Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Må indrømme jeg heller ikke forstår alt den kritik af Mancini. Top 4 sidste sæson må da i den grad være bestået og jeres hold ser bestemt udtil at være styrket denne sæson, imens Romas og napolis er svækket.
Dog forstår jeg ikke at klubben ikke sælger icardi, hvis rygterne holder stik med hvad Napoli har budt på ham.. Så havde jeg solgt ham også fordi icardi ikke er afvisende over for Napoli.... Tværtimod!
Skrevet af Mumleren
Mht Icardi giver det mening at kræve et sindsygt bud; dels har vi ikke en fuldgod erstatning (heller ikke som transfer), dels passer han for perfekt til Napoli.
Altså ville det svække os, og styrke Napoli en del.

Men jeg synes nu pengene er ved at være for gode, tror også man sælger for de 70M? hvis Napoli giver sig til sidst.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af BeppeBaresi
Jeg forstår ikke hvis Napoli kommer med de 70 mio vi kræver. De har immervæk hentet Milik, og selvom jeg da er forholdsvis skeptisk, så er det jo ikke sådan de står helt uden angribere.
Et køb af Icardi ville jo også betyde de har smidt over 100 mio bare på angribere - det tror jeg sgu alligevel er lige hidsigt nok.
Skrevet af Stankovic
Enig, da det er svært at se Napoli bruge 100 millioner euro på to angribere. De vil nok hellere investere i en ældre angriber i stil med Bacca for så at have Milik i tankerne på længere sigt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror vi kan være ret sikker på Icardi ikke smutter nogen steder hvis ikke der i forvejen er hentet en fuldblods erstatning ind, inden vi sender ham videre.

De bud vi angiveligt har budt på Cavani og Aubameyang er blevet afvist, for i øvrigt kan man også stille sig selv det spørgsmål, hvorfor de skulle tage et så stort et skridt ned både sportsligt såvel som økonomisk.

Det efterlader stor set Gabigol tilbage, hvilket alt andet lige ikke bliver nemt, ligesom det også viste sig at være tilfældet med Gabriel Jesus.

Bernardeschi som vi bliver rygtet til igen, er vel lige så meget op af bakke

J. Mario ser for i øvrigt ud til at smutte til Real eller PSG
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ifølge Gds har vi fået en forhåndsaftale med Perins klub Genoa, at hvis en anden klub byder 10m € så vil Inter blive spurgt først, før et salg til den anden part.

Meget fornuftig foranstaltning

Santon ryger efter alt at dømme videre til West Ham i løbet af de kommende timer, der tales om et år lån med mulighed for at gøre handlen permanent for 6m €.

Skrevet af BeppeBaresi
Jeg synes det er mystisk man vælger at beholde Nagatomo fremfor Santon. I min bog er der ikke den store kvalitetsforskel, men Santon er yngre, italiener og tilmed egen avl. Vil han selv væk, eller hvad? West Ham er immervæk den tredje klub der meldes tæt på ham.
Skrevet af Mumleren
Santon har altid virket til at have høje ambitioner, og er vel god nok til at spille fast, bare ikke hos os.
D´ambrosio, Ansaldi og Santon er faktisk i min bog meget lige niveaumæssigt - men det virker til Santon er endt bagest i den kø.

Ikke overraskende han ønsker en luftforandring, med mulighed for en fast rolle.

Har faktisk altid godt kunne lide Santon, helt fra hans debutsæson hvor han som 19-årig pakkede CR7 ned i CHL. Talentet blev dog aldrig indfriet.

Desværre blev hans karriere vel også spoleret af skader, meget lig Boilesen iøvrigt.

Nagatomo er, og har alle dage været et wildcard, men han har accepteret sin rolle som reserve, og altid givet 100% (af det han nu kan) når han blev smidt ind.
En fin reserve der har accepteret sin rolle er ikke så nem at finde, slet ikke på dette niveau.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror forklaringen på at man vil beholde Nagatomo, skyldtes en opfattelse af, at nagatomo tilbyder noget mere offensivt, kan bruges på flere positioner og så hjælper hans Japanske ophav sikkert også.

At jeg så ønskede Nagotomo hen til den Sibiriske tundra, kan de jo være pænt liglade med.

Santon har haft sine problemer med skader, korrekt, men defensivt er han altså milevidt bedre end den defensive nulbon Nagatomo som mildest talt er noget af en lottokupon, jeg har det med Nagatomo som jeg havde det med Guarin, der findes ikke en spiller i vores trup som i den grad formår at ødelægge det for os.

D´Ambrosio mener jeg dog stadig er bedre end Santon, måske ikke voldsomt meget, men stadig nok til at valget burde være en selvfølge. Det er rent niveaumæssigt bedre for holdet at sælge Santon end D´Ambrosio, hvilket vel reelt var valget, nu hvor Nagatomo skulle blive.

Ansaldi kan ligesom Nagatomo benyttes på de to pladser, hvilket åbenbart er et plus i vores bog

Jeg synes nu også Santon efterhånden har accepteret det, det er ikke meget brok man har hørt fra hans side.
Skrevet af Mumleren
Men det har jo aldrig været et valg for klubben.

Santon ville væk. Det har ligget i luften fra vinduet var åbnet.

Nagatomo vil (gøre alt for at) blive. Han er pænt tilfreds med tilværelsen.

Tror nu nok vi sælger/havde solgt Nagatomo, hvis han kunne blive enig med en klub der vil betale lidt for ham.

Indtil det sker er han et fint 3.valg.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Skal jeg være hudløs ærlig, tror nu mest Santon vil væk pga. vores behandling af ham. Hvem gider egentligt spille for et hold der tydeligvis ikke vil have en!

Har santon lidt logik, ved han jo godt, at han aldrig kommer til at spille for en str. klub en Inter og samtidigt får lov at spille så meget som tilfældet var.

Han kan muligvis få mere spilletid andet sted, men det er formentligt også for en lavere hyre og med overvældende sandsynlighed uden Europæisk bold, finder han et hold med, har jeg svært ved at se hans chancer blive nævneværdig forbedret.

Hvis vi havde behandlede ham som Nagatomo, er jeg overbevist om at han ville have følt anderledes.
Skrevet af Mumleren
Flot kamp i Oslo mod Spurs indtil videre. 1-2 men jeg synes vi har spillet godt (måske også bedst).

Klassemål af Perisic og Lamela, og en kæmpegave af et ikke eksisterende straffespark i kampens åbning.

Banega er høj høj klasse.
Hvor er Erkin (han er på bænken)? Underligt Ansaldi starter.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Mumleren
...og kollektivt kollaps. Det var godt nok vildt som vi faldt sammen. 3 mål på 20 minutter.

Melo er godt nok fejlcastet.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(231444192811)
@Mumleren

To vidt forskellige beskeder der, selvom jeg ikke er enig i den første.

Det er blevet helt pinligt for jer nu!
Spurs
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mancini er en joke, godt være man ikke kan ligge meget i de her kampe og at PSG, Bayern og Tottenham er langt bedre hold. Men det her er bare ikke godt nok.

Nu må ledelsen altså stille nogle flere krav eller fyre den inkompetente Mancini!

Efter denne kamp, er jeg klar fortaler for det sidste, nok er nok!
Skrevet af Mumleren
Ah, rolig nu. Ja vi falder helt sammen i 2.halveg, og bliver kørt over. Helt uacceptabelt, og vores reserver må have røde ører, hvis de da ikke er totalt ligeglade.
To halvege der var som dag og nat.

Spillere som Melo, Ranocchia og Jovetic ligner jo ikke engang serie 5 spillere i dag.

Pæn første halveg, anden halveg lignede det samme reservelort vi leverede i USA, og især de første 15-20 minutter decideret pinligt.

Men, det er kun en træningskamp, og A-kæden leverede tilfredsstillende synes jeg.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af hader facebook
Nu skal man ikke tage de her sommer kampe alt for seriøst,men 6-1 til Tottenham det er godt nok pinligt.Har vi endelig vundet nogle af de her træningskamp indtil videre.
Skrevet af Mumleren
Nej, men vi har også kun spillet mod hold der var længere fremme i deres forberedelser - og med vores bedste spillere i én halveg (1.halveg i dag).
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja vi vandt 2-1 over et miniput USA hold og spillede uafgjort mod Sydamerikansk. Men har tabt 6-1 til Tottenham, 3-1 til PSG og 4-1 til Bayern

Alt i alt ikke godt nok det kan godt være det blot er træning, men vi kan ikke være tilfreds med det, det sætter alvorlig spørgsmål ved Mancinis kompetencer og evne til at sætte spillerne op

Giv os en ny træner TAK
Skrevet af Mumleren
Ja, lad os fyre træneren få uger før sæsonstart fordi vores reserver taber en halveg 4-0 til spurs.

I har jo åbenbart ikke set kampen, så jeg må nøjes med at diskutere den meget positive første halveg med mig selv (før vores reserve-skrald blev smidt for løverne).

Banega, han var god hva? Ja, det synes jeg også.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
annonce
0