Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
"Hvordan Suning har tænkt sig at dreje tingene, må vi se, mons tro de ikke får det drejet således at vi overholder FFP."

Haha morsomt at læse. Hvis det er din holdning til hvordan de kinesiske pengemænd agere på transfermarkedet, så har jeg svært at forstå din store bekymring over Milan?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Slettet(042125212608)
Suning har et kinesisk hold, det giver nogle muligheder ikke mange andre har, det rygtes at de vil opkøbe Melo,Biabiany og andre overflodsspillere til en pris så vi kan break even uanset sportslige præstationer, og dermed have råd til dyrere investeringer, det er fanme smart, måske lidt for smart.

Inter har for i øvrigt allerede en dom, det har Milan ikke. Jeres regnskab i sig selv er næsten doms fældende i sig selv. Vores er forbedret og alt så ud til at klubben kunne break even før købet af J. Mario til næste sommer.

Der er en hvis forskel vil jeg nu nok mene.

Men self. kan Milan også bare lave lignede fine manøvre. Jeg er dog ikke den store fortaler for sådanne omgåelse af reglerne som man altså her uomtvisteligt kommer til at benytte sig af.

Jeg er dog ikke i tvivl om at Milan skal fifle lidt mere end Inter skal.
Skrevet af Lentini
Selvfølgelig er Inter bedre stillet. What a fucking surprise! Den får du naturligvis lov til at underbygge med facts - som er ???
Skrevet af Slettet(042125212608)
Milans drift er blodrød og der er kun en måde hvorpå i kan nå at rette det op, hvis i indtræder i europæisk turnering i 17/18, det er at skære betragtelig i driften, køber i spillere vil jeres drift blot blive endnu mere blodrød, noget UEFA ikke ser mildt på.

Inter har skåret betragteligt i lønningerne og udgifter mm. Driften er voldsomt forbedret fra hvad den var for et par sæsoner siden. Man skal heller ikke glemme at Inter er tvunget til overholde et krav om et max. underskud på driften på 30m € i 2016, et krav Inter faktisk overholder en aftale Milan ikke har. regnskabet for 2017 skal klubben break even og det har Thohir allerede udtalt at det vil blive overholdt.

Inter er allerede dømt, de får ikke yderligere domme, det der sker hvis Inter ikke overholder kravene er en allerede fastsat bøde og spillertrup begrænsning, suning har allerede gjort det klart de vil betale evt. bøder der måtte falde.

Milan derimod vil efter alt at dømme blive dømt for overtrædelse af FFP, når/hvis de indtræder. I skal efterfølgendes igennem en økonomisk slankekur, en proces Inter næsten er igennem.

Jeres ejerskifte gælder først til vinter, vores er sket, der er allerede planer om at man vil drøfte dommen med UEFA pga. nye forhold. Klubben er allerede godt i gang med at løse nogle af problemerne såsom lave sponsorater, salg af merchandise etc.

Man er med andre ord et skridt foran Milan og så hjælper det ganske enkelt at man rent faktisk er i europa, omend EL ikke er en stor økonomiske gevinst i sig selv.
Skrevet af Bishop
"Man er med andre ord et skridt foran Milan og så hjælper det ganske enkelt at man rent faktisk er i europa, omend EL ikke er en stor økonomiske gevinst i sig selv."

Ja og det gælder så også transferudgifter? eller det vælger du måske helt at se bort fra?

Ærlig talt det giver ikke meget mening at Inter skulle være bedre stillet fordi de er længere fremme end Milan i forhold til sanktioner.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Men ærlig talt Zanetti, det handler også mere om at det er en øjebæ at se dig nærmest kaste diverse forbandelser ned over Milan skulle de blot overveje at investere i truppen, hvorimod Inter der allerede har fået sanktioner og bliver holdt i kort snor, uden videre kan omgå reglerne med diverse fiksfakseri.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Netop - brilliance i dobbeltmoral.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja og det gælder så også transferudgifter? eller det vælger du måske helt at se bort fra?


Vi har brugt 27m € i indeværende marked på nye spillere, så skal vi nu ikke lige klappe hesten, det er jo ikke fordi vi er gået ud og brækket banken. Jeg forholder mig ikke til udgifterne til Mario før det rent faktisk er officielt, den kan være stykket sammen på så mange måder bla. via tredjepart (gennem anden Suning selskab), leje mm. Det ved vi ikke før det er helt officielt. Der har tidligere og løbende været forlydende om en lejeaftale fra Suning.

I brugte for i øvrigt også mere end os sidste sommer, vores transfer kampagne gik i sommeren 2015 tæp på i nul, godt nok med lidt hjælp ved at fremskynde investeringerne men dog stadig så godt som i nul.

Så vi er på ingen måder længere frem hvad angår investeringer i truppen, på det plan vil jeg nu nok mene de to hold er meget sammenlignelige.

Du misforstår mig, sanktioner har haft den betydning at vi er blevet tvunget til at gøre noget ved driften der tidligere sejlede. FFP er med andre ord er en af grundene til at den rent faktisk er blevet forbedret. Milan er på det punkt ganske enkelt bagude fordi de ikke i samme grad har gjort den samme indsats i at styrke drifts resultaterne fordi de endnu ikke har været tvunget dertil, hvilket gør at de er bagude i forhold til Inter.

Inter har slanket og fået gjort noget ved driften en hård proces, en proces Milan endnu har til gode. Inter har skrumpet lønudgifterne ned under 80m € hvilket siger en hel del, hvor meget man rent faktisk har gjort, især når man har den baggrundsviden at den har været et pæn stykke over de 100m € !

Det giver trods alt noget mere luft at vores lønudgifter faktisk er under den grænsen som ledelsen har afsat, Milans er stadig tårnhøj og er kæmpe problem for jeres drift.

Jeg er på ingen måder dobbeltmoralsk, jeg har omend gjort det klart at jeg ikke syntes disse investeringer i truppen er i orden, Jeg kritiserede Candreva og jeg har hele tiden været skeptisk og imod Mario. Men jeg kan jo ligesom ikke forhindre klubben i at handle, blæse og have mel i munden eller for den sags skyld strikke handler sammen på tvivlsom vis. Noget jeg for i øvrigt ikke bifalder, fordi det er forkert og alt andet lige tåbeligt taget klubbens situation i betragtning, Men Suning gør hvad det passer dem!

Anyway vi har sendt Bassa afsted til Hellas Verona på lån og Gnoukouri er også millimeter fra en sæson lang lån til Pescara

Skrevet af Bishop
Vi har brugt 27m € i indeværende marked på nye spillere.


Men det er så uden at medregne spilleren der startede denne snak?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af OC
Det er det, men han er nævnt (i indlægget fra 10.56) hvis du gad at læse.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Jeg tror nu ikke Bishop har læse vanskeligheder. Det er nok snarere at dreje kniven en ekstra gang, fuldt berettiget, efter de tumpede indslag vi har skullet møve os igennem i Milan-tråden hvor intet er muligt, men Inter derimod.. Mulighedernes land.

Diskussionen indledtes med Joao Mario hvorfor det er idiotisk at undlade ham i det samlede forbrug. Det står klart for enhver. Og så ikke alligevel. Så må det jo pinpointes igen.
Skrevet af Lentini
Og 27?

Candreva, Dodo, Ansaldi, Brozovic og Caprari til 27? Hvad med Jovetic til vinter - var den obligatorisk på omkring de 15-18? Eller var det købsoption?

Så er der naturligvis afskrivninger osv., som jvf med FFP giver mildere indtryk.

Men med Joao Mario oveni Jovetic basker man over/omkring 100mio på indkøbssiden. Hidtil har man solgt for 10.
Skrevet af OC
Du kan jo prøve at kigge med: http://www.transfermarkt.com/inter-milan/transfers/verein/46/plus/0?saison_id=2016&pos=&detailpos=&w_s=

At 27 så heller ikke er rigtigt, er hvad det er.

Hvis diskussionen udelukkende er til for at man kan stikke til Z4E, således at samtalen er blottet for tal fra virkeligheden, er det så ikke lettere hvis i udveksler email adresser?
La prende Vecino.
Skrevet af Bishop
For fanden det giver jo ikke mening at tage udgangspunkt i et tal hvor Joao ikke er regnet med? Når det var den transfer der var grobund for diskussionen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Naturligvis skal der da stikkes til Farso, når hans argumentation varierer fra øst til vest alt afhængig af hvilken tråd han lige befinder sig i. Og når han så lige "glemmer" at tage Joao Mario med i beregningen, som var dens spillers sum som indledte diskussionen, skriger det sgu da til himlen.
Skrevet af Lentini
dp
Skrevet af Lothar 89
Inter´s netto aktivitet på transfermarkedet sidste 3 sæsoner inkl. denne, altså den tid man har været i søgelyset mht FFP. Tal iflg. transfermarkt.

14/15: + 7,80 mio €.
15/16: + 14,57 mio €.
16/17: - 35,80 mio €. Som det tyder på nu med Joao Mario vil han så komme med et lån nu på 10 mio €, og derefter 35 mio € sommeren 17. Dvs vi er pt. på 45,80 mio € i udskrivning til og med dette transfervindue.
17/18: Her er vi pt. på - 4,3 mio € (Miranda betales i dette vindue). Ligger vi de 35 fra Joao Mario i her, så er vi på - 39,3 mio € inkl. 17/18

Dvs Inter har i den her periode handlet for et samlet minus på 52,73 mio €. over 4 transfervinduer. Ja ja, nu kommer der formentlig mere til i både 16/17 og 17/18, men hvis man over 4 vinduer har skudt godt 13 mio € af i snit, så skal vi nok ikke få det til at lyde som om at Inter er i gang med at køre det hele i sænk. Ligesom man sandsynligvis sælger Brozovic i dette vindue, og kan lave Jiangsu modellen med Melo, Eder, Biabiany etc til vinter og næste sommer.

Inter´s nuværende aftale med UEFA er for årene 2015/2016 til og med sæsonen 2018/2019, hvor man i sidste sæson skal gå fuld break/even på driften. Og den vil mig bekendt blive genforhandlet snarest muligt. For regnskabsåret 2016, må vi max have et underskud på 30 mio €. Noget som Thohir har pointeret at vi kommer til at opfylde.

Inter har trimmet lønomkostninger meget siden treble-sæsonen, hvor vi var på €. 150 mio. For 2015/2016 var vi på €. 94 mio på spillerlønninger. Som vi nok også lander på for 2016/2017. Så det er raslet ned siden vi kom under FFP luppen. Ligesom man i Thohir´s perioden har vækstet omsætningen med ca. 20%. Det har - og er (mig bekendt) - for så vidt også umuligt for Inter at lave en handel uden UEFA´s godkendelse. Så jeg tror ikke man skal have sortsynet på ift at man er ved at køre sig selv ud over kanten, og nu er ved at investere sig i bankerot.

Jeg tror at Suning kommer til at lave Paris og Man City modellen nu her, hvor man vækster omsætningen kraftigt med partnerskaber og sponsorater med Suning associerede selskaber og partnere, og således puster omsætningen op på den måde. Jeg syntes det var grimt at Paris og Man City overnight blev fri for FFP skruen på den måde, og synes selvfølgelig heller ikke det er kønt når ens eget hold gør det. Ligesom man da også kan have sine forbehold overfor en agent som Kia, og hele den karrussel som Suning formentlig er bygget op omkring for at beholde omsætningen indendøre.

Men det er åbenbart at vælge imellem den model, eller at vente på den organiske model og at der pludseligt sker alt muligt positivt i Italien og at Serie A klubberne lader sig inspirere af Premier League modellen, hvor man samarbejder som klubber ift. at gøre sig attraktiv sammen overfor omverdenen med sponsorer, tv-selskaber og oversøiske markeder. Og vigtigst af alt, investering i nye stadions. Den model tror jeg vi alle ved ikke er på kort sigt. Hvis det da overhovedet en ag kommer dertil. Man kan tvivle på det når det er Italien og klubpræsidenter, der intet kan samarbejde omkring.

Personligt vil jeg sgu egentlig helst se, at mit hold er med der hvor det er sjovest i tabellen, også europæisk, og så ved jeg da godt hvilken model jeg tror på sikrer at man kan skabe økonomiske muskler, der kan sikre sportslig succes hurtigst muligt. Og det er så den som Suning er i gang med, som jeg ser det. Og for at Serie A igen får mere dybde internationalt som for 15-20 år siden, så er det imo den vej som de større klubber i Italien er nødsaget til at gå i disse år = at åbne op overfor investeringer udefra, som Roma og Inter har gjort, og som Milan nu også gør - der er den eneste vej at gå. Med den fart som det hele tager i England, hvor den økonomiske forskel kun bliver større og større til de andre lande, ender de italienske klubber med at stå tilbage på perronen mens økonomi-toget blot suser forbi. Det er allerede suset forbi, det er blot et spørgsmål om hvor meget Italien har lyst til at det suser forbi, og hvornår de vil hoppe på for at mindske afstanden i forhold til nu. Så ender det med skotske tilstande i Italien med max 3 hold, der er interessante, fordi Premier League tømmer alt interessant talent med det samme. Og de store klubber i Italien vil tale for en pirat-liga fremfor Champions League sammen med Spanien, Tyskland og Frankrig, da det er den eneste måde de klubber ellers kan generere ekstra omsætning og indtægter, der kan minimere afstanden til Premier League klubberne.

Så summa-summarum synes jeg ikke metoden Suning anvender er køn og giver 10 i stilkarakter, men hvis der skal være interessant bold i Italien om 10 år, så er det desværre det her man er nødt til at åbne op overfor, og så ellers lade sin indre romantiker stå og kigge.
Skrevet af Stankovic
For helvede hvor jeg hader handlen med Joao Mario, da det kan ligne at klubben er på vej til at blive et misfoster af en klub ved, at være en blanding af de to filosofier som man finder praktiseret hos henholdsvis Manchester City og Valencia.

Jeg græmmes.
Skrevet af Stankovic
Personligt vil jeg sgu egentlig helst se, at mit hold er med der hvor det er sjovest i tabellen, også europæisk, og så ved jeg da godt hvilken model jeg tror på sikrer at man kan skabe økonomiske muskler, der kan sikre sportslig succes hurtigst muligt. Og det er så den som Suning er i gang med, som jeg ser det.


Der er jeg uenig. Kinesisk indtjente penge som vi ikke aner hvordan de er kommet til skal ikke financiere et eller andet forskruet højtgearet foretagende alene fordi det kommercielt vil høste penge i kassen for dem. Der er alt rigeligt af penge involveret i fodbold til at jeg vil se endnu flere blive spyttet ind i stil med hvad man har set hos et par af de arabiske fodboldejere i Europa.
Skrevet af Lothar 89
Så hellere 5-6 år mere som fra 2011 og frem - hvor afstanden til Europa bare blir længere og længere?
annonce
0