Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Kan ikke forstille mig i er så glade for at pisse et verdens talent som Kovacic væk.


Få 35mio € for Kovacic kan næppe defineres som at pisse hans talent væk ( der nu er øget til 38mio + 2mio € i bonus), især ikke for en klub der er i søgelyset fra UEFAs side og som risikere sanktioner når klubben indtræder i europæiske turneringer igen og som køre med massiv underskud. En klub som har spenderet stort denne sommer, på trods af dette. Sådan set giver det ganske fint økonomisk mening at dække nogle af investeringerne ind ved et salg, og det er vel også rationalet i dette tilfælde.

Når det er konstateret, så mener jeg ikke tiden er den rette, vi har allerede sendt Shaqiri af sted, det må være rigeligt. Alt skal trods alt ikke gøres om i kr. og øre.


Mancini har stadig til gode at bruge ham korrekt.

Kovacic er stadig ikke en udpræget kreatør, hvilket åbenbart er svært for vores trænere at forstå. Han bliver aldrig en 10 eller det der ligner uanset hvor meget man end benytter ham der.

Verdens største talent er måske lige at tage munden lige lovlig fuld.

For i øvrigt tyder det på det er Kovacic agent der har sat det hele igang!

Nå men dejligt at være Gnoukouri - han ser da ud til at få masser af spilletid
Skrevet af Stankovic
Sammenlignede du lige Gnoukouri med Kovacic?

Wow.

Hvordan.

Ligner det Inter henter man Melo ind samt en anden halvgammel midtbanespiller ala Diamanti.
Skrevet af Facchetti
Ikke Melo men Lucas fra Liverpool. Melo har heldigvis lige skrevet ny kontrakt med Gala.

Hvis Medel og Kondogbia er selvskrevet til startopstillingen, så er det Hernanes/Guarin/Brozovic og Gnoukouri til den sidste plads. Det er ikke kreativt, men det er stadig noget, der burde være godt nok til top-5 i Serie A.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej det gjorde jeg egentligt ikke, men et hurtigt kig på vores spillere til rådighed er det ret tydeligt at der med afgangen af kovacic kun er 6 spillere tilbage til at varetage 3-4 pladser. Det vil alt andet lige gøre det nemmere for ham især når en formodet starter smutter. Især når man har en Mancini der ikke er bleg for at spille med en hel midtbane bestående af ikke kreative spillere (ikke at han reelt har noget valg længere)

Facchetti det var heller ikke kreativt da Kovacic var der, nu er det blot endnu mindre kreativt det skal nok blive "underholdende"

Men Kovacic tager jordens dummeste beslutning, hvis han siger Ja, fra et hold hvor han nærmest har garanti på spilletid i real hvor han har udsigt til at være reserve og hvor han skal gribe de chancer han får. HELD OG LYKKE HERFRA


Fra Shaqiri og Kovacic til Lucas og Perotti det kan man da kalde en nedgradering - lige til at banke hovedet ind i væggen. Så må det også være slut med al snak om mesterskaber eller sågar top 3. Inkompetence på klassisk inter vis, hvor man præstere at ødelægge et ellers fint transfermarked. Det bliver en lang sæson igen.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan i min vildeste fantasi ikke forestille mig, handlen går igennem, især efter Shaqiri-fadæsen. Selvfølgelig er der tale om en stor bunke penge, men selv ledelsen må da kunne se, at det er som at smide guld på gaden. Rent sportslig ville det være komplet håbløst, men det er heller ikke giver mening økonomisk - Kovacic kan stadigvæk videre udvikles, og vil under normale omstændigheder være mere værd næste år og næste år igen. Hvis nu det absolut skal gå op i kroner og øre, så vil det give mening at vente med at sælge ham.

Så lad os nu lige slå kold vand i blodet - Kova er ikke blevet solgt (endnu).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Det ligner bare ikke Inter at give en ung mand som Gnoukouri chancen, hvorfor at jeg sagtens kan forestille mig at man henter en eller anden halvgammel rotte ind på sidste dagen.
Skrevet af Stankovic
Om Kovacic tager den dummeste beslutning vil jeg nu ikke sige.

Først og fremmest oplevede han i sidste sæson en manglende tillid fra Mancini som i en stor periode konsekvent valgte ham fra. Nu seneste har han set en anden ung spiller blive kastet afsted til Stoke på trods af at han var blevet udnævnt som en vigtig spiller for holdets tilbagevenden. Selvfølgelig er Kovacic da i tvivl om hvorvidt han er i sikre hænder i Inter. Det havde jeg da været med de mange mærkværdige beslutninger der er blevet taget i de seneste antal sæsoner.

Real Madrid er selvfølgelig ikke stedet man skal tage hen for at udvikle sig, men omvendt er det da noget af et kvalitetsstempel at få sig, hvilket vel gør at han om en sæson eller to kan skifte til en klub der ikke nødvendigvis er dårligere end Inter.
Skrevet af Flying Dutchman
Måske er der noget om det alligevel - Kova starter i hvert fald ud i sommerens sidste træningskamp, mod AEK Athen.

Handa; JJ, Murillo, Miranda, Dambro; Brozo, Gary, Gnoukouri, Kondo; Jojo og Maurito

Jeg bliver tosset, hvis vi sælger Kovacic.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
0-0 i pausestilling, i en kamp som vi sidder forholdsvist meget på - bortset fra en enkel svipser i forsvaret. Opspillet er dog stadigvæk vildt træg og uopfindsom, og der skal nogle andre boller på suppen, så snart sæsonen går i gang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Viola 4 Ever
Er du gal en sløj forestilling i første halvleg.
Selv de italienske kommentatorer, som tydeligvis ikke er klar over at deres mikrofoner stadig er live, sidder og griner af det.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Flying Dutchman
Jaeh, det er en halvkedelig omgang bold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pete Rock
Kære Interistas.

Ang. Kovacic. Har fået at vide at ikke er en "rigtigt" 10´er. Spiller han så bedst på den centrale midtbane eller hvordan?
Skrevet af Flying Dutchman
Yep.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Kæft, hvor er det uinspirerende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Mancini bruger FFP som en undskyldning for Kovacic-salget - efter han har brugt 45 mio. euro på Kondogbia, og nu jagter endnu flere spillere.

Faktum er, at vi som Inter fan bliver holdt for nar af både ledeledsen og træneren, som jo åbenlyst tror vi er snotdumme.
Spillerne er middelmådige, træneren er en idiot, ledelsen er inkompetente, fansene sidder på deres flade røv... jeg ved ærlig talt ikke, hvad der gør at jeg holder med den her klub stadig. Det er i hvert fald ikke den samme klub, som jeg forelskede mig i.
La prende Vecino.
Skrevet af Brætmand
Så røg kovacic...

Flot Mancini ?
Skrevet af Flying Dutchman
Det her er muligvis det mest beskæmmende, jeg har været med til, i min tid som Interista. Jeg er rystet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Emilfu
Det er så hjernedødt...

Kovacic ud for 30-35 mio €

Kondogbia ind for 30 mi €

Skrevet af Flying Dutchman
Netop! Hele manøvren giver INGEN mening overhovedet. Mancini har bare for det første at hive en alvorlig kanin opad hatten og for det andet at ende i top tre, hvis ikke han vil bruge den korte rest af sin Intertid forskanset i sit hjem.

Det første kan sagtens nå at ske - især med Ausilio i mente - men jeg kan ikke se os ende i top tre, hvis vi spiller som vi har gjort i opstarten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Inters ellers ret så så lovende transfer vindue ender da nærmest ud i en farce. Lige så dårligt vi startede lige så skidt slutter i tilsyneladende af.

FFP undskyldningen fra Mancini giver absolut ingen mening, eller også er det med et gået op for ham, at top 3 alligevel ikke lå lige til højrefoden. Jeg forstår i hvert fald ingen ting.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0