Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Et af de bedre er hvis en underdrivelse FD


Den vælger jeg lige at bookmarke og citere, for når Gnoukouri bliver udlejet til et eller andet tophold i Serie B til januar efter 100 minutters spilletid hos os fordi man erhvervede Melo, er jeg hundrede procent sikker på, at du holder fast på, at det altså er spilleren og ikke klubbens ageren der er noget galt med.

Gnoukouri har desuden ikke vist noget som Benassi ikke gjorde da han fik chancen, men det er da glædeligt at se - så længe det nu varer.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er ikke helt enig, OC. Benassi havde bestemt mere end bare en smule potentiale, og kunne sagtens have været en spiller med en masse førsteholdskampe i Inter, men jeg er godt nok mere imponeret af Gnoukouri end jeg var af ham. Han er én af de få helt unge talenter, hvor den ellers trættende label "den nye Vieira" eller "den nye Touré" rent faktisk er berettiget. Imponerende spiller der allerede nu virker utrolig moden.

Men ja, vi skal nok finde en måde at pisse hans talent væk på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
For det første har vi næppe pisset Benassis talent væk, Benassi spiller som sagt stadig for et midterhold i serie a og er stadig ung. Hvilken vej hans talent vil bringe ham er derfor svært at spå om på stående fod. På vores nuværende hold kan jeg heller ikke lige få øje på pladsen hvis han skal have spilletid, Benassi ville jo ende i bunden af hierakiet med ufattelig lidt mulighed for spilletid. I de to forgående sæsoner havde han måske en chance, fordi kvaliteten ikke var prangende på hans position. I denne kan jeg absolut ikke se det ske, slet ikke med en Gnoukouri, som jeg alt andet lige syntes har vist noget bedre takter. Men okay 1000x hellere ham end fucking Melo.

Lad os nu ikke dømme Gnokouri ude på forhånd vel.

Blot fordi vi har sendt en håndfuld af vores bedre talenter en tur til serie B gør ikke at vi gentager det med Gnoukouri, eller gør det til nogen katastrofe at vi har sendt dem afsted. Igen kræver det også at der er klubber i serie a der gider tage dem på lån. Nej der er ikke plads til særligt mange i en 25 mand stor trup, med ambitioner om mesterskaber og top 3, uanset om de ikke tæller med fra næste sæson. Slet ikke i en sæson uden europæisk fodbold. På stående fod har vi stadig Dimarco og Gnoukouri, og vi vil derfor måske have en plads i angrebet og måske yderligere plads til en anden type på midten, forsvar er så proppet at det på stående for ikke giver meget mening at have en mere. Men det er altså ikke sådan at vi kan have en hel flok af unge uprøvede talenter på holdet, og stadig være konkurrencedygtig. Af alle de talenter vi har haft de senere år, så kan jeg godt have set en Puscas eller Bonazzoli som angrebs reserve, en Benassi til midtbanen og en Donati, Mbaye eller Caldirola som backup i bagerste geled. Men hverken Donati og Caldirola kan betegnes som nogen opgradering med deres næsten jævnaldrende på vores hold og de to er noget nær det største vi har haft gennem ungdomsholdet på deres respektive pladser.

Ja man kunne sikkert også nævne Crisitig men hånden på hjertet så er han talentmæssigt slet ikke på niveau med Benassi eller Gnoukouri. Jeg kan heller ikke se han tilføjer noget vi ikke allerede har men igen heller ham end Melo.

Skrevet af Flying Dutchman
Lad os nu ikke dømme Gnokouri ude på forhånd vel.

Det er der da heller ingen der gør? Nærmere tværtimod.

Jeg er bare alvorligt bekymret om, at vi henter Felipe Melo - eller en spiller i den dur - der så gør, at Gnoukouri bliver lejet ud til vinter, og stille og roligt forsvinder væk fra os. Talentet er så absolut tilstede, men skal også plejes - bl.a. ved førsteholdstræninger, samt en god sjat minutter på banen.

Som det er lige nu, efter gode præstationer i pre-sæsonen og som jeg tolker Mancini´s udtalelser i pressen, er Gnoukouri sjettevalg til tre pladser på midtbanen (efter Medel, Kova, Brozo, Guarín og Kondogbia). Det må alt andet end lige være fint for en 18-årig knægt. I den nuværende trup skal han (med skader, hvilepauser og eventuelle formdyk hos de andre spillere i mente) nok få en god sjat minutter, der vil fremme hans udvikling. Det kan i øvrigt også være, Guarín ryger af sted, hvorefter han vil være femtevalg.

Medmindre vi selvfølgelig laver en Inter-classic, henter en erfaren, men relativ afdanket midtbanespiller ind og parkerer Gnoukouri på sidelinjen, hvorefter hans udvikling går i stå.

Set i det lys, er Benassi sammenligningen ganske valid. Han var nemlig også et stort talent der blev tilsidesat, fordi vi hentede spillere som Kuzmanovic og Mudingayi, der for det første ikke var meget bedre end Benassi og for det andet ikke bidrog med forfærdeligt meget. Det Kuzzen og Gaby kunne, kunne Benassi også - hvor sidstnævnte dog havde langt mere potentiale. At Gnoukouri så også i mine øjne har endnu mere potentiale, er i og for sig ikke vigtigt med hensyn til sammenligningen.

Vi skal som klub kunne genfinde det gyldne snit mellem solide og gode transfers og at bruge spillere fra eget avl, i stedet for at købe halve løsninger ind, som politikken synes at have været de sidste ti-femten år. Det kræver dog også, der tør satses på vores Primaveraspillere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
På rygtebørsen kædes vi nu sammen med Diego Perotti og Domenico Criscito. Perisic skulle i øvrigt ikke længere være interessant.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD jeg troede ellers at du var fint tilfreds med Kuzmanovic ?

Igen kan det kun understreges at Benassis talent stadig ikke er ødelagt, han har fået relativ meget spilletid i serie a de sidste to sæsoner, så set i det lyd kan jeg altså ikke se Inter har ødelagt noget karrieremæssigt for Benassis vedkommende, at man så burde have holdt bedre fast på ham for sin egen skyld, er så en helt anden side af sagen.

Men det er velkendt at man i toppen af serie a heller vil benytte spillere med erfaring end unge spiller med højere talentmasse, det er efterhånden konstateret de fleste steder efterhånden. Men det er også lidt en konsekvens af en liga hvor alt er så her og nu resultatfikseret. Man har ofte ikke tiden og tålmodigheden til at lade unge spillere blomstre og udvikle sig i toppen. Det er en temmelig svær kultur at ændre på og det er langtfra kun Inter eller i Italien man ser dette problem.

Når det er skrevet så er der stadig ingen garantier for at de talenter vi har haft ville være bedre blot hvis vi havde givet dem flere chancer. De fleste af de dusinvis af spillere der har været igennem Primavera er det forsvindende få der ville have talentet og den psykiske robusthed og parathed der skal til for at blive til noget større. I modsætning til dig er jeg ikke faldet ovenud bagover af kvaliteten af det der er kommet ud af egne rækker, igen talentet og det mentale skal også være der hvis man skal bryde igennem, man har som spiller også selv et ansvar for egen karriere og man skal nu engang også gribe de chancer man får, at chancerne er for få er slet ikke der hvor vi er uenige og det er klart noget der skal forbedres.

Hvad der sker med Camara, Puscas, Dimarco, Gnoukouri, Bessa og co. må tiden vise.

Skrevet af Flying Dutchman
FD jeg troede ellers at du var fint tilfreds med Kuzmanovic ?

Netop, fint tilfreds. Kuzmanovic er ikke en prangende spiller, men han er bundsolid og gav altid en god indsats - han er bare ikke på nogen måde en skabende spiller. Sådanne typer har man dog også brug for - hvorfor jeg af samme grund heller ikke forstår Melo-manøvren, såfremt der sker noget på den front. Hvorfor sælge Kuzzen, for derefter at hente en sammenlignelig, men ældre spiller ind?

Igen kan det kun understreges at Benassis talent stadig ikke er ødelagt, han har fået relativ meget spilletid i serie a de sidste to sæsoner, så set i det lyd kan jeg altså ikke se Inter har ødelagt noget karrieremæssigt for Benassis vedkommende, at man så burde have holdt bedre fast på ham for sin egen skyld, er så en helt anden side af sagen.

Nej, men nu handler det ikke så meget om Benassi´s karriere andre steder, som at det gør om at vi pisser talentet væk. Jeg er da ligeglad om Benassi gør det godt i Torino - jeg ville gerne have haft, at han havde gjort det godt for os.

Du må ikke misforstå mig: jeg synes ikke, vi skal spille med Primavera spillere for fodboldromantikkens skyld. Jeg synes til gengæld, vi skal tør at satse på Primaveraspillere som netop Gnoukouri og Benassi, der har vist at de talentmæssigt har Serie A-berettigelse og som kan blive en merværdi for Inter. Det er både billigere og bedre for klubben at have flere af dem.

Det er en temmelig svær kultur at ændre på og det er langtfra kun Inter eller i Italien man ser dette problem.

Jo, men nu er det jo netop et problem - så hvorfor ikke være den første klub til at tackle det? Man fører jo an ved eksempel, ikke ved emulation.

De fleste af de dusinvis af spillere der har været igennem Primavera er det forsvindende få der ville have talentet og den psykiske robusthed og parathed der skal til for at blive til noget større.

Givetvis, men så er det da netop at holde fat på de forsvindende få. Jeg kan ikke huske den sidste spiller der kom igennem ungdomsrækkerne og som fik en væsentlig rolle på et Interhold. Vi er vel tilbage i Zio Bergomi og Beppe Baresi´s dage da det skete. Og jeg nægter simpelthen at tro på, at der i vores Primavera, med alle de priser vores ungdomshold på årlig basis vinder, ikke har været flere igennem, der egentlig burde have fået chancen. Der er da også flere der fik en glorværdig karriere andre steder (Delvecchio, Bonucci, Ferrari og Pandev er umiddelbart dem, jeg kan komme i tænke om).

Mit store anke ligger i, at vi på sæsonsbasis spiller flere kampe, hvor modstanderen er (læs: bør være) af tilpas værre niveau end vores eget, at vi sagtens kan stille med én eller to ungdomsspillere. Det sker så småt nu, med Gnoukouri og Dimarco som de mest lysende eksempler, men ellers har der været en eklatant mangel på gennemstrømning, selv i de kampe, hvor det var muligt. Selvfølgelig er de etablerede spillere lige nu førstevalg, men man kan da snild spille mod Carpi, Sassuolo eller Atalanta, og forsøge sig med én af Gnoukouri, Manaj, Dimarco eller Mira, for at se dem an og for at give dem hår på brystet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Netop, fint tilfreds. Kuzmanovic er ikke en prangende spiller, men han er bundsolid og gav altid en god indsats - han er bare ikke på nogen måde en skabende spiller. Sådanne typer har man dog også brug for - hvorfor jeg af samme grund heller ikke forstår Melo-manøvren, såfremt der sker noget på den front. Hvorfor sælge Kuzzen, for derefter at hente en sammenlignelig, men ældre spiller ind?


Dertil er vi enige, der er ingen logik i det.

Du må ikke misforstå mig: jeg synes ikke, vi skal spille med Primavera spillere for fodboldromantikkens skyld. Jeg synes til gengæld, vi skal tør at satse på Primaveraspillere som netop Gnoukouri og Benassi, der har vist at de talentmæssigt har Serie A-berettigelse og som kan blive en merværdi for Inter. Det er både billigere og bedre for klubben at have flere af dem.


Jeg er glad for du er af denne opfattelse, for i min bog giver det kun mening at bruge tid og kræfter på spillere der har vist at de er værd at bruge tid og kræfter på. Gnoukouri og Benassi er nogle eksempler på spillere der har vist at de er værd at investere i, men der er langt imellem dem.

Min modstand skal derfor også udelukkende ses som en modstand mod grund ideen om at afprøve hele og halve talenter udfra devisen om at de måske kan blive til noget. Der skal ligge mere til grunde end det.

Benassi gjorde man umiddelbart det rigtige i forhold til at udvikle ham, at man så smider det hele væk er så bare dumt.

Jo, men nu er det jo netop et problem - så hvorfor ikke være den første klub til at tackle det? Man fører jo an ved eksempel, ikke ved emulation.


Jeg er af den opfattelse at rammevilkårene skal ændres før det er realistisk, vi har brug for at FIGC laver ordentlige vilkår som bl.a. kunne omfatte B-hold mm. Men ja klubberne skal afgjort også tage skridtet, men det er alt andet lige nemmere hvis vilkårene er til stede.

Givetvis, men så er det da netop at holde fat på de forsvindende få. Jeg kan ikke huske den sidste spiller der kom igennem ungdomsrækkerne og som fik en væsentlig rolle på et Interhold. Vi er vel tilbage i Zio Bergomi og Beppe Baresi´s dage da det skete. Og jeg nægter simpelthen at tro på, at der i vores Primavera, med alle de priser vores ungdomshold på årlig basis vinder, ikke har været flere igennem, der egentlig burde have fået chancen. Der er da også flere der fik en glorværdig karriere andre steder (Delvecchio, Bonucci, Ferrari og Pandev er umiddelbart dem, jeg kan komme i tænke om).


Enig, Ja noget i den stil.

Det har virkeligt været lavvande hvad angår egne talenter det har du helt ret i. Der går formentligt også en del år yderligere før det ændre sig. Gnoukouri, Camara og Puscas er ikke just egen avl og de er noget nær det nærmest vi kommer på spillere der kan udvikle sig til regulære startere indenfor en overskuelig årrække, Bardi har jeg efterhånden opgivet og med forlængelsen af Handanovic så bliver der heller ikke plads til ham de næste 4år.

Bonucci og Pandev var ikke mere egn avl end Balotelli var. Pandev vendte jo rent faktisk tilbage i et par år, omend efter han havde toppet så lidt fik vi da ud af ham. De to sammen med Delvecchio var dem der fik mest ud af karrieren. Ferrari var utrolig svingende i sin til i Roma og var mest en one season wonder i Parma, så skal man også huske at han var med til at låse op for handlerne af Almeyda og alletiders forræder Cannavaro.

Der er formentlig heller ikke nogen af dem der går over i historiebøgerne andet end som et sidenote. Gode spillere men ikke helt oppe og ringe.

Mit store anke ligger i, at vi på sæsonsbasis spiller flere kampe, hvor modstanderen er (læs: bør være) af tilpas værre niveau end vores eget, at vi sagtens kan stille med én eller to ungdomsspillere. Det sker så småt nu, med Gnoukouri og Dimarco som de mest lysende eksempler, men ellers har der været en eklatant mangel på gennemstrømning, selv i de kampe, hvor det var muligt. Selvfølgelig er de etablerede spillere lige nu førstevalg, men man kan da snild spille mod Carpi, Sassuolo eller Atalanta, og forsøge sig med én af Gnoukouri, Manaj, Dimarco eller Mira, for at se dem an og for at give dem hår på brystet.


Eftersom vi stort set har spillet som en sæk rådne kartofler siden 2011 og skiftede træner ud som var de et par bukser- kan man vel godt forstå man ikke har turde tage chancen, 1p var i realiteten et point vundet. Gamble med unge spillere når tingene køre så dårligt og hvor trænersædet er glohedende under den træner der var så "heldig" at sidder der, er måske ikke lige det der ligger lige for. En ting er at benytte dem når man har et relativ stærkt og velfungerende hold og hvor tingene resultatmæssigt flasker sig, noget andet er når stort set intet fungere og hvor kaos er den herskende orden.

Hvis vi skal have trænere til at benytte unge spillere, nytter det heller ikke noget at have øksen hængende over hovedet på dem, det fremmer ikke ligefrem lysten i italien, måske snare tværtimod. Så nytter det heller ikke noget med stok konservative trænere der er synonym med alt der er galt i serie a når det kommer til talentpleje, såsom Mazzarri.
Skrevet af Søren F er gud
Læste lige Rannochia måske var på vej til Roma....imo en overvurderet spiller der kan erstattes.
Samtidig nævntes Coentrao som mulig venstre back, samt en spiller fra Lazio.
Der sker da virkelig noget i dette transfervindue
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er glad for du er af denne opfattelse, for i min bog giver det kun mening at bruge tid og kræfter på spillere der har vist at de er værd at bruge tid og kræfter på. Gnoukouri og Benassi er nogle eksempler på spillere der har vist at de er værd at investere i, men der er langt imellem dem.

Jo, men nu har vi trods alt et succesfuldt Primavera-hold, og har haft det i mange sæsoner - logisk set må der have været nogle spillere igennem rækkerne, der måske fortjente en større chance og flere af dem end de fik. Bare lige på stående fod synes jeg, at Mbaye, Donkor, Camara, Crisetig, Biraghi, Donati og Benassi alle kunne have spillet større roller, end tilfældet var (jeg medregner med vilje ikke Bardi, da målmand er noget for sig og da vi trods alt har været velsignet med fantastiske førstemålmænd så længe tilbage, jeg kan huske). Problemet var bare, at de aldrig rigtigt fik chancen. Det håber jeg så, Gnoukouri og Dimarco gør.

Det vil sige: ikke fem minutter her og der, ikke som sidste udvej og absolut ikke et lejemål i vinteren, fordi de ikke får noget spilletid.

Det har virkeligt været lavvande hvad angår egne talenter det har du helt ret i.

Det var ikke det, jeg skrev. Jeg skrev netop, at vi har det med at smide guld på gaden, så at sige, ved ikke at give åbenlyse talenter chancen. At påstå, der har været lavvande i vores talentmasse, passer jo bare ikke. Det vidner Primavera mangeårige successer og koloenorme mængde titler om.

Endvidere er det med henblik på debatten ikke vigtigt, om spillerne kom fra eget avl eller ej - jeg taler snarere om viderestrømning fra Primavera til førsteholdet.

Gamble med unge spillere når tingene køre så dårligt og hvor trænersædet er glohedende under den træner der var så "heldig" at sidder der, er måske ikke lige det der ligger lige for. En ting er at benytte dem når man har et relativ stærkt og velfungerende hold og hvor tingene resultatmæssigt flasker sig, noget andet er når stort set intet fungere og hvor kaos er den herskende orden.

Nja, hvis bare det også skete, når det rent faktisk fungerede - for Mourinho, på trods af alle de herligheder han bragte os, var heller ikke for god til det. Det samme kan i øvrigt siges om Mancini´s første periode.

I min verden skal de bedste spillere spille - og da Gnoukouri og Dimarco allerede nu kan betegnes som værende blandt de bedste i klubben (som helhed), skal de også spille nogle kampe. Alder er blot et tal. Endvidere er vi i en genopbyngingsfase, sportsligt såvel som økonomisk, hvorfor det også er fornuftigt at satse mere på ungdommen end tidligere. Idealet er jo netop at krydre indhentede klassespillere, som Kovacic, Icardi, Kondogbia og Miranda, med talenter fra eget avl, såsom Gnoukouri, Dimarco og Puscas.

Idéen om, at Melo kan komme til at rende rundt i en Intertrøje, gør mig ildtilpas og sur. Ikke så meget på grund af Melo som person eller sågar som spiller, men på grund af alt det, han står for. Det vil være ualmindelig skidt at han kommer til at tage spilletid fra Gnoukouri.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jo, men nu har vi trods alt et succesfuldt Primavera-hold, og har haft det i mange sæsoner - logisk set må der have været nogle spillere igennem rækkerne, der måske fortjente en større chance og flere af dem end de fik. Bare lige på stående fod synes jeg, at Mbaye, Donkor, Camara, Crisetig, Biraghi, Donati og Benassi alle kunne have spillet større roller, end tilfældet var (jeg medregner med vilje ikke Bardi, da målmand er noget for sig og da vi trods alt har været velsignet med fantastiske førstemålmænd så længe tilbage, jeg kan huske). Problemet var bare, at de aldrig rigtigt fik chancen. Det håber jeg så, Gnoukouri og Dimarco gør.


Der er meget langt fra primavera bold og til den bedste liga, det er derfor langtfra alle spiller der gør en fin figur der, der faktisk har de fornødne evner eller mentalitet til at begå sig, eller som er klart til eller i stand til at klare springet.

Hvorvidt der har været flere er rene gisninger, jeg slet ikke vil bevæge mig ud i. Men når man ser på de sidste år, så har antallet også været mere end rigeligt (Mbaye, Bardi, Biraghi, "Camara", Crisetig, Donati, Caldirola, Benassi, Duncan, Longo, Romano, Bonazzoli, Destro, Obi, Krhin, Santon, mfl. ) Antallet fejler med andre ord, på ingen måder noget. Det er slet og ret ikke problemet.

Der er nu nogle af disse der har fået chancen (Santon og Obi,), man kan selvf. altid disktutere om andre såsom en Benassi ikke burde være blevet taget mere i brug i sin tid og hentet ind og brugt i den kommende sæson, men de fleste af de andre (Camara, Mbaye og Bardi undtaget) er på ingen måder oppe i samme talentmasse. Måske med undtagelse af Donati, Destro og Caldirola, men med det er det måske værd at bemærke at deres karriere ikke blev ødelagt, alle tre kom til fine klubber. Ingen af dem har bare haft det fornødne for at slå til. De kan derfor ikke bebrejde nogle at succes er udeblevet, for de har så sandelig fået chancerne i deres respektive klubber. Der er ingen tvivl om at de alle ville kunne være en del af holdet de forgående år, men tvivler på det kraftigste på at det ville have ændre på noget som helst. De har helt klart ikke vist det i deres nuværende klubber.

Crisetig er på ingen måder en spiler der tilføjer noget nævneværdigt til vores nuværende hold, givet jeg heller vil have ham end middelmådige Melo, men det siger så sandelig heller ikke særligt meget. Ja han ville sikkert have være udemærket bredde spiller i de to forgående sæsoner, men heller ikke fantastisk meget mere end det. For mig set er han nogenlunde i samme kategori som overstående herunder også Andreolli og Santon, spillere vi uden problemer kan undvære og som egentligt ikke tilføjer noget nævneværdigt.

Mbaye, Bardi og Benassi er alt for tidligt at udlede om de er tabte talenter for fodbolden eller ej. Så må tiden vise hvor deres karriere ender, Camara og Puscas ejer vi som sagt stadig så må vi se om serie b lejeophold var en god ide eller ej

vi skal også lige huske på at vi havde hentet en Rano og JJ ind oveni dem vi allerede havde til rådighed, hvilket altså ikke forbedre chancerne i bagereste geled i nævnte periode og begge var niveauer over hvad vores talenter kunne tilbyde os. At de så har vist sig ikke at være de frelser man troet og håber, er så bare ærgelig.

Midtbanen har været det eneste sted hvor talenterne rigtigt for alvor har kunne komme til og med god vilje backerne, hvor man måske burde have benyttet det man havde frem for at hente den ene ikke gode nok ind efter den anden. Men det er nu ikke fordi jeg kan se de ville have været meget bedre sportslig løsning, men økonomisk klart at fortrække.

De fleste af vores unge spillere er hvad jeg betegner sam habile, udemærket men for et hold med ambitioner er det ikke rigtigt noget der rykker meget. At vi så sagtens kunne have benyttet dem, ikke mindst fordi det nærmest ikke kunne blive meget værre resultatmæssigt er så en helt anden diskussion, men en træner på et varmt sæde og med en økse truende over hovedet vil aldrig eller sjældent tage den chance. Det ændre bare ikke fantastisk meget på at langt den overskyggende del intet har at lave på et hold som vores.


Det var ikke det, jeg skrev. Jeg skrev netop, at vi har det med at smide guld på gaden, så at sige, ved ikke at give åbenlyse talenter chancen. At påstå, der har været lavvande i vores talentmasse, passer jo bare ikke. Det vidner Primavera mangeårige successer og koloenorme mængde titler om.

Endvidere er det med henblik på debatten ikke vigtigt, om spillerne kom fra eget avl eller ej - jeg taler snarere om viderestrømning fra Primavera til førsteholdet.


Hvilket guld? du får det jo næsten til at lyde som om vi har smidt hobetal af kommende verdensklasse spillere på gaden, det er jo ingenlunde tilfældet.

Vi er nok bare grundlæggende uenige når det kommer til åbenlyse, de fleste af vores såkaldte "åbenlyse" har aldrig haft mere potentiale end til at spille for midterhold og som reserver i nogle tilfælde reservers reserve. Det er virkeligt ikke noget der rykker for hold der vil tilbage i den euroæiske top 10 andet end på den økonomiske front. Det er ganske ganske få, såsom Benassi og Mbaye der rent faktisk har talentet til mere end det, hvorvidt de så bliver det er så umuligt at vide på stående fod.

Barcelona, Ajax og co. smider for i øvrigt også masser af "lovende" spillere på gulvet, det er en del af gamet, at vi så kan være bedre til at nurse toppen af vores talenter er så noget helt andet, og slet ikke der jeg er uenig.

Nja, hvis bare det også skete, når det rent faktisk fungerede - for Mourinho, på trods af alle de herligheder han bragte os, var heller ikke for god til det. Det samme kan i øvrigt siges om Mancini´s første periode.

I min verden skal de bedste spillere spille - og da Gnoukouri og Dimarco allerede nu kan betegnes som værende blandt de bedste i klubben (som helhed), skal de også spille nogle kampe. Alder er blot et tal. Endvidere er vi i en genopbyngingsfase, sportsligt såvel som økonomisk, hvorfor det også er fornuftigt at satse mere på ungdommen end tidligere. Idealet er jo netop at krydre indhentede klassespillere, som Kovacic, Icardi, Kondogbia og Miranda, med talenter fra eget avl, såsom Gnoukouri, Dimarco og Puscas.

Idéen om, at Melo kan komme til at rende rundt i en Intertrøje, gør mig ildtilpas og sur. Ikke så meget på grund af Melo som person eller sågar som spiller, men på grund af alt det, han står for. Det vil være ualmindelig skidt at han kommer til at tage spilletid fra Gnoukouri.


Mourinho benyttede Santon behøver jeg skriver hvordan det gik!. At Mou ikke var der for at udvikle talenter er så en anden ting, men det var heller ikke derfor han blev hyret. Mancini ligeså hans mål var at bringe os tilbage til toppen, hvilket han jo gjorde, talentpleje var på daværende tidpunkt ikke en speciel stor agenda. Det er noget der først for alvor er kommet gang i sidenhen.

Gnoukouri er noget af det bedste vi har set i klubben i lange tider, Dimarco ligner blot en ny Santon og Donati.

Men jeg er som sådan enig i at det skal krydres med egne talenter og vi skal blive bedre til det, jeg syntes også bare man skal vælge dem med omhu.

Ja vi er i en genopbygningsface og det tager tid og ungdomsafdelingen er selvf. en del af hjørnestenen for at det skal lykkedes, men der mangler stadig de helt store skinnende talenter som ses andre steder. Gnoukouri kan være en af disse.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er meget langt fra primavera bold og til den bedste liga, det er derfor langtfra alle spiller der gør en fin figur der, der faktisk har de fornødne evner eller mentalitet til at begå sig, eller som er klart til eller i stand til at klare springet.

Klart. Men den eneste måde, at give talenter, der gør en god figur på Primavera-holdet, en chance for at tage springet og gøre en god figur, er netop at give dem en chance. Det sker ikke.

Hvorvidt der har været flere er rene gisninger, jeg slet ikke vil bevæge mig ud i. Men når man ser på de sidste år, så har antallet også været mere end rigeligt (Mbaye, Bardi, Biraghi, "Camara", Crisetig, Donati, Caldirola, Benassi, Duncan, Longo, Romano, Bonazzoli, Destro, Obi, Krhin, Santon, mfl. ) Antallet fejler med andre ord, på ingen måder noget. Det er slet og ret ikke problemet.

Det er jo hvordan, man definerer chance. Mbaye fik 447 minutter over to sæsoner, på trods af at vi havde alvorlige problemer på netop backpladsen. Lignende historier får man så med Biraghi (91), Camara (7), Crisetig (1), Donati (81), Caldirola (45), Benassi (634), Duncan (118), Longo (43), Romanò (107), Bonazzoli (231), Destro (0) og Krhin (197), på trods af at alle de nævnte for det første havde stor succes på Primaveraholdet og for det andet konsekvent spillede internationalt U-21 (eller lavere) fodbold. Og i stedet for at bruge denne kilde af talent noget mere og pleje det noget bedre, lejer vi dem ud til klubber i sekundære ligaer, hvor deres udvikling går i stå. Vel nok den eneste af de nævnte spillere, hvor vi faktisk gjorde det rigtige, er Duncan, der trods alt blev lejet ud til Serie A-hold.

Talentet er der ikke tvivl om - behandlingen af talentmassen er til gengæld mere end bare tvivlsom. Ligesom at dine påstand om, at spillere selv skal gribe chancerne heller ikke går op, når nu vi er notorisk dårlige til for det første at give talenterne chancen og for det andet ikke tålmodige nok, når unge spillere ikke lige er stjerner fra dag ét.

De kan derfor ikke bebrejde nogle at succes er udeblevet, for de har så sandelig fået chancerne i deres respektive klubber.

Det er dælme svært at shine i Serie B. Endvidere er det ikke kun spillernes ansvar at sørge for de bliver successer.

Hvilket guld? du får det jo næsten til at lyde som om vi har smidt hobetal af kommende verdensklasse spillere på gaden, det er jo ingenlunde tilfældet.

Så vi smed ikke guld på gaden, da vi sendte Bonucci til Bari, efter tre sæsoner i bunden af Serie B? At det var dumt at sende Pandev til Lazio, efter to sæsoner i Serie B? Det er netop definitionen at smide guld på gaden.

Vi er nok bare grundlæggende uenige når det kommer til åbenlyse, de fleste af vores såkaldte "åbenlyse" har aldrig haft mere potentiale end til at spille for midterhold og som reserver i nogle tilfælde reservers reserve.

Det ved vi jo ret beset ikke, da de fleste af vores talenter brugte deres formative år i sekundære eller sågar tertiære ligaer, hvorfor deres udvikling gik i stå.

Mourinho benyttede Santon behøver jeg skriver hvordan det gik!

Én spiller! Én spiller på to sæsoner!

Men jeg er som sådan enig i at det skal krydres med egne talenter og vi skal blive bedre til det, jeg syntes også bare man skal vælge dem med omhu.

Selvfølgelig. Men hvordan kan man vælge, når man bliver ved med at hente middelmådige spillere ind til pladser, vores egen talentmasse lige så godt kan dække?

Gnoukouri er noget af det bedste vi har set i klubben i lange tider, Dimarco ligner blot en ny Santon og Donati.

Det er decideret historieløs.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, det ser da for alvor ud til, at Frøen er fortid. Han skulle i hvert fald have sagt farvel til fansene på Twitter. Trist, men med den mængde centerforsvarere vi har rendende for tiden, er det ikke just noget der vælter sæsonen.

Medel som anfører?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Klart. Men den eneste måde, at give talenter, der gør en god figur på Primavera-holdet, en chance for at tage springet og gøre en god figur, er netop at give dem en chance. Det sker ikke.


Ja og der kan være utal af grunde til hvorfor

Det er jo hvordan, man definerer chance. Mbaye fik 447 minutter over to sæsoner, på trods af at vi havde alvorlige problemer på netop backpladsen. Lignende historier får man så med Biraghi (91), Camara (7), Crisetig (1), Donati (81), Caldirola (45), Benassi (634), Duncan (118), Longo (43), Romanò (107), Bonazzoli (231), Destro (0) og Krhin (197), på trods af at alle de nævnte for det første havde stor succes på Primaveraholdet og for det andet konsekvent spillede internationalt U-21 (eller lavere) fodbold. Og i stedet for at bruge denne kilde af talent noget mere og pleje det noget bedre, lejer vi dem ud til klubber i sekundære ligaer, hvor deres udvikling går i stå. Vel nok den eneste af de nævnte spillere, hvor vi faktisk gjorde det rigtige, er Duncan, der trods alt blev lejet ud til Serie A-hold.


Jeg skrev heller ikke de fik chancen på vores hold, jeg skrev at antallet af unge spillere der kunne blive afprøvet i periode har været tilstrækkeligt stort.

Jeg behøver vel ikke pointere for dig at det at spille på et eller andet U- landshold i sig selv ikke er et kvalitetsstempel. Der er mange der har været indenover disse hold uden nogensinde at blive til noget. Det, det betyder er at man er blandt de bedste i en given årgang, men hvis årgangen(e) er middelmådige eller dissideret ringe, er det at være blande de "bedste" langtfra et kvalitetsstempel. Det er generelt ganske få fra hver årgang der bliver til noget stort, så troen på at alle vores bedste skulle være en eller anden gylden generation hvor de fleste kan blive til noget kan jeg ikke andet end se som naivt. Der er måske 1-3 der potentielt kan blive til noget, men der er absolut ingen garanti for at det ville ske selvom man gav dem flere chancer.

Endvidere er det umuligt at give det antal en fair chance, mængden er dertil simpelthen alt for stor, hvad man burde have gjordt, var i bagklogskabens klare lys at undlade at skyde med spredhagl og holdt sig til færre i stedet for at give et utal af spillere 1-8 kampe.

Det er dælme svært at shine i Serie B. Endvidere er det ikke kun spillernes ansvar at sørge for de bliver successer.


som man ser det, Donati og Caldirola har stadig præsteret at komme til større hold selv efter en tur dernede. igen kan vi umuligt sende samtlige af vores talenter i serie a. Dertil har mængden simpelthen været al for stor.

Det har jeg heller ikke skrevet, men i modsætning til andre mener jeg de har et medansvar og er ikke bare uskyldige ofre.

Talentet er der ikke tvivl om - behandlingen af talentmassen er til gengæld mere end bare tvivlsom. Ligesom at dine påstand om, at spillere selv skal gribe chancerne heller ikke går op, når nu vi er notorisk dårlige til for det første at give talenterne chancen og for det andet ikke tålmodige nok, når unge spillere ikke lige er stjerner fra dag ét.


Jeg kan se du ved bedre end dem der til dagligt arbejder med disse, imponerende. Fair nok du mener de er til mere men det her er jo helt vildt langt ude, især når vi til dato har at se en af disse blive til noget stort, på trods af at flere faktisk har fået masser af spilletid bla. i serie a.

Du skrev tidligere at det at træne med førsteholdet over en længere periode var det mest givenede og at selve kampe aktionen var meget mindre betydningsfuld, alligevel bruger du nu minuttal som argument for at man ikke giver spillere chancen, på trods af at mange af disse har trænet med holdet over længere periode. Jeg kan ikke helt se sammenhængende i din holdning.

Så vi smed ikke guld på gaden, da vi sendte Bonucci til Bari, efter tre sæsoner i bunden af Serie B? At det var dumt at sende Pandev til Lazio, efter to sæsoner i Serie B? Det er netop definitionen at smide guld på gaden


Vi sendte ham videre som en del af handlen sammen med andre for at sænke prisen på Motta og Milito. Du mener måske det var en dårlig ide?

Han var for i øvrigt ejet af klubben i en periode hvor vi havde Serie A´s stærkeste forsvar, der i perioder var verdensklasse. Det er måske lige værd at have med. Man kunne formentligt heller ikke realistisk set holde på ham for evigt hvis man ikke tilbød ham en plads på holdet.

Pandev kan jeg altså ikke se var et så store et tab som du gøre det til. God spiller ingen tvivl, men lad os nu ikke gøre det værre end det var. Det er for i øvrigt noget der sker for nærmest alle hold.


Det ved vi jo ret beset ikke, da de fleste af vores talenter brugte deres formative år i sekundære eller sågar tertiære ligaer, hvorfor deres udvikling gik i stå.


selektiv - der er flere der har været i serie a eller både i serie a og b.

Én spiller! Én spiller på to sæsoner!


Mourinho var ikke ansat til at pleje talenter men til at bringe os til toppen her og nu nærmest uanset omkostningen, og det ved du også udemærket godt.

Selvfølgelig. Men hvordan kan man vælge, når man bliver ved med at hente middelmådige spillere ind til pladser, vores egen talentmasse lige så godt kan dække?


Jeg har heller aldrig skrevet at jeg var enig i den strategi, men klubben vælger nu engang imellem at lytte til sine trænere. Hvis man vil ungdomsspillere må man lade være med at hyre trænere såsom Mazzarri, Mancini, Mourinho og Benitez.


Skrevet af OC
Shaqiri er fortid, og jeg er rasende.

Vi har ikke råd til Perisic (gudskelov). Mertens ville være fint med mig, men så skal vi også ud og spendere stort på en wing i modsatte side - og Mancini har eddermandme allerede fået serveret i hoved og røv.
Så ser jeg ærligt hellere, at man bare bruger det minimale overskud som Shaqiri indbringer på vores kæmpe gæld, og bruger, øh, Biabiany og Palacio hvis træneren absolut er så forhippet på sin 4-3-3. Det giver simpelthen ikke mening, at afskibbe en rigtig god wing, for at købe to der maksimalt kun er lige så gode.
Hvis jeg var Thohir, var kisten lukket i for længst.

Jeg kan ikke se nogle kilder om Ranocchias afsked FD - desværre.


La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
For fanden, altså! Hvor er det fucking latterligt. Det er til at få kvalme over! De runder nok lige farcen af med at hente Melo ind i morgen.

LORT!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af BeppeBaresi
Det der frustrerer mig mest er forløbet omkring Shaq. Den måde han er blevet presset ud, er ingenlunde klubben værdig.

Erstatningen rygtes at være Perisic eller Perotti.
Perisic ser jeg ikke Wolfsburg slippe hvis de som rygtet sælger KdB, og Preziosi siger at han ikke vil sælge Perotti, og at der er lukket for bud på ham.

Hvad der så er tilbage af emner kan jeg ikke overskue. Jeg havde gerne set man havde rykket på de unge belgiere Maxime Lestienne eller Paul-Jose M\´poku, men de er begge lejet ud (hhv. PSV og Chievo) fra suspekte klubber i mellemøsten, så de er ikke tilgængelige. Man kan håbe at pengene fra Shaq og evt. Rano ryger i transferbudgettet, og at ledelsen hiver en kanin op af hatten, men jeg tvivler.

Ang. en vice-Icardi går der rygter om Rolando Bianchi. Jo jo, hvorfor ikke. I mine øjne er det mest positive ved den transfer at jeg så er fri for at han scorer imod mig i FM.
Skrevet af Slettet(042125212608)
V
i har ikke råd til Perisic (gudskelov)


Det kommer fra Perisics klub, det ville jeg nok være påpasselig med at tage for alt for gode vare. Det ændre ikke på det er direkte uklogt at betale den sum, de angiveligt vil have for ham.

Men ærligt talt syntes jeg salget af Shaqiri er en smule mærkværdigt, vi har ingen der for alvor kan erstatte ham og ham vi først og fremmest er blevet rygtedes til er ikke bedre og er en 2-3mio € dyre, hvilket gør det økonomisk uholdbart.

Det her lugter lidt af at man ikke ville inkasseret et tab på spilleren i forhold til FFP, hvilket man nu heller ikke kommer til, klubben lukker ikke blot hullet men får en beskeden indtjening på ham. Men det vil undre mig hvis der ikke ligger andre grunde bag, hvis det ikke er tilfældet har man været helt utrolig kynisk og utålmodig. Men vi finder formentligt aldrig ud af om hvorvidt der er andre grunde til salget.

Hvorvidt det her er en god beslutning, det må tiden vise. Det her kan sagtens vise sig at være en yderst fornuftig beslutning.

Hele summen kan vi næppe bruge da de kun lige akkurat med et lille plus dækker for investeringeringen vi lavede i ham for blot halv år siden. Det er kun den ca. 1mio £ der kan dække anden gæld ind eller gå til andre investeringer.

Gælden skulle meget gerne være dækket ind gennem andre investere og GS mfl.

Biabiany har "kun" kostet en sign on fee.

Ranocchia handlen er en fis i en hornlygte og ligner mest af alt spekulationer der er kommet i kølevandet på Romagnoli handlen.
Skrevet af OC
Gælden skulle meget gerne være dækket ind gennem andre investere og GS mfl.


Det er vistnok rigtigt.

Vi har stadig Europæisk fodbolds største underskud, og det var nok egentlig den jeg hentydede til.

Og nu læser man, at BM har haft en procentdel-af-fremtidig-salg-klausul, og hvis det er rigtigt (det er godt nok kun The Mirror der skriver det), ja, så går Shaqiri handlen i nul, muligvis i minus.
Man er jo tabt for ord.

La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Jeg gider ikke trawle alt det igennem - min holdning er også klar. Der er dog et par stykker, jeg lige skal adressere:

Det har jeg heller ikke skrevet, men i modsætning til andre mener jeg de har et medansvar og er ikke bare uskyldige ofre.

Det har du netop skrevet, og op til flere gange. Din pointe har været, at det er op til spillerne selv at gribe chancen, hvor jeg så mener, at åbenlyst talentfulde spillere for det første skal have mere end én chance, og for det andet skal plejes noget mere end de etablerede spillere.

Du skrev tidligere at det at træne med førsteholdet over en længere periode var det mest givenede og at selve kampe aktionen var meget mindre betydningsfuld, alligevel bruger du nu minuttal som argument for at man ikke giver spillere chancen, på trods af at mange af disse har trænet med holdet over længere periode. Jeg kan ikke helt se sammenhængende i din holdning.

De to ting udelukker jo ikke hinanden - især når nu det netop ikke har været tilfælde, at unge spillere træner med førsteholdet, men i stedet for bliver skibet af til sekunda eller sågar tertiære hold. Jeg mener stadigvæk, at nogle af de nævnte spillere ville have fået mere ud af at træne dagligt med alle de store og dygtige spillere, vi igennem tiderne har haft, og spille et relativt fåtal af minutter hist og pist (som i, at de ville have været andet- eller tredjevalg), end at de ville have fået ud af at spille 90 minutter i Serie B, hvor dagligdagen så også består af Serie B-træning.

Minuttal er af samme grund ikke et argument for, at spillere bør spille flere kampminutter, men at visse unge, talentfulde spillere ikke har fået chancen nok. Det er da klart, at vi mod stærke, ligeværdige eller marginalt dårligere modstandere skal stille med de bedste spillere, vi har tilgængelig, og det vil givetvis ikke være Primavera-spillere. Men man kan da for pokker vel godt stille med ét eller to talenter mod oprykkerne eller bundholdene? Det er faktisk sund fornuft. På den måde får sådanne spillere kampminutter i benene og erfaring på det højeste niveau, mens vores normale startere får hvilet benene lidt til næste kamp.

På den måde får talenterne både udviklet sig i form af daglige udfordringer på træningsbanen, altimens de også får chancen i kampene, hvor sådanne chancer kan gives.

Så nej, minuttal er ikke et argument for at spilletid i kampe er afgørende, men for den chance havde fået i klubben. For jeg har det stadigvæk sådan, at Serie A træning, plus enkelte minutter og/eller kampe på den øverste hylde gør mere for udviklingen af en ung spiller, end 90 minutter i Serie B hver evig eneste weekend, krydret med substandarde træninger.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0