Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Ja, hvad skal vi dog bruge en italiensk landsholdsspiller i sin bedste alder til, der konsekvent er én af de bedste på sit hold og på sit landshold og som tilmed spiller på en plads, hvor vi har alvorlige mangler? Det bliver svært, at få ham til at passe ind på holdet.


Der kan her ikke være tale om Lazio, da? Spørg Ilse hvordan Candreva har leveret henover sæsonen.

Så er Berardi-rygterne altså mere tiltalende, selvom jeg ikke er et sekund i tvivl om, at han ikke bliver prisen værd, så længe Mancini sidder på bænken.
La prende Vecino.
Skrevet af saglighedens_portal
Der kan her ikke være tale om Lazio, da? Spørg Ilse hvordan Candreva har leveret henover sæsonen.


Det skyldes udelukkende, at Candreva ikke har været motiveret i denne sæson. Noget, hans agent også har udtalt. Han har længe lignet en mand, der skulle væk. Hans motivation faldt betragteligt, og det skete i særdeleshed, da det var Biglia, der blev valgt som anfører frem for Antonio-drengen. (http://www.corrieredellosport.it/news/calcio/serie-a/lazio/2015/07/30-2809009/lazio_biglia_capitano_candreva_furioso/?cookieAccept)

I bør være tilfredse. Hans topniveau er vildt.
Skrevet af Mumleren
Er også kæmpefan af Berardi, tror desværre han har tiltrukket for meget interesse til vi kan få ham.

Han ville dog pynte på holdkortet, Mancini eller ej.
Tror godt en type som ham kunne få succes hos os, med det nuværende setup + banega (håber den snart går igennem!).
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Stankovic
Berardi vil være et godt bud på en højrefløj men OC har uden tvivl en pointe, da Mancini sandsynligvis nok skal formå at smadre ham til jorden.
Skrevet af Stankovic
Banega er da mere eller mindre officielt.
Skrevet af Flying Dutchman
Banega har selv sagt, han venter til Inter offentliggør det - og det gør de jo nok formentlig, det øjeblik, Argentina er færdig ved Copa America. I øvrigt åbner transfervinduet også først d. 1. juli, så der er intet officielt indtil da alligevel.

@ OC

Ilse har også brokket sig over Biglia, der om ikke andet har været blandt Lazio´s bedste i år. Candreva har nu gjort det mere end okay i de kampe, jeg har set - selvfølgelig med absolut højdepunkt (for ham), da han scorede to gange mod os på Meazza. Han var desuden også Lazio´s topscorer i den netop afsluttede sæson, og det som kantspiller, så helt ringe har det altså ikke været. Jeg tror, at Ilse bare - forståeligt nok - har været frustreret over hele sæsonen.

Berardi ville også være fedt, selvom denne netop har haft en lidt skuffende sæson, i forhold til forrige. I og for sig ville Candreva og Berardi begejstre mig lige meget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Du har set, vi ikke har budt 30 mio., ik´? Du går jo bare ud fra, vi bare betaler 30 mio. € for Candreva. Hele dit indlæg og dine præmisser bygger jo på noget så uhåndgribeligt, som et bud, vi aldrig er kommet med. Det er fjollet. Som sædvanligt.


Nej vi har budt 16 + 2 i bonus(hvilket jeg nævnte tidligere), hvilket vi selvfølgelig ikke får ham for, fordi det er langt under den værdisættelse Lotito angiveligt havde sat før EM, der var på 25m €, altså ifølge de fleste kilder. Den er dog næppe faldet sidenhen. Ikke mindst fordi vi langtfra er den eneste klub der er interesseret. Vi har angiveligt også højnet buddet til 20m €

30m € er derfor nok ikke specielt urealistiskJeg skal vel forhåbentligt ikke forklare dig registreringsreglerne til næste sæson igen, vel?
Det kunne jeg også sidst!

Jeg skrev allerede om dem dengang de blev rygtet. Men som vanlig har du et mærkværdig behov for at tale ned til folk, hvad får du egentligt ud af det?

Din belærende tone er simpelthen polariserende


Det er sådan set underordnet, hvad du synes - reglerne er som de er, og indtil de bliver ændret, har vi at efterleve dem.


Der er INGEN krav om at vi skal have Italienere i truppen( det ville stride mod arbejdskraftens fri bevægelighed mm.), Derfor kunne klubben sagtens have 0 og stadig overholde kravet til 4x4 i teorien. Praksis lidt sværere fordi antallet af ikke italienere der opfylder kravene ikke er voldsom stor.

Vi er allerede dækket ind på federations pladserne, så Candreva er ikke nødvendig, det er kun på klub trænede spillere vi har et problem, hvor vi mangler to

Berardi ville være en væsentligt mere fornuftig investering, især på den lidt længere bane, prisen på de to må formodes at være nogenlunde identisk 25-30m €, Berardi er dog efter forlydene ikke nær så løntung, han skulle have accepteret ca. 2,5m €/annum.

Skrevet af OC
Det her EM er fremragende for Ivan - og for os, med henblik på en kæmpe pose penge eller en spiller i absolut top-form.

Slutrundens bedste indtil videre?
La prende Vecino.
Skrevet af Mumleren
Perisic har vist fremragende form her til EM. Han minder mig lidt om Robben i hans yngre dage.

Det varede lidt før han fandt takten hos os, men han sluttede jo også stærkt af (måske med EM i tankerne).

Håber han kommer retur, for det er ikke mange gennembrudsstærke og kampafgørende spillere vi kan mønstre ud over Ivan.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Medmindre der falder et monstrøs bud, ryger Perisic ingen steder. Ledelsen har selv tidligere nævnt ham som essentiel og ikke til salg, ligesom Icardi og Miranda.

Jeg kan ikke forestille mig at man efter EM overhovedet vil overveje bud på under 40m € for EM´s indtil videre bedste spiller, forhåbentligt vil man ikke acceptere alt under 50m €, men vi er jo Inter, og vi er generel tidligere været for dårlige til at få nok for vores spillere.

Der er gået ren krig i den mellem Juve og Inter, der spekuleres i at Inter ledelse overvejer et retslig efterspil overfor Juve pga. deres indblanding i henhold til Berardi, som de fleste er enig i at Juve ikke har hjemmel til.

Bare gå hele vejen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Netop. Vi har aldrig budt 30 mio. € for Candreva. Derfor er det også ualmindeligt fjollet at basere hele dit indlæg på en falsk præmisse.

Din belærende tone er simpelthen polariserende

´Polariserende´, simpelthen? ´Kay så. Anyway, ´tonen´ kommer fra det enkle faktum, at dine indlæg intet andet formål har, end at debattere for debattens skyld. Endvidere mangler du konsekvent at underbygge dine påstand med bare de mest basale kildehenvisninger.

At du skriver "Vi kunne have 0 italienere og det ville passe mig ganske fint", viser jo bare, du ikke forstår, vi skal have et bestemt antal italiensk trænede spillere i truppen i næste sæson. At du desuden stirrer dig blind på det faktum, Candreva er italiener, og ikke på det jeg fremhæver (at han spiller fast for én af verdens stærkeste landshold), gør det ikke just lettere, at få dig til at forstå pointen af mit indlæg. Det er ikke vigtigt, at Candreva er italiensk landsholdspiller, det er vigtigt at Candreva er italiensk landsholdsspiller.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Cristian Ansaldi vores, for 5 mio. € - endnu en venstreback. Jeg har lidt svært ved at gennemskue hele idéen, nu at vi i forvejen har Erkin, Jesus og Ninjaen.

Han kan dog vist også dække de andre pladser i forsvaret, men hans klare styrke er venstrebacken.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Han dækker modsatte back ligeså fint. Medmindre jeg har haft et spejlvendt billede på fjernsyn mener jeg faktisk han er oprindelig højrebenet.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, jeg synes nu også at huske, han har spillet alle pladser i forsvaret, men forskellige sider viser ham som højreback.

Men hey! Utilitetsspiller, der har gjort det godt, i de kampe jeg har set med ham - og for sølle 5 mio. €. Det er s´gu i orden!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
viser jo bare, du ikke forstår, vi skal have et bestemt antal italiensk trænede spillere i truppen i næste sæson. At du desuden stirrer dig blind på det faktum, Candreva er italiener, og ikke på det jeg fremhæver (at han spiller fast for én af verdens stærkeste landshold), gør det ikke just lettere, at få dig til at forstå pointen af mit indlæg. Det er ikke vigtigt, at Candreva er italiensk landsholdspiller, det er vigtigt at Candreva er italiensk landsholdsspiller


Nu er det vist dig der ikke forstår det, der er intet forkert i det jeg skriver, vi kunne sagtes overholde kravet uden en eneste italiener på holdet, men det vil givetvis være svært og kompliceret.

Der er forskel på en spiller trænet i italien og klubben og en italienere.

Italien en af verdes bedst hold?, godt så, Italiens landshold er et af de ringeste italienske hold i årevis, det de lever på er juve forsvaret, offensiven et helt ekstremt tandløst og tynd besat.

Betyder det at Candreva er en dårlig spiller, nej, det har jeg på intet tidspunkt skrevet, jeg er udelukkende imod at betale 16+ m€ for en 29 snar 30 årig spiller.

Der intet kvalitetsstempel over at være offensiv italiensk landsholdspiller i disse dage.

Jeg har lidt svært ved at se pointen med Ansaldi, vi har allerede rigeligt med middelmådige spillere af den slags.
Skrevet af Flying Dutchman
Nu er det vist dig der ikke forstår det, der er intet forkert i det jeg skriver, vi kunne sagtes overholde kravet uden en eneste italiener på holdet, men det vil givetvis være svært og kompliceret.

Jeps jeps, rygsvømning har du alle dage været god til. Selvfølgelig havde du det i mente, da du skrev det.

Italien en af verdes bedst hold?, godt så, Italiens landshold er et af de ringeste italienske hold i årevis, det de lever på er juve forsvaret, offensiven et helt ekstremt tandlæst og tynd besat.

Bare fordi, du gentager en floskel, gør det ikke til en sandhed. Italien er da i hvert fald stærke nok, til overlegent at kvalificere sig videre til 1/8 dels finalerne i EM. Endvidere er Candreva ikke just ny på landsholdet, vel?

Betyder det at Candreva er en dårlig spiller, nej, det har jeg på intet tidspunkt skrevet, jeg er udelukkende imod at betale 16+ m€ for en 29 snar 30 årig spiller.

Aha, jamen, du har i det mindste spottet fejlen i dit oprindelige indlæg. Der er håb endnu.

Som jeg mange gange har skrevet før, så er det historieløst at bruge aldersargumentet som Interfan. Det er også dumt. Candreva vil forstærke holdet her og nu. Er det ikke et argument, du ofte selv kommer med, hvad angår vores talenter? Og så er vi jo tilbage dertil, hvor du bare vil debattere for debattens skyld.

Der intet kvalitetsstempel over at være offensiv italiensk landsholdspiller i disse dage.

Ikke så længe det ikke passer ind i dine argumenter og din virkelighed, nej.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeps jeps, rygsvømning har du alle dage været god til. Selvfølgelig havde du det i mente, da du skrev det.


Der er jo ingen forskel! Den ene ytre jeg at jeg ikke kunne være mere ligeglad med om der var en eneste italiener på holdet, den anden nævner jeg at der intet krav er om at vi skal have nogle italienere, ergo er min ligegladhed jo ikke funderet i urealistisk forventninger/holdninger samt mangel på viden som du gerne vil udlægge det. Realiteten er den der ikke er noget krav om at der skal være Italienere på holdet. Men i begge indlæg gør jeg det samtidigt også klart at det er vanskeligt pga. den måde hvorledes reglerne er udformet.


Bare fordi, du gentager en floskel, gør det ikke til en sandhed. Italien er da i hvert fald stærke nok, til overlegent at kvalificere sig videre til 1/8 dels finalerne i EM. Endvidere er Candreva ikke just ny på landsholdet, vel?


Det er fair nok du ikke er enig, men at påstå at du har en mere sandfærdig udlægning, viser jo igen hvad det er jeg tidligere understregede. Der eksistere ikke sådan noget som en objektiv udlægning af en kamp, udover det en statistik kan vise, men alt udover dette er subjektiv, hele debatten er bygget på individuelle subjektive holdninger og vurderinger, hvilket jeg har udpenslet for dig flere gange.

Italien går videre, i mine øjne, i en af de dårligst EM slutrunder til dato, de møder et komplet tandløst Sverige hold der er ude af stand til at ramme målrammen over to kampe og samtidigt kreere Italien stortset intet imod Sverige. Man spiller en fin kamp mod Belgien, som slet ikke formår at spille som et hold, hvilket da er ganske fint. Det ændre dog ikke på at, det I min bog, ikke er specielt prangende eller imponerende, så for mig set er resultatet også opnået på en billig baggrund. Så at de er stærke nok siger egentligt ikke særligt meget, igen spiller forsvaret hovedrollen for den position Italien er endt i, det er forsvaret der skal bringe Italien langt, for det offensive er ikke i nærheden af hvad det engang var eller har den fornødne klasse eller styrke.

Igen har jeg intet tidspunkt nævnt noget med Candrevas fodboldmæssige evner, jeg skrev at man ikke kan sige at det at spille på en offensiv plads på det Italienske landshold er et kvalitetsstempel i sig selv. Der skal ses på noget helt andet skal man vurdere hans fodboldmæssige evner.

For i øvrigt, hvorfor betalte vi ikke de 8m € for Telles, de 2-3m € kan vel næppe siges at være det afgørende her, det er komplet sort.

som jeg mange gange har skrevet før, så er det historieløst at bruge aldersargumentet som Interfan. Det er også dumt. Candreva vil forstærke holdet her og nu. Er det ikke et argument, du ofte selv kommer med, hvad angår vores talenter? Og så er vi jo tilbage dertil, hvor du bare vil debattere for debattens skyld.


Igen fair nok du ikke er enig, men så skriv det, i stedet for at smide rundt med din historieløse udsagn igen og igen. Det er trættende at læse. Hvor har jeg skrevet, jeg ikke vil have Candreva i de foregående indlæg, jeg skrev ret tydeligt at jeg syntes prisen er for høj og at jeg syntes at det havde været fint nok havde det været omtrent 10m €. 16m € er i min bog alt for meget for en spiller i den alder. Det er i min bog en forkert prioritering af midler. Det har derfor ufatteligt lidt med hans nuværende evner på fodboldbanen at gøre, men en rent ud sagt holdningsmæssig standpunkt i forhold til hvad der skal betales for en spiller i hans alder.

Jeg har intet imod 29 årige spillere, så længe prisen ikke er tårnhøj eller at det ikke ender med at bryde den aldersmæssige balance på holdet. Det er fair nok du ikke er enig i dette syn, men så skriv det på en anden måde, det er vel ikke for meget at forlange.

Vi skal vel ikke sidde og holde i hånd og være enig om alt.

igen beskylder du mig for at være modsigende, men samtidigt brokker du dig over at klubben ikke satser på talenter, men samtidigt synes det er fint man henter en Candreva. Det hænger jo ikke helt sammen.
Skrevet af Flying Dutchman
En novelle - novra!

Realiteten er den der ikke er noget krav om at der skal være Italienere på holdet.

Nej. Men når nu du påstår, du hele tiden havde i baghovedet, at de pågældende spillere skal være trænet i Italien i tre år fra de var 15 til 21, så kan du (forhåbentligt!) selv godt se, at vi nok kommer længst med italienere, ikke? Teoretisk set, kan det være folk fra Haiti - men nu fungerer det sjældent i teori. Så selv hvis du skulle have fordelen af tvivlen, så er sætningen "Jeg kunne for i øvrigt ikke være mere ligeglad hvad angår nationaliteten, som om det skulle være et kvalitetsstempel i sig selv." mildest talt uheldigt formuleret.

Det er fair nok du ikke er enig, men at påstå at du har en mere sandfærdig udlægning, viser jo igen hvad det er jeg tidligere understregede. Der eksistere ikke sådan noget som en objektiv udlægning af en kamp, udover det en statistik kan vise, men alt udover dette er subjektiv, hele debatten er bygget på individuelle subjektive holdninger og vurderinger, hvilket jeg har udpenslet for dig flere gange.

Jeps jeps, problemet er så bare, at du bruger din subjektive mening om det italienske landshold (der i øvrigt kan modbevises med kolde fakta, men hey...!) til at retfærdiggøre din holdning om Candreva, når nu de to ting intet forhold har til hinanden. Det giver ikke mening. Faktum er, at Candreva er fast mand på et af Europa´s (påviseligt!!) stærkeste landshold, der tilmed for tiden har succes. Det er et faktum. At du så synes, det er det svageste landshold i mands minde, at resultaterne er hentet på en billig baggrund, at modstanderne ikke var gode nok, jadi-jadi-bla-bla og alt det andet, du bare lige hiver ud af røven, for endnu en gang at få det til at passe din virkelighed, er så anset ligegyldigt med hensyn til debatten.

Igen har jeg intet tidspunkt nævnt noget med Candrevas fodboldmæssige evner, jeg skrev at man ikke kan sige at det at spille på en offensiv plads på det Italienske landshold er et kvalitetsstempel i sig selv. Der skal ses på noget helt andet skal man vurdere hans fodboldmæssige evner.

Man mangler da godt en god dosis realitetssans, hvis man mener, at spille fast kant på det italienske landshold, ikke er en kvalitetstempel.

Igen fair nok du ikke er enig, men så skriv det, i stedet for at smide rundt med din historieløse udsagn igen og igen.

Men det er jo historieløst? Det er jo fuldstændigt VANVITTIGT at se på en 29-årig spiller, og skrive, at han er for gammel og at han ikke er det værd - hvad >det< så end er - samt at videresalgsværdien (!!) formentlig ikke er god nok. Kan du ikke selv se, det komplet idiotiske i det? Candreva kan præstere her og nu, og så er han i sin bedste alder. For en der er fan af en klub, hvor spillere som Samuel, Cambiasso, Milito og selvfølgelig Zanetti i nyere tid har bevist, at man ikke behøver at være 25 år gammel for at præstere, er det håbløst historieløst.

Hvor har jeg skrevet, jeg ikke vil have Candreva i de foregående indlæg

"Det ville "redde" min dag, hvis det sker, kan simpelthen ikke se hvad vi skal med endnu en dyr 29+ årig spiller." Her, måske? Eller ved tidligere lejligheder. Jeg sætter sikkert endnu en gang rygsvømning i gang nu, men din mening om Candreva har været ganske tydelig og klar.

16 mio. € er ganske fint for en spiller i sin bedste alder, der præsterer på et konstant højt niveau. At du så mener, han er 10 mio. € værd, gør det ikke just lettere at tage din mening om Candreva seriøs.

igen beskylder du mig for at være modsigende, men samtidigt brokker du dig over at klubben ikke satser på talenter, men samtidigt synes det er fint man henter en Candreva. Det hænger jo ikke helt sammen.

Jep, det gør jeg, fordi du modsiger dig selv. Ved talent-diskussionen synes du, at de skal spille på merit og at du hellere vil have en spiller der kan fungere her og nu og berige holdet med det sammen; i denne diskussion er du ligeglad med netop sådan en spiller, der tilmed spiller på en plads, hvor vi er svagt besat. Det er det, der er så frustrerende ved dig: du debatterer for debattens skyld, men glemmer at jeg ikke glemmer, hvad du tidligere har skrevet - du nægter dog konsekvent at stå ved det.

Selvfølgelig hænger mit sammen. Lige nu har vi ingen åbenlyse talenter til højrekanten, ej heller er der nogle på vej, i hvert fald de næste to sæsoner. Candreva kommer ikke til at tage spilletid fra Gnoukouri, Manaj, Popa, Gyamfi, Della Giovanna og Baldini, som er dem, der (lige nu og efter min mening) kan drive det langt. I skrivende stund, har vi kun Biabiany, plus et hav af nødløsninger, til højrekanten.

Vi er svagt besatte der. Candreva er god. Han vil gerne til Inter. Det bør være en no-brainer, det her.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Jeg tror lige jeg tager en pause for at diskuttere med dig, indtil du lære at holde en sober debat tone.

Det er ganske enkelt, usaglig, usmageligt at skrive at folk ikke har realitetssans, er historieløse og andre lidet flaterende angreb du ligger for dagen.

Kan du have en god sommer

Skrevet af Flying Dutchman
Selverkendelse har du heller ikke meget af. Hvis du føler, at det er usagligt og usmageligt når jeg ganske korrekt påpeger, du er historieløs og mangler realitetssans, så må du have det svært til dagligt. Læg i øvrigt mærke til, jeg skriver, du er historieløs og ikke at folk er det.

Det er fint med en pause, du. Så kan det være, du dropper den drævende, udokumenterede, bedrevidende, men samtidig undvigende omgang rygsvømning, du hidtil begår dig med. Den ´sobre, saglige debattone´ er forbehold de folk, der rent faktisk har noget at byde ind med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0