Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, jeg er nu fortrøstningsfuld, hvis modstanderen ikke er af et superhøjt niveau. Mod Juventus et. al. er det selvfølgelig galimatias, men mod hold fra den lavere halvdel af rækken, bør det ikke være et problem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Fuldstændig crazy transfermarked vi har haft 10 nye spiller er det blevet til og samme antal ud (hvis man ikke medregner diverse talenter og andre spiller på lån diverse steder)

Tilgang forsvar
Montoya
Murillo
Miranda
Telles

Tilgang Midt
Kondogbia
Melo

Tilgang angreb
Jovetic
Perisic
Biabiany
Ljajic

Men egentligt et udemærket marked vi har haft, der har været nogle mere tvivlsom på ind siden som Melo, Teles og Montoya og på ud siden Kovacic og Shaqiri, men vores forsvar og defensive midt er gået styrket ud, vi har hentet en anden angriber i Jovetic der ser skarp ud og som gør os mindre Icardi afhængig. Man har hentet Ljalic og Perisic ind som giver nogle helt andre muligheder offensivt og forhåbentligt gør at vi kan låse beton defensiv op.

Der kommer ikke flere ind så det er kun på ud siden, venter på nyt vedrørende JJ, Nagatomo og Schelotto
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror ikke, JJ ryger af sted - det ville også være for dumt.

Godkendt mercato med hensyn til indkomne spillere - bortset fra Melo, som jeg ikke forstår kontra Kuzzen. På papir gør han dog ikke til eller fra, så længe Gnoukouri bare får spilletid.

Nu skal holdet også præstere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Igen forstår jeg ikke ideen i at smide Shaqiri ud for at hente en tilsvarende (om det så er (Ljajic eller Perisic) ind. Det er dog blevet diskuteret en hel del som Z4E vist skrev.

Ljajic handlen er i øvrig tæt på at være fremragende i min bog, da han alt andet lige må føle sig presset til at præstere ovenpå hans alibi sæsonerne i Roma.
Skrevet af Magnifico
hans alibi sæsoner i Roma.

Ahrr, i følge flere romanisti var Ljajic måske bedste mand i Romas ellers miserable forårssæson.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Stankovic
Så har vi givet vel ikke samme optiker. Manden har samlet set været mindre ligegyldig i sin tid i Roma, hvilket jeg håber han har indset og derfor er klar på at kæmpe.
Skrevet af Stankovic
Her er mine umiddelbare bedømmelser af transferne.
IND:

Kondogbia
Pris: €28M – 5 årig kontrakt
Kondogbia er i mine øjne en af de mest interessante midtbanespillere i hans alder. Han minder mig på flere områder om Yaya Toure i hans tidlige Barcelona dage og jeg håber naturligvis derfor på at han vil opleve den samme opblomstring. Prisen er dog en smule høj til at jeg vil vurdere indkøbet som værende fremragende men den voksenhed og lethed han havde ved at falde til i hans sæson i Sevilla trækker til gengæld en del i den anden retning.
Karakter: 8

Murillo
Pris: €8M – 5 årig kontrakt
Da rygterne omkring ham snurrede fornemmede jeg at en hel del så ham som værende en rigtig spændende spiller baseret ud fra et antal af præstationer som han har haft på landsholdet. Omvendt har han indtil for nyligt haft en tilværelse i bunden af den spanske liga, så personligt har jeg endnu ikke den store idé om hvad man kan forvente af ham. Jeg synes kontraktlængden virker unødvendig lang men hans lønniveau gør at det umiddelbart vil være relativ overkommeligt at sende ham videre hvis dette skulle ønskes.
Karakter: 7

Montoya
Pris: Lån (€1,5M) + €6M (hvis man vil) – 1 årigt lån
En Barcelona reservespiller på en position jeg ikke synes var brændende nødvendig. Jeg er ikke en fan.
Karakter: 3

Biabiany
Pris: Fri - 4 årig kontrakt
Det er en ligegyldig transfer men så alligevel ikke da det er mindre idiotisk hvis det er sandt at man har givet ham en 4 årig kontrakt. Nuvel tæller han vist nok som en egen spiller i UEFA regi, men det er satset med tanke på hans hjerteproblem.
Karakter: 3

Miranda
Pris: Lån (€3M) + €12M – 3 årig kontrakt
Der er tale om en solid centerforsvar. Problemet er dog om det var hans reelle niveau man så i Atletico Madrid eller om niveauet blev kraftigt understøttet af den defensive filosofi som han spillede under. Vi får at se. Prisen er dog igen en smule for høj i min verden.
Karakter: 6

Perisic
Pris: €16M – 5 årig kontrakt
Oprindeligt var jeg en del skeptisk omkring dette rygte, da jeg forestillede mig at pengestærke Wolfsburg ville kræve et større transferbeløb. Til prisen synes jeg dog at der er tale om et fornuftigt køb, da han kombination af evner på fløjen krydret med en mindre målnæse formentlig vil kunne aflaste Icardi en smule.
Karakter: 7

Jovetic:
Pris: Lån (€3M) + €15M – 2 årigt lån
Vil de konstante småskader blive ved med at ramme ham som de gjorde i England? Det er spørgsmålet. Man skal ikke glemme betydningen i forskellen på det engelske klima og det italienske, hvilket gør at jeg ikke forestiller mig at han vil være hæmmet på samme måde. Til prisen er det en rigtig god transfer og Jovetic er som type akkurat det som man har gået og savnet.
Karakter: 8

Ljalic
Pris: Lån (€2M) + €9M – 1 årigt lån
Jeg er en fan af denne handel. Ljalic har nuvel ikke været imponerende i Roma men han må da for pokker da nu forstå at han skal præstere for at kunne få chancen igen på et højere niveau i Italien. Til prisen taber man ligeledes ikke det store i tilfælde af at han flopper. Ligeledes skal man ikke glemme at han har nogle af de kvaliteter som man stærkt efterlyste i de senere uger af transfermarkedet.
Karakter: 8

Felipe Melo
Pris: Antages at være omkring €3.5M. Længde: ?
Tåbeligt. TÅBELIGT. Igen vælger man at give fingeren til en af sine unge interessante talenter (i dette tilfælde Gnoukouri) da man åbenbart mener, at man på længere sigt har bedre af at bruge en aldrende spiller. Jeg kommer aldrig til at forstå det.
Karakter: 1

Alex Telles:
Pris: ?
Nu har jeg læst flere som ikke bifalder dette. På den ene side kan jeg godt forstå det da han minder om en nyere Dodo, men omvendt har han efter hvad jeg kan læse vist solide offensive kvaliteter i det tyrkiske som man uden tvivl kan få brug for mod de mindre hold i ligaen.
Karakter: 5

UD:
Her vil jeg forskåne jer for mit rant imod salgene af Kovacic, Shaqiri og tildels Hernanes, Camara og Puscas.
Skrevet af Gustenv@rius
Tjaa, 24% af Ljajic´s skud sidste sæson førte til mål, hvilket var næsthøjeste snit i Serie A. Derudover var han topscorer for Roma trods manglende spilletid.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Magnifico
Så har vi givet vel ikke samme optiker. Manden har samlet set været mindre ligegyldig i sin tid i Roma, hvilket jeg håber han har indset og derfor er klar på at kæmpe.

Måske skulle du overveje at finde en ny optiker, så kan du også bedre kan se, hvad du skriver: "mindre ligegyldig" = betydningsfuld... :-)))

EDIT: Ellers fin gennemgang af Inters calciomercato, som ikke har været helt tosset...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Stankovic
Misforstå mig ikke. Jeg er en kæmpe fan af den handel man har lavet med Roma, da Ljalic i mine øjne er rigtig interessant hvis man formår at få ham op i tempo. Samlet set har han dog langt fra imponeret mig i Rom, men det kan også være at jeg skulle en tur forbi optikeren eller at jeg skal lære at formulere mig bedre på skrift ;-)
Skrevet af Stankovic
Det store spørgsmål er så også hvorfor at Roma lader ham gå til en rival hvis han har været så brændende god som Gusten beskriver ham.
Skrevet af Magnifico
Ljajic kan være lidt svær at styre, tror jeg. I hvert fald havde han visse disciplinære problemer i viola. Men spændende at se Jovetic og Ljajic sammen (igen), hvis de ellers kan enes - Montenegro/Serbien in mente - og så er der jo oven i købet også Perisic (Kroatien). Det kan blive en ren Balkan-bombe i Interic...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Fin gennemgang, Stanko - selvom jeg ville sætte Murillo-karakteren højere. Ren pris/kvalitet-mæssigt er det vanvittigt stærkt gået! Ljajic aftalen er ligeledes smukt sat sammen.

Ausilio; ikke helten Inter fortjener, men helten Inter har brug for.

Eller sånnoe...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Rigtig fin gennemgang Stankovic. Jeg vurdere dog Murillos transfer som en 8. Murillo var en af denne sommers billigere transfer og jeg mener allerede vi har set nogle kvaliteter fra ham, både i optakten og de første kampe. Der gør at han ligner lidt af et scoop. Selvf. kan meget ændre sig, men når man også tager hans alder med i betragtning og at han allerede har spillet så meget som han har, i en så ung en alder (blot 23 år), så ser det lovende ud.

Men trækker noget ned at man ikke formår at slanke defensiven, henter en Melo ind der er både ældre, mere løntung end Kuzmanovic og samtidigt ikke tilbyder mere.

Montoya, Biabiany, Telles handlerne er lidt en gratis omgang, så det er ikke de tre det står og falder på, men det virker en smule unødvendigt, især når jeg ikke umiddelbart kan se et større kvantespring i det de tilbyder kontra hvad vi allerede havde.

Perisic og Ljajic er stadig en smule mærkværdig når den ene position allerede var dækket ind før markedet. Det kan derfor virke som umiddelbart meget unødvendig tid at bruge på de to positioner. Men når man nu har solgt Shaqiri, så er det fornuftige handler og hvor vi samlet set ikke har betalt alt for meget og samtidigt får en spiller til hver side.

Markedet ligger vi på ca. 6,5.
Skrevet af Facchetti
God gennemgang Stankovic. Du er lidt fedtet med karaktererne.
Kondogbia, Jovetic, Murillo og Miranda er alle fra øverste hylde, Inter kan hente spillere fra. De kan gå (og er gået) direkte ind og forstærke holdet betydeligt.

Det er uden tvivl en meget stærkere trup, Mancini har nu end i juni. At vi så har smidt åbenlyse talenter på porten, må vidne om at Inter vil frem NU, og ikke når talenterne blomstrer om noget tid.
Good job, Ausilio.
Skrevet af Nerazzurri
Vis-a-vis Ljajic må vi håbe han definitivt har droppet nutella og playstationen komboen.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Nerazzurri
@Stankovic


Var prisen ikke 20 mio. for Perisic?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
16mio € plus 3 i bonus mig bekendt.
Skrevet af La Mir!!
Vis-a-vis Ljajic må vi håbe han definitivt har droppet nutella og playstationen komboen.


I lange perioder, beklagede han sig sjovt nok ikke over de manglende spilletid, frygtede ellers han vil være typen.

I har bestemt fået en moden Lajic, kombineret med Balkan drengene, så tror jeg desværre, han bliver en kæmpe gevinst for jer, og Roma kommer til at fortryde salget bigtime.!!

Tillykke med ham.

Øv.

Daje!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bliver helt klart spændende at se vores balkan angreb i aktion, kunne godt forstille mig vi får det se allerede fra næste kamp såfremt Icardi ikke når at blive klar til den tid. Men umiddelbart ser jeg stadig Ljajic som reserve spiller og som ekstra krydderi når vi møder beton forsvar.
annonce
0