Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Viola 4 Ever
Nu behøver man jo for filan heller ikke at spille med klassiske wings fordi man spiller 4-3-3. De tre forreste kan jo spilles på flere måder.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Flying Dutchman
Jamen, jeg er enig. En slutplacering i top tre, samt mindst en solid udfordring til Juventus, bør være mindstekravet. Hvad er din pointe? At vi næste sæson får problemer i Europa, fordi vi har Mancini som træner? Muligvis.

Men nu er netop Mancini en træner, der kan få os til at være del af den italienske top igen. Hvis vi så efter tre sæsoner ryger ud i Champions League gruppespillet gang på gang, kan man begynde at se efter muligheder. Indtil da er der brug for en erfaren træner, der påviseligt fungerer i de hjemlige turneringer, og som kan skabe noget tryghed og kontinuitet i det varme sæde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Fossa hvornår får jeg svar på hvad det er som har gjort, at du på en lille måned gik fra at mene at Kondogbia var en bedre fodboldspiller end Witsel (vel og mærke inden han var en Inter spiller) til, at du en måned senere skriver herinde i Inter-tråden at du uden tvivl mener at Witsel er en bedre fodboldspiller og allerede har bevist markant mere igennem portugisisk og russisk fodbold?

Måske er min besked her lidt flabet, men det er nu et forsøg på at sige at man skal passe lidt på med hvad man skriver.
Skrevet af OC
I forlængelse af overstående indlæg, så synes jeg også det virker en smule overildnet at komme med SÅ markant og bombastisk kritik af en træner der altså har vundet 4 mesterskaber og 9 cup-relaterede titler, når man tænker på hvad der sidder på den modsatte bænk i Milano.
La prende Vecino.
Skrevet af Stankovic
Nu er jeg nogenlunde sikker på at du tænker på Fossi men hvis det nu er mig du tænker på, så kan jeg skam godt se at Mancini får os kvalificeret europæisk, men jeg er af den mening at vi stadig vil se en klumpet omgang fodbold, da jeg synes det er en kedelig tendens fra hans side af.

Tilgengæld har jeg den fordel at det spillemæssigt med stor sandsynlighed kun kan overraske mig, da jeg på ingen måde deler scudetto drømme som Mancini vist har været ude at snakke om.

Mihajlovic i Milan skal i øvrigt nok blive dødsygt at se, men det er en diskussion der skal tages i en anden tråd herinde.
Skrevet af OC
Det var selvølgelig til Fossa, og også derfor jeg skrev ´i forlængelse af´.
La prende Vecino.
Skrevet af Stankovic
Man kan efterhånden ikke være sikker på hvad afsender reelt set har lagt af tanker bag sine valg af ord, så derfor valgte jeg at gentage hvad jeg havde skrevet tidligere.

Du virker nu ellers til at være ganske skrab til det med at føre pennen, men en svipser eller to kan jo altid forekomme.
Skrevet af petersen100
Inter har ifølge rygterne tilbudt galatasaray en af følgende spillere i bytte for Melo: Taider, Dodo, Nagatomo eller Jesus. Absolut vanvittigt hvis man bytter især sidstnævnte for Melo.
Skrevet af Bishop
"Mihajlovic i Milan skal i øvrigt nok blive dødsygt at se, men det er en diskussion der skal tages i en anden tråd herinde. "

Meget muligt, men sikker kan man nu ikke være, Mihajlovic har jo modsat Mancini tilgode at træne et hold der SKAL styre kampene og forventes at vinde. Det er jo trods alt første gang han står i spidsen af et hold med materiale til top 4. Mancini derimod, ved man hvor man han har, han har prøvet at stå i spidsen for et top hold, med top materiale, og han har stadig tilgode at fremvise andet end dødsygt fodbold.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
ajlovic i Milan skal i øvrigt nok blive dødsygt at se, men det er en diskussion der skal tages i en anden tråd herinde.


Det klinger altså lidt hult, når Mancini står for alt andet end underholdende fodbold.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men nu er netop Mancini en træner, der kan få os til at være del af den italienske top igen. Hvis vi så efter tre sæsoner ryger ud i Champions League gruppespillet gang på gang, kan man begynde at se efter muligheder.


Med de spiller vi har til rådighed burde de fleste bare nogenlunde kompetente trænere få os tilbage i de europæiske rækker, spørgsmålet er bare om Mancini med sit dødsyge tons tilgang til fodbold, ender på en 4-5 plads i stedet for en tredie. Jeg er langtfra overbevist om han formår at få os det lille ekstra skridt op.

Det er nok der vi for alvor bliver uenige, hvad er pointen lige med at kvalificere sig til CL (udover den økonomiske gevinst) hvis ens træner ikke har kvaliteterne til at viderekvalificere holdet. Det er fanme uambitiøst undskyld mit ordsprog. Indtil dato har Mancini ikke vist at han har det på trods af fremragende hold.

Han skal dog have chancen en enkelt gang mere til at modbevise tvivlen, 3 gange absolut ikke hvis han kun formår at kvalificere holdet. En videre færd fra gruppepillet med de midler der er blevet brugt bør være mindstekravet (såfremt vi faktisk kvalificere os)


Skrevet af Flying Dutchman
@ Foggy

Jo jo, men nu er det ikke os der går ind i Milan-tråden og klandrer Mihajlovic for at være kedelig. Fossa kommer herinde og anfægter Mancini´s evner som træner og hans taktiske dispositioner - hvilket han i øvrigt selvfølgelig er mere end velkommen til. På den baggrund er Stankovic´ indlæg vel ikke så odiøs eller hul?

@ Z4E

Jeg er langtfra overbevist om han formår at få os det lille ekstra skridt op.

Jamen, et enkelt kig i statistikerne viser, at Mancini, bortset fra sin første sæson i City, ikke har haft en slutplacering udenfor top tre, siden han forlod Lazio i 2004 - samme sæson, de i øvrigt vandt Coppa´en.

Mancini er ikke super spændende, men det er lidt som om du og andre med vilje ser forbi det åbenlyse faktum, at Mancini for det første har vist sig at være garant for resultater (eller, de resultater vi lige nu har brug for), og for det andet at han i alle de klubber han har været i mindst har vundet én titel - og gerne flere. Manden kan jo det her - det viser hele hans trænerhistorik - så jeg forstår ikke hvorfor hans agtes så ringe.

Nej, det bliver sikkert ikke superfedt for den neutrale fan og ja, vi kommer sikkert til at spille en masse kedelige 1-0 kampe - men i det mindste vinder vi dem, stik modsat de sidste par sæsoner, hvor sådanne kampe endte uafgjort eller i nederlag i de sidste par minutter. Det er det klubben har brug for lige nu - og så må det flotte, polerede fodbold altså lige vente et par sæsoner.

Det er nok der vi for alvor bliver uenige, hvad er pointen lige med at kvalificere sig til CL (udover den økonomiske gevinst) hvis ens træner ikke har kvaliteterne til at viderekvalificere holdet. Det er fanme uambitiøst undskyld mit ordsprog.

Jamen, pointen med at kvalificere sig til CL er netop den økonomiske gevinst. Det er vel ikke gået dig forbi, at vi pt. går en tynd linje mellem sportslige ambitioner og et stort gæld. Der skal penge i kassen og her er CL livsvigtigt. Så må de sportslige ambitioner udleves i Serie A indtil da.

Vi skal først komme i Champions League, samt genetablere os i toppen af italiensk fodbold. Efter det så er sket, kan vi begynde at kigge på den europæiske situation. Det kan godt være, det lyder uambitiøst i dine øre, men i den virkelige verden har vi ikke haft en god sæson siden 2010/11, hvor vi fik en andenplads - derefter kom vi i den nedadgående spiral, vi er i lige nu.

Lad os nu lige få nogle Serie A-sæsoner hvor vi får noget metal om halsen og derigennem kvalificerer os til CL på en regulær basis - derefter kan der så kigges på hvor godt det går i CL.

Det der med at blæse med mel i munden, plejer ikke at være en god idé, ser du?

Indtil dato har Mancini ikke vist at han har det på trods af fremragende hold.

Men det passer jo ikke. I sine første fire sæsoner hos os, kom vi hvert år videre fra gruppespillet, og deraf to gange i kvartfinalerne. Han er ikke Mourinho´sk hvad angår europæisk fodbold (der i øvrigt også strandede på Liverpool i 1/8 delsfinalerne i hans første sæson), men han er heller ikke så ringe, som du og Fossa gerne vil have ham til at være.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jo jo, men nu er det ikke os der går ind i Milan-tråden og klandrer Mihajlovic for at være kedelig. Fossa kommer herinde og anfægter Mancini´s evner som træner og hans taktiske dispositioner - hvilket han i øvrigt selvfølgelig er mere end velkommen til. På den baggrund er Stankovic´ indlæg vel ikke så odiøs eller hul?


Jeg skimtede blot Stankovic´ kommentar og følte trang til at kommentere den. Jeg har ikke læst Fossas indlæg.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Fair nok.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"Jo jo, men nu er det ikke os der går ind i Milan-tråden og klandrer Mihajlovic for at være kedelig."

@ Flying. Nu ved jeg ikke om du fik mit indlæg med på sidste side? Men det er trods alt også svært at klandre Mihajlovic for at "spille" kedeligt, nu han ikke tidligere har haft muligheden for at træne et hold med spillemateriale til at være toneangivende. Modsat Mancini der, på trods af vel nok en af verdens bedste trupper, og nogle af de bedste offensive kræfter, til rådighed, stadig ikke formåede at spille bare tilnærmelsesvis flot fodbold.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Stankovic
Min kommentar angående Mijhalovic bundede mere i en irritation over at Fossa endnu engang viser sig herinde med en masse populistiske postulater.
Skrevet af Stankovic
Men det er trods alt også svært at klandre Mihajlovic for at "spille" kedeligt, nu han ikke tidligere har haft muligheden for at træne et hold med spillemateriale til at være toneangivende.


Den logik kan du jo så benytte ret så ofte, hvis du vitterligt mener at en træner der notorisk er kendt for at spille fodbold i stil med Mancini pludseligt ud af det blå kaster sig ud i offensivt indstillet fodbold.
Skrevet af Bishop
Notorisk ligefrem, så længe har han trods alt heller ikke været træner.

Hvis man skal tage hans udtalelser for gode vare, så har han ikke tænkt sig at spille dødsyg fodbold.

Jeg garanterer heller ikke, at han kommer til at spille sprudlende fodbold, men tvivlen bør komme ham til gode da han ikke tidligere har haft chancen*. Modsat Mancini, hvor man med rette kan bruge ordet notorisk.

*forstået på den måde, at man som træner må forventes at stille i den formation der passer holdet bedst, og de hold Sinisa tidligere har trænet har ikke skulle være toneangivende hold, i samme omfang som Milano klubberne og Man City for den sags skyld.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
@ Bisp

Næh, det havde jeg ikke lige set - beklager.

Men det er trods alt også svært at klandre Mihajlovic for at "spille" kedeligt, nu han ikke tidligere har haft muligheden for at træne et hold med spillemateriale til at være toneangivende.

Det er jeg ikke ubetinget enig i.

Selvfølgelig har Mihajlovic bedre spillermateriale nu end han havde i Samp, men han havde stadigvæk mere at gøre godt med end langt de fleste hold i sidste sæson - det var vel kun Juventus, Roma, Lazio, Fiorentia og Napoli, samt Inter og Milan der havde et bedre og potentielt mere attraktiv materiale. Samp skulle da netop være toneangivende (som du kalder det) mod hold som Sassuolo (2 point), Cesena (2 point), Palermo (2 point) og især Parma (1 point), hvilket dog ikke lykkedes ham. Det er vel heller ikke for sjovt, at Samp var det hold i top ti, der - sammen med Torino - scorede færrest mål, ej heller at de var det hold, der spillede næstflest kampe uafgjort. Dette på trods af en ikke helt ringe trup.

Endvidere er de to kampe vi havde mod dem er ubetinget blandt dem, jeg havde sværrest ved ikke at lave overspringshandlinger til. De var kedelige. Mihajlovic er meget resultatorienteret og er ikke bange for at parkere bussen - det er til gengæld vel også det, I har brug for lige nu. Det gælder for den sags skyld også os.

Endvidere bør nævnes, at der var trænere i sidste og forrige sæson, der, på trods af et knap så godt spillermateriale, forsøgte at spille flot fodbold. Så bare fordi man ikke har spillere til det, undskylder ikke per definition for, at man spiller kedeligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Hvis du går lidt tilbage i denne tråd vil du finde mig skrive at jeg har 0% tiltro til Mancini. Jeg kan simpelthen ikke fordrage ham for at sige det rent ud. Han skal have ros for at have fået hentet de spillere ind som der er kommet, men taktisk mener jeg personligt at han er en nulbon som alene baserer sine hold på at have en stærk defensiv og så et håb om at en eller flere individualister vil kunne stå for den offensive del. Så du behøver bestemt ikke at refere hen til Mancini og hans defensive fodbold.

Fra hvad jeg har set i Mihajlovic tid i Viola og Sampdoria, så synes jeg at det var samme tendens man så, hvilket vel hellere ikke er så mærkeligt igen når man tænker tilbage på hvem der stod som lærling hos Mancini i 06 til 08.

Jeg har det bare svært med din argumentation om at man ikke kan bedømme hvilken taktisk indstilling en træner vil have alene fordi, at han tidligere ikke har trænet et hold på dette niveau, da dette jo i så fald kan gælde i en hel del ansættelser. Så kunne man lige så godt have givet Sarri chancen.
annonce
0