Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
1mio euro burde være tilstrækkeligt for en spiller som Vilhena, så nej det er ikke lønnen den er galt med. Det er agenterne og unge spillers grådighed den er galt med, godt krydret med klubber der skødsløst kaster helt vanvittige, groteske lønnninger efter selv middelmådige og uprøvede spillere

Jeg håber UEFA og FIFA en eller anden dag indser det her problem, og får lagt det der løn loft der selvf. tager hendyn til lokale skatteforhold.

Vilhena har ikke et navn endnu, det har Yaya, så det er vel logik at sidstnævnte kan presse en større løn igennem, især når han ikke er ude af kontrakt, samt har tilbud fra flere klubber der er villig til at betale en høj løn.

Inters ledelse har hidtil også sagt pæn nej tak og affejet al snak om en handel. Hvis han kommer så er det pga. Suning ønske om at støtte op om træneren, i langt mindre pga. vores nuværende ledelse ønsker det.

Igen den eneste grund der er det her rygte er pga. Mancini, men han har ikke magten eller kontrollen over midlerne og ledelsen har hidtil kaldt alle Mancinis ønsker for dyre og uholdbare. Det er også værd at benærke der ingen fremskridt er siden rygtet startede.

Inter kunne snildt smide 300m euro ud på et marked hvis lysten var der, men pt. venter man på at høre fra FFP og om de bløder op pga. nye ejerskifte.

Skrevet af Flying Dutchman
Det ville være synd at ødelægge vores indtil videre gode transfervindue, med billige eller gratis løsninger, ved at punge alt for mange penge ud for én eller anden spiller. Jeg kan godt lide Candreva - men til 30 mio.? Nej tak.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
"Bare fordi et talent viser sig frem på træningsbanen er det jo ikke ensbetydende med, at han også er bedre i kamp. Forskellen kan være enorm."

Men det betyder ikke destro mindre at han får chancen, som var præmissen for denne debat.


Ikke nødvendigvis, for den tanke ligger jo nok også i baghovedet på træneren, når han sætter holdkortet. Tit vælger de netop det sikre kort, da man ved hvad han kan præstere i en kamp.

"Sidste punkt: ofte er en træner kun ansat 2-3 år i samme klub og kan dermed ikke høste frugterne af den investering i spilletid, som talentudvikling påkræver."

Det er da underordnet så længe talentet har den fornødne kvalitet. Så går talentudvikling og resultater her og nu gerne hånd i hånd.


Come on, det er jo ikke alle, der er ligesom Pogba og kan gå ind og gøre en forskel fra dag 1 nærmest. De fleste gange må man ofre lidt kortsigtet for at udvikle sine unge spillere. Dermed ikke sagt, at de skal spille hver gang, men de kan da godt få lidt minutter hist og her.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD der kommer med garanti spillere ind i lejet 20-30mil €, det er der klart og tydelig signaler om.

Ville for i øvrigt være "morsomt" hvis republica får ret i at Jiangsu vil købe Melo for 12m € - jeg ved dog ikke hvordan UEFA vil se på en sådan overgangssum mellem to "søstre" klubber. Eftersom manøvren unægteligt vil lugte lidt af kapital indsprøjtning

Men ellers vil jeg ikke brokke mig synderligt. Lad endelig Melo flytte til Kina
Skrevet af Mumleren
Hvis man bare kan komme af med Melo i det hele taget er det fint.

At få en transfersum for ham er nærmest ren utopi, og jeg er bestemt ikke tilhænger af at lave tricks á la kunstigt høje transfers eller vanvittige "stadion sponsorater".

Melo trækker jo rundt på en betragtelig løn, og hans favør hos Mancini bevirker at han bruges alt for ofte i forhold til både hans faktiske evner, og bedre alternativer.

Så bare han ryger ud er det dobbelt-win (sportsligt og økonomisk).

Jeg kan ellers i grunden godt lide Melo, han er en kriger og en vindertype - men det stikker tit helt af for ham. Han er for mig nærmest en Pepe light, og især sidst i kampe hvor det gik halv-skidt for holdet var han en tikkende bombe (nogen der husker hans stempling på halsen af Biglia?).

Ser man på hans generelle bidrag på banen i netop overståede sæson var det vel generelt også et skridt frem og to tilbage.

Hvis bare han sendes videre i dette vindue skal vi være fint tilfredse.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Han startede edersparkme godt, med en fremragende indsats mod Milan, hvorefter hans niveau bare begyndte at styrtdykke med en skræmmende fart. Afsted med ham, gerne gratis, så den kære Gnoukouri kan få noget spilletid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis Melo ryger er det formentligt for at gøre plads til en anden, så jeg tvivler på det vil forbedre Gnoukouris chancer betydeligt. Han ligner også en der ryger på lån, hvilket ærligt talt er forståeligt han vil aldrig få nok spilletid her til at udvikle sig, hvis overhovedet noget.

Jeg tvivler for i øvrigt på at vi sender Melo videre, uden at der kommer penge eller en spiller den anden vej.

Det rygtes ret kraftigt i flere medier at vi står først i køen til Gabriel Jesus, dette bliver også bekræftet af El Mundo Deportivo, prisen lyder på 25m €, planen er at han skal gå direkte ind i startformationen. Lykkedes det os at få fingrene i ham er det vel reelt set dødsstødet for Jovetic/Eder.

Icardi vil så ligge på toppen med G.Jesus bagved til højre og Perisic bagved til venstre for ham, og med Banega eller Brozovic som bold fordeler.

Jovetic ligner dermed det oplagte valg til at blive vraget. Eder, Palacio og Biabiany kan være udmærket som reserve i en sådan situation.
Skrevet af Flying Dutchman
Klubben vil åbenbart bytte Éder ud med Torino´s Bruno Peres. Nok er Peres en fed spiller, der dækker et hul hvor vi ikke er super velbesatte, men jeg så gerne, Éder blive, ellers bliver der noget tyndt oppe på toppen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
Hey-hoo!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Santon er ønsket i Watford, Cagliari og Crystal Palace, så af sted med ham.

Touré er villig til at halvere sin nuværende løn, for at få lov til at spille i Inter - det viser jo trods alt også en vilje, som huer mig. At der så stadigvæk vil være tale om 6 mio. €, hvilket er næsten dobbelt så meget som vores nuværende bedst betalte spiller (Kondogbia).

Endvidere får vi kun lov til at signe én af Texeira, Touré og Gabriel Jesus, da der kun må hentes to EU-spillere per sæson - og Erkin er den ene af dem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Annuller kontrakten med Erkin og hent to af de andre spillere du nævner.
Skrevet af Flying Dutchman
Tjaeh, et styks gratis tyrkisk landsholdspiller, der spiller på en plads, vi har problemer, kontra én dyr herre fra City, en spiller der aldrig var helt god nok til toppen af europæisk fodbold (men som formentlig kan lejes i Suning) og en talentfuld, men uprøvet spiller fra Brasilien - så ved jeg godt, hvad jeg foretrækker.

Erkin er altså en meget, meget dygtig spiller. Det kan godt være, han er ikke så sexet som de tre andre, men vi mangler en dygtig venstreback og så er han tilmed gratis. Hent så samtidig Jesus oveni, og så er det mere end bare godkendt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi har to pladser, jeg så dog gerne det blev det brasilianske vidunder. Yaya må hjertens gerne forblive i england af flere grunde, den ene er lønnen som selv med et 50% cut stadig er al for høj, den anden grund er at han er en meget kortsigtet løsning, den tredje er at han ville optage en plads der kunne bruges på en plads hvor der er en større mangel, den fjerde grund er at han vil presse Brozovic ud af klubben og med stor sandsynlighed holde en af de andre jeg vil se i start 11 på bænken uagtet hvordan han spiller pga. Mancinis forelskelse i ham.
Skrevet af Flying Dutchman
Suning beholder Deki og Capitano, og vil gerne tilføje Muren, Cuchu og Il Principo til klubbens stab, i hidtil ikke definerede roller.

Det synes jeg enormt godt om!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af BeppeBaresi
Der er altid plads til flere legender i staben!

Er det nogen der så Tyrkiet-Kroation der kan fortælle lidt om hvordan vores spillere gjorde det?
Skrevet af OC
Er det nogen der så Tyrkiet-Kroation der kan fortælle lidt om hvordan vores spillere gjorde det?


Perisic og Brozo var, for mig at se, Kroatiens bedste spillere. Ivan havde en kæmpe hovedstødschance, som han nok egentligt skulle have scoret på.

Bliver fremragende at se Brozovic løbe rundt i Premier League fra næste sæson af, så vi kan have råd til Yaya Toures kadaver.
La prende Vecino.
annonce
0