Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Der er endnu mindre sandsynligt, at Juventus har tilbudt en årsløn på 4,5 til Brozovic, end at vi ville acceptere et bud under 30 millioner fra lige præcis den klub. Og begge ting er ren fabrikation.

Det sker simpelthen ikke.
La prende Vecino.
Skrevet af Facchetti
Det ene øjeblik vil Inter ikke sælge Brozovic, det næste er han enig med Juve.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Inter vil efter alle forlydene ikke sælge nogen af vores bedste spillere til en "konkurrent", dette inkludere også Brozovic.

Det her er hele polemikken om Handonovic medierne var sikre på kunne ende i Roma, sidenhen Icardi til Napoli om igen. Men begge er her stadig, det er det sædvanlige fis vi gang på gang skal høre fra journalister der ikke har bedre at give sig til.

Det er trættende, lige nu pludre de om at Brozovic har krævet at blive solgt, jeg er ærligt talt skeptisk.

Det rygtes at handlen vedr. Mario har mødt en sten på vejen, klubberne kan ikke blive enig. Jeg krydser min fingre for at det kulsejler .

Hvad er det man siger man skal ikke sælge skindet før bjørnen er skudt!
Skrevet af OC
Det rygtes at handlen vedr. Mario har mødt en sten på vejen, klubberne kan ikke blive enig. Jeg krydser min fingre for at det kulsejler .


Enig.

Hvis man vil købe ind til midtbanen, giver det mere mening at kigge mod Luis Gustavo, hvis det passer han kan erhverves til omkring 20 mil. Dette åbner i øvrigt op for et salg af Medel eller Melo.

Joao Mario løser intet.
La prende Vecino.
Skrevet af Mumleren
Personligt tror jeg at Joao Mario er blevet det kirsebær fra de nye ejere, som vi i sidste ende måtte ´nøjes med´ (han er trods alt en fin talentfuld spiller).

De skal vise fans og omverdenen, at de kan tiltrække et stort eftertragtet talentfuldt navn, som passer med ny strategi og what not.

Og der har jo været rygter om J. Mario og store klubber (ex. Real Madrid).

Vi missede ud på Berardi, G Jesus og Pjaca, og jeg er bange for, at dette betyder vi også er ude af ræset for Gabigol. I det lys giver handlen den smule mening, som jeg ellers har haft svært ved at finde.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Berardi er ikke over endnu, spilleren ønskede blot endnu en sæson inden skridtet til en str. klub og de havde ingen intentioner om at sælge ham i denne.

Pjaca var vi aldrig rigtig efter, det var en medie bommert af de helt store. Når man så i dag ved at han kun ønskede Juve, så ville han også have været den forkerte spiller, en spiller skal helst have motivationen for at spille for os, ellers kan det være ligemeget.

G. Jesus var bare svær, vi var ikke de eneste der missede ham, det gjorde en længere liste af klubber. Men en sådan spiller er det nogengange held der afgøre det.

Gabigol er præcis det samme scenario, stortset samtlige str. Klubber er interesseret og det gør det bare vanskeligt for en subtop serie a hold. Chancerne for at sikre ham er ganske enkelt meget små. Derfor jeg mener vi skal langt tiderligere ud og sikre os dem når de er 16-17år og så lade dem blive i deres land indtil de bliver 18år. Det er for svært når de allerede har skabt sig så megen global interesse.
Skrevet af Mumleren
Det var ikke det, det handlede om.

Det handlede om at jeg motivgranskede, og ikke kunne finde én eneste valid årsag til at hente Joao Mario, men at jeg fandt en plausibel forklaring i det kirsebær vores nye ledelse med vold og magt ønsker at præsentere i dette vindue.

Det må være eneste plausible årsag til at hente en semi-brugbar spiller på en fint inddækket position for en formue (selvom vi er under luppen ift. FFP)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg kan nu sagten finde flere grunde, man henter en talenfuld alsidig spiller, der kan spille flere positioner. En spiller der passer ganske fint ind i den måde hvorpå De Boer gerne vil spille. Samtidigt henter man en spiller ind til fremtiden.

klubben sender ud at man har ambitioner, det vil alt andet lige gøre os mere attraktive og skabe mere opmærksomhed omk. os end hvis vi kun hentede spillere ind som ingen nogensinde har hørt om, eller som er past it.

Det største problem vedr. Mario er den samme som ved Kondogbia, nemlig prisen. Det er mange penge at bruge på en enkelt spiller for en klub som os. Havde man nået at benytte Søsterklubben før vinduet lukkede, som angiveligt var den oprindelige plan, havde det ikke været en økonomisk udfordring (andet end etisk) men det gjorde man ikke, så hvis han kommer skal klubben sikre CL, øge indtjening på anden vis, sælge værdifulde spillere eller sælge overskudet dyrt til søsterklubben til vinter.

Jeg regner stærk med at man har en plan for det økonomiske. Når man nærnest uden tøven smider om sig med bud i 25-50m ? klassen af flere omgange.

Jeg syntes egentligt ikke vi er specielt godt dækket ind ret mange steder. Der er en kæmpe kvalitetsmæssig kløft mellem vores 11 startende og reserverne på langt de fleste positioner

Skrevet af Slettet(042125212608)
Ifølge Record skulle vores ejer Suning være klar til at udløse frikøbsklausulen på 30m euro for Lindelof, noget af en overpris for en spiller der kommer til at agere som reservespiller. godtnok har vi brug for en der kan agere reserve bagi så vi slipper for elendige Rano, men 30m euro for en så uprøvet spiller er helt hen i vejret.

Gds melder at en aftale næsten er på plads på Mario, hele handlen løber op i 45m ?. Skulle blive officielt indenfor meget kort tid ( hvilket vi har hørt før)
Skrevet af Mumleren
Altså, Kondogbia (som var dyr) kostede rundt 100 mio DKK mindre end vi byder på Joao Mario (!).

Håber sku han nærmest kan gå på vandet til den pris. Det er jo skørt.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til at Sampdoria har sikret sig Dodo på en to årig lejeaftale med obligatorisk køb på 5m €.

Fint at vi slipper af med ham, omend jeg havde foretrukket en ren her og nu handel.

Ser ud til at klubben vil forsøge at sende Brozovic afsted til England, en af grundene til denne udvikling skyldtes ifølge flere medier at inter ikke på stående fod ville forbedre Brozovics løn på 1,2m €, hvilket har resulteret i at Brozovic ikke har følt sig værdsat nok af klubben og dette har resulteret i at Brozovic har stillet et krav til klubben om at blive solgt, et krav som klubben hellere vil indfri, eftersom man allerede er igang med at sikre en afløser i form af Mario.

Ærligt talt forstår jeg godt hvis han ikke føler sig nok værdsat, de 1,2m € han får høre til den laveste løn blandt samtlige spillere der har været blandt de startende 11. Når man så hele tiden høre om at klubben vil hente en Mario ind og tilbyde ham en løn på 3m €, samt at man har givet mere lukrative kontrakter til samtlige af de andre midtbane folk, forstår man godt han vil væk. Med hans evner vil han snildt kun få 3 gange den løn han får nu.

Det forventes at Palacio, Melo, Santon og Andreolli ikke vil klare cuttet til EL listen. Ranocchia ser ud til at få en ny chance i klubben, De Boer har dog angiveligt bedre om en anden reserve til bagkæden.

Icardi står til en lønforhøjelse, klubben vil angiveligt tilbyde ham en forbedret kontrakt på 5m €.
Skrevet af Interforlivet
Jeg forstår skam også Brozovic omend jeg nødig ser ham skifte. Hvis vi lader ham gå, er det dog helt essentielt at vi sælger ham til en ikke-italiensk klub. Det vil være forfærdeligt hvis han ryger til Juve fx.

Både det potentielle køb af Lindelof (selvom jeg er helt enig i at vi for alt i verden skal undgå at stå med Rano som 1. back-up til midterforsvaret) og af Mario virker ret så dumme priserne taget i betragtning (hvis rygterne om priserne taler sandt that is).

Fint med en ny kontrakt til Icardi. Så må vi bare håbe at Curvaen ikke er blevet så sure på ham over Wandas skandale-opførsel, at de begynder sæsonen med at være på kant med ham. For han er jo ikke ligefrem den mest forsonende type.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror de fleste af os helst ser Brozovic blive, men hvis klubben ikke vil give en løn der er tilsvarende hans sportslige betydning og at han vil væk så må det nok desværre blive sådan.

Aviserne skriver at man kun vil sælge ham til en udenlandsk klub prisen ligger omk. 30m €

Sporting skulle kræve 10% af fremtidig salg af Mario plus 50m € betalt over to gange, noget vores ledelse har pure afvist.
Skrevet af jensriis
De er sgu ikke kede af det i sporting. Tror han vil være en spændende spiller til FDBs koncept, men for pokker hvor de presser citronen. Kan vi få 30m for brozovic og så til england, er det en fin handel. Håber det bruges til at forstærke forsvaret lidt.
Forza Inter
Skrevet af Interforlivet
Sporting skulle kræve 10% af fremtidig salg af Mario plus 50m € betalt over to gange, noget vores ledelse har pure afvist.

Jep det har jeg også læst. Det virker som en fuldstændig vanvittig pris i mine øjne - specielt med tanke på at Brozovic skulle være vurderet til 30. Jeg skal være ærlig at indrømme at jeg ikke har set Mario spille meget foruden i EM-slutrunden. Men han skal da godt nok overraske positivt hvis han skal formå leve op til den pris. Jeg sidder stadig med en fornemmelse af at det vil være et håbløst uansvarligt køb.

Nogle af jer der har en større indsigt i Marios evner, og tror I han er tiltænkt en plads på kanten?
Skrevet af Facchetti
Joao Mario er vel tiltænkt lidt af det samme som Brozovic kan. Spille den centrale midtbane men også bruges længere fremme som mere spilsættende og evt. udgangspunkt på kanten.
Jeg regner med Banega får Davy Klaassen-rollen, men som støtte i det spilsættende opspil.

Red.: Jeg ser bare Brozovic som værende stærkere defensivt, derfor mener jeg, man skal give ham hvad han vil have i løn og så holde sig fra Joao Mario
Skrevet af Mumleren
Det virker skørt at foretække Medel ved siden af Kondogbia fremfor Brozovic. Sælg for hulen da Medel og giv Brozovic en lønforhøjelse. Bum, fixed.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
De Boar vil beholde Medel, så kommer nok ikke til at ske, Jeg tvivler for i øvrigt på Brozo vil være tilfreds med de 1.6m € som Medel får.

Ærligt talt så jeg hellere at vi afskibede Melo, gerne gratis, så højnede Brozovic løn til den sammen som den Melo får i dag, mon ikke de 3,7m € vil få ham på andre tanker!

Melo er alligevel ikke i De Boers planer og vil efter alt at dømme ikke komme på EL listen
Skrevet af Mumleren
Medel og Melo ud. Brozovic op i løn, og spilletid til Gnoukouri. Ja, det lyder bedre.

Medels eneste force er at han er gardering til forsvaret, men ellers er han jo en lunken under-mellemvare.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Medel er en ganske habil breddespiller der kan håndtere både at spille på den defensive centrale plads på midten såvel som i forsvaret. Så Inter skal nu nok få brug for ham i løbet af sæsonen. Hvis Inter sælger Medel, hedder afløsen til Kondogbia altså Melo! Det vil alt andet lige være mange gange værre, jeg forstår sandelig godt at de Boer vil beholde Medel, uagtet om han ikke nødvendigvis bliver set som en fast del af start 11, eller er den mest prangende defensive spiller.

Bredde er nødvendig og Medel skal nok vise sig at blive en af de vigtigste breddespiller, i den kommende sæson, især når man ser på hvad vi ellers har af alternativer!

annonce
0