ej, især ikke når man er en storklub som Inter.

Det er ikke så meget, at jeg er ligeglad, som at det er ligegyldigt. Vi er ikke i Europa. Hvad fanden betyder det for os lige nu, at Mancini ikke altid har præsteret i Europa? Den tid, den sorg. Vi skal først præstere i Italien og genetablere os i toppen af Serie A. Derefter kan vi kigge på den europæiske situation.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Enig, men Flying med jeres spillermateriel så SKAL i ude i Europa, altså det burde næsten være stensikkert. Selvom jeg ikke er fan af Mancini, så skal i da nok som minimum slutte i top 5 og derved ude i Europa.
annonce
0