Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Facchetti
Van der Wiel skulle også være på vej. Iflg Football-Italia.net vil PSG have 4mio € for at slippe ham nu. Han er gratis til sommer. Han vil blive Inters 4. højre back :O
Skrevet af OC
Han skulle være markant bedre offensivt end hvad vi har - et mareridt defensivt til gengæld. Så skal man af med Nagatomo og Santon (Montoyas farvel må være en formalitet efterhånden) før det giver nogen som helst mening at erhverve ham.

Men 4 mio. er til at sluge.

JJ/Telles - D´Ambrosio/VDV til backpladserne er taktisk meget fleksibelt.
La prende Vecino.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Flying

Et lille sidespring - FC Twente. Brand-udsalg 1/1, eller har de fundet deres långiver efter byrådet accepterede at være garanti-stiller?

Ziyech kan de vel umuligt holde i klubben i januar, sådan som situationen ser ud?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Flying Dutchman
Kommunen har reddet Twente - ganske ligesom de gjorde i 2002-03. Det ser dog stadigvæk kulsort ud. Klubben skulle aldrig have hoppet i seng med Doyen Sports. Det viser igen igen, at de her tredjepartsejere og dertilhørende lyssky kontrakter hurtigst muligt skal forsvinde fra fodbold.

Jeg tror ikke, de kan holde på Ziyech, nej. Ham kan de få en fin sum penge for, mens han også selv har lagt meget op til, hans tid ved Twente er slut. Han bliver sikkert solgt, hvor der - forhåbentligt for klubben - kan ske en lille budkrig.

Jeg synes dog selv, han ikke har meget mere niveau end til De Eredivisie i skrivende stund. Han har en fin teknik, men hans bundniveau er simpelthen for lavt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af HeyItsFooball
Ser ud til at Mancini ikke giver op i håbet om at få Yaya Toure til Inter: http://gazzettaworld.gazzetta.it/news/serie-a/inter/manchester-city-talks-inter-coach/

Serie A ville være det bedste for ham med den alder han er kommet i og han ville passe perfekt ind ved siden af Melo og Medel som kan løbe dagen lang for ham.

Så er spørgsmålet bare om hvad man gør med Kondogbia... Måske man "cutter sine loses" a la Shaqiri?
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kunne se pointen med at hente Touré i sommers, inden Kondo og Melo kom til - men nu, hvor midtbanen er der hvor vi er stærkest besat?

Kondo får i øvrigt givetvis chancen nu, hvor Melo har fire dage i skyggen og nok også er i bad standing. Jeg forstår heller ikke, hvorfor Kondo ikke spiller mere. Han har ikke været fantastisk, men for en ung knægt fra en anden liga, har det generelt været godkendt - til tider endda meget elegant. Det har i hvert fald ikke været værre end Fieldgoal og Melo, der ellers startede stærkt, men er falmet noget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af HeyItsFooball
Toure ville dog give jeres midtbane noget andet og det i mangler i kampe mod hold der pakker sig, da han kan linke up med jeres angribere og kanter samtidig med at han er en gedigen trussel fra distancen med sit skud.
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af OC
Toure lugter lidt af en der jagter en sidste, (alt for) stor løncheck. Nej tak.

Fokus må være på at afskibbe i januar, ikke at købe. Vi har et fornuftigt hold - det lyder også på ledelsen og træneren som om, at man har fattet det.
La prende Vecino.
Skrevet af HeyItsFooball
Han kan da umuligt tjene mere hos jer, så det tænker jeg ikke.
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af Slettet(042125212608)
Toure er muligvis en forstærkning, men også en alt for løntung spiller, der vil tage endnu mere spilletid fra en af vores dyreste handler nogensinde. Der er simpelthen ikke råd eller plads til at have ca. 30mio ? siddende på bænken, uagtet hvor dårlig pågældende måtte præstere. Kondogbia præstationer putter ham efterhånden på den lettere flatterende kandidat liste til den forgangne sommers dårligste handler, når man ser på hvad vi betalte kontra hvad vi har fået for pengene, heldigvis er Kondogbia dog stadig så ufattelig ung at vi uden problemer kan give ham chancen de næste to-tre år, og har har tiden med sig til at rette op på en alt andent end imponerende start på sin Inter karriere. Men så skal man for guds skyld ikke købe en der vil afsætte ham fuldstændigt fra holdet.
Skrevet af HeyItsFooball
Nu tror jeg også jeg skrev at det kun vil ske hvis i afskibber ham allerede til sommer.
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg betegner det som yderst usansynligt at man afskiber en så dyr investering allerede et år efter, især når man står til et betydeligt tab. Som det er nu vil jeg betegne det som yderst usansynligt at vi kan få den enorme sum tilbage vi måtte betale for ham. Vi vil formentligt kunne få 20-25m på stående fod, men kan simpelthen ikke se nogen være villigt til at betale mere for en der ikke leverede det forventede.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Calleri ser ud til at være sikret og skulle skrive under den kommende uge, så der ser ud til vi har sikret endnu en offensiv kræft til næste sæson
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er ikke ovenud begejstret for de spillere vi er blevet rygtet til de seneste dage, flere af dem har formentligt kun få år tilbage i sig og det vil gå stik imod hele den ide Thohir lancerede ved af overtagelse af klubben. ingen af dem falder ind under kategorien yngre spillere man kan bygge rundt om til fremtiden og det er tvivlsomt om de overhovedet tilføre noget brugbart, hverken Diarra, Caceres, zabeleta er hvor de har været og de fleste af dem kan jeg ikke se som andet end stå i vejen for spillere som Kondogbia eller som andet end tilføje endnu mere skade til vores allerede hårdt prøvet økonomi, ingen af de tre er specielt løn lette og vi ligge formentligt omk. 3mil euro lejet eller mere. Hvilket er fuldstændigt uholdbart.

Dermed ikke skrevet at erfaring er skidt, det er det selvf. ikke men alt med måde, vi har også en balance og vi skal nødig ende i den situation vi skal igennem en større generationskifte pga. kortsigtet tænkning.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Raiola har angiveligt udtalt til altid \"pålidelige\" Tuttosport, at Zlatan ville være smuttet til Inter om alle omstændigheder, der var allerede en aftale flere mdr. forinden på 85m ? men så brød Calciopoli ud og Moratti benyttede lejligheden til at få en væsentligt bedre aftale på plads.

Hvis der er hold i dette, så kan man forhåbentligt begrave konspirationen om at vi kun fik Zlatan pga. dette.
Skrevet af OC
På den anden side kunne jeg næppe finde et menneske, jeg havde lyst til at høre mindre på, end Raiola.

Måske Johanne Schmidt-Nielsen.

Måske.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
Svinet Moggi.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lentini
Jeg tvivler oprigtigt på at nogen ville give ca 650mio for Zlatan 06´ udgaven. Fortællingen fra Zlatans egen bog er dog også en noget andet end den Mino fortæller.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror nu godt jeg kunne komme med en list af msk som jeg havde mindre lyst til at høre på, Inger Støjberg og vores luksusrotte og parodi af en statsminister er blot to.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lentini det er Moratti du omtaler, manden havde et ret løst forhold til penge i sin tid som ejer.

Zlatans fiktive bog vil jeg personligt ikke tillægge megen værdi, flere af citaterne er frit opfundet fra forfatterens side mm.
annonce
0