Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mumleren
Det er bare svært ude mod Chievo. Det er jo en gul mur.

Der skal et inter-mål til før det kommer til at ligne en fodboldkamp, men man må give Verona mandskabet at de står solidt.

Brozovic ind for Medel ville være en frisk løsning, for vi spiller for meget på tværs...
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Stankovic
Det virker meget mærkeligt at leje Juan Jesus ud, så klubben i stedet er nødt til at bruge Ranocchia.

Transferbrøler?

Lidt ligesom at snakke i flere uger om at hente Jackson Martinez som værende vinduets store indkøb for så at hente Matri?
Skrevet af Slettet(042125212608)
fuld fortjent at de score, vi har intet at byde ind med takke været deres indsats.
Skrevet af Martinovic
Lidt ligesom at snakke i flere uger om at hente Jackson Martinez som værende vinduets store indkøb for så at hente Matri?


Nu kom Bacca i stedet for Martinez, men ja. Matri var ikke en god handel.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Nu er jeg forhindret i at se kampen, men det virker ærligt talt påtaget pessimistisk at kalde det fortjent, at Chievo er foran i en kamp, vi, ifølge samtlige statistikker og live reports, dominerer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det siger jo intet at man har bolden, når den i det meste af første halvleg foregik omk. egen banehalvdel eller omk. midtercirklen!

Alt foregik på deres præmisser, og vi havde det ualmindeligt svært, de har haft de eneste store chancer og haft fuld kontrol over os i det meste af kampen hidtil. Det er kun i et par dødboldsituationer hvor vi er kommet tæt på.

Det skal dog med at det har pyntet lidt på det siden Perisic kom ind

Men det vil absolut ikke være ufortjent hvis de hiver alle tre point hjem, vi fortjener max. 1 point, eller tre fortjener vi ikke og det kommer med garanti heller ikke til at ske.

men der har også været mange boldtab, misforståelser lige fra forsvaret og op, og spillerne skal også vende sig til det nye. Det kommer til at tage mdr. og det kan godt komme til at koste en top tre placering, fordi vi skal have omskolet spillerene fra Mancinis fysiske ikke fodboldspil til De Boers modsætning, det kommer ikke til at ske på 14 dage.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå.

Andre steder på nettet dannes der ellers et billede af et Chievo hold der pakker sig og et Inter hold, der har initiativet, men som er ufarlig - i.e. en normal kamp mod Chievo.

Hvorom alt, så er "at spille på nul" ikke lige med "fortjent de er foran" eller "de fortjener tre point".

Eller i hvert fald ikke i min verden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Vi spiller os selv i søvn i første halveg, hvorefter vi bliver overrumplet på en kontra.
Vi kan meget lidt, og ser ikke ud til at ville det.
Dybt, dybt skuffende må jeg indrømme.

(Edit: men det er selvfølgelig mod spil og chancer at Chievo er foran)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Slettet(042125212608)
2-0 på en flot kasse, godnat og sov godt - så må al snak endegyldig stoppe med at det er ufortjent, de har haft de tre største chancer og vores forsvar viser præcis de samme problemer som vi så i testkampene!

Spillerne er ugidelige, ikke voldsom motiveret, frustreret og har ikke det der skal til.

Det bliver et langt sejt træk at få de her ugidelige spiller til at levere noget der minder om fodbold.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det er ikke fordi Inter har skabt kæmpe chancer, jeg har selv set den mere eller mindre siden anden halvleg.
Skrevet af Flying Dutchman
Yes, du fik ret. Tillykke.

Nå, jeg vil fortsætte min ferie.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Glæder mig til at se hvor længe De Boer holder, for dét der var en ufattelig sløj omgang sjusk.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Lentini
Skulle vi nu ikk liiiige?!? Der er spillet én kamp. Det virker omsonst at diskutere De Boers levetid på baggrund af en kamp.

Det plejer som regel at tage nogle runder inden det hele sætter sig.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Manden har haft 14 dage på posten ca. så det er næppe hans fortjeneste at det går som det går. Forsvaret viser præcis de samme problemer, vi så før han blev hyret i træningskampene. spillerne er tydeligt stadig voldsomt præget af Mancinis fodbold (eller hvad man nu skal kalde det), hvilket kan ses ved at de render rundt som en flok frustrerede hovedløse høns. Deres boldomgang er elendig, formentligt takke været manglende boldtræning, når man så beder dem skrotte alt dette for en mere bold besiddende, hurtigere og højere og mere aggressivitet boldpres de ikke er vandt til, er det dømt til at være start vanskeligheder, i dag gik det så mildest talt galt.

Skuffende det kan der ikke herske tvivl om, men forhåbentligt kan dette nederlag give bare en my mere selvindsigt hos spillerne og ikke tro der er noget som walk over og tage let på tingende.
Skrevet af Mumleren
Selvfølgelig, men det jeg så var et holdkort der var så fejlcastet til denne kamp, at han enten må være taktisk svagt begavet eller pænt dårligt rådgivet.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Lentini
Haha - ja, det kan da godt være han er svagt begavet.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mumleren

Santon er skadet, Murillo ude med karantæne, Erkin har på intet tidspunkt imponeret, flere medier har skrevet de seneste dage, at han har fejlet så meget at de Boer ikke er interesseret i at beholde ham, men det kan også blot skyldtes at han ser ham som Mancini dreng.

Ansaldi er ny og vi havde allerede Candreva og Banega af nye spiller i start 11, dette kunne sagtens have spillet ind.

Første kamp kan man ikke forvente at man stiller op i stærkeste. Jeg kan dog heller ikke se at Ansaldi er nogen str. Opgradering over D´Ambro

de Boer kender heller ikke spillerne endnu, det tager tid for en træner at lære sine spillers styrker og svagheder at kende, det sker ikke på 14 dage.

de Boer har ikke haft mulighed for at præge holdkortet, dem vi har er hentet ind til Mancini og hans system
Skrevet af Facchetti
@Mumleren

Som Handa og D´ambro udtalte efter kampen, så har holdets forfatning intet med De Boer at gøre. Holdet har haft en elendig sommer, som efter sigende har indholdt alt for lidt træning. Holdet er ikke klar fysisk.
Skylden må falde tilbage på ledelsen, som har planlagt pre-season... og så er det vel resterne af Mancinis elendige coaching og ugidelighed de sidste måneder.

Skrevet af Mumleren
Det er jeg med på, men at tage Ranocchia med er et sats (der delvist koster igen), Nagatomo kan ikke forsvare, Medel i stedet for Brozovic giver ingen mening og Éder ude af position i stedet for Perisic?

Når man ved hvordan Chievo spiller var vi gjort unødigt sårbare, og havde ingen til at spille imellem kæderne. Medel kan jo kun spille til siden, eller bagud.

Det gjorde at Icardi døde af ensomhed og Banega gik ned med frustration, for han havde virkelig ingen at spille med. Og tilskuerne besvimede vel af kedsomhed, forestiller jeg mig?

Så kan spillerne være i dårlig form eller hvad nu undskyldningen var, men holdkortet og taktiklen var da helt i skoven også.

Selvfølgelig udførte spillerne ikke opgaven ret godt, men det var også tydeligt for mig at De Boer ikke kender hverken holdet eller modstanderen i dag.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Lothar 89
Ranocchia er jo nødt til at være der med Murillo ude, desværre. Alternativet er Medel i forsvaret, og så vil du stille med Brozovic, Kondogbia og Banega centralt. Hvis du så Tottenham-kampen vil du vide den opstilling er mere harakiri defensivt.

Inter spillede 3-5-2 pga forfatningen konditions-mæssigt, som De Boer udtalte. Valgte derfor 3-5-2, for at spille mand-mand mod Chievo´s "rombo" fremme, for at skabe overtal på midten med wingbacks. (Candreva og Nagatomo). Så Eder blev faktisk ikke spillet ude af position, men blev ligesom Candreva spillet på en position som de senest gjorde til EM under Conte. Så jeg ser intet i De Boer´s plausible argumentation vise at han ikke var forberedt hverken på modstander eller holdets forfatning lige pt....

Problemet var snarere at spillet igen-igen, gik for langsomt centralt og Medel dur IKKE som regista og styre tempo og opspil nedefra, når modstanderen lader os have bolden 70% af tiden. Det går så langsomt at de når at komme på plads og i den situation blir Banega også ufarlig.

Ligesom et opspil med Nagatomo aldrig skaber noget offensivt. Jeg tror faktisk ik jeg har haft så megen afsky for en spiller i Inter-trøjen siden.... ja, rigtig længe. Vi mangler helt klart en venstrebenet back, en regista og en central forsvarer som kan være 1. backup fremfor Rano. Garay, Criscito og Joao Mario er vores foretrukne hvis vi følger hvem medierne nævner. Lad os nu være med at bruge dumme penge på Gabigol evt, når behøvet er langt langt større på andre vitale områder. Og så må de gerne ofre Brozovic aht. FFP og finansiering for min skyld. Den attitude og stil han viste ved sin indskiftning i går var under al kritik og der er for store Guarin-agtige udfald med ham.

Handa og D´Ambro forklarer det jo meget glasklart i mixed zone efter kampen, det frit oversat lød a la: "Vi er ikke i ordentlig form, turen til USA har ikke hjulpet, det her falder ikke tilbage på De Boer, men organisationen. Vi er nødt til at være et hold og kan ikke vinde kampen individuelt, det er vi ik gode nok til". (Den sidste ting falder vel tilbage på, at det var game-planen under Mancini...)

Vi kommer fra en situation hvor vi spillede uden kollektivt genpres, uden fokus på at spille possession-bold hurtigt og spille i trekanter. Hvor 9´eren ikke skulle deltage i opspil etc etc. Det lærer man ikke på 12 dage med De Boer, det er evident. Og De Boer siger 3-4 måneder før det er implementeret fuldt ud. Spændende om der er tålmodighed fra baglandet hertil, men det er ledelsen´s problem.

Det her falder også tilbage på ledelsen´s håndtering af denne pre-season, og hvad der foregik fra Suning tog over primo Juni til de trådte op i USA ultimo Juli. Den 1,5 måned har skabt den situation De Boer nu skal løse, hurtigst muligt. Udlænding, ny liga, ny kultur, nye spillere, ny stil. Jeg tror han har nok at lave. :-)

annonce
0