Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mumleren
Hvis man kan få tæt på de 500 mio for ham så er det bare afsted. Napoli eller ej.
Havde man sagt 350 mio før sommerens vanvittige inflations handler, havde vi nok også solgt.

Vi har ret solide angribere i truppen, mens vi venter på den rigtige handel til den rigtige pris (og ikke Milik, tak).

Måske Mancini kunne snige sig til at hente Bony hos vennerne i City? Han er for god til reservetjansen... 250 mio? Ah, og så alligevel næppe...
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
60-70m € er som sådan også en fornuftig pris for Icardi, men man skal altså have sikret sig at man realistisk set kan finde en eller to angribere/offensiv spillere der kan varetage målscore rollen, inden alt underskrives, ellers skyder man sig selv i foden.

Hvis vi sælger Icardi og ikke har sikre os en fuldgod erstatning, kan en sådan handel ende med at blive en katastrofe, især hvis vi samtidigt sender ham til en direkte konkurrent, der samtidigt har det perfekt setup til en type som Icardi.

Så kravene må være udenlandsk køber, samt have en forhåndsaftale med min. en yngre angriber der kan træde ind i hans sted.

Kan det opfyldes, så fint med mig. Men vi skal IKKE sælge til en liga rival medmindre der kommer absurde penge på bordet, læst omk. 100m €
Skrevet af Mumleren
Enig i store træk, men vil blot hellere have 2 talentfulde spillere ind på 70-75% niveau, og samtidig få 100-150 mio i overskud. Vi har Jovetic og Eder.
Så er jeg ligeglad hvem vi sælger til.

Hvad gør Napoli, eller Juventus (Higuain) for den sags skyld, hvis han ryger ud med en knæskade en halv sæson eller mere?
Eller bare taber niveau og flopper fælt? (Det er set før, Torres ex)

Pengene er for vanvittige for én spiller - når det ikke er helt oppe på Messi/Ronaldo niveau. Helt ærligt, det er Icardi vi taler om her...?

Tænker faktisk det samme om Pogba - han er sindsygt god, det giver jeg - men 1 mia for én spiller er alligevel et sindsygt og ikke rationelt sats, i min bog.

Tror jeg havde haft det anderledes med en ægte klubmand - ville f.eks. aldrig have ønsket Zanetti solgt, ikke engang for en millard - men det har vores anfører så tydeligt nok fået vist han IKKE er.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jovetic og Eder kan jeg simpelthen ikke se varetage Icardis opgave på et tilfredstillende niveau. Eder kan kun til nød bruges som reserve til hans plads. Men er ikke giftig nok i boksen når den ene chance opstår, derfor går han heller ikke an som en permanent løsning.

Jovetic er mere en seconda punta og skal derfor helst have en angriber foran sig, endvidere er han en humør spiller i en sådan grad, at han bliver for utilregnelig, hvilket han har vist i samtlige klubber til dato. Fantastisk når han er i humør, men kan være helt væk i uger af gangen og hvor det nærmest er som at spille med 10 mand. Han er et glimrende eksempel på at talent ikke er nok, det mentale skal også være der, det har han netop vist manglede med sine fuldstændige malplacerede udtalelser i slutningen af sidste sæson. Med hans sidste sæson, skal han være taknemmelig for at han stadig er her og ikke komme ud med krav om fast spilletid, mangel på realitets sans fra hans side.

Ingen af de to hørte blandt de bedste, sidste sæson, så det virker en smule malplaceret at give dem en central rolle på holdet. Bliver det realiteten kan vi afskrive CL med det samme og en fjerdeplads virker heller ikke ovenud sandsynlig.

Sælges Icardi SKAL der hentes en ind der kan træde direkte ind i start 11 på hans plads.

Skrevet af hader facebook
Zanetti4ever du har fuldstændig ret.et salg af icardi kan kun komme på tale hvis der kan findes en angribere som kan tage over for Icardi.Kan icardi sælges for 500 mio fint nok ,men det kan i sidste ende koste en Cl plads,og den er mere end 500 mio vær.
Skrevet af Mumleren
Jamen hvis man ville garantere en CL plads med Icardi som anfører så var jeg rørende enig.
Ved bare ikke om jeg er enig I at han betyder så afgørende meget.

Hele hans cirkus og uværdige optræden har vist han sætter sig selv over klubben - det gør at jeg ærligt talt ville skyde ham afsted for lidt over det halve.
Det samme er iøvrigt gældende for Brozovic, der har haft lige så travlt med at komme videre til noget større.

Jeg siger ikke man skal sælge sine bedste spillere, heller ikke selvom de skaber sig - tværtimod - men med de penge der er på bordet for Icardi ville jeg ganske enkelt slå til nu (og jeg synes, at disse seneste udtalelser signalerer, at ledelsen efterhånden tænker det samme).
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af hader facebook
For min skyld kan Inter godt sælge Icardi,men der skal altså en ny mand ind som er på samme niveau,og hvor finder man så ham.Det ville være en del lettere hvis Inter spillede med i Cl,men det gør vi jo desværre ikke.Derfor mener jeg Inter skal beholde Icardi en sæson mere,som forhåbentlig giver en plads i Cl,og der efter skyde ham af.prisen på Icardi er nok ikke faldet om et år.Hvis vi forhåbentligt kan friste med Cl bold fra 2017/18 bliver det meget letter,at finde en angribere med de rette kvalifikationer,og så må Icardi godt tage sin kone i hånden,og pisse af,for min skyld.
Skrevet af BeppeBaresi
Hvad med ham Calleri, som vist var the shit for et halvt år siden? Er han en type vi efter, hvis vi sælger Icardi?

Jeg har svært ved at se 1-1 erstatningen for Maurito, og de unge brasilianere er lottokuponer, dyre lottokuponer. Ingen ved hvad de er værd i Europa.

Hvad er det i øvrigt Icardi har gjort siden vi alle er herregale på ham? Jeg har intet læst som ikke kom fra hende heksen.
Skrevet af Mumleren
Icardi er jo gift med hende, og de har (på bizar vis) holdt endda meget offentlige forhandlinger med Juventus og Napoli blandt andre - og derudover sendt små ´advarsler´ til Inter om ikke at sætte en høj salgspris.

De er umiddelbart bare et par moneygrabbers, der ikke skyr nogle midler, og den eneste grund til at hun repræsenterer ham, er sikkert at de kan beholde deres agent fees selv.

Hun foretager sig jo nok intet der ikke er afstemt 100% med Mauro, det ville være en tand for syret, i så fald.

Men på den anden side er det jo bare en klam tendens i fodbolden i dag, at spillerne skider på kontrakter de selv har indgået, og forsøger at tvinge klubskifter igennem. Og dertil gerne flest mulige klubskifter, for at score flere transfer og sign-on fees.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Stankovic
GDS har denne startopstilling i tankerne som den primære.

Handanovic

Ansaldi - Miranda - Murillo - Erkin

Medel - Kondogbia

Candreva - Banega - Perisic

Icardi

Aldersmæssigt ser den sådan ud

32

29 - 31 - 24 - 27

28 - 23

29 - 28 - 27

23

Med Eder (29), Brozovic (23), Melo (33), Biabiany (28), Jovetic (26), D´Ambrosio (27), Nagatomo (29), Palacio (34), Andreolli (30) og Rannochia (28) som de primære reserver kan man vist desværre tale om et ungdomsprojekt fra Suning som lader vente på sig. Kvalificerer man sig igen ikke til Champions League, så er der i hvertfald ikke den helt store værdi at sælge ud af udover Icardi, Murillo og Brozovic. Der er samtidig tale om en del spillere i sine bedste fodboldaldre, hvorfor at det vel kun kan gå en vej med det samlet materiale.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er måske også liidt meget at forlange af Suning. De tog trods alt over for ganske kort tid siden og har ikke den fulde magt over klubben endnu pga. regler vedr. ledelsens regnskabsmæssige ansvarsforpligtelser.

Endvider er det jo ikke et gammel hold efter nogen målstolsforhold, slet ikke Italienske. Kan tydeligt huske flere sæsonner hvor antallet af spillere i plus 29 års alderen udgjorde en langt større del af holdet.

Det vigtigste er at der er en sund balance. Så sørger ledelsen for en gennemsnitsalder omk. 27, så syntes jeg ikke der er meget at brokke sig over!

Mancini er for i øvrigt pro erfaring, det er ingen hemmelighed, han er ikke en træner der er kendt for at udviklet talenter. Alligevel har han gjort brug af efter hans standard mange yngre spillere (Icardi, Murillo, Kondogbia)

Så vil man se yngre spillere, så kommer man til at vente.
Skrevet af Stankovic
Det er jeg helt med på med Mancini. En klub der dog har haft problemer med at få økonomien til at hænge sammen burde have indset at der nok var en smartere vej at gå.

Første step er forhåbentligt at sparke Mancini af pinden. Det glæder jeg mig til.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Skal vi gør det du foreslår, så kræver det en langt bedre og mere professionel ungdomsafdeling og håndtering på seniorplan, hvor kulturen og metoderne der benyttes formentligt skal have et grundigt eftersyn.

Det generelle billede der er i øjeblikket, er at vores talenter ganske enkelt hverken har niveauet, modenheden, psyken eller mentaliteten til at gøre sig på vores serie a hold når de kommer direkte fra Primavera.

Det er ganske enkelt slående når nogle af vores bedre såsom Duncan mfl. har udtalt at de ikke følte sig klar da de befandt sig i klubben. Det er noget der skal arbejdes med og noget der også understreger det jeg har skrevet tidligere, at de unge talenter som hovedregel simpelthen ikke er hvor de bør være når de tilstøder vores serie a hold.

Derefter skal der findes en træner der tør og gider benytte yngre spiller, men samtidigt ikke ofre CL i processen og så skal overgangen mellem Primavera og Serie A holdet løses, lige nu fungere det overhovedet ikke.

Heldigvis har tabet til dato været begrænset på denne konto, men det er klart noget der skal forbedres fremadrettet, hvilket jeg mindes Suning også har været inde på.

Men det kan ikke og skal ikke stå alene, scouting af europas og sydamerikas talenter bør stadig have høj prioritet, der er stadig masser af spændende spillere i Europa og Sydamerika og vi skal bare få fingeren ud af ***** og sikre os forkøbsrettigheder hvis muligt, samt sikre dem inden der står en kø af økonomiske stærke klubber parat til at tilbyde monster summer og lønninger, vi har forpasset alt for mange tidligere på den konto, hvor forhandlinger har taget halve og hele år.

Men erfaring skal der tros alt stadig til, vi kommer ikke til at vinde Serie A eller sågar kommer i CL på talentarbejde og talenter alene.

Skrevet af Stankovic
Det der er det mest udslående er som sagt det, at man tilsyneladende har en dobbelt så stor udgift ved sit akademi end hvad man har i Bayern München jvf. den godt nok nogle år gamle rapport jeg linkede til tidligere.

Forhåbentligt er det noget Suning ligeledes har i tankerne. Min anke ved at lade Mancini stå i spidsen for holdet en sæson til er, at jeg er urolig for om det går den vej som vi alle håber. Ja, Napoli har mistet Higuain og ja, Roma har mistet Pjanic men ser jeg på den pose penge man nu har liggende i Napoli og den forandring Spalletti fik foretaget med Roma, så ser jeg en top-3 placering som værende meget svær at opnå.

Derfor er spørgsmålet om et indkøb af en 29 årig fløjspiller for et beløb af 160 millioner danske kroner er det som skal til for at skubbe klubben en i top-3. Det er jo for fanden da ikke Cristiano Ronaldo vi snakker om men Candreva som nuvel gjorde en fin figur for landsholdet men som i store dele af sidste sæson slet ikke levede op med samme præstationer for sit klubhold.

Muligheden for Champions League deltagelse må simpelthen derfor være årsagen til at man endnu engang har valgt at satse på erfarne spillere fremfor talentfulde spillere med en gensalgsværdi.

Banega transferen er jeg som sådan tilfreds med. Det samme kan siges om Erkin, da de begge kom på fri transfer. Jeg havde dog langt hellere set at man havde satset på en noget yngre fløjspiller, da man i forvejen har erfaring på fløjene med Perisic, Biabiany og Palacio. Så det eneste rationale som man kan forsøge at finde må være fordi man mener at Candreva er det som skal til for at skubbe os ind i det forjættede land igen. Fejler det dog bliver det en dyr omgang, men forhåbentlig en omgang der medfører drastiske forandringer i klubben.

Så derfor sidder man lidt i en situation hvor man stille tænker at uanset hvad der sker, så må det vil resultere i noget godt. Med mindre Suning da trækker en Thohir til næste sæson når det planen er fejlet.
Skrevet af Stankovic
Men erfaring skal der tros alt stadig til, vi kommer ikke til at vinde Serie A eller sågar kommer i CL på talentarbejde og talenter alene.


Det handler selvfølgelig om en sund blanding ligesom man har i Lyon, Gladbach, Leverkusen, Schalke m.fl.

Vi har dog ikke en sund blanding når vi vælger Candreva fremfor yngre alternativer og når Melo anses som værende en bedre rotationsspiller end Gnoukouri. For så slet ikke at glemme Telles som vi af ubegribelige årsager ikke valgte at hente i sidste ende. Hell selv Crisetig efter hans sæson i Cagliari havde fortjent en rotationsplads i klubben fremfor at blive solgt til Bologna som har valgt at stoppe hans udvikling fuldstændigt.
Skrevet af Mumleren
Det var godt nok en nedslående indsats mod Bayern, jeg håber de er langt foran i deres forberedelser.

Så stor forskel må der ganske enkelt ikke være, uanset om det så er pre-season eller ej.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af hader facebook
Næste kamp bliver et ægte bund brag når vi møder Celtic.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Selvf. er der kæmpe forskel på Bayern og os, bedre er vi ikke! Det var ganske enkelt forventeligt at de ville masakrere os, ligesom det var forventligt at PSG kørte os over. Så store er forskellen på top 4 hold i europa og sub toppen reelt set i europa.

Det er langtfra første eller sidste gang Bayern smadre et holder som os med sådanne cifte.

Vi har omk 4 starter der generelt set ikke har niveauet i den kommende sæson og som ganske enkelt er for svage til CL fodbold. Godt den kun står på EL
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der snakkes om i medierne at vi kun vil sælge Icardi hvis vi kan sikre os Gabigol, gds har skrevet om et bud på 25m €, Gabigol er dog ikke afhængig af om vi skiber Icardi afsted.

Napoli skulle ifølge nogle være klar med 70m € for Icardi, men vi siger formentligt nej, i det mindste indtil ovenstående spiller er i hus.
Skrevet af Stankovic
Den danske podcast Brasserbold hørte jeg tilfældigvis i går de nyeste podcast med, hvor de i det afsnit netop snakkede om Gabigol som Juventus havde budt på og havde udløst en transferklausul (helt som bold rapporterede om for et par dage siden) http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/juventus-har-udloest-gabigol-klausul/

Det er dog som det så oftest er på de kanter, at det ikke er alene klubben som har ejerskab i spilleren men ligeledes en tredjepart og i dette tilfælde også Gabigol selv sådan som jeg husker diskussionen. Der er derfor mange parter som skal blive enige, plus at det ikke virker som om at han har virket specielt interesseret i at tage til Juventus.

Det kan naturligvis være at han ikke kan foredrage gobboer og gerne ser sig selv tage imod en større udfordring for os, men jeg må være ærlig at sige at jeg tvivler på at vi er interessante nok for ham. Det vil dog være en aldeles fremragende transfer for os, hvor jeg til hver en tid vil bytte Icardi ud med ham.
annonce
0