Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af saglighedens_portal
Er ikke meget for at indrømme det, men jeg tror faktisk ikke, Icardi er så stor en skurk igen i den Lopez-sag. Det er kommet frem, at Maxi Lopez var fuldstændig ligeglad med Wanda Nara, og at han var hende utro flere gange. Pludselig blev Icardi og Wanda forelskede, fordi Maxi var så nonchalant.

Det med, at de er alt for glade for de sociale medier, kan vi godt blive enige om. Meget infantilt, men sådan er det jo i dag med Instagram, Twitter og ikke mindst Facebook. Vi skal like og tagge og dele og kommentere. Vi skal brande os selv. Det med børnene er også underligt, men som FD skriver, kan det jo bare være, at Icardi rent faktisk elsker de børn. Synes også, Maxi har været god til at bruge medierne og vende det over til sin side, således at Icardi fremstår som en jeiner. Mit indtryk af Inter-anføreren er egentlig, at han i bund og grund er en ret sympatisk mand.

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Mauro+Icardi+Sassuolo+Calcio+v+FC+Internazionale+em1IXQTSc4kl.jpg

Sympatisk nok fyr på det billede, men han slår mig ikke som den spiller i verden, der er mest intelligent.
Skrevet af Bishop
Ja ja smag og behag, selv hvis jeg var min kæreste eller kone utro, vil jeg blive meget skuffet iver at min gode ven gik bag min ryg. Han er min ven og venner står ved ens side også når man dummer sig.

Og det har ikke noget at gøre med at være moralens vogter eller noget som helst.

Men selvfølgelig er det hamrende ligegyldigt, så længe han preformer på banen, og selvfølgelig er det er ligegyldig diskussion, men det er hverken første eller sidste gang at det er sket på bold.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Og til dog med billedet, hahaha

Her er endnu en yderst sympatisk fyr
http://s3-ak.buzzfeed.com/static/2014-02/tmp/webdr06/10/18/a3ae98ab47413b3d6fd8218a2681644d-12.jpg
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af saglighedens_portal
Haha, iskoldt lavet, Bishop. Men jeg tror nu ikke, Putin er noget dumt svin. Og til det med damen/vennen: Det var en god pointe, du kom med der. Der er selvfølgelig et kodeks, men hvis man virkelig bliver forelsket, fordi vennen forsømmer konen, er det måske forståeligt nok, at han tager konen foran vennen.
Skrevet af Flying Dutchman
Hmmja...

Som jeg tidligere har skrevet, så er der ingen der er kommet heldige ud af den her sag. Icardi har været en dum ven, Maxi Lopez har været en dum ægtemand og Wanda Nara har været en dum kone. Det gør dog ikke nogen af dem til et skidt menneske.

Endvidere kan vi være komplet ligeglade. Jeg kender ingen af dem. Jeg er ligeglad med Maxi Lopez. Jeg er lige så ligeglad med Wanda Nara. Og jeg er i lidt mindre grad, men stadigvæk rimelig meget ligeglad med Icardi´s privatliv. Han skal præstere på banen - så må han et eller andet sted skabe sig så meget han lyster udenfor banen (indenfor rimelighedens og lovens grænser, selvfølgelig).

Det kan simpelthen ikke passe, vi skal igennem det her, hver gang Icardi udtaler sig til medierne. Manden har jo ret. Han får ikke meget at arbejde med. Men som OC skriver og som jeg også påpegede, så var hans oprindelige udtalelser i en langt mere nuanceret kontekst end fremført her på bold.dk. De er i hvert fald ikke usympatiske.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Putin er en rigtig guttermand. Forstår ikke rigtig folk der ikke bryder sig om ham.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af saglighedens_portal
"Icardi har været en dum ven, Maxi Lopez har været en dum ægtemand og Wanda Nara har været en dum kone. Det gør dog ikke nogen af dem til et skidt menneske."

Gyldent formuleret det her. Spitzenklasse. Ja okay, det er ikke godt at anvende tysk i selskab med en hollænder, men det er sgu ægte kvalitet.
Skrevet af Bishop
Eller også så er de alle samme skidte personer? Hvorfor er det ikke en mulighed?

Jeg kan i hvert fald med sikkerhed sige, at hvis min kone var utro, så anså jeg hende som en skidt person, Hvis min ven var sammen med min kone, fik tattoveret mine børns navne på trods af at jeg havde frabedt mig det osv, så var han en skidt person. Og knaldede min kone min bedste ven var hun en skidt person.

Ergo ingen af de 3 personer var folk jeg ville have lyst til at have tæt på mig, og jeg håber da ikke at der er normal praksis i jeres vennekredse og kæresteliv.

Flying jeg kan da godt forstå at det måske er irriterende at denne her sag kommer op, men om jeg begriber jeres iver på at forsvare personen... Som i selv siger så længe han scorer (mål, that is), så fuck da det, men at prøvet at forsvare hans handlinger er sgu da for dumt, kald dog en skovl for en skovl.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg takker og nejer, saglig.

@ Bisp

Eller også så er de alle samme skidte personer? Hvorfor er det ikke en mulighed?

Selvfølgelig, hvis glasset partout skal være halvt tomt. Eller så er det måske bare mennesker, med alt det negative og positive det indebærer.

Ergo ingen af de 3 personer var folk jeg ville have lyst til at have tæt på mig, og jeg håber da ikke at der er normal praksis i jeres vennekredse og kæresteliv.

Ja goddaw, når det rammer mig eller én af mine nærmeste?

Men, som mange gange tidligere anført; jeg er ikke på Facebook med Maxi Lopez, Wanda Nara og Mauro Icardi. Jeg kender dem ikke. Jeg er ligeglad. Og medmindre du rent faktisk kender én eller flere af dem, så er det til stædighed bare fjollet at bringe det op.

Som i selv siger så længe han scorer (mål, that is), så fuck da det, men at prøvet at forsvare hans handlinger er sgu da for dumt, kald dog en skovl for en skovl.

Der er da ingen, der forsvarer hans handlinger i Wandagate? Allerede i første indlæg i den her ´saga´ konstaterer jeg, at de fuckede op. Det eneste jeg postulerer er:

a) manden på baggrund af en enkel stupiditet, begået som 19-årig, og der for det meste bunder i en eklatant mangel på situationsfornemmelse, ikke skal dømmes ud resten af livet, ej heller at hans efterfølgende udtalelser skal sættes i den kontekst, at han har ageret som han har.
b) at vi Inter-fans er ved at være grundigt trætte af, at det bringes op med jævne mellemrum. Så medmindre folk er personligt berørte af den her lortesag, så er det komplet åndsvagt at gå så meget i spagat over det. Vores iver på at forsvare manden bliver jo for pokker overskygget af jeres lyst til at finde høtyvene og faklerne fremme hver gang manden siger noget, på trods af I ikke er personligt investerede i sagen.

Vær dog ligeglad og lad mandens udtalelser stå for dem selv.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
Trak du slet ikke på smilebåndet OC?
Uha, du skulle have set reaktionen fra jeres side af, hvis jeg var stormet ind i jeres tråd med lignende spekulante og i lang udstrækning uberettigede postulater om eksempelvis Pogbas stjernenykker. Jeg ville være blevet mødt med en langt flere rullende øjne og dum-smarte bemærkninger, end det ´udefrakommende´ er blevet mødt af herinde.

Hvilke spekulative og uberettigede postulater er det vi snakker om? Folk har da forholdt sig til nogle konkrete udtalelser og handlinger.
Men du har helt sikkert en pointe i at du kan få det værste frem i Juventus-tråden.


Og så var det i øvrigt Dutchman der valgte den del i Icardis udtalelse som jeg forholdt mig til. Selvom det da er opløftende at han får flettet et "we" ind, så synes jeg som sagt ordlyden som helhed godt kunne tåle lidt mere ansvar fra holdets anfører.
Skrevet af Bishop
"Ja goddaw, når det rammer mig eller én af mine nærmeste? "

Hvad mener du, kan man ikke diskutere om en person er skidt person, hvis man ikke er personligt indblandet? Man er da i sin fulde ret til at mene at en person ud fra hans handlingere ikke lever op til ens egne forventninger i forhold til at være en god ven.

Du startede med at blive fornærmet over at der var en der påstod at Icardi var øretæveindbydende også ude for banen, hvilket du ikke kunne se. Måske du her bare skulle ignorere dette angreb når nu han har lavet handlinger mange netop anser som øretæveindbydende..

Det er ikke os/mig der ønsker en lang diskussion, eller konstant bringer wanda sagen op, for mit vedkomme er det i hvert fald første gang, jeg kom blot med et bud på hvorfor han kunne være øretæveindbydende, længere er den såmen ikke.

Jeg er helt sikker på at det ikke var blevet bragt op, hvis du ikke havde efterspurgt nogle grunde til hvorfor man anså ham som øretæveindbydende.

At jeg prøver at sætte mig i Maxis sted, er vel fair nok? Jeg forstår sgu ikke argumentet med at man absolut skal kende personer personligt for at bedømme handlinger de deler med offentligheden.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Men hey, lad os droppe denne her åndsvage diskussion, som så mange gange før tror jeg egentlig ikke vi er specielt uenige, vi hæfter os bare i de småting hvor vi ikke er enige:)

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
For en gangs skyld ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja tak gider i, ellers må i oprette en tråd et andet sted vedr. emnet.

Skrevet af Flying Dutchman
Haha, seriøst...?

Jeg er fanme forhindret i at se kampen i aften - forbandet juks!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Samme her, men så vinder de nok.


Jeg har ikke set 1. min med Roma i denne sæson. Målt på resultaterne er de kommet i gear, men hvor gode er de reelt? Nogen bud?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Roma har godtnok siddet tungt på det især siden skoringen, og vi har virkeligt svært ved at få fat og ikke mindst holde på bolden. men forsvaret står indtil videre godt
Skrevet af Slettet(042125212608)
Roma har godtnok siddet tungt på det især siden skoringen, og vi har virkeligt svært ved at få fat og ikke mindst holde på bolden. men forsvaret står indtil videre godt
Skrevet af Facchetti
Handanovic med en redningX4 helt vildt.
Nagatomo har overraskende fint styr på Salah lige nu
Skrevet af Slettet(042125212608)
fed tidspunkt at få problemer med forbindelsen
annonce
0