Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Ilse

La´ nu være... Er du da nære venner med Maxi Lopez? Der er ingen grund for os eller for dig til at hade Icardi. Det er jo ikke en Terry eller en Keller situation, hvor en anfører boller med en af sine holdkammeraters koner/partnere, vel? Wanda Nara og Maxi Lopez var gået fra hinanden, så jeg forstår ikke, fans fra andre klubber går så meget op i det.

Udover en eklatant mangel på medietræning, har Icardi gjort meget lidt forkert privat.

@ Gusten og Lent

Enig i hvad I skriver. Icardi virker selv også påfaldende stille i alt det her - det er helt klart The Wanda Nara Show, det her. Jeg elsker især citatet: "I think Mauro should not be put at the centre of controversy."

Så lad da være med at gøre det netop det?

@ OC

Meget enig i det, du skriver. Wanda Nara er ved at presse Icardi ud af en klub, hvor han - efter hans egne ord - er glad og hvor han føler sig værdsat, alene så hun har råd til en ekstra pelsjakke om måneden. Det er jo uholdbart for både Icardi og Ausilio, at Heksen gang på gang på gang udtaler sig i pressen, mens især vores kære sportsdirektør forsøger at slukke branden. Det kan dog være, at Ausilio og Icardi havde en god samtale her forleden, og det alt det her bare stille og roligt fiser ud. Det kunne bare være fedt med en konkret udtalelse fra manden selv...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af hader facebook
Måske vi bare skal håbe på en hurtig skilsmisse mellem Icardi/Wanda.det ville løse mange problemer.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Hvad har Icardi egentlig gjort udover at ha napper Maxi´s kone som en anden Keller? Jeg synes ikke han fremstår specielt usympatisk eller noget men jeg har så heller ikke gravet dybt i hans historie. "

Ja udover han kun tog Maxi´s kone, fik han så også lige Maxi´s tre børn tatoveret på sin arm. Det fodboldmæssige er der intet at sætte noget på.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Flying Dutchman
Ja mand, man er bare et kæmpe røvhul, når man som stedfar viser, at man gerne vil sine stedbørn og at man elsker dem som sine egne. Efter alt at dømme, har Icardi, trods sin unge alder, været en god stedfar til de tre børn.

Og nej, han ´tog´ ikke Maxi Lopez´ kone - han begyndte et forhold med Maxi Lopez´eks-kone.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(100659192308)
FD

Jeg finder det bare ikke normalt, at man får navnene på en anden mands børn skrevet på sin arm, også selvom man vil dem det bedste.
Og der står da netop flere steder, at Wanda og Icardi indledte deres forhold mens Maxi og Wanda stadigvæk var gift.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg finder det bare ikke normalt, at man får navnene på en anden mands børn skrevet på sin arm, også selv man vil dem det bedste.

Jamen, hvis man gerne vil finde en skandale, så skal det nok lykkes for én at tolke omstændighederne derefter. Personligt finder jeg intet odiøst ved det. Manden er stedfar for tre små børn og så er han glad for tattoo´s - to plus to giver gerne fire. Det er måske ikke super elegant, men det bliver også gjort langt værre end det egentlig er. Det er ikke noget, der støder mig - og nej, det har intet at gøre med, at han er Interspiller. Icardi forsøger bare at få det bedste ud af en svært, til tider akavet situation - ligesom alle andre stedfædre derude.

Og der står da netop flere steder, at Wanda og Icardi indledte deres forhold mens Maxi og Wanda stadigvæk var gift.

Den eneste, der har påstået det, er Maxi Lopez - ikke just en pålidelig kilde, hvad det angår. Det eneste vi ved, er at Icardi og Nara indledte et forhold efter skilsmissen - så det bør vi forholde os til, og ikke hvad diverse sladderblade mener at vide.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Jamen, hvis man gerne vil finde en skandale, så skal det nok lykkes for én. Personligt finder jeg intet odiøst ved det. Manden er stedfar for tre små børn og så er han glad for tattoo´s - to plus to giver gerne fire. Det er måske ikke super elegant, men det bliver også gjort langt værre end det egentlig er. Det er ikke noget, der støder mig."

Skandale? Det vil jeg nu ikke mene det er, og om man ligefrem søger efter en skal jeg ikke kunne sige. Folk kan da have deres meninger om de finder det ok eller ej, men det gør jeg ikke.

Icardi har intet ulovligt gjort, men rent moralsk finder jeg det ret langt ude. Han gifter sig med sin vens eks kone, som han MÅSKE allerede var sammen med mens hun var gift, udover det får han sin tidligere vens børn navne skrevet på sin arm i blæk. Er der noget forkert i det? For nogen er der sikkert ikke, men jeg er ikke af den holdning.

Man kan undre sig over, hvorfor Icardi mener Wanda skal være hans agent. Har hun nogensinde haft et job som dette? Eller er det bare af ren kærlighed hun fik det?

Jeg håber Icardi bliver i Inter, ellers ville man vel stå rent dårligt stillet i Inter til den nye sæson. Men Wanda som agent stopper snakken vel næppe.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Maldinini
Det er desværre ren Se og Hør i Intet lige pt.
Skrevet af Maldinini
Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Du skal da bestemt have lov til din mening, men jeg - ligesom så mange andre Interfans - er bare træt af, at hele den her episode, som trods alt er en storm i et glas vand, bliver hevet op, hver gang Icardi er i medierne vedrørende andre ting end sin gøren og laden på banen. Det var ikke meget af en historie til at begynde med, og det er efterhånden noget tid siden, det skete. Maxi Lopez forsøger ihærdigt at holde det i live, men det er på tide at komme videre.

Man kan undre sig over, hvorfor Icardi mener Wanda skal være hans agent. Har hun nogensinde haft et job som dette?

Måske er der nogle økonomiske fordele ved det? Jeg ved det ikke. Det er også lidt underligt, at have sin kone som sin agent. Det stiller dem i hvert fald i et kavt lys.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja udover han kun tog Maxi´s kone, fik han så også lige Maxi´s tre børn tatoveret på sin arm. Det fodboldmæssige er der intet at sætte noget på.


Du taler om hende som om hun er en genstand, en besiddelse, kan du virkeligt ikke selv se det!

Han har ikke taget hende, fat det nu, Wanda har sin egen vilje, hun var ikke Maxis ejendom ej er hun nu ej heller Icardis, hun har valgt at gå fra sin tidligere mand, og har valgt en anden, som hun så er blevet gift med, hvori er det usympatiske i det. Der hvor man kan kritisere Wanda og Icardi er i deres medie ageren, som var mildest talt tåbelig.

For i øvrigt er hendes lette uelegante lønforhandling taktik pisse hamrende irriterende, det kunne gøres langt mere elegant.

Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi snakker altså om den yngste Capocannoniere siden Rossi, manden med den bedste shot conversion i Europa til tider sidste sæson, den tredje yngste til at nå 50 mål i Serien hurtigst, og jeg kunne blive ved...

Og dette opnået i hold ledede af Walter Mazzarri og Roberto Mancini - det stinker af klasse at have formået så meget, med så dårlige kort på hånden. Lige meget hvem vi eventuelt henter ind som erstatning, kommer vedkommende til at lide under et manglende system og en manglende plan. Se på Eder, se på Jovetic, se på Perisic...
Jeg er villig til at vædde med, at vi ikke ser en spiller toppe Icardis 22 mål så længe Mancini er træner, lige meget hvor etableret han er og hvor mange penge vi køber ham for.

50 til 55 milioner euro lyder jo umiddelbart meget lækkert, men når man så hører, at man har tænkt sig at smide 80% af dem væk på Joao Mario - eh...

Hvem er i øvrigt den 50 milioner-euro-dyre angriber der vil 1) spille EL og 2) samtidigt være en øjeblikkelig opgradering? Jeg kan simpelthen ikke se det for mig.

Det her kan blive meget, meget dyrt for os. Det er altså vores største navn, stjerne og kaptajn vi her snakker om, og så er det fint at sige "at han da bare skal skippes afsted".
Sæsonen kan meget vel være ødelagt, før den er påbegyndt.


Hvilket så også afspejles af prisskiltet, så vidt jeg husker er der solgt ca. 15 spillere i det leje som Inter kræver for Icardi, omkring 25 når inflation også medregnes. Det er ikke no names vi snakker om her, selv Real sælger deres spillere hvis sådanne bud kommer på bordet. Når vi er oppe i dette leje er næsten alle spillere til salg, det er vel kun en meget lille skare af spillere hvor den absolutte elite ikke vil overveje om spilleren ikke skal sendes videre, en elite vi vel og mærket ikke tilhøre.

De fleste gode spillere og offensive talenter går generelt under 40m €. For 60m €, burde vi derfor kunne hente to til tre gode spillere/talenter og det mener jeg ganske enkelt ikke at Icardi på stående fod er vigtig nok til, at man bare sådan helt blankt bør afvise sådanne bud, medmindre det kommer fra Juve, eller anden Serie A klub.

Ja hvad Icardi har leveret og i en så ung en alder er ganske imponerende, men det er jo netop også hvorfor prisen hedder +60m €, fra klubbens side, det er næsten det dobbelt af hvad vi fik for en Kovacic, . Så bør man også se på hvem man har som træner. Mancini formår ganske enkelt ikke at få nok ud af spillerne omkring en Icardi, hvilket er et kæmpe problem fordi Icardi i høj grad er en spiller der skal sættes op og fordres. Vi ville være langt bedre stillet med en anden type angriber end Icardi så længe Mancini sidder ved roret.

De 20-25m € vi vil have tilbage efter salget af Icardi og købet af Joao, er stadig en betydelig sum! At det så er helt godnat at betale 35-40m € som vi angiveligt er villig til at betale for Joao er så en helt anden ting.

Jeg er dog enig i dig så langt at vi får svært ved at finde en klasse angriber, især en der kan noget mere på egen hånd. Men nu er det jo heller ingen regel at man skal have en. kan man dele opgaven udover flere spillere er det vel lige så fint. Oveni vil de midler kunne bruges på bla. G. Jesus. en af de mest eftertragtede brasilianske stjernefrø.

Ikke mindst slipper vi for at høre på Wanda, det i sig selv er 60m € værdSkrevet af Stankovic
For 60m €, burde vi derfor kunne hente to til tre gode spillere/talenter ...


Nu har vi desværre ikke de samme fremragende kvaliteter i den sportslige ledelse som du finder i eksempelvis Dortmund og Southampton, hvorfor at formentlig mindst halvdelen af dette beløb vil blive formøblet nok engang.

Man kan derfor lidt frækt vende den om og spørge om 30M€ er nok for Icardi.
Skrevet af Stankovic
At det så er helt godnat at betale 35-40m € som vi angiveligt er villig til at betale for Joao er så en helt anden ting.


Netop. Det er dog ikke en anden ting, da det netop er det som pengene vil gå til.
Skrevet af Facchetti
Men til den pris Inter kan få for Icardi, findes der bare meget få alternativer, som gider spille i Inter med alt hvad det indebærer.
Klubben er ikke i toppen af Europa som for noget tid siden og selvom Ausilio gør det rigtig godt - bedre end Branca - så er handler som Sneijder, Muren, Eto´o, Zlatan osv langt væk og vi kan ikke hive spillere fra den hylde i nuværende position.

Så behold Icardi så længe, han selv gider, for det er på lånt tid - det er der ingen tvivl om. En dag vil han noget større
Skrevet af Flying Dutchman
Netop Facchetti.

Jeg kan kun ryste på hovedet over idéen, at vi bare kan sælge vores bedste spillere (og i det her tilfælde vores skarpeste angriber) og forvente, vi henter en bare nogenlunde fuldgod erstatning ind. Endvidere bør man droppe idéen om, at vi er tvunget til at sælge. Det er vi ikke. Sidst vinder man altså kampe nemmest, ved at score flere mål end modstanderen. Derfor vil det selvfølgelig være galimatias at sælge én af verdens bedste til netop det, bare fordi en anden klub smider en halvstor pose penge efter ham.

Behold ham nu bare og sælg ham, så snart han tilkendegiver, han vil noget andet.

At det så er helt godnat at betale 35-40m € som vi angiveligt er villig til at betale for Joao er så en helt anden ting.

Jamen, det er vi heller ikke villig til? Mest af alt fordi vi ikke har den slags penge liggende. Joao Mario bliver formentlig købt af Suning FC og lejet ud til os - lidt á la det der sker, med ham Roger Martinez, som jeg i øvrigt intet kender til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af hader facebook
EDER ser ud til at være næste mand som pakker kufferten og rejser til Kina.Han skulle have fået grøntlys af Inter til at forhandle sine personlige krav på plas.Det skulle være samme klub som også har sikkert sig Pelle.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jamen, det er vi heller ikke villig til? Mest af alt fordi vi ikke har den slags penge liggende. Joao Mario bliver formentlig købt af Suning FC og lejet ud til os - lidt á la det der sker, med ham Roger Martinez, som jeg i øvrigt intet kender til.
Ikke hvis man skal tro den portugisiske presse, der snakkes om at en aftale er fundet på 40m €, altså ikke et køb af den kinesiske søsterklub Suning FC, den kan vist ikke nå det tids nok.

Men lad os nu se hvad der sker, personligt krydser jeg alt for at Chelsea tager os indenom, som det rygtes i den engelske presse, med et monster bud på 50m €

Bare han bliver væk er jeg fint tilfreds, så hellere Witsel, det siges vi kan få ham for det halve, altså 20m € vi skulle ifølge Laudisa have en aftale med ham og hans fader.

Hvis Eder smutter, så er det forståeligt, man får angiveligt dækket udgifterne ind, samtidigt vil han nok aldrig komme til at fungere optimalt under en så offensiv svag træner som Mancini. Set i det lys var han nok også lidt af en fejlinvestering.

Hvis vi havde haft en anden træner, tror jeg også vi ville have haft betragteligt mere ud af ham, men nu er det Mancini vi må affinde os med og Mancini og Eder var aldrig et match made in heaven.
Skrevet af Flying Dutchman
Witsel er den mest overvurderede fodboldspiller længe. Han er bare en Melo v.2. Han skal holde sig væk, medmindre han kan hentes billigt. 20 mio. € er alt for mange penge for ham.

Jeg forstår desuden heller ikke, at han og Joao Mario bliver nævnt i samme åndedrag. De er to vidt forskellige spillere, ikke mindst positionsmæssigt. Mario vil være en fremragende spiller at få ind - ikke mindst da han kan dække vores svagt besatte højrekant. Det er jo heller ikke for sjovt, han er én af Europa´s mest eftertragtede spillere lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ud fra hvad jeg forstår fra medierne, så er Witsel ikke første prioritet, men mere en spiller der ville forsøges hentet ind, hvis Joao, G. Jesus, eller Candreva ikke lykkedes. I et sådan tilfælde er han vel en udmærket spiller at få ind til bredden. 20m € er vel prisen for mange spiller disse dage, uagtet om de er det værd eller ej, så der er vel intet mærkværdigt i at det er prisen, ja du har ret i det er til den høje side. Men Mario er jo heller ikke 40-50m € værd på stående fod, eller en Candreva 25-30m €.

Man vil jo sjældent kunne finde spillere med de helt eksakte karakteristika, når man ligesom Witsel er noget nede i prioritetsrækkefølgen på transfer fronten, Witsel er vel ment som lidt som en all round spiller, forestiller jeg mig. "tremands" midtbanen er jo allerede fint besat med Kondogbia, Medel og Banega. En Witsel går jo formentligt ikke ind og tager en af de centrale pladser som udgangspunkt, omend han dog godt kan tage Medels plads, men umiddelbart har jeg simpelthen ikke fantasi nok til at forestille mig, det sker allerede fra sæsonstart. Ham og Brozovic er dog fint til bredden og til at tage de pladser hvor vi ikke har oplagt kandidater, aka. højrekant, en position han trods alt tidligere har besat, ja ikke optimalt, men sådan er det nu engang imellem.

Heller Witsel end Melo IMØ. Man må også være realistisk det er den klasse spillere vi realistisk kan få fat i. Den højre kant bliver bare ikke let at løse på stående fod, dertil er interessen for de få gode højrekanter simpelthen for stor i øjeblikket, vi kan realistisk set ikke forvente at vi slår Barcelona, Real, A. Madrid, Bayern, Juventus samt stenrige engelske hold, hvoraf stor set samtlige har budt på al hvad der er interessant på den position. Så må man tage et kompromis som Witsel. Det er helt sikkert helt ude i hampen og smide +40m € for nogen spiller i vores situation.
annonce
0