Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
flere af citaterne er frit opfundet fra forfatterens side mm.


Og så vælger man at tage Raiolas ord for gode varer...

@Nera

Selvfølgelig. Og Nedved.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
Ham havde jeg heldigvis glemt alt om.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC læste du det indlæg jeg først skrev, så ville du nok have bemærket at det ingenlunde er tilfældet .
Skrevet af OC
Hvis du ikke selv tror på det, hvorfor så overhovedet benævne det?
La prende Vecino.
Skrevet af BeppeBaresi
Ang. Januar vinduet læser jeg en masse navne.

Lavezzi, Calleri, van der Wiel, Caceres, Izzo, Candreva, Biglia, Embolo, Jacobo Sala, Lassana Diarra og Zabaleta blandt andre.

På afgangsfronten tales der om Ranocchia (Norwich som konkret bud), Brozovic (som rygtes ofret for at finansiere Lavezzi) samt Murillo som har imponeret stort set alle europæiske klubber. Derudover går der som stort set altid rygter om Icardi til England.

Jeg håber på et roligt vindue, hvor vi sender noget af det overflødige videre. Nagatomo, Vidic, Ranocchia, Dodo og Guarin ville jeg ikke savne, hvorimod jeg ville græde snot i stænger om Brozo eller Murillo forsvandt.

Af de tilrygtede spillere er det begrænset hvad jeg finder interessant. Lad os få en backup til angrebet der minder mere om Icardi som type, og lad os så få skibbet nogle af de tunge reserver videre.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg vil ærligt talt helst være fri for at vi henter majoriteten af ovennævnte spillere. Calleri kan jeg sådan set godt affinde mig med, men det ændre ikke på at prisen er helt ude i hampen.

Wiel er sikkert bedre end det vi har, man han er ingen ørn defensivt og noget større kvantespring fra det vi har er han ikke, men klart at fortrække hvis valget står mellem ham og hvad vi ellers er rygtet til.

Caceres, Jacopo Sala, zabaleta, Kaffe manden og Diarra, har jeg unægteligt svært ved at se en pointe i. Enten er de ældre og faldet fra den, løntunge, tilføjer intet i forhold til hvad vi har eller spiller på positioner hvor vi er fint dækket ind

Candreva og Biglia er på grænsen til det utopiske og vi skal formentligt slippe spillere vi ikke har lyst til at slippe for at tilfredstille Lazio.

Det vigtigste i dette vindue må være at tynde ud i den overfloden af spillere der alligevel ikke holder niveau. Aka Nagatomo, Dodo, Ranocchia, Montoya og Guarin

Skal vi hente en bør det være en der kan forbedre vores kreative dødvande fra midt snare end en Icardi reserve. For Calleri er formentligt allerede sikret og selvom det i den grad kan diskuteres om han kan påtage sig en sådan rolle pga. naturlige position, så er der også en naturlig grænse for hvor mange spiller vi kan have til de tre forreste positioner.

Skrevet af Lentini
Calleri er ihvertfald en lidt anden type end Icardi. Om han kan spille selv på toppen har jeg mine tvivl om - dog en(dnu) spændende spiller fra Boca.
Skrevet af HeyItsFooball
Caceres, Jacopo Sala, zabaleta, Kaffe manden og Diarra, har jeg unægteligt svært ved at se en pointe i. Enten er de ældre og faldet fra den, løntunge, tilføjer intet i forhold til hvad vi har eller spiller på positioner hvor vi er fint dækket ind


Lass Diarra er fantastisk og har været bedste spiller i Ligue 1 efter min mening, men han har selv sagt at han forbliver loyal overfor Marseille som gav ham chancen efter han var ude i over et år.
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er komplet ligegyldigt hvor god Diarra er, for vi har objektivt set slet ikke brug for en spiller som ham, Diarra tilføjer intet vi ikke allerede har i overflod, vi har allerede Medel og Melo samt up and coming Kondogbia til at varetage den opgave og de klare altså opgaven som de skal, hvis vi skal have nye spilere midt på, så bør det være en type der kan føje noget mere kreativitet og sammenkæde angreb og midt bedre sammen og ikke mere stål og beton.
Skrevet af Flying Dutchman
Så er jeg hjemme fra en veloverstået og ikke mindst velfortjent nytårsferie. Godt nytår til jer alle!

Jeg tænkte, jeg laver en lille status over vores trup, samt over de mere seriøse rygter der som sædvanligt hvirvler rundt om vores dejlige klub.

Først, målmandene. Her er vi selvsagt rigtig godt besatte, med én af verdens bedste - og rækkens bedste - målmand mellem stængerne i Handanovic, samt med en solid andenmålmand i form af Carrizo. Det har vel egentlig ikke set så godt ud, siden de glade Toldo/Julione dage. Tredjemålmanden Berni er svært at bedømme, men kommer med al sandsynlighed heller aldrig i aktion i indeværende sæson. Der rygtes ingen målmænd ind eller ud - og med god grund.

Midterforsvaret: Igen, her ser det også meget fornuftigt ud, med elleve clean sheets allerede nu, kontra hele sidste sæsons seks. Murillo og Miranda har lynhurtigt fundet en indbyrdes forståelse, så at det virker, de har spillet sammen i flere sæsoner - førstnævnte er da også allerede rygtet videre til nogle af de store i Spanien. Jeg kan dog ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at ledelsen her midt i vores mest succesfulde sæson siden 2009/10 sælger én af hovedgrundene for netop det succes. På bænken har vi så mere eller mindre fornuftige reserver, i form af Ranocchia, Vidic og JJ, samt Medel. Denne relative overflod gør da også, at både Vidic og Ranocchia rygtes videre. Det ser umiddelbart ud til, Vidic får annulleret sin kontrakt, mens der er reel interesse i vores alles yndlings Frø: Watford og Norwich var begge klare med bud i 7-10 mio. € klassen, men Rano vil helst til Bologna - sandsynligvis for at holde sig selv EM aktuel. Det er ham vel yndt. Han har klaret degraderingen fra fast spiller og anfører til bænksidder ganske admirabelt, og han fortjener det bedste. Murillo, Miranda, JJ, Medel, samt Primaveraspiller X bør også være nok til den næste halv sæson. Der er i hvert fald ingen grund til at hente Caceres fra Den Gamle Luder.

venstrebacken ser det også fint ud. Telles har været et frisk pust og kan bruges i de kampe, hvor vi satser offensivt, mens JJ er det mere solide, defensive alternativ. Dertil har vi Ninjaen, som har kontraktudløb, Dodó, som er tilbage fra skader og unge DiMarco, som gjorde indtryk i pre-sæsonen. Fem er mildest talt for mange. Der er dog interesse i Dodó, som også er den mindst interessante af reserverne til pladsen. Adskillige mindre italienske klubber, samt Atletico Madrid vil gerne have ham og det skal de da også være velkomne til. Vi ejer dog ikke Dodó, så eventuelle handler skal også involvere Roma. DiMarco er pt. langt fra spilletid og bliver nok, som traditionen påbudder, lånt ud til et Serie B hold. Det efterlader Ninja, der har kontraktudløb til sommer og dermed nok ikke kan forventes at blive solgt. Det er dog fint med Telles og JJ, samt Ninja til venstrebacken.

højrebacken er vi lidt i samme situation, bare med én enkel spiller mindre. Defensive Santon og offensive Dambro og Montoya er fine spillere, omend ikke i topklasse. Jeg synes dog, at Montoya har spillet fint i de to Serie A kampe han har fået - hvorfor det også forekommer mig underligt, det netop er ham der bliver rygtet tilbage til Barcelona. Både Dambro og Santon bliver også rygtet væk, hvilket jo ville efterlade os med ingen højrebacks. En spiller der dog bliver rygtet til er Gregory van der Wiel. Hvis det her var 2010 og Van der Wiel netop havde spillet et godt VM, ville jeg være ellevild. Men nu er det her 2016 og manden har mildest talt ikke været prangende på landsholdet (jeg tror, ordene "ringeste præstation på højreback siden 1980´erne" vist nok undslap mig i efteråret). I mine øjne er Van der Wiel ingenlunde bedre end hverken Montoya eller Dambro. Den eneste af de tilrygtede spillere, hvor jeg får positive tanker, er Zabaleta. Manden fylder snart 31, men han har et højt niveau begge veje. Hvis ikke det bliver ham eller en tilsvarende spiller, så er Dambro, Santon og Montoya så absolut acceptable.

midtbanen er vi godt dækket ind. Medel holder som sædvanligt et højt niveau (bortset fra mod Viola og Lazio), Brozovic banker mere og mere på, mens Kondogbia så småt er tilbage fra små skavanker - han har vist glimt fra hvorfor han var så eftertragtet i sommers, og jeg har absolut ikke dømt ham ude endnu. De to sidstnævnte bør også få chancen noget mere, nu Melo har fire dages karantæne. Sidstnævnte er en spøjs størrelse. Han startede som lyn og torden, men flere fantastiske præstationer, og har så absolut en andel i vi ligger, hvor vi gør - men han er faldet meget i niveau, hvilket udmøntede sig i en katastrofal opvisning mod Lazio. Som sagt har han nu fire dages karantæne, hvorfor både Brozo og Kondo givetvis får mere spilletid. Lad os håbe de griber chancen! Endvidere er Guarín stille og roligt (og omsider!) gledet ud af startopstillingen, og bliver tilmed rygtet til tyrkisk fodbold. De skal være åh så velkomne til - det vil også åbne op for nogle lønkroner. Sidst er der Gnoukouri, der er kommet i klemme. Talentet er unægteligt, men han får stort set ingen minutter. Han bliver med al sandsynlighed udlejet til Carpi, hvilket lyder fornuftigt. Brozovic er også en ombejlet herre - Arsenal er i hvert fald klar med et større bud. Jeg håber dog, han bliver. Han viser gentagne gange, at han kan noget som de andre midtbanespillere ikke kan. Desuden bliver det med et salg af ham noget småt i den kreative afdeling. Selvom vi er godt besatte på netop den centrale midtbane, svirrer der her mest med rygter. Spillere som Diarra, Sala, Touré, Biglia, Rabiot og hvad de ellers hedder er alle varme på rygtebørsen. Diarra, Sala og Biglia ser jeg umiddelbart ikke den store pointe i. Sala er en usikker størrelse, mens Diarra og Biglia, omend meget dygtige spillere, spiller på pladser, vi i forvejen er godt besatte. Touré ser jeg dog stadigvæk en idé i, da han kan skabe noget. Han holder også et utroligt højt niveau, så såfremt der kan strikkes en fornuftig aftale sammen, vil det efter min mening være en god idé. Så har vi en rigtig dygtig spiller de næste par sæsoner. Rabiot er ligeledes super spændende, og vil være fedt at se i klubben. De fleste medier er da også enige i, at en kreativ midtbanespiller bør være vores førsteprioritet. Det kan være, evergreenen Ondrej Duda dukker op igen! Ellers sidder der også en Mirko Valdifiori på Napoli´s bænk, som ellers imponerede for Empoli i sidste sæson.

Hvilket bringer mig frem til venstrekant. Her har Mancini prøvet med både Perisic og Ljajic. Ljajic har været en fornøjelse og jeg håber da også, vi beholder ham. Perisic har straks virket mere sløj - især i starten - men er ved at komme efter det. Problemet med ham er dog lidt, at hans primære våben er hurtigheden - hvilket er ubrugeligt mod hold der står dybt, og når 80-85% af de hold, vi møder, gør det, så er det selvfølgelig svært at udnytte det. Han er dog blevet noget bedre til at hente bolden længere ned på banen, for derefter at komme op i fart, så det skal nok blive godt med ham i længden. Perisic og Ljajic, samt Jovetic er også nok for nu, hvorfor der hverken rygtes det store til eller fra på venstrekanten, andet end de obligatoriske Lavezzi-rygter.

Det gælder dog ikke for højrekanten, hvor Den Hjemvendte Søn, Part Deux (Biabiany) gør sig gældende. Han har gjort det okay, men talentet er nu også begrænset. Der ledes da også med lys og lygte efter et alternativ på højrekanten. Det navn, der bliver ved med at poppe op, er Candreva - hvilket selvfølgelig ville være fantastisk. Lazio er ikke uvillig til at sælge til os, og da de har brug for en centerback, kunne Ranocchia indgå i en handel her. Billigt bliver det dog nok ikke. Lavezzi kan desuden også spiller højrekant og skal ligeledes være velkommen. Jeg forstår ærligt talt ikke modviljen i denne tråd mod ham. Manden kan påviseligt begå sig i Italien, har ikke just spillet på et Mickey Mouse-hold siden da og talentet er unægteligt. Såfremt der kan strikkes en lejeaftale sammen med PSG - hvilket der skrives om - er det da en fremragende idé.

Hvilket bringer os frem til angriberne. Her er Jovetic og Icardi efter eget udsagn ved at finde hinanden og vi har i de to da også et ganske habilt angreb. Tilføj dertil Duracell-kaninen Palacio og den unge Manaj (der dog måske bliver udlejet), og så har vi et tilfredsstillende angreb den næste halvsæson. Calleri, som næsten sikkert er vores, bliver udlejet til Bologna, og vil erstatte Palacio når denne har kontraktudløb til sommer. Der rygtes desuden også om enten et lejemål af Simone Zaza eller et lejemål med købsklausul af Gabbiadini. Der er også kraftigt bud efter Icardi fra Arsenal (igen), hvorfor det kan være, vi skal ude og shoppe efter en ny topscorer. Jeg nægter dog (igen) at tro på, ledelsen sælger vores kaptajn, topscorer og én af de mest spændende unge spillere på hans plads, midt i sæsonen.

Et lille oversigt er måske på sin plads, der samler mine forventninger qua de rygter jeg læser, samt de behov vi har. Spørgsmålstegnene er i kursiv:

Målmænd: Handanovic, Carrizo, Berni
Midterforsvar: Miranda, Murillo, JJ, Medel, Primavera X
Venstreback: Telles, JJ, Ninja, DiMarco (udlånt)
Højreback: Santon, Montoya, Dambro
Central midtbane: Medel, Melo, Kondo, Brozo, Gnoukouri (udlånt), Guarín (ud), Rabiot (ind), Touré (ind)
Venstrekant: Perisic, Ljajic, JoJo
Højrekant: Biabiany, Ljajic, Candreva (ind), Lavezzi (ind)
Angreb: Maurito, JoJo, Don og Manaj (udlånt)

Ind: Rabiot/Touré/Kreativ Midtbanespiller X, Candreva/Lavezzi
Ud: Ranocchia, Vidic
Boblere: Guarín, DiMarco (lån), Gnoukouri (lån), Manaj (lån)

... hvilket vel også stemmer fint overens med Mancini og Ausilio´s udtalelser om, at det bliver et roligt vindue. Jeg tror, at vi under alle omstændigheder ikke køber før vi sælger - og ikke kun af økonomiske årsager.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg skal da i øvrigt love for, vi har fået en blid start på 2016 - tak Lega Serie A! Empoli (u), Sassuolo (h), Atalanta (u), Carpi (h) og en hyggelig omgang Madonnina bør kaste som minimum 12 point fra sig (7-9-13), hvis vi gerne vil ende i top tre. Madoninna og måske turen til Bergamo kan dog betegnes som kampe, der kan blive besværlige. Atleti Azzurri d´Italia er aldrig et decideret nemt sted at spille.

Milans start på 2016 kan selvfølgelig også spille en rolle med hensyn til Madonnina. De har i Bologna (h), Roma (u), Fiorentina (h), Empoli (u) en noget mere vanskelig optakt til Madonnina end vi har. Kommer vi med fire sejre i streg og de med et par nederlag i bagagen, så vil vi om ikke andet have det mentale overtag.

Jeg håber da også, at Mancini tør spille mod Empoli, Sassuolo, Atalanta og Carpi - gerne ved kun at stille med én decideret 6´er (hej, Medel). Drømmen er en midtbane der består af Kondo, Medel og Brozo - en drøm der måske er en smule mere realistisk, nu hvor Melo er ude i netop de fire kampe og Guarín er enten på vej videre eller på vej ud på bænken. En opstilling à la Handa; Telles, Murillo, Miranda, Dambro; Kondo, Medel, Brozo; Ljajic; JoJo og Maurito (eller Perisic, Maurito og Ljajic) vil i dén grad varme den forholdsvis store del af mit hjerte, der godt kan lide offensivt fodbold og komfortable sejre.

Ikke fordi jeg brokker mig over alle de 1-0´er dog.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Jeg skal da i øvrigt love for, vi har fået en blid start på 2016 - tak Lega Serie A! Empoli (u), Sassuolo (h), Atalanta (u), Carpi (h) og en hyggelig omgang Madonnina bør kaste som minimum 12 point fra sig (7-9-13)

De tre førstnævnte er ellers nogle halvgiftige hold, ligger trods alt i subtoppen, og allerede mod Empoli kunne det blive tricky... håber jeg :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jaeh, men som vi spiller, er vi, efter min ydmyge og slet overhovedet ikke subjektive mening, store favoritter i de tre opgør. Eller, lad mig vende den om. Hvis ikke vi får ti-tolv point ud af de første fire kampe, så har vi intet at lave i top tre og CL - hvilket jeg synes vi har.

Empoli har gjort det fint, men har tabt point mod fem af de seks øvrige sorelle (tre nederlag og to uafgjort) - det er kun Lazio der tabte mod dem.

Sassuolo har gang i en fantastisk sæson, men er lidt af en yndlingsmodstander af os - selvom de vandt det sidste indbyrdes opgør. Siden de rykkede op i Serie A er det dog blevet til tre nederlag i de tre øvrige kampe, med en målscore på 15-0 i vores fordel. I og med vi er noget stærkere, både med hensyn til form og spillermateriale, end i sidste sæson, vil jeg nu også mene, vi er favoritter i næste kamp mod dem.

Carpi kampen giver sig selv. Kun to sejre indtil videre, med fire nederlag og to uafgjort mod seks af de syv søstre (de mangler kun Lazio), så er det på papir én af sæsonens nemmeste kampe. Det er vel kun Hellas´ om muligt endnu mere latterlige form der gør, at Carpi ikke ligger allersidst. At vi har hjemmebanefordel fjerner ikke det mindste af favoritværdigheden.

Jeg har i øvrigt med sikkerhed jinxet de her tre kampe. Jeg beklager, kære Interisti.

Atalanta er straks en mere vanskelig størrelse. Det er trods alt en mindre lombardisk derby og de er ikke som sådan skidt kørende. Desuden havde vi inden sidste sæson ikke vundet i Bergamo siden 2008. Jeg synes dog, vi er svage favoritter. German Dénis spiller dog stadigvæk også i Atalanta og han har en uheldig tendens til at score mod netop os.

Hvilket bringer os til Madonnina, som nok igen igen skal blive en tæt og (for den neutrale seer) halvkedelig affære. Jeg er, som skrevet, overbevist om, at de fire runder forinden kan gå hen og blive afgørende. Det virker som om Milans psyke er skrøbelig, og de har altså en svær start på 2016. Men - og det er et stort ét af slagsen - kan de hente positive resultater (spille- og/eller resultatmæssigt) hos Roma og/eller hjemme mod Fiorentina, samt hente de seks point de er favoritter til at hente mod Bologna og Empoli, så er kampen straks mere åben. Spiller for spiller synes jeg, igen svært neutralt og objektivt og uden man kan se at jeg er kæmpe Inter fan, at vores trup er bedre end Milans - men ikke med meget.

Og Madonnina er nu en gang Madonnina...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
En lejeaftale omkring Lavezzi vil aldrig kunne lade sig gøre, da manden har kontraktudløb til sommer.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
Der skrives da forskellige steder om en lejeaftale frem til sommer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
Det er muligt, men det kommer aldrig til at ske af åbenlyse årsager. Enten må Inter have læderet op af lommen, eller vente til sommer, med den risiko at andre klubber nupper ham.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Emilfu
Det kan da lige præcist sagtens lade sig gøre med en lejeaftale, hvis han ikke ønsker at forlænge med PSG og iøvrigt ikke har den store udsigt til spilletid samme sted, er det i både PSG´s og Lavezzis egen interesse at han bliver udlejet.

- PSG får dækket nogle af lønomkostningerne
- Lavezzi får spilletid, og kan måske spille sig til endnu en god kontrakt

Du kan ikke bare stille det op så sort og hvidt at det ikke kan lade sig gøre.
Skrevet af Gustenv@rius
Nævn et eksempel på en klub der har udlejet en spiller med 6 mdr. tilbage af sin kontrakt. Enten bliver han solgt nu for en beskeden sum, eller også smutter han gratis til sommer.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
Eller så lejer Inter ham for en beskeden sum og overtager ham til sommer. Det er en smule fjollet at afvise det kategorisk, når nu det giver mening for samtlige parter. PSG taber intet ved at leje Lavezzi ud (ift. kontraktudløb), men sparer lønnen; Lavezzi får spilletid og den lejende klub får en spiller, de givetvis gerne vil have.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Nævn et eksempel på en klub der har udlejet en spiller med 6 mdr. tilbage af sin kontrakt. Enten bliver han solgt nu for en beskeden sum, eller også smutter han gratis til sommer.


Cerci er på vej til Genoa efter overstående procedure.
Vi gjorde det samme med Silvestre til Samp.
La prende Vecino.
annonce
0