Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)

Du kan altså ikke se diskrepansen i dine forskellige holdninger og teorier? Du har edersparkme malet dig selv i et hjørne, rent logisk set - og kan tilsyneladende ikke selv spotte hvor du går forkert.


Problemet er nok snare at du anskuer at der kun er en objektiv sandhed

Den eneste objektive sandhed i fodbold er statistik, alt andet er subjektivt

Skrevet af OC

I bund og grund kommer det an på ens syn på tingene, nogle går meget ind for talentudvikling og gør man det så må man også acceptere hvad dette føre med sig og kræves. Jeg er derimod slet ikke villig dertil quo vores nuværende situation.


Du er, i en situation hvor vi står med Europas største underskud, ikke villig til at prøve at se, om man kan gå den billigere vej og spare penge på spillersiden ved at udvikle ens egne produkter?
Det er sjovt, fordi næsten hver gang vi bliver rygtet sammen med en ny spiller, er din standardholdning at "x ikke rykker noget som helst - så hellere lade være".

Vi har ikke råd til spillere der rykker det helt store, og du synes ikke, at vi skal investere tid i vores ungdomsprodukter....

Hvordan er det lige, at du forventer den her klub rykker sig positivt? Medmindre du venter på en Al-Khelafi-figur?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Problemet er nok snare at du anskuer at der kun er en objektiv sandhed

Den eneste objektive sandhed i fodbold er statistik, alt andet er subjektivt

Nej. Det er at dine forskellige holdninger ikke stemmer overens med hinanden. Det er ren og skær ævl, det du har gang i lige nu.

Det tror jeg dog også, du selv kan se. Du diskuterer vist bare for ´diskussionens´ skyld.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af hader facebook
Ak ja så kan vi vist godt begynde at bage en stor flot kage til Yaya.I dag skrive flere medier at han er i dialog med Inter.for mig kommer det ikke som en overraskelse,Mancini ser desværre er stort lys i Yaya.
Skrevet af La Mir!!
Minder Kondogbia og Yaya ikke om hinanden? Desuden så har i en god midtbane, med Brozovic, Kondogbia og måske Banege. Og habile spillere i Medel og Melo. Hvorfor Yaya? En meget løntung spiller, der vil tage en masse spilletid fra Kondogbia? Som i øvrigt har investeret dyrt i.
Daje!
Skrevet af OC
Svaret er Mancini.
La prende Vecino.
Skrevet af hader facebook
Hvorfor Yaya ? Forde Mancini er helt vild forelsket i ham.Mancini har jagtet Yaya siden sidste sommer,men da han valgte at blive i Manc købte man Kondogbia i stedet for.Kondogbia og Yaya minder helt sikket om hinanden og der for er det også dumt at bruge penge på en spiller som der ingen fremtid er i.jeg frygter desværre at Mancini kunne finde på at sælge Kondogbia så han kan få plads til Yaya.
Skrevet af Mumleren
Ja ja, det er nu en gammel nyhed med Yaya, som man har efterhånden har hørt et par gange før :)

Ser heller ikke det store lys i Yaya, som mange andre. Han har da stadig høj kvalitet, men han er alt for dyr og han er ved at være gammel.

Det første kan man dog håbe løser sig med en kort kontrakt, og til en væsentligt lavere sum end han får nu - og så er det vel at håbe på han kan være en slags mentor for kondogbia og måske gnoukouri.

Det må dog betyde brozovic er solgt, hvis de mener det alvorligt?
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af HeyItsFooball
Hehe Kondogbia minder altså ikke om Yaya Toure, selvom han sikkert har ham som idol.

Hvis Yaya Toure kommer på et bedre træningsprogram/ændrer sin kost og taber sig et par kilo burde han stadig kunne gøre en forskel i Serie A, men han skal altså virkelig blive mere fit han har set MEGET tung ud i den her sæson.
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af saglighedens_portal
Hvis det passer, at Banega skal til Inter, kan I se frem til en virkelig dygtig spiller. I hvert fald når man ser, hvordan han gør det i EL-finalen indtil videre. Hold da op, han er god.
Skrevet af Magnifico
Er Banega vitterligt i hus?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Det mener Inter og Mancini bestemt. Sevilla mener noget andet. Banega har selv hentydet til, han skifter til os.

Der er vist bare uenighed om hvordan aftalen er skruet sammen, men - Bosman i mente - Sevilla kan ikke tvinge Banega til at blive, hvis ikke han vil. Såfremt hans kontrakt udløber - hvilket den gør - står han frit til at skifte.

Jeg håber det. Han er virkelig, virkelig dygtig. Det kan blive en afgørende signing.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af saglighedens_portal
På Transfermarkt står der ellers, at hans kontrakt først udløber i sommeren 2017.

http://www.transfermarkt.com/ever-banega/profil/spieler/12249
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, jeg så det lige. Men jeg tror, de så regner med den der automatiske forlængelse på et år, som Sevilla mener, han er tvunget til efter x-antal kampe. Finten er så den, at man - for så vidt jeg ved! - ikke kan tvinge spillere til forlængelser, hvis ikke de vil, jf. vores kære ven Jean Marc Bosman.

Jeg må ærligt indrømme, jeg ikke længere har styr på omstændighederne. Men jeg håber så meget, han kommer!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
For lige at følge op på i aftes, så mener Fabrizio Romano nu også at vide, at Banega er vores, og at han endda allerede var til sin medical i januar.

Jeg er i øvrigt enig med Heyitsfootball, at Touré sagtens kan gå hen at blive vores ´Pirlo´ - dvs. en aldrende spiller, der går hen og bliver vigtig. Tempoet i Serie A er om ikke andet noget lavere end i Premier League, og her er altså tale om en spiller der for ikke så længe siden, var én af ligaens bedste. Hvis den samlede pris er fornuftig - og det er nok også her, det langt største problem ligger - så er jeg relativt positivt indstillet.

Idet Touré nok ikke vil slække på sine rent ud sagt vanvittige lønkrav, tror jeg dog ikke på, vi ser ham i Intertrøjen. Og med Banega i hus, har jeg også lidt svært at se, hvorfor vi skulle få brug for Touré.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af HeyItsFooball
Banega er kun 27 år! Jeg var ellers sikker på at han var omkring 29-30... Har været med i lang tid.

Hvis han kan holdes motiveret, er han en rigtig god spiller
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af Slettet(042125212608)
Problemet er at vi SKAL kvalificere os meget snart til CL.

ser man på den nuværende stilling kræver det noget nær 80p for at indfri det løfte!. Det kræver et hvis niveau sæsonen igennem for at opnå en sådan pointhøst. I den netop afsluttede sæson var en sådan pointhøst lettere utopisk, det vil sige vi skal forbedre os en hel del i næste sæson skal vi ikke ende udenfor det gode selskab igen.

Det er temmeligt svært at levere en sådan point høst hvis man skal teste afprøve og udvikle uprøvede spillere i det niveau der må formodes er nødvendig for at de for alvor rykker sig.

Det hænger ingenlunde samme, det kan nærmest kun lade sig gøre hvis talent x kan holde samme niveau som resten af holdet.

Så kan spørge sig selv hvor sandsynligt det er

Talenter tager tid, penge og tålmodighed og at man kan klare sig med magre år. Det kan vi ikke eftersom klubben reelt set er afhængig af CL fodbold i længden

Skrevet af Slettet(042125212608)
Yaya er helt ude i hampen, han skulle kræve min. 6mio ? netto altså en pæn sjat mere end den højest lønnede spiller i klubben!

Der snakkes om at de kun vil sælge og for min. 10-15m ?

Det er hurtigt at regne ud at handlen er på alle tænkelige områder økonomisk uholdbar!
Skrevet af Søren F er gud
Banega vil være en super signing, men jeg kan undre mig over hvad hans intentioner til at komme til Inter er.
Ja nok en bedre løn i en større klub, men vel langt fra en spillestil der passer ham.
Skrevet af OC
Hvis Yaya Toure kommer på et bedre træningsprogram/ændrer sin kost og taber sig et par kilo burde han stadig kunne gøre en forskel i Serie A, men han skal altså virkelig blive mere fit han har set MEGET tung ud i den her sæson.


Dig igen :)

https://www.youtube.com/watch?v=zG664Rp7U9U

Det er jo ikke et spørgsmål om form, manden gider jo bare ikke - og det er altså i Champions League semi-finale. Hvordan tror du det ser ud, når han bliver bedt om at varme op en kold søndag til en middagskamp i Crotone?

Alle kan se, at han er færdig på top-niveau, for slet ikke at nævne vores niveau. Desuden bringer han verdens værste agent med sig, og der går ikke et minut efter han er blevet sat på bænken grundet Mancinis tossede rotationssprincip, før vi skal tudes ørerne fulde med, hvor "lidt vi værdsætter en spiller af Yayas kaliber".

Han SKAl holde sig væk.

Banega-signingen til 0 kr. er dog til gengæld formidabel. Jeg så ikke EL-finalen, men han skulle angiveligt have været kampens bedste spiller.
Jeg spår ham 4-5 gode kampe for os, før han bliver limet fast til bænken til fordel for Melo.
La prende Vecino.
annonce
0