Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror desværre også, Mancini har givet op. Hans post-match interview var beskæmmende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Rano smuttede i øvrigt i dag. En lille smule vemodigt, alligevel. Det kan godt være, han ikke var på niveau med Muren/Lucio og Miranda/Murillo, men han førte trods alt an i en svær tid for klubben. Endvidere har han altid være professionel, selv da han fik frataget anførerbindet.

Han ønskes i hvert fald alt held og lykke herfra!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af petersen100
Mancini´s centrale 3-mands midtbane i går med Kondogbia, Melo og Medel blev udstillet i går. At Melo er elendig kan alle være enige om, men som jeg oplevede det var Medel vel nærmest placeret som 8´er, det er jo ikke ligefrem pladsen for ham.

Hvorfor ikke blot forsøge med en kombination med Kondogbia - Medel - Brozovic bag to kanter og en angriber ?
Skrevet af OC
Konstellationerne er jo sådan set ligemeget. Man kreere INTET, spillerne på holdkortet er lige meget, så længe der ikke kommer andet fra træneren på bænken.

Til forskel fra nu, havde man ligaens suverænt bedste forsvar. Det krakelerer nu, og så er der ikke meget at komme efter. Handanovic velsagtens. Men det holder ikke. Slet ikke til Champions League.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det forlyder at Soriano handlen er faldet på plads dog skulle det først være gældende fra den kommende sommer.

Så bredden på den plads må vi vente med til næste sæson.
Skrevet af Promo
Utroligt så lidt i har fået ud af et monster som Kondogbia. Jeg mindes en frygtindgydende 6´er der nærmest egenhændigt voldte os problemer da vi mødte ham og Monaco i CL sidste sæson - hvad er der sket?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/79069/inter-training-delayed-eder

En kontrakt til 2020 for en 29-årig spiller er ret voldsomt. Eller hvad?
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Afskrivning af transfersummen over en årrække, Foggy, vil mit beskedne regnskabshoved sige mig.
Skrevet af TR1986
De har vel købt ham fordi de tror på ham. Derfor giver kontraktlængden også god mening. 29 år er ikke nogen alder. Når man kigger på spillere som Luca Toni og Di Natale, så ser man også at de italienske angribere har tradition for at klare sig rigtig godt selvom de kommer op i årene.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Martinovic
Det siger lidt om de italienske klubbers økonomi, hvis klubben er nødt til at give ham en så lang kontrakt for at tilpasse afskrivningen.

12 mio. euro er en fair pris, men at summen skal betales over fire et halvt år, lyder af meget.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
De har vel købt ham fordi de tror på ham. Derfor giver kontraktlængden også god mening. 29 år er ikke nogen alder. Når man kigger på spillere som Luca Toni og Di Natale, så ser man også at de italienske angribere har tradition for at klare sig rigtig godt selvom de kommer op i årene.


Luca Toni og Di Natale er også særtilfælde. De færreste spillere bomber, når de kommer over de 30. Milito var også god i en høj alder.

Milan har givet Luiz Adriano en kontrakt til 2020. Til den tid vil han være 33 år, og vi ved alle, hvordan brasilianere har det, når de nærmer sig de 30.
Mojn do!
Skrevet af TR1986
og vi ved alle, hvordan brasilianere har det, når de nærmer sig de 30.


Cafu spillede da vældig godt langt op i 30`erne:-) Men jeg forstår dog godt hvad du mener.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af jensriis
Så blev det officielt med Eder. Tiltrængt offensive kræfter. Mangler dog stadig noget mere kreativ på midten.

https://www.instagram.com/p/BBIDQLbIIYB/?taken-by=inter
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ifølge flere kilder i Italien skulle vi have en aftale på plads med Banega og hans agent fra den kommende sommer, han vil komme på fri transfer til sommer hvor hans kontrakt udløber.

Vel en erstatning for Guarin og vil vel være en udemærket breddespiller.
Skrevet af Gustenv@rius
Breddespiller?

Han vil spadsere direkte ind i startopstillingen på jeres midtbane.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
Enig med Gusten. På papir er Ever Banega noget bedre end det vi har - især fordi vi ikke har mange spillere til den offensive del af midtbanen. Jeg håber, han bliver hentet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hans sæson har ikke været den bedste om hvorvidt dette skyldtes den knæskade han pådrog sig i starten af sæsonen kan man altid spekulere i.

Er Mancini træner næste sæson (gud forbyde det) så er det ikke bare lige sådan at vade ind i startopstillingen. Han elsker beton og stål i midten nærmest uanset om det ikke fungere eller ej, hvilket bl.a. Har resulteret i at vi har set en røv dårlig Melo få uhørt mange kampe pga. Mancinis fortrukne spillestil .

Havde man udelukkende spillet ud fra den tanke om at de bedst egnede, bedst spillende var dem der startede inde, så burde Brozovic havet være selvskreven til start 11 fra begyndelsen og dermed opnået mere end 10 kampe som starter. Oveni har vi alle set hvordan det er gået med Kondogbia, en spiller som all vurderede til at vade direkte ind på holdet fordi han talentmæssigt på papirer var betragteligt bedre end det vi havde, nu er han en af Europas dyereste breddespillere.

Heldigvis ser det ud til at Mancini har fattet at Brozovic skal være en fast del af start 11, eftersom han er den eneste der reelt kommer med noget fra midten.

Det bliver spændende at se til sommer om der er hold i at vi står øverst på hylden til at sikre os Lavezzi og Yaya oveni Banega og Soriano - skulle de fleste af de fire handler falde på plads er det et klart farvel til nogle andre på midten, lad os håbe det er fjolset Melo
Skrevet af Stankovic
Mit håb er at Thohir smækker kassen i til sommer for at se Mancini an. For ender det med at man igen giver Mancini store transfermidler og at han igen ikke formår taktisk at sætte holdet op ud fra det glimrende materiale han har valgt, så ender det her med at blive en rigtig dyr fadæse.
Skrevet af Søren F er gud
Mancini er heller ikke min mand.
Men måske er det Mancinis defensive tankegang, der gør at vi kommer tilbage i top 3, hope so.

Spændende om Eder får debut, men mest af alt håber jeg at tilgangen af Eder får Icardi lidt i gang. En mere offensiv tilgang til spillet ville vel også gavne Icardi, men mon dog det sker i aften.

Vi bør kunne skabe chancer mod den Milan defensiv.
Skrevet af Stankovic
Mancinis tankegang er at man står stærkt defensivt og lader sine få offensive kreatører stå for det meste af det offensive. Det vil virke hvis du har Zlatan, Agüero, Tevez osv til rådighed (dem som han har haft i de perioder hvor det er gået godt for ham), men alligevel ikke være nok når man møder velorganiseret og stærke hold. Det er ikke tilfældigt at han har så ringe en statistik ude i Europa og var så elendig i Galatasaray og nu her. Icardi, Jovetic, Perisic, Ljajic og Biabiany burde satme være fine nok offensive brikker til at man formår at score mere end 26 mål halvvejs i sæsonen.
annonce
0