Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Og hvad så? Ændrer det på det faktum, at han gang på gang fik os i top tre, eller hvordan?


Mere en konstatering af at dit udsagn ikke rigtigt siger noget som helst, eftersom han blot leverede det samme som forgængerne.


Mancini´s successer som træner har kun været på baggrund af kvalitativ bedre trupper. Og nu hvor vi har den bedste trup siden sommeren 2011, er denne mand - som altså har været god til at hente resultater med gode trupper - ikke god nok?


Det skal selvf. ses i lyset af at han havde det suverænt bedste hold ja, man er også nød til at se på hvad muligheder træneren har, heri også resurser og spillemateriale når man vurdere ham.

Du sammenligner to forskellige udgangspunkter. Det ene var et hold der allerede befandt sig i toppen, det andet er et hold der placerede sig i den bedre ende af midten af serie a tabellen, det er noget mere krævende at få et midterhold op i top 3 som over en bred kam spillede halv dårligt, end det er at udleve et potentiale i et hold der allerede befinder sig der, og som var millimeter fra at vinde serie a kort for inden. Et hold der alt andet lige var betragteligt bedre og som viste sig at have potentialet til at vinde alt og hvor ærkerivalen blev tvangsnedrykket. Det er på ingen måder tilfældet her.

Han har et hold der må ses som det 3-5 bedste med potentiale til mere nogle år ude i fremtiden. Men vel og mærket et hold hvor flere af de offensive spiller endnu har til gode at udleve deres fulde potentiale for holdet, dette kræver selvsagt den rigtige træner og her er jeg bare ikke overbevist om at Mancini er den rigtige mand til opgaven.

Han har ganske rigtigt fine papirer men det var for bedre hold med mere potentiale. Roma og Juve er stadig bedre og jeg har umådeligt svært ved at se at vi kvalitativt er blevet så meget stærkere end de andre der lå over os i sidste (samp og genoa undtaget). At vi nærmest skulle være selvskrevne til en 3 plads.


Jeg skrev for i øvrigt også tidligere, jeg har svært ved at forstille os ende på en placering under 4-5 pladsen. Det er først og fremmest 3pladsen hvor jeg er i tvivl om hvorvidt Mancini er den rigtige mand. Jeg er åbenlyst ikke den eneste.

Selvfølgelig ser du konsekvent bort fra hans meritter som træner og baserer dine meninger om manden på ikke andet end en mavefornemmelse. Vi er nok engang ud i en debat, hvor jeg dokumenterer mine påstande med kolde fakta, mens du skriver om uhåndgribelige fornemmelser og andre argumenter, du bare griber ud af luften.

Kom nu: dokumentér hvorfor Mancini ikke er så god som hans titler kunne indikere. Hvis ikke du kan det, så er debatten jo ligesom slut.

Endvidere er det jo fuldstændigt ligegyldigt, at Mancini havde de stærkeste mandskaber i sine perioder. Sådan gælder det jo altid i fodbold. Jeg kan umiddelbart ikke finde på et mesterhold i de sidste tredive år, der ikke havde en trup der var blandt de stærkeste - hvis ikke den stærkeste - i dets respektive liga. Mourinho, Ferguson, Guardiola, Heynckes, Ancelotti, Allegri og hvad de ellers hedder, er jo aldrig blevet mestre med gennemsnitlige trupper. Det er jo ren logik. At Mancini så gør det samme, er der jo intet odiøst i overhovedet.


Hvor kigger jeg helt eksakt væk fra hans Meritter, jeg har nævnt nogle af dem, og har udelukkende skrevet at det skal ses i lyset af og at han i sin sidste sæson for os leverede et resultat der gjorde det mere spændende end hvad var strengt taget nødvendigt. At du udleder det som jeg skriver han er håbløs og elendig er noget svært at stille noget op imod. For det er ærligt talt ikke min overbevisning, han er en ganske udemærket træner, med masser af erfaring, mit største problem med Mancini er først og fremmest hans fodboldfilosofi og at jeg ikke mener han er den optimale i forhold til visse spillere på holdets videre udvikling, samt at jeg ikke ser ham som en særlig dygtig CL træner, et punkt der er ekstrem vigtigt i moderne fodbold, ikke mindst fordi det er et kæmpe udstillingsvindue til omverdenen.

kom nu ned fra din pedestal - det ville klæde dig, dine fakta er som altid ekstrem subjektive og selektive.

Jeg er ikke sikker på du vil bryde dig om den hårde kendsgerning at 1. Mancini fik det første trofæ foræret på skrivebordet, 2. at den rival som måtte have formodes at være hovedkonkurrenten i den efterfølgende sæson blev tvangsnedrykket, hvilket resulterede i at Vieira og Zlatan endte hos os og at Calciopoli nærmest havde elimineret al konkurrence på forhånd og der derved var skabt en ren motorvej for os i den første sæson. Dette i sig selv burde være tydeligt eksempler på at han ikke er sine Meritter værd i guld. Hvor mange andre trænere i de 4 største ligaer, end Mancini har nydt godt af at få sine nærmeste konkurrenter elimineret på forhånd og haft så gunstige vilkår at arbejde under, ingen af os ved rent faktisk om vi ville have vundet under Mancini havde det ikke været pga. af disse omstændigheder, holdet var dertil, det havde vi vist i sæsoner optil samt i den sæson hvor vi vandt, men hvorvidt det også havde været tilfældet uden kan man jo altid gisne om.

Men ja det er som regel sådan at man skal have et af de bedste hold for at gøre sig gældende. Der er dog immervæk en forskel på at være overlegne og uden reel konkurrence og være blandt de bedste, vil jeg nok mene.

Nå, samme sæson hvor vi også vandt 18 kampe? Ja, det ville da være et KÆMPE problem at få sølle 72 point. Det ville jo SLET ikke have givet os en andenplads i den netop afsluttede sæson.


Man kan også vende det om og skrive at vi burde have været mere med i mesterskabskampen den sæson end tilfældet var.

Hvor naiv er du lige? Har du hørt om FFP og vores blodrøde regnskab? Og hvorfor tager du ikke lige stilling til mit postulat om, at vi har brug for CL, hvis vi i længden skal kunne overleve økonomisk, og derfor sportsligt?

Topfodbold er såre enkelt: ingen penge, ingen priser


FD jeg er udemærket klar over den økonomiske nødvendighed af CL, at du af en eller anden bizar grund syntes det er nødvendig at nævne er noget svær at forstå.

Hvis vi skal overleve i længden er CL præmie penge slet ikke nok, eget stadion og bedre indtjening på bla. merchandise er en nødvendighed. CL præmie penge er en alt for usikker indtægtskilde det burde du også vide, nødvendigheden af CL er i ligeså høj grad et udstillingsvindue, og det er snare her det er et kæmpe problem at være udenfor mere end det er tab af præmiepenge. Sportslig succes betyder ufattelig meget og det er dyrt for os ikke være med her, herunder er det også en kostelig affære ikke at være blandt de hold der går videre fra gruppespillet.


Netop: i længden.


Hvilket er her problemet med Mancini først og fremmest ligger, han har ikke et imponerende CL CV. Han er muligvis kommet videre, men han burde alt andet lige have haft bedre resultater med de hold han havde, end hvad tilfældet er. Det er jo netop derfor han er blevet kritiseret i især CL regi.

Skrevet af Flying Dutchman
Mere en konstatering af at dit udsagn ikke rigtigt siger noget som helst, eftersom han blot leverede det samme som forgængerne.

Svar nu bare på spørgsmålet: fik han os i top tre gang på gang eller ej?

Endvidere passer resten af dit udsagn for en gangs skyld ikke. Sæsonen inden Mancini kom til, endte vi på en fjerdeplads, mens vi i 98/99, 99/00 og 00/01 hhv. endte på en 8., 4. og 5. plads. Mancini endte på hhv. en 3., endnu en 3. (der så blev forvandlet til en 1.), en 1. og slutteligt endnu en 1. plads.

Du sammenligner to forskellige udgangspunkter. Det ene var et hold der allerede befandt sig i toppen, det andet er et hold der placerede sig i den bedre ende af midten af serie a tabellen, det er noget mere krævende at få et midterhold op i top 3 som over en bred kam spillede halv dårligt, end det er at udleve et potentiale i et hold der allerede befinder sig der, og som var millimeter fra at vinde serie a kort for inden. Et hold der alt andet lige var betragteligt bedre og som viste sig at have potentialet til at vinde alt og hvor ærkerivalen blev tvangsnedrykket. Det er på ingen måder tilfældet her.

Suk.

Ja, som jeg også tidligere har skrevet, så er det da klart, at man ikke kan blive mestre, uden at have kvaliteter i truppen. Det betyder dog ikke, at Mancini ikke fik os i top tre gang på gang på gang. Dine fornemmelser om Mancini bunder i ingenting overhovedet, mens jeg har belæg for mine.

For det er ærligt talt ikke min overbevisning, han er en ganske udemærket træner, med masser af erfaring, mit største problem med Mancini er først og fremmest hans fodboldfilosofi og at jeg ikke mener han er den optimale i forhold til visse spillere på holdets videre udvikling, samt at jeg ikke ser ham som en særlig dygtig CL træner, et punkt der er ekstrem vigtigt i moderne fodbold, ikke mindst fordi det er et kæmpe udstillingsvindue til omverdenen.

Så må du skrive det, i stedet for at du ikke er overbevist om, han ikke kan få os i top tre, at hans titler ikke afspejler manden og alle de andre postulater, du smider rundt med. At du ikke kan lide hans filosofi og hans behandling af udviklingsspillere var ikke del af dine tidligere argumenter.

kom nu ned fra din pedestal - det ville klæde dig, dine fakta er som altid ekstrem subjektive og selektive.

Seriøst knægt, tag dig sammen. Hvilken piedestal? Og siden hvornår kan fakta være subjektive? Endvidere må du gerne påvise, hvor jeg er selektiv i dem.

1. Mancini fik det første trofæ foræret på skrivebordet

Nej. Hans første trofæ vandt han fair and square på banen. Hans første mesterskab fik han rigtigt nok på skrivebordet. Det var der dog også en grund til - medmindre du har lyst til at hoppe over i den sort-hvide lejr.

2. at den rival som måtte have formodes at være hovedkonkurrenten i den efterfølgende sæson blev tvangsnedrykket, hvilket resulterede i at Vieira og Zlatan endte hos os og at Calciopoli nærmest havde elimineret al konkurrence på forhånd og der derved var skabt en ren motorvej for os i den første sæson.

Så vi fik ikke et mesterskab den sæson? Baggrunden er så anset ligegyldigt. Én af konkurrenterne blev elimineret - Roma var stadigvæk fuld ud kampdygtig, Milan ville selv med de otte fratrukne point være endt på en tredjeplads mens Lazio heller ikke var uduelige. Faktum er og bliver, at vi i den sæson kun tabte én kamp, mod netop Roma, så at påstå der var skabt ´en ren motorvej´ er noget påviselig vrøvl.

Dette i sig selv burde være tydeligt eksempler på at han ikke er sine Meritter værd i guld.

Hvad med sæsonen efter, hvor Juventus var tilbage ved fuld blus og vi fik hård konkurrence fra dem og Roma? Eller har du måske også en ´valid´ undskyldning der?

Uanset hvor meget du vrider dig, så stod vi efter Mancini perioden tilbage med tre mesterskaber, til trods for at manden tilsyneladende ikke er sine ´meritter værd i guld´.

Man kan også vende det om og skrive at vi burde have været mere med i mesterskabskampen den sæson end tilfældet var.

Ja, og hvis vi havde tabt flere kampe, så havde vi måske ikke været i top tre. Din pointe?

FD jeg er udemærket klar over den økonomiske nødvendighed af CL, at du af en eller anden bizar grund syntes det er nødvendig at nævne er noget svær at forstå.

Fordi du tydeligvis har svært ved at forstå hvordan man kommer i CL. Nemmeste måde at gøre det på, er at ende i top tre. Hvilket også må være målet de næste par sæsoner.

Hvis vi skal overleve i længden er CL præmie penge slet ikke nok, eget stadion og bedre indtjening på bla. merchandise er en nødvendighed.

Yes yes, men nu handler det om Mancini. Han skal ikke ud og sælge trøjer eller bygge et nyt stadion. Mancini er manden der beviseligt kan føre os tilbage til toppen af Serie A og gøre os fast bestanddel af CL-gruppespillet igen.

CL præmie penge er en alt for usikker indtægtskilde det burde du også vide, nødvendigheden af CL er i ligeså høj grad et udstillingsvindue, og det er snare her det er et kæmpe problem at være udenfor mere end det er tab af præmiepenge.

Hvordan kan CL-præmie penge være en usikker indtægtskilde? Når man kvalificerer sig, får man det. Det bliver ikke mere sikker end det.

At CL er en udstillingsvindue er også ligegyldigt. Vi har ikke været i CL i flere sæsoner, og alligevel var Liverpool villige til at kaste en stor, fed pose penge efter Kovacic, mens Shaq, Ninja, JJ og hvad de ellers hedder også er i søgelyset af andre klubber.

Sportslig succes betyder ufattelig meget og det er dyrt for os ikke være med her, herunder er det også en kostelig affære ikke at være blandt de hold der går videre fra gruppespillet.

Nej. Vi går glip af en sum ved ikke at komme videre fra gruppespillet. Det koster os ikke noget.

Endvidere nægter du stadigvæk at tage stilling til det ´subjektive og selektive´ faktum, at Mancini i fire Intersæsoner fire gange kom videre fra CL-gruppespillet - deriblandt to gange i kvartfinalerne. Eller det er måske heller ikke godt nok?

Hvilket er her problemet med Mancini først og fremmest ligger

Jeg spørger igen: hvor naiv er du lige?

Forstå det nu: vi skal først komme i top tre for at komme i CL - og her er Mancini netop en træner der tidligere har gjort det, og ikke kun for os. At vi under Mancini sandsynligvis ikke kommer til at vinde CL eller sågar kommer i semierne, er lige nu komplet, aldeles og fuldstændigt underordnet. Inter skal først stå solid i ligaen igen, før vi overhovedet kan begynde at kigge lidt på CL-succes.

Jeg vil gerne have, du tager stilling til følgende ting, såfremt du denne gang vælger at holde debatten gående:

1) Hvis vi går ud fra, at den nemmeste vej til CL er igennem en top tre placering, er Mancini så ikke, historisk set, den rette træner til det?
2) Er vi ikke i en sådan penibel økonomisk situation, at CL-penge, omend ikke en slutløsning, om ikke andet vil være en kæmpeplaster på vores blødende økonomi? Du ved, indtil vi får et nyt stadion, sælger mest trøjer i hele verdenen og opdager at der er olie under Appiano Gentile.
3) Jf. hans CL-statistik for os, er det så ikke fint de næste tre sæsoner med 1/8-dels eller kvartfinaler, såfremt vi kommer i CL?
4) Kan du dokumentere, at Mancini ikke er ´sine meritter værd i guld´?
5) Hvori ligger for dig forskellen mellem ´kontinuerlig kvalifikation´ og ´at genetablere os i toppen af italiensk fodbold´?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
" Milan ville selv med de otte fratrukne point være endt på en tredjeplads"

Er det 05-06 sæsonen i snakker om her?

For der ville Milan uden point fratrukket da have endt over Inter og således blevet nr 2 efter Juve, med 88 point?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Nej. 06-07 sæsonen, hvor I startede med -8. I fik med 19 sejre og 12 uafgjort egentlig 69 point, men endte med 61.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Hold da op i går amok med de lange indlæg herinde i dag.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
^^ get it? ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Jeg er imponeret over din vedholdenhed FD.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er en stille dag på arbejde. Hader at skulle være afhængig af andre, før man kan komme videre med sine opgaver. Omvendt giver det mig tid til at debattere med Min Yndlings Bisp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
" Hans første mesterskab fik han rigtigt nok på skrivebordet. Det var der dog også en grund til - medmindre du har lyst til at hoppe over i den sort-hvide lejr.

2. at den rival som måtte have formodes at være hovedkonkurrenten i den efterfølgende sæson blev tvangsnedrykket, hvilket resulterede i at Vieira og Zlatan endte hos os og at Calciopoli nærmest havde elimineret al konkurrence på forhånd og der derved var skabt en ren motorvej for os i den første sæson.

Så vi fik ikke et mesterskab den sæson? Baggrunden er så anset ligegyldigt. Én af konkurrenterne blev elimineret - Roma var stadigvæk fuld ud kampdygtig, Milan ville selv med de otte fratrukne point være endt på en tredjeplads mens Lazio heller ikke var uduelige. Faktum er og bliver, at vi i den sæson kun tabte én kamp, mod netop Roma, så at påstå der var skabt ´en ren motorvej´ er noget påviselig vrøvl."


Det kan godt være det er mig der er lidt forviret nu, men skrivebords sejeren var i 04/05 ikke? Hvorfor at efterfølgende sæson må være 05/06, Hvor Juve og Milan uden fratrukket point ville være endt over Inter?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Stankovic
Fik lige læst en elendig EB artikel med Morten Bruun omhandlende Pierre-Emile Højbjerg. Som alle vel kan se får Højbjerg det umiddelbart svært med spilletid hos Bayern München og den selvudnævnte fodboldekspert mener da også at han med 99% ikke er på deres spillerliste til September.

Ja, jeg drømmer, men for pokker hvor vil jeg gerne se Højbjerg her en dag. Kondogbia som 6´er, Højbjerg som 8´er og Kovacic som 10´er på midtbanen.
Skrevet af Stankovic
FD, så længe du hygger dig med skriveriet, så skal du endelig fortsætte.
Skrevet af Flying Dutchman
Det kan godt være det er mig der er lidt forviret nu, men skrivebords sejeren var i 04/05 ikke? Hvorfor at efterfølgende sæson må være 05/06, Hvor Juve og Milan uden fratrukket point ville være endt over Inter?

Calciopoli var i 2006. Nu gør jeg lige en fy og henviser til en wikipedia-artikel, men jeg tror, det går den her gang:

https://en.wikipedia.org…306_Serie_A

Det efterfølgende sæson startede et par klubber på minuspoint, derinklusiv jer:

https://en.wikipedia.org…307_Serie_A

Juventus blev frataget deres titel fra 2004/05 sæsonen, som dog - mig bekendt - ikke blev givet videre til et andet hold, jf:

https://en.wikipedia.org…l_champions

Du har dog ret i, at vi fik mesterskabet i 05/06, fordi Juventus fik frataget den og blev tvangsnedrykket, mens I fik fratrukket 30 point, hvilket sendte jer ned på en 3. plads. Det var det sæson hvor Chievo endte på en fjerdeplads.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Nå ja 04/05 blev ikke givet videre til jer.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Slettet(042125212608)
Svar nu bare på spørgsmålet: fik han os i top tre gang på gang eller ej?


Jeg kan ikke se hvor relevant det er Mancini overtog et top 4 hold i sin første periode.

Endvidere passer resten af dit udsagn for en gangs skyld ikke. Sæsonen inden Mancini kom til, endte vi på en fjerdeplads, mens vi i 98/99, 99/00 og 00/01 hhv. endte på en 8., 4. og 5. plads. Mancini endte på hhv. en 3., endnu en 3. (der så blev forvandlet til en 1.), en 1. og slutteligt endnu en 1. plad


Læs lige konteksten - Jeg skrev tidligere meget klart og tydeligt at Mancini overtog et top 4 hold, noget vi forblev med at være i perioden 01-11. Hvad der skete i årene op til 01 er i den henseende irrelevant.

Ja, som jeg også tidligere har skrevet, så er det da klart, at man ikke kan blive mestre, uden at have kvaliteter i truppen. Det betyder dog ikke, at Mancini ikke fik os i top tre gang på gang på gang. Dine fornemmelser om Mancini bunder i ingenting overhovedet, mens jeg har belæg for mine.


I årene op til Caliciopoli ændrede Mancini jo netop ikke på holdets placering i tabellen, men kopierede jo blot forgængererens præstationer.

Nej. Hans første trofæ vandt han fair and square på banen. Hans første mesterskab fik han rigtigt nok på skrivebordet. Det var der dog også en grund til - medmindre du har lyst til at hoppe over i den sort-hvide lejr.


Du ved udemærket godt hvad jeg mener. Officielt set fik han det førstemesterskab på skrivebordet og jeg hentyder selvfølgelig til Serie A, ikke Coppa Italia.

Så vi fik ikke et mesterskab den sæson? Baggrunden er så anset ligegyldigt. Én af konkurrenterne blev elimineret - Roma var stadigvæk fuld ud kampdygtig, Milan ville selv med de otte fratrukne point være endt på en tredjeplads mens Lazio heller ikke var uduelige. Faktum er og bliver, at vi i den sæson kun tabte én kamp, mod netop Roma, så at påstå der var skabt ´en ren motorvej´ er noget påviselig vrøvl.


Ja det stærkeste hold den forgangne sæson blev elimineret, kom ikke at påstå at det gør en forskel. Roma, ja hvilken konkurrent den første sæson, du ved udemærket godt FD at de var rene statister den sæson, 75p er ikke i nærheden af at være nok hvis man vil gøre sig forhåbninger om at vinde mesterskabet i Serie A, siden det blev opdateret til 20 hold. Milan kunne meget vel have være negativt influeret af at starte i minus, så derfor kan vi umuligt vide om de ville have leveret bedre end de gjorde. Det skrevet, så havde vi et bedre hold end begge mandskaber og derfor også logisk at vi vandt, der var ingen af de andre der var en reel trussel, den eneste trussel ville have været Juve, som vi alle ved blev tvangsnedrykket ( i den første sæson).

Lazio ikke uduelig, meget vel være, men helt ærligt så nåede de os knap og nok til sokkeholderne, hvilket de 32p (hvis vi korrigere for minus) efter os jo også tydeligt understreger. Vi var kæmpe favoritter inden sæson begyndte, alle medier var stort set entydigt enige om at mesterskabet var i vores hænder og at vi derfor kun kunne tabe det.

Hvad med sæsonen efter, hvor Juventus var tilbage ved fuld blus og vi fik hård konkurrence fra dem og Roma? Eller har du måske også en ´valid´ undskyldning der?


72p kan næppe defineres som fuld blus og alt andet lige var Juve styrkemæssigt ikke i nærheden af pre Calciopoli, men utrolig flot at de fik så mange point. Roma var dog ganske rigtigt en konkurrent og var også klart farligere denne sæson ligesom de var det i 09/10 - hvilket er hele pointen, hverken du eller jeg ved hvordan tingene ville have set ud havde man ikke tvangsnedrykket Juve. Man kan self. disktutere om de ikke fik efter fortjeneste, men det er og bliver en anden diskussion. Realiteten er bare den at det hold der ville have udgjort den største trussel ikke var tilstede og det tog Juve en 5år før de kom tilbage på det niveau de var før.

Men jeg postulere så heller ikke at Mancini ikke leverede mesterskaber til os og at han er uduelig som du tydeligvis prøver at udlægge det. Jeg skriver og gentager blot at han ikke er hans meritter værd i guld, du er selvf. velkommen til at være uenig heri.

Man kan som Inter fan sige hvad man vil og komme med al verdens argumentation, men faktum er den at Juve det stærkeste hold (historisk set) blev sat ud af spillet. Det vil alt andet lige gøre det nemmere og så kan man komme med alle mulige søforklaringer og argumentationer, men det ændre ikke en tøddel ved kendsgerningen. Hvorvidt de ville have forhindret et af de to mesterskaber kan vi af gode grunde ikke vide, og er sådan set heller ikke det jeg er ude i. Pointen er blot at uden dem blev det i teorien betragteligt nemmere når man ser på hvilket hold de havde.

Fordi du tydeligvis har svært ved at forstå hvordan man kommer i CL. Nemmeste måde at gøre det på, er at ende i top tre. Hvilket også må være målet de næste par sæsoner.


Øh godt så. Vores primære mål er at vinde serie a, det er understreget nok gange efterhånden at selv de mest fatsvage må kunne forstå det.

Hvordan kan CL-præmie penge være en usikker indtægtskilde? Når man kvalificerer sig, får man det. Det bliver ikke mere sikker end det.


Der er tre CL pladser hvoraf den ene er kvalifikation der er i sit udgangspunkt mere end 3 hold der har kvaliteterne til at ende på de 3 pladser, regn selv resten ud!.

Nej. Vi går glip af en sum ved ikke at komme videre fra gruppespillet. Det koster os ikke noget.

Endvidere nægter du stadigvæk at tage stilling til det ´subjektive og selektive´ faktum, at Mancini i fire Intersæsoner fire gange kom videre fra CL-gruppespillet - deriblandt to gange i kvartfinalerne. Eller det er måske heller ikke godt nok?


Det kommer så sandelig an på om klubben havde budgetteret med det, det samme kan jo siges om præmiepengene i det hele taget at vi går glip af.

Du glemmer målsætningen - den var højere end kvartfinaler. Han levede ikke op til målsætningen og så er den egentligt ikke meget længere.


Jeg spørger igen: hvor naiv er du lige?

Forstå det nu: vi skal først komme i top tre for at komme i CL - og her er Mancini netop en træner der tidligere har gjort det, og ikke kun for os. At vi under Mancini sandsynligvis ikke kommer til at vinde CL eller sågar kommer i semierne, er lige nu komplet, aldeles og fuldstændigt underordnet. Inter skal først stå solid i ligaen igen, før vi overhovedet kan begynde at kigge lidt på CL-succes.


Gud fader bevares - blot fordi han tidligere har gjort det med stærkere hold betyder så sandelig ikke at han formår det nu. Igen du ved ligeså lidt som mig, hvorvidt Mancini overhovedet er i stand til det. I stående fod formåede vi kun at få 1-1 mod Al-Ahli og kun pga. straffespark i det 90min. Jeg kan godt forstå du mener han er den rette mand.

Jeg vil gerne have, du tager stilling til følgende ting, såfremt du denne gang vælger at holde debatten gående:

1) Hvis vi går ud fra, at den nemmeste vej til CL er igennem en top tre placering, er Mancini så ikke, historisk set, den rette træner til det?


Forstår ærligt talt ikke hvor du vil hen med det, historisk set kan bruges til ufatteligt lidt, det var et andet hold dengang osv.

2) Er vi ikke i en sådan penibel økonomisk situation, at CL-penge, omend ikke en slutløsning, om ikke andet vil være en kæmpeplaster på vores blødende økonomi? Du ved, indtil vi får et nyt stadion, sælger mest trøjer i hele verdenen og opdager at der er olie under Appiano Gentile.


Det er der vist ingen der benægter - men det er næppe noget man bør budgettere efter når man ser på hold der ligger billet på denne

3) Jf. hans CL-statistik for os, er det så ikke fint de næste tre sæsoner med 1/8-dels eller kvartfinaler, såfremt vi kommer i CL?


I dag ville det være fint, bedre er vores hold ikke. Det var bare ikke tilfældet dengang hvor holdet var til mere end kvartfinaler.

4) Kan du dokumentere, at Mancini ikke er ´sine meritter værd i guld´?


Kan du gøre det modsatte.

5) Hvori ligger for dig forskellen mellem ´kontinuerlig kvalifikation´ og ´at genetablere os i toppen af italiensk fodbold´?


Det behøver jeg forhåbentligt ikke give dig et svar på vel!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan ikke se hvor relevant det er Mancini overtog et top 4 hold i sin første periode.

Er du politiker? Hvor svært kan det nu være at svare på ét nemt spørgsmål?

Mancini førte i tidernes morgen et godt Interhold til fire top tre placeringer i streg. Nu har han chancen for at gøre det samme med et godt Interhold.

Hvor svært er det nu lige?

I årene op til Caliciopoli ændrede Mancini jo netop ikke på holdets placering i tabellen, men kopierede jo blot forgængererens præstationer.

Nej, han forbedrede den. Læser du overhovedet hvad modparten skriver?

Du ved udemærket godt hvad jeg mener. Officielt set fik han det førstemesterskab på skrivebordet og jeg hentyder selvfølgelig til Serie A, ikke Coppa Italia.

Nej, jeg vidste ikke hvad du mente. Det er svært i den her kaskade af faktuelle fejl, sejlen rundt i argumenterne og upræcise definitioner. Jeg kan ikke lugte på afstand, om du med ´trofæ´ mener Scudetto eller bare generelt en trofæ.

Ja det stærkeste hold den forgangne sæson blev elimineret, kom ikke at påstå at det gør en forskel. Roma, ja hvilken konkurrent den første sæson, du ved udemærket godt FD at de var rene statister den sæson, 75p er ikke i nærheden af at være nok hvis man vil gøre sig forhåbninger om at vinde mesterskabet i Serie A, siden det blev opdateret til 20 hold.

Har jeg da påstået, at det stærkeste hold fra den forgangne sæson ikke blev elimineret? Endvidere er det en grov underfortolkning at kalde Roma for statister i den sæson. Der var altså 19 hold i Serie A, og selvom at styrken ikke helt var i top, er det stadigvæk 38 kampe - hvoraf vi kun tabte den ene. Bare fordi du synes, at du har en pointe, betyder ikke, du bare kan støbe fakta efter den.

Det gør du generelt meget og især i hele din post-Calciopoli svada. Det er ikke energien værd for mig, at adressere alt det. Stop med at forsøge på at få virkeligheden til at passe til dine idéer, og gør det omvendte i stedet for.

Øh godt så. Vores primære mål er at vinde serie a, det er understreget nok gange efterhånden at selv de mest fatsvage må kunne forstå det.

Det kan godt være, det er Mancini´s mål - jeg har vist tidligere udpenslet for dig, hvorfor det skal være hans mål. Men du skal ikke bilde mig ind, at når vi står med sølv eller bronzemedaljer, samt en CL-plads til maj, at du så ikke er jublende tilfreds.

Der er tre CL pladser hvoraf den ene er kvalifikation der er i sit udgangspunkt mere end 3 hold der har kvaliteterne til at ende på de 3 pladser, regn selv resten ud!.

Suk...

CL-præmien
er ikke en usikker indtægtskilde. At opnå CL-kvalen er til gengæld den usikre faktor i det her. Men nu går hele debatten jo ud på, at vi skal nå top tre i Serie A (jf. vores hjemlig dygtige træner), hvorfor det i argumentet selvfølgelig er antaget, vi er kvalificeret til CL.

Kan du selv regne den ud?

Det kommer så sandelig an på om klubben havde budgetteret med det, det samme kan jo siges om præmiepengene i det hele taget at vi går glip af.

Man kan for helvede ikke miste penge, man aldrig har haft. Det bør ikke være så svært, det her.

Du glemmer målsætningen - den var højere end kvartfinaler. Han levede ikke op til målsætningen og så er den egentligt ikke meget længere.

Har du en kilde på de målsætninger?

Endvidere er det jo ligegyldigt. Det var DIG der kom med postulatet om, at Mancini aldrig kom videre fra gruppen, hvilket (for noget der ligner 100. gang) er faktuelt forkert.

Forstår ærligt talt ikke hvor du vil hen med det, historisk set kan bruges til ufatteligt lidt, det var et andet hold dengang osv.

Svar nu bare på spørgsmålet, i stedet for at dit evindelige dansen omkring ilden.

Det er der vist ingen der benægter - men det er næppe noget man bør budgettere efter når man ser på hold der ligger billet på denne

Og det ændrer på min pointe hvordan? Det ændrer jo for pokker ikke på, at en af de nemmeste veje ud af den økonomiske suppedas vi er i, går igennem CL. At vi så samtidig igen opnår sportslig succes, gør heller ikke fra. Ergo er Mancini den rigtige træner for os lige nu.

I dag ville det være fint, bedre er vores hold ikke. Det var bare ikke tilfældet dengang hvor holdet var til mere end kvartfinaler.

Vrøvl.

Kan du gøre det modsatte.

Det har jeg for længst gjort, men det er sikkert gået din næse forbi.

Det behøver jeg forhåbentligt ikke give dig et svar på vel!

Så hvorfor har du den her evige kværulante trang til at debattere med mig, når nu du til sidst i én af dine indlæg skriver et stykke, hvori du komplet og aldeles er enig med mig, alt i mens det ikke hænger sammen med resten af det skrevne? Det hænger jo ikke sammen for dig! Du svarer i øst og vest, har ikke styr på historien og danser konstant rundt om ilden.

For at opsummere: jeg mener, Mancini er den rette træner for os lige nu, da han påviselig kan præstere i Serie A, samt tilpas meget i CL. Det kan dokumenteres igen og igen og igen. Du mener til gengæld, at han ikke kan præstere godt nok i Serie A og slet ikke i CL, men kan på ingen måde dokumentere det. Du har en vag idé om, at det var på baggrund af bedre spillere (som vi også har nu) og fordi de andre hold var ringe (hvilket ikke var tilfældet).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Det er saftsuseme nogle meget lange diskussioner i tager jer. Jeg ville gå død halvvejs.
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, der går lidt BIF i den for tiden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Cadeau for overhovedet at gide.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg sad egentlig lige og tænkte, det blev en smule for meget, for at være ærlig.

@ Z4E

Hvad siger du til, vi lige pauser den her, og tager stik på Mancini-situationen når sæsonen rent faktisk er gået i gang?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0