Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Mangler du ikke også Napoli og Lazio tråden, før din Tour de Stupiditet er overstået for denne gang?

Klaphat.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Nu har han forhåbentlig forstået det. Lad os holde den gode tone;-)
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg behandler folk efter hvordan de opfører sig. Du er bare bange for, han kommer over i Napoli tråden ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Vildt bange;-)
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Magnifico
Øhh, hvorfor er viola-tråden ikke med? Her skal hr. Scirea være velkommen. Situationen kan ikke blive mere latterlig :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Ahr, sorry Mag - jeg troede, han havde været forbi jer!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gaetano Scirea
Det kommer venner, bare rolig.
34 SUL CAMPO
Skrevet af Flying Dutchman
Klaphat.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Så er der nogle dugfriske transferrygter.

Ever Banega skulle alligevel være på vej, til relative småpenge. Ham hilser jeg velkommen! Han vil umiddelbart ikke løse vores kreative problemer på midtbanen, men han vil formentlig stryge direkte ind i en startopstilling. Det kan dog godt betyde et farvel til Brozovic - sidstnævnte håber jeg dog på, vi beholder.

Ausilio var til Sampdoria-Fiorentina, for nok en gang at kigge på Soriano. Her er så straks en spiller, der kan skabe noget, alt i mens han forhåbentligt også kan få Éder i gang. Samp vil gerne have 15 mio. € for Soriano, så mon ikke der forsøges at skrue en byttehandel sammen, der involverer Ranocchia og Dodó?

Der er vedvarende rygter om Touré, som stadigvæk begejstrer mig. Han er lige nøjagtig den type spiller, vi har brug for, og så kan han endda hentes på en fri transfer. Det er med at slå til, inden han får et (økonomisk) bedre tilbud fra Kina eller USA - men i og med Mancini og han skulle have et endog meget godt forhold til hinanden, har vi en (lille) fordel.

Sidst nævnes der (endnu) et kæmpe talent fra Hajduk Split, der gerne vil til italiensk fodbold og mere specifikt Inter - colombianks-kroatiske Nicholas Llanos. Jeg kender intet til ham, men vores moderne track record med kroatere er ret god, så det kunne da være meget spændende med ham. Han omtales i hvert fald med rosende ord.

Påfaldende er, at de fire nævnte spillere alle er centrale midtbanespillere. Ledelsen har altså heldigvis spottet vores største problem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Endvidere forhandler Thohir med kinesiske Suning Commerce Group omkring en kapitalindsprøjtning, mod at de overtager 20-30% af klubbens aktier.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Du er lidt langsom i optrækket FD :), jeg skrev det for ca. 2-3 dage siden (ang. Suning)

Det rygtes ret kraftigt at Brozo vil blive solgt til sommer, hvis CL ikke opnås, her virker Arsenal som favoritter til at lande ham. Salges vurdere nødvendigt ifølge flere forskellige kilder for at overholde kravet om et max minus på 30m ?. dette skyldtes ifølge medierne at klubben forventes at gå i minus 50m ?. Brozovic menes at kan indbringe et sted mellem 20-30m ?

Samtidigt betyder det også at alle andre handler skal gå i nul. Dvs. salg før køb. så hentes en Soriano ind som det rygtes, skal der hentes penge ind andet sted. Lige nu tyder det på at Jovetic sendes videre, Ljalic har 6 kampe ifølge rygtebørsen til at vise sit værd ellers ryger han tilbage til Roma. Telles ser også ud til at må tage tilbage til Gala. Eder vil blive signet permanent.

Toure tror jeg simpelthen ikke på ligesom jeg også vil betegne Biglia som utopi pga. vores økonomiske forfatning.
Skrevet af Duck
Ljalic har 6 kampe ifølge rygtebørsen til at vise sit værd ellers ryger han tilbage til Roma Kina. HÅBER jeg. Få spillere er mere frustrerende at se på.
Skrevet af Flying Dutchman
Næh, ikke langsom - der er gang i konkrete handlinger, og ikke bare rygter :)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er som at starte fra nul igen, hvis det viser sig at blive realiteten.

Det er jo nærmest halvdel af vores offensive line-up der ryger sig en tur, men okay det er trods alt bedre at Jovetic, Ljajic og Brozovic ryger end Handanovic, Murillo og Miranda, eftersom de tre sidste nærmest er umulige at erstatte. De tre balkan drenge er trods alt ikke umulige at erstatte især ikke hvis der er hold i rygtet om at vi er tæt på at sikre os Soriano og Banega som er min. på et sammenligneligt niveau

Det er dog aldrig hensigtsmæssigt for et hold der er afhængig af at ende i top tre at skifte så meget ud på den offensive del.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er ingen grund til at tro, vi skal igennem en kæmpemæssig og meget indgribende udskiftning som sådan. Husk at mange i vores nuværende trup enten er betalt, først skal betales om noget tid eller er på lån. Vores driftøkonomi er bestemt ikke rosenrød, men der er heller ingen grund til super meget panik på transferfronten - især hvis der kommer nogle Kinapenge vores vej. Med det i mente, er der også en klar strategi i, at vi går efter kontraktfrie spillere, som Banega (sådan da) og Touré, samt billige løsninger, som ham Llanos og evigt spøgende Ondrej Duda. Faktisk er Soriano lige nu det eneste (seriøse) bud på en spiller, vi skal punge ud for - og den pris kan sænkes med adskillige byttehandler.

Det er meget muligt, at hvis (læs: når) CL glipper, at vi skal af med én af guldfuglene, men jeg regner kraftigt med, at vi gemmer på langt det mest af vores sædvanlige startere. Der skal i stedet for nok blive luget ud blandt de mindre guder (Ranocchia, Dodó, Andreolli, Santon, ol.).

Vi kan endvidere ikke sælge Jovetic, da vi ikke ejer ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Utroligt uenig om Yaya, FD.

Manden har lignet en, der hellere vil være på badeferie end en fodboldbane de sidste 2 sæsoner, senest eksemplificeret i går i en CHL kvartfinale, hvor manden lunter rundt efter at være blevet skiftet ind i de sidste 8 minutter.
Det skulle være klart for selv den mindst intelligente, vurderet ud fra hans egen og ikke mindst hans agent (som kun har røvhullet Raiola som ligeværdig udulig, grådig ligemand) ageren, at han er ude efter den sidste, store løncheck.
Hele fødselsdagskage-episoden er vel noget af det dummere der er kommet fra fodboldverdenen de sidste 5 år, og hvad afholder ham fra at gøre det samme hvis han nu ender i Milano.

Vigtigst af alt, er han ikke gratis - det er muligt, at han vælger at ophæve med City, men ellers har han altså kontrakt indtil 2017. Og for at understrege ikke gratis, springer han vel lønbudgettet fuldstændigt.
For det andet, burde det være tydeligt for alle, at han er i stærkt, nedadgående form - han har som spillertype lukreret på sine nærmest-umenneskelige fysiske færdigheder igennem hele sin karriere, og når han ikke har dem, er han ret så ordinær.

Han SKAL holde sig væk.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, jeg havde om én eller anden årsag bildt mig selv ind, han har kontraktudløb til sommer - det ændrer jo situationen en del. Så er det nok Soriano eller en billig Balkanløsning, vi går efter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD vi har en Tvungen køb på Jovetic i næste vinter marked, så hvis Inter vil af med ham til sommer er den eneste vej ud, formentligt at indfri den tvungen køb og så sælge ham videre.

Det er temmeligt svært at komme ud af en sådan aftale, og gør man så er det med et blakket ry som følge. for hvem vil i fremtiden lave en lignende aftale med os hvis vi tiderligere ikke har ville håndhæve en lignende aftale

Jeg er for i øvrigt enig med OC hvad angår Toure

Vi har måske en lidt forskellig holdning til omvæltning, for mig er at skifte næsten halvdelen af en offensiv ud en større omvæltning, man kan så tro det ikke sker. Jeg har dog ualmindeligt svært ved at se Ljajic og Jovetic have en fremtid i klubben og Brozovic er oveni en spiller man uden problemer kan skille sig af med pga. man formentligt allerede har sikret dig Banega på en bosman. For mig at se er de tre færdige i klubben medmindre der lander et kæmpe bud på Icardi eller Murillo. Først nævnte vil man kun sælge for over 40 eller 50m ? afhængig af kilde og en Murillo er der snakket om at man kun vil sælge hvis der kommer bud omk 25-35m ?

kinapenge er kun en model der kan benyttes en gang, næste gang man benytter den resultere det i en ny ejer og dermed formentligt også en ny ledelse.


Skrevet af Flying Dutchman
Yep, jeg er åbenbart ikke helt skarp i dag - Jovetic har skrevet under på en fire-årig.

Vi har måske en lidt forskellig holdning til omvæltning, for mig er at skifte næsten halvdelen af en offensiv ud en større omvæltning, man kan så tro det ikke sker.

Selvfølgelig vil det være en større omvæltning - jeg synes bare, at der ikke er grund til at tro, det også kommer til at ske.

Med hensyn til Brozovic, så håber jeg inderligt, han ikke bliver solgt, da han er den eneste på midtbanen med bare et modikum af kreativitet. Der tales om Perisic og Chelsea, hvilket vil være et okay valg. Perisic har oppet sig, men af salgsemnerne, er han klart den, vi kan undvære bedst.

Men igen, det står jo ikke skrevet i sten, vi er nødt til at sælge. Lad os nu se hvad sommeren bringer.

kinapenge er kun en model der kan benyttes en gang, næste gang man benytter den resultere det i en ny ejer og dermed formentligt også en ny ledelse.

Det er vel heller ikke et problem, så længe den daglige ledelse er kompetent.

Recepten til succes i næste sæson ligger i og for sig til højrebenet. Vi har nemlig en god trup, der egentlig ´kun´ mangler et kreativt indspark på midtbanen. Det kan så være Soriano, Duda eller Spiller X. Udover det, er vi godt besatte, endda i dybden. Vi skal helt sikkert have solgt enkelte spillere, både for at få nogle penge ind, men også for at strømline truppen (og lønbudgettet!) noget mere, men så kan vi jo passende starte med periferi-spillerne, som (heldigvis for os) er ret ombejlede.

Jeg er helt sikker på, at hvis vi skaffer en spiller eller to, der kan sætte Icardi et al noget mere i scene, end vi har set i indeværende sæson, at vi har en endda meget god chance for at ende i top tre i 16/17.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Rygterne svirre også om at Moratti har planer om at opkøbe 25% og dermed sikre sig majoriteten skulle aftalen med Suning fejle. På trods af at han igår affejede denne tanke og viste støtte til Thohir.
annonce
0