Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
Hvori består sarkasmen i sidste sætning?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Martinovic
Når man ser på Juve og Inters sæsonstart, giver det ingen mening at pege fingre og kalde Juve for heldige.
Mojn do!
Skrevet af Nerazzurri
Det er da ikke sarkasme.


I øvrigt referere han til den generelle opfattelse, korrekt eller ej, om at Juve ofte er heldig. Ligesom Man U. & Bayern i deres respetive ligaer.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Martinovic
Det er vel bare en gammel skrøne.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Det er typisk den undskyldning taberne kommer med når andre hold vinder væsentligt mere end de selv gør. Alt sammen kendetegnende med Bayern, Man Utd og Juventus i deres respektive ligaer.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(042125212608)
taberne, må jeg le. Vi ligger trods alt nr. 1 med max. point 8p foran jer. Vi er stadig den klub der har vundet næst flest store trofæer blandt Italienske hold i dette årtusinde, så klap lige hesten og i modsætning til juve har vi rent faktisk vundet i Europa, og vundet tripletta.

Jeg var ikke spor sarkastisk, det var blot en konstatering af at de var heldige, hvilket der for i øvrigt intet er galt i. Det ændre bare ikke på det er død irriterende når det går rivalernes vej.

Jeg skrev for i øvrigt heller ikke at Juve kun har vundet pga. held, men held skal der også til, det skete jo også i de 4år hvor vi vandt alt.
Skrevet af saglighedens_portal
Tja, Zanetti, Inter var da også pænt heldige med at vinde the treble for fem år siden. Forkert blev Barcas mål annuleret i semifinalen til sidst, og så var man pænt heldige med en dom, der favoriserede jer mod Siena eksempelvis. For ikke at tale om Roma, der var bedre end jer indbyrdes i den sæson, men som dummede sig ved at falde sammen mod Sampdoria.
Skrevet af Stankovic
Inter-profil øjner mesterskabet

http://www.bold.dk/nyt/i…esterskabet

Stop, stop, stop. Det er jo tåbeligt at begynde at tænke i de baner når man har skaffet 9 af de 12 point ved smalle et-måls sejre mod Atalanta, Carpi og Chievo.

Det minder jo om AGF i den hjemlige turnering for nogle sæsoner siden.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Stankovic

Nu er der ikke nogen sammenligningsgrundlag mellem de to klubber overhovedet, vi har en alen lang tradition for at være et mesterskabshold, og det er trods alt kun 5 år siden vi ryddede bordet.

Jeg regner med vores hold og spillere er professionelle nok til at håndtere situation og forventningspresset.
Skrevet af Martinovic
@ Zanetti4ever

Læs Stankovic´ næstsidste afsnit igen.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Foggy der er jo komplet ligegyldigt om man skaffer sine point på smalle 1-0 sejre eller køre modstanderen over, det vigtigste er blot at man score og lukker af i den anden ende. VI har tidligere vundet på den måde.

Man kan så diskuttere om man er vild med det, eller om det er flot. Men argumentere for at smalle 1-0 sejr er = med at man ikke bør begynde at snakke om mesterskaber og dets lige er jo fuldstændig langt ude. Så længe man har spillematerialet til at vinde så er det ligegyldigt hvordan man gør det.

Nej jeg skriver ikke vi har spilletmaterialet til det, for at få det på det rene.
Skrevet af Martinovic
Inter har på papiret et hold, der kan spille med om mesterskabet.

Det er Stankovic´ ord om smalle etmålssejre, jeg skriver, du skal lægge mærke til.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Dertil er jeg bare uenig, det er slet ikke nok at have en start 11 der kan være med (hvilket vi på visse pkt. ikke har, mest nævneværdig mangler er højre back,en mere kreativ central spiller og en angriber der er nogenlunde målfarlig som Icardis reserve.

Men den største grund er at midtbane er ekstrem underbemandet, og det vil formentligt koste for meget i længden. I øjeblikket spiller vi med 4 ud af 6 pga. skades helvede nede bagi. dvs. vi har Brozovic der endnu ikke har spillet prangende og som ikke nyder den store tillid fra Mancini og så det unge talent Gnoukouri. Det giver næsten sig selv det ikke er holdbart, især ikke med terrier som Melo og Medel der før eller siden tager sig en ufrivillig karantæne. kommer der endvidere skader der, så er vi virkeligt på skideren

Et afsavn af Murillo, Miranda og JJ over en længere periode, vil også koste os dyrt, for næste geled har på intet tidpunkt vist samme klasse, de er fine nok som reserver men de skal helst ikke være dem vi bliver afhængige af.

Derudover er der nogle ukendte såsom Telles, Ljajic og Perisic

målet må stadig være en europæisk plads, helst top 3
Skrevet af Soldatino
"målet må stadig være en europæisk plads, helst top 3 "

Det må man da håbe for Inter, ellers bliver man sat tilbage i mange år fremover, da man i denne sæson har pantsat hele dynen på en Top 3 og CL penge.

Is i maven.

Men umiddelbart vil jeg mene i er favoritter til mesterskabet, da man har en ganske solid trup og kun skal spille weekendkampe.

Håber selvfølgelig i bliver nummer 4, men kan ikke tro det sker.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det må man da håbe for Inter, ellers bliver man sat tilbage i mange år fremover, da man i denne sæson har pantsat hele dynen på en Top 3 og CL penge.


Det er faktuelt forkert, vi brugte ikke mere end vi fik ind denne sommer. Der er dermed kun en restance på 12m € for Jovetic, 9mio € for Miranda og 9mio € for Ljajic. En del af dette beløb vil efter alt at dømme hentes ind når Ranocchia efter alt at dømme ryger i en af de kommende markeder for rygtet 12-14m € dvs. vi har kun 16-18m € vi skal finde, se det skal vi nok godt kunne håndtere, især når man ser på løntunge spillere der forlader klubben næste sommer.

Men umiddelbart vil jeg mene i er favoritter til mesterskabet, da man har en ganske solid trup og kun skal spille weekendkampe.


Ro på, der er spillet 4 kampe, der er lang vej endnu og det er alt for tidligt at udråbe nogen der ikke lå i toppen sidste sæson til favoritter
Skrevet af Slettet(042125212608)
dobbelt post
Skrevet af OC
Det må man da håbe for Inter, ellers bliver man sat tilbage i mange år fremover, da man i denne sæson har pantsat hele dynen på en Top 3 og CL penge.


Vrøvl. Worst-case scenario, så bliver man nødt til at sælge Icardi.

La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
En hurtig analyse af vores sæsonstart:

Den er for det første selvfølgelig absolut godkendt, omend ikke ubetinget spillemæssigt, så i hvert fald resultatmæssigt. Det er trods alt vores bedste start siden 02/03 sæsonen, hvor vi i øvrigt sluttede på en andenplads.

Det er opløftende, at vores defensive problemer ser ud til at være adresserede. Miranda og Murillo virker allerede nu som en solid makkerpar med fin indbyrdes forståelse, mens Medel har gjort det mere end fint som back-up. På backs har Santon været solid uden at være prangende, mens JJ fortsætter den opadstigende formkurve fra sidste sæson. Jeg er også helt tryg ved back-up spillerne Dambro og Telles, hvor sidstnævnte spillede en god kamp mod Chievo.

På midtbanen har Melo vist sig som et gyldent greb i sine første to kampe. Erfaringen er ikke til at tage fejl af, han kæmper hårdt og fordeler spillet godt. Klart vores bedste spiller mod Milan og blandt de bedre mod Chievo. Også Kondogbia er kommet fint fra land - fantastisk elegant, stærk i duellerne og så er han begyndt at vise glimt af den uforlignelige evne til at sætte én eller flere modstandere med én bevægelse, som vi har set ham gøre i Monaco.

Så kommer vi til Guarín. Jo, han scorede mod Milan og spillede én af sine få gode kampe per sæson - men indsatsen mod Chievo var fornærmende ringe. Det kan i min bog i hvert fald ikke passe, at Jovetic tager flere defensive løb på højresiden, end Mr. Fieldgoal. Jeg håber mod bedre viden, at Mancini bænker ham til fordel for Brozovic eller Gnoukouri til næste kamp.

Oppe i angrebet var Icardi´s skade heldigvis overkommelig og hans mål mod Chievo manede da også begyndende scoringskrise-rygter til jorden. Dejligt mål, hvor en halv chance bliver til et helt mål. Jojo har også været ganske værdifuld og det er dejligt, vi for første gang siden 2010 har to angribere der kan holde et pænt scoringgennemsnit. Perisic begyndte desuden at vise det han kan: sætte en modstander i en direkte duel og løbe fra dem. Jeg kan ikke mindes en hurtigere spiller i Inter end ham, siden ellers uduelige David Suazo. Han skal altså sættes noget mere i scene. Den primære back-up Palacio er endvidere altid god for en arbejdsom og solid indsats.

Ja, vi svæver på lyserøde skyer lige nu! Der er dog tordenskyer på horisonten: Skaderne til Miranda, Murillo og JJ er bekymrende. For så vidt jeg kan forstå, er Miranda snart klar igen, men jeg har ikke hørt noget om Murillo eller JJ. Et forsvar med Ranocchia og Medel går givetvis an mod Hellas i morgen, da Toni trods alt ikke er den hurtigste hjort i skoven, men mod Fiorentina og især Juventus er det afgørende, om i hvert fald én af - men helst både - Miranda og Murillo bliver klare.

Endvidere skal vi gerne begynde at vinde kampe med mere end ét mål. Vi render stadigvæk lidt i samme problemer som sidste sæson, hvor vi har svært ved at score mod en modstander, der synes ét point mod Inter er godkendt. Atalanta, Chievo og især Carpi stod meget dybe, og her skal vores dyre drenge i angrebet simpelthen blive bedre til at finde vej igennem. Jeg synes dog, der har været tegn på, at vi nu har flere offensive strenge at spille på. Det er i hvert fald dejligt, vi nu har en spiller i Jovetic, der kan skyde udefra - hvilket aldrig har været ét af Maurito´s spidskompetencer.

Vi har haft en relativ let start på sæsonen og den fortsætter i morgen. Hellas er ikke godt kørende. Vi har desuden aldrig tabt en kamp mod dem i Serie A - faktisk er det kun to gange blevet til pointtab. Herefter kommer så en svær periode mod Fiorentina (hj.), Sampdoria (u.) og Derby d´Italia på Meazza, hvor vi for alvor kan se, hvor langt vi er i vores udvikling - eller hvor langt vi er fra samme.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Jvf. mit indlæg på side 1380:

Men har ALDRIG prøvet at spille i et firmandsforsvar. Det tror jeg er mere væsentligt end Ranocchias manglende hurtighed.


Jeg tog fejl, såre simpelt. Det tog ham 20 minutter om at komme i gang mod Milan, men ellers var han solid, og så var han banens bedste mod Chievo.
Jeg vil dog stadig være mere tryg ved Ranocchia i direkte dueller mod Pazzini i morgen (simpelthen pga. fysikken, hvor Meggiorini og Paloschi ikke kan sammenlignes), men samtidigt synes jeg det er lidt risky at, ja, riske Miranda så hurtigt efter en skade når vi har et hårdt kampprogram foran os. Medel - Rano. Tjo.

Desuden, så er en midtbane bestående af Greco - Viviani - Sala noget af det fysisk svageste der findes i Serien - det skal trumles midt over, selv hvis Brozovic tager over for Kondo som GDS skriver.
Jovetic får sig også en pause, og Ljajic får chancen - hvilket også for mig giver god mening. Og så skal man droppe den der ´leg´ med Perisic som offensiv midtbanespiller, selvom jeg godt ved, at det er et kortsigtet løsning mens han vender sig ti det hele.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Det har været stort set ikke mærkbart, at Medel normalt ikke spiller midterforsvar for os. Kanon indsats, og dejligt at have så meget fleksibilitet på holdet.

Toni er skadet, så ham skal vi ikke døje med i morgen. Pazzo kan til gengæld altid gøre ondt mod et hvilket som helst hold. Kombinationen af hurtige Medel og stærke Ranocchia bør dog kunne tage sig af opgaven. Som du selv skriver, er det bedre end at risikere, Miranda bliver skadet igen.

Jeg glæder mig i øvrigt til Ljajic. Jeg synes, han viste fantastiske takter i Roma og jeg forstår ikke, han ikke blev brugt mere - hvilket vores venner i Roma-tråden for den sags skyld heller ikke gør.

Verona skal trynes, fysisk såvel som målmæssigt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0