Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lehrer

Nja, vi tabte mod Napoli i runde 14 - men det var én af de der nederlag, hvor alle kæmpede bravt og hvor vi pressede Napoli tilbage på San Paolo, på trods af at vi var en mand i undertal i hele anden halvleg. Det føltes ikke som et nederlag i hvert fald.

Så jo, vi er da fint kørende og vi er så absolut efterhånden også bejlere til scudetto´en. Juventus og i lidt mindre grad Napoli er dog stadigvæk også med i opløbet, mens det hurtigt kan vende for Roma igen. Så hvis det ender med ´bare´ en top tre placering, så er det også godkendt, vores forventninger inden sæsonen i mente.

Det er dog klart, at vi som fans mere og mere håber og tror på guld, jo længere vi ligger på førstepladsen.

@ petersen

Ninja smutter til sommer, hvor han har kontraktudløb. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, han får en forlængelse. Dodó lejer vi lige nu, men vi køber ham vist nok til sommer - jeg kunne dog også forestille mig, han enten bliver solgt eller lejet ud efterfølgende. Han har ingen fremtid hos Inter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lehrer
Roma er taberklubben over taberklubber. Det ligger i deres DNA. De er færdige for i år.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Flying Dutchman
http://passioneinter.net/prima-maglia-201617-ecco-a-quale-divisa-si-ispira-linter-per-il-prossimo-anno/

Jaeh... Fed trøje! Men gule strømper?! Anyway, der kan jo nå at ske meget, hvis billedet overhovedet er ægte.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Inter og Bologna skulle være enige med hinanden om, at sidstnævnte lejer Ranocchia resten af sæsonen, hvor Rossoblu så overtager hans løn. De mangler bare at blive enige med Frøen.

Personligt synes jeg, det er godt nok. Rano er langt fra start opstillingen, men vil gerne med til EM. I Bologna har han endog meget gode muligheder for at spille nærmest fast. Han er så absolut på niveau med, hvis ikke bedre end det, Bologna har i truppen nu, mens Rossi og Donadoni også har haft svært med at finde den rette kombination i midterforsvaret. Det er vel næsten kun Rossettini der har spillet fast derned.

Med Interbrillerne på, er vi jo fint dækket ind i midterforsvaret; Murillo og Miranda er klare førstevalg, mens vi har erstatninger i form af Medel, JJ og Vidic, når denne er klar igen til januar. Endvidere sparer vi nogle penge på lønposten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Utroligt så meget Rano er faldet i hierakiet indenfor de seneste 7-8mdr. Fra næsten sikker førstevalg og udråbt anføre, som klubben anstrengte sig meget for at holde i klubben, til blive frosset ude lidt over et halvt år senere. Godt være han aldrig har været imponerende god for os, men at han nu er sidste valget og at hans karriere i den grad er i frit fald er alligevel lidt overraskende.

Men han skal videre, både for hans og vores skyld om det så er nu eller til sommer er mindre vigtigt. Nagatomo (kontraktudløb sommer), Dodo, Montoya (leje ophør), Guarin, Vidic (kontrakt udløb sommer) er alle spillere der ikke er gode nok og som vi skal se om vi ikke kan komme af med om så for håndøre nu her.
Skrevet af OC
Besiktas har trukket sig ud af forhandlingerne om Handanovic, da han ifølge dem allerede har forlænget sin kontrakt med 2 eller 3 år.
Grunden til det ikke skulle være officielt udmeldt endnu nu, skulle være FFP.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Handanovic-sagen er lidt underligt. Der virker slet ikke til at være tvivl om, at han forlænger; hverken Handa selv, hans agent, klubben og diverse kilder har på noget tidspunkt sagt andet, end at en forlængelse kommer til at ske.

Men alligevel sker der intet officielt! Jeg er dog ikke et sekund i tvivl om, at han også er vores efter sommeren.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Lazio er uden Klose og Kishna på søndag, mens der også hersker tvivl om Basta og Keita. Det er fint med Klose - han har været en ond ånd mod os et par gange, synes jeg at huske. Han har dog ikke scoret/spillet meget i indeværende sæson.

Øvrige rygter går ud på, at vi vil udløse André-Pierre Gignac´s frikøbsklausul på 3,5 mio. €, hvilket vil få ham tilbage til Europa fra mexicanske Tigres. Han vil være en fin back-up til Icardi, da han trods alt er en spiller der ved hvor målet står. At jeg så ikke forstår, vi ikke gik efter ham, da han var kontraktfri i sommers, er noget andet. Så havde vi måske ikke haft Jojo og/eller Ljajic.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg har noget svært med at se pointen i en Gignac der kun har erfaring med Ligue 1, han har ingen kluberfaring udenfor Frankrig eller i en af de store ligaer og hans statistik, der består af en fremragende sæson hos Toulouse og i tre sæsoner i rap for Maseille hvor han gradvis blev bedre men hvor han aldrig ramte det han leverede 08/09 sæsonen, skal også ses i det lys. Han vil efter alt at dømme få det betragteligt svære i serie a end han nogensinde har haft det og det vil tage tid for ham at vende sig til et højt niveau fra den badeferie han pt. er på, det sidste taler for i øvrigt også mod en handel især når man ser på hans alder.

Det eneste positive er at han er billig og at vi næppe kan få mere for en sådan sum, men det giver dog ikke rigtigt mening hvis vi som forlyden er i gang med forhandlinger vedr. kontraktforlængelser med Palacio
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, selvfølgelig har du svært ved at se pointen i Gignac. Hvad skal vi også bruge en mand til, der påviseligt kan score mål i en europæisk topliga og som koster next to nothing. Tåbelig investering som back-up spiller.

Jeg elsker i øvrigt, du bruger Gignac´s alder som argument mod ham, men tilsyneladende ingen problemer har med, at Palacio er 34 når sæsonen er overstået.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, jeg læste det godt - ham og Toni Kroos! Den ryger dog indtil videre ind i "kommer aldrig til at ske" kassen ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af BeppeBaresi
Nå ja ja - bevares. Spøg til side - jeg er helt på Gignac vognen. I mine øjne er han mere end kompetent til at være vice-Icardi, en rolle som vi har forsømt i et stykke tid.
Skrevet af Flying Dutchman
Netop.

Don knokler og arbejder og raser og løber, og jeg elsker ham for det, men han scorer ingen mål - hvilket trods alt er hans vigtigste opgave. Det er på tide, at han, når sæsonen er slut, stille og roligt afvikler karrieren i en liga med et lidt mindre højt niveau - gerne med en mere end bare habil månedsløn mens han er i gang med det.

Manaj virker til at kunne blive til noget på sigt, men er ikke der endnu; Jovetic er selvfølgelig fantastisk dygtig, men er ikke spidsangriber; hvilket betyder, vi er lidt på røven, såfremt Icardi render ind i en skade eller et formdyk. Der kunne Gignac være forrygende at have i truppen. Hans scoringssnit fornægter sig ikke, han koster ikke alverden og han vil mægtig gerne gøre opmærksom på sig selv, nu Benzema er ud af det franske landshold. Det perfekte indkøb til den rolle, han er tænkt til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Du mister pointen, Gignac statistik som du så flot nævner skal og bør ses i lyset af de hold han ofte mødte, hold der kvalitetsmæssigt er dalet betydeligt de senere år. Hvilket gør at hans tal er på en billigere baggrund end havde han spillet i stærkere og mere prestigefyldte ligaer, præcis ligesom det er tilfældet med Zlatan og Cavani. Derfor er det også noget af en tilnærmelse at kalde den franske ligue 1 en top liga, eftersom den halter længere og længere efter top 4. Det eneste lighed den Franske liga har med Serie A er antal af europæiske pladser, men det betyder ikke at den er på niveau. Reelt set burde Uefa give den 4 højst rangerede liga de samme antal pladser efter som 1-3, niveauet mellem 2-4 er til at tage at føle på.

Desuden ved Ingen hvor han står slet ikke efter 7-8mdr. badeferie i Mexico, det kan så godt være vi umuligt kan få mere for de penge, men man kan jo spørge sig selv om behovet virkeligt også er der. vi har 7 spillere til at dække potentielt set tre pladser, de 5-6 af dem har fået fint med spilletid, Manaj som er rosinen i pølseenden har stort set ikke set banen, hvilket også viser at vi antal mæssigt ikke har behovet. Ser man oveni på hvad vi rent faktisk har, så er det heller ikke ligefrem potentialet der mangler. Det der har været problemet har været ineffektivitet og i en del kampe mangel på kreativitet. Kreativiteten kan i høj grad tilskrives de taktiske dispositioner Mancini har taget, hvor han med rette har haft mere fokus på at levere resultater end få angrebet til at sprudle, på trods af potentialet hertil.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er ikke nogen ´pointe´ at miste.

Du synes, at Gignac vil være et dårligt køb fordi:

1) Han kun har præsteret i tre sæsoner i den franske liga, hvilket er et problem for dig, fordi det ikke er en topliga.. Den franske liga er en top liga, uanset hvordan du vender og drejer den. Det viser de franske holds præstationer i Europa, de spillere der spiller der, det høje niveau af kampene og koefficientlisten. Det er ligegyldigt, du gentagne gange skriver andet.

2) Du mener, at Gignac vil få det betragteligt sværere i Serie A end i Ligue 1, dog uden at begrunde for det. Det gør det til noget vrøvl.

3) Du anfører Gignac´s alder (han er lige fyldt 30) som et problem, men har tilsyneladende ikke et problem med at forlænge med til den tid 34-årige Palacio. Kan du selv se diskrepansen her? Endvidere er det, som jeg mange gange tidligere har fortalt dig, historieløst at bruge alder som argument, når man er Interfan.

4) At hans målstatistik skal ses i lyset af, at de hold han mødte er dalet kvalitetsmæssigt de sidste par år (!?!?). Det mener du på trods af, at den franske liga er blevet markant stærkere siden de glade Lyon-dage. Endvidere kommer han også i Serie A til at møde kvalitativt ringe hold - hvis han altså kommer på banen.

5) Du skriver, at den franske liga mere og mere halter efter top fire - hvilket er påviseligt forkert, jf. UEFA koefficientlisten. At du så sidenhen ævler om, at top fire ligaerne alle bør have samme pladser, er jo kun for at få det til at passe med dine let modbeviste påstande.

6) Han er lige nu i Mexico ja, der, på trods af et lavere niveau, stadigvæk er en relativ god liga. De mexicanske klubber er under alle omstændigheder næsten selvskrevet i CONCACAF Champions League finalen - en turnering der vel at mærke også tæller hold fra USA. I den mexicanske liga har han med 15 mål i 21 kampe, plus et vundet mesterskab, mildest talt haft succes. ´Badeferie´? Not so much. Det er jo ikke en mand der kommer tilbage fra ét års skadespause eller ét års pension. Det er en mand der scorer kasser i en subtopliga, og som for blot et par måneder siden scorede 21 mål i 37 kampe for Marseille.

7) Du skriver, at vi har 7 spillere til at dække tre pladser. Jep. Men nu taler vi om spidsangriberpladsen, og der har vi så kun fire spillere der kan det. Tilføj dertil, at Manaj ikke præsterer der endnu, Palacio ikke længere kan præstere det vi har brug for og Jovetic bedst præsterer et andet sted på banen, forsvinder de syv spillere, du taler om, som dug for solen. Faktum er, at vi vil være på røven, rent spillemæssigt, så snart Icardi er nødt til at holde en pause. Der kunne det så være rart med en back-up.

Alle dine argumenter og påstande skal desuden ses i lyset af, at der her vil være tale om en back-up spiller. Altså, en spiller, der kan gå ind og spille nogle halvlege her, et par minutter der, måske en Coppa Italia kamp.

Så det du rent faktisk har gang i, er at modsætte dig, at der hentes en erfaren angriber til relative småpenge, der har spillet i en top liga og på én af verdens bedste landshold, og som påviseligt kan score mål og som umiddelbart er tiltænkt en plads på bænken - og det gør du ved hjælp af påstande der ikke kan bevises eller kan let modbevises, samt hullede argumenter.

Ja så.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af BeppeBaresi
Jeg er også lidt interesseret i at vide hvem alternativerne skulle være hvis man har noget imod Gignac?

Behovet kan vi vel næppe være uenige om, og siden Bianchi-rygterne i sommers (gud forbyde det) har jeg ikke kunnet finde nogle vedvarende rygter om en reserveangriber.

Med vores pt. manglende europæiske fodbold, giver det heller ikke mening at hente en angriber der vil forvente masser af spilletid. Vi har altså kun ligaen og et par kampe i Coppaen. Det skulle dog forhåbentligt ikke være et issue efter ferien.
Skrevet af Flying Dutchman
Vores gamle helt og min personlige favorit Marco Materazzi er lige blevet indiske mestre med Chennaiyin - så tillykke til ham!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af BeppeBaresi
Nu vi er ved gamle spillere - læste en gammel nyhed om at Principe stopper til sommer. Glemmer aldrig hvordan han med 4 mål i 3 kampe mod Siena, Roma og Bayern sikrede os 3 titler. Legende.
Skrevet af Søren F er gud
Spændende kamp i aften.
Lazio har et par spændende spillere, som jeg ikke håber præsterer. Bl.a. Candreva og Felipe Anderson.
Inter start 11\´er:
Handanovic; Montoya, Miranda, Murillo, Telles; Melo, Medel, Biabiany, Jovetic, Perisic; Icardi
annonce
0