Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nå ja, fordi Roma, Napoli, Fiorentina og formentlig i mindre grad Juventus kommer ikke til at tabe dumme point hist og pist. Faktisk er det sådan, at vores direkte konkurrenter fra nu af vinder alle kampe, hvorfor vi allerede nu kan glemme alt om at hente dem.

Må jeg måske henlede opmærksomheden til sidste sæson, hvor Juventus efter tre runder havde ét point? Det gik vel okay med dem i sidste ende, gjorde det ikke? Eller sågar os selv: vi havde ni point, og endte alligevel udenfor top tre. Hvordan kunne det gå til? Juventus havde jo -8 point! Og vi havde 9! Og alligevel endte med 24 point mere end os.


Nu er du jo bare latterlig.

Du kan på ingen måder sammenligne et klassehold som Juve der er de andre hold i ligaen overlegne, der havde flere spiller ude i de første runder med et sub top hold med et væsentligt svagere trup, der har et laver bundniveau, topniveau og som på ingen måder har samme bredde eller er ligeså sammenspillet.

Det er urealistisk at forvente at vi skal kunne lave en Juve. Den form for stabilitet og trup det kræves har vi ikke haft de sidste 5år.

Selvf. vil de andre gå op og ned men det vil vi også, venligst lige kig på top 3´s pointsnit, hvis sidste sæson skal være en rettesnor så er der ikke meget plads til voldsomt mange flere svipsere, Roma tabte 4 kampe på en hel sæson, vi kan måske tillade os at tabe 3-5 kampe mere hvis en top tre skal være realistisk, set i det lys er det aldrig godt at man allerede nu smider point væk, eftersom det trods alt betyder at man kan tillade sig færre point tab i den resterende del og dermed skal være mere stabile i længere træk. Oveni skal lægges den forventede træthed der kan komme af at værende med i to turneringer både i de uger der skal spilles men også på den længere bane.

Det er aldrig godt at starte en sæson skidt, at du så mener det ikke betyder noget, og nærmest betegner det som ligegyldigt, deri er vi ganske enkelt uenig. Dermed ikke skrevet det er en katastrofe, det er bare ikke specielt hensigtsmæssig, især ikke mod papiret lettere modstandere, det er jo ligesom mod dem de fleste point skal hentes, top 9 holdene er langt mindre usikre point, når man taber mod lettere modstandere betyder det trods alt at de skal hentes et andet sted i løbet af sæsonen.

Oveni betyder det vi ikke har noget at tabe af, ligesom sidste sæson, vores gode efterårssæson gjorde at det gjorde mindre at vi havde perioder i foråret hvor det sejlede fordi vi havde opbygget en god buffer. Men vi kan selvf. håbe på det er med omvendt fortegn i denne sæson og vi får en god forårssæson

For i øvrigt tænker jeg også på det mentale hos spillerne, og det pres jeg ved der kommer fra tilskuerne på GM ved en dårlig sæsonstart.

Hvorfor du også brugte halvdelen af sidste sæson om at brokke dig over Mancini...


Jeg brokkede mig over Mancini da resultaterne ikke kom

Hvordan kan man være SÅ unuanceret? Hvor har jeg skrevet, vi er den moralske vinder? Hvor kommer jeg med en dårlig bortforklaring?


Du skrev resultatet var misvisende, der er vel basically det samme. Din generaliserende holdning til at en given hjemmebane altid er svær og et givent hold er altid svær, er temmelig unuanceret. Et hold vi vel og mærket vinder over i langt de fleste tilfælde.


Apropos det med at være unuanceret...


Nu opgøres ting jo ligesom i point, ergo må det nu også være det vigtigste, det handler trods alt om at ende så højt i tabellen som muligt. Alt andet er jo i realiteten sekundært i forhold til det.

At du så synes hvordan man spiller på banen er ligeså vigtigt, er så en personlig præference, men heller ikke mere end det.

Jeg tror vores uenighed ligger i at jeg foretrækker stabilitet og at vi ligger tæt på konkurrenterne under hele sæson, hvor der kun er svipsere her og der, men ikke perioder hvor det hele sejler pointmæssigt, hvorimod du ikke prioritere dette specielt højt.Skrevet af OC
Jeg tror vores uenighed ligger i at jeg foretrækker stabilitet og at vi ligger tæt på konkurrenterne under hele sæson, hvor der kun er svipsere her og der, men ikke perioder hvor det hele sejler pointmæssigt, hvorimod du ikke prioritere dette specielt højt.


De Boer har været her i 20 dage, og har måske haft lidt over 8-9 dage til at træne med holdet, heri inklusivt 2 fodboldkampe.
Overstående giver jo ingen mening når man lægger de omkringliggende omstændigheder sammen.

Undskyld mit sprog, men hvad fanden er det (vælg selv);

1) du ikke kan forstå?
2) du ikke vil forstå, så det passer til dit evigt-negative, evigt-forandrende og selvmodsigende narrativ?
La prende Vecino.
Skrevet af Mumleren
@FD

Ja, det var også noget der hen ad jeg havde læst mig frem til, tak!
Der kommer nok mere klarhed over det, de kommende dage.

Selvom det er en kæmpe fordel for os, er der jo alt alt for lang tid at vente til Pescara kampen.

Jeg må finde mig en hobby
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Du kan på ingen måder sammenligne et klassehold som Juve der er de andre hold i ligaen overlegne, der havde flere spiller ude i de første runder med et sub top hold med et væsentligt svagere trup, der har et laver bundniveau, topniveau og som på ingen måder har samme bredde eller er ligeså sammenspillet.

Suk... Det er jo ikke det, der er pointen.

Pointen er netop, at et klassehold, som Juventus, kan have ét point efter tre runder, mod Udinese, Roma og (ta-tadataaaa!) Chievo, hvorfor der netop er intet alarmerende i, at vi har ét point efter to runder.

Det er urealistisk at forvente at vi skal kunne lave en Juve. Den form for stabilitet og trup det kræves har vi ikke haft de sidste 5år.

Hvem skriver, at vi skal lave en Juventus? Stop nu med at udvande diskussionen. Det eneste jeg med det her eksempel forsøger at belyse, er at man selv efter en svag start i de første par kampe, snild kan nå sæsonens mål.

Men jeg skulle vel have vidst bedre at komme med eksempler til dig. Det kan du ikke kapere.

Selvf. vil de andre gå op og ned men det vil vi også

Det er det tætteste du er kommet til sandheden indtil videre - det triste er dog, at du sikkert ikke engang selv er klar over det.

Lad nu desuden være med at kigge på sidste sæson som rettesnor. I sidste sæson havde man brug for 80 point for at komme i top tre; sæsonen før det 69; og sæsonen før det 78. Det er håbløst at indrage det som argument.

Det er aldrig godt at starte en sæson skidt, at du så mener det ikke betyder noget, og nærmest betegner det som ligegyldigt, deri er vi ganske enkelt uenig.

Din eklatante mangel på nuancer spiller dig nok en gang et puds her.

når man taber mod lettere modstandere betyder det trods alt at de skal hentes et andet sted i løbet af sæsonen.

... KUN HVIS DU GÅR UD FRA, AT VORES KONKURRENTER IKKE TABER ÉT ENESTE POINT FRA NU AF!!!!!!!!!!

Jeg brokkede mig over Mancini da resultaterne ikke kom.

Løgn. Det tog mig cirka fem minutter at finde en lang svada fra din side efter vores femte sejr i streg i sidste sæson (over Hellas, 1-0), hvor du kritiserede indstillingen og taktikken og at vi var heldige med at have så mange point. Du kan finde det på side 1400.

Du skrev resultatet var misvisende, der er vel basically det samme.

Nej.

Din generaliserende holdning til at en given hjemmebane altid er svær og et givent hold er altid svær, er temmelig unuanceret.

Medmindre jeg selvfølgelig har ret - hvilket flere her i tråden også tilkendegiver. Endvidere fatter du stadigvæk ikke kernen i min pointe. Jeg har dog ikke mere pap tilbage, så du må forblive uvidende.

Nu opgøres ting jo ligesom i point, ergo må det nu også være det vigtigste, det handler trods alt om at ende så højt i tabellen som muligt.

Ja, point er det, der afgør tabellen. Men for den 124. gang - der er et klart skel mellem at jeg er utilfreds med pointhøsten indtil videre, og min optimisme omkring selve kampen. Det er to forskellige ting. Jeg kan nemlig rumme to forskellige ting ad gangen. Du fokuserer kun på de der fucking point, fordi du skal have et eller andet at brokke dig over.

At du så synes hvordan man spiller på banen er ligeså vigtigt, er så en personlig præference, men heller ikke mere end det.

Vi kan vel for Guds skyld blive enige i, at man oftest opnår de bedste resultater ved at spille godt fodbold og skabe chancer? Please?

Kan du så ikke også godt se, mest for din egen skyld, at forgårsdagens kamp derfor også var en positiv oplevelse som helhed? At vi i de øvrige 99 ud af 100 kampe ville have vundet relativt komfortabelt? At Europa´s skarpeste angriber i sidste sæson, Icardi, på en anden dag havde banket to, tre mål ind? At Perisic havde scoret? Måske Éder?

Hvis du så flytter det over til de 15 øvrige modstandere, som er af Palermo´s niveau eller derunder, at vi så faktisk er ganske godt stillet, hvis vi kan spille sådan her fremover i de fleste kampe? At du så derfor kan stikke din pessimisme op der, hvor solen ikke skinner?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

2) du ikke vil forstå, så det passer til dit evigt-negative, evigt-forandrende og selvmodsigende narrativ?

Amen!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC

Det var en generel betragtning, jeg har tidliger skrevet det meget klart og tydeligt at resultater og stabilitet er vigtige parametre for mig. Pænt fodbold betyder først noget for mig når det ovenstående er på plads.

Ja de Boer har haft meget kort tid, hvilket også er hvorfor du heller ikke høre mig voldsomt kritisere ham, havde Mancini leveret det samme ville kritikken have været en helt anden. Men det ændre jo ikke på at taktikken ikke var den rigtige i den første kamp. Jeg ved ikke hvorfor folk tager det så nært, når det var temmelig tydeligt at den taktiske del ikke var optimal. at man så kan godtgøre det ved at han har haft for kort tid, manglende kendskab til truppen gør jo også at man heller ikke er så hård mod ham. så mit ærinde er på ingen måder at kritisere de Boer som træner, eller svinge øksen over hans hoved, han skal have en hel sæson og så må man tage det derfra. Men dårlige resultater og forkerte beslutninger vil nu afføde spørgsmålstegn, medierne har for i øvrigt været noget mere hårdhændet vil jeg nu nok mene, især CDS, der skriver han er helt uden ideer og stil.

Det her handler ikke om at forstå, det er menings udveksling, intet mere eller mindre. Holdninger vil altid være subjektive, vi vil aldrig set det samme sådan fungere vores hjerner ganske enkelt ikke.

Jeg har for i øvrigt for længst fattet at FD og du ser mig som evig negativ - men det er jeres besyn og det kan jeg egentligt bruge til ufatteligt lidt.
Skrevet af Flying Dutchman
Dine holdninger er ikke subjektive, så længe du ændrer dem efter forgodtbefindende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Pointen er netop, at et klassehold, som Juventus, kan have ét point efter tre runder, mod Udinese, Roma og (ta-tadataaaa!) Chievo, hvorfor der netop er intet alarmerende i, at vi har ét point efter to runder.


Alle hold kan jo starte dårligt, jeg har ikke postuleret andet, men der er alt andet lige forskel hvad en dårlig start har af betydning.

For os vil jeg nu stadig mene det er langt sværere end Juve fordi vi ikke har klassen til at få mange point mod stærkere mandskaber i samme udstrækning, eller tidligere har vist en stabilitet over næsten en hel sæson. Det betyder ikke at det er umuligt og vi skal opgive på forhånd.

Hvem skriver, at vi skal lave en Juventus? Stop nu med at udvande diskussionen. Det eneste jeg med det her eksempel forsøger at belyse, er at man selv efter en svag start i de første par kampe, snild kan nå sæsonens mål.

Men jeg skulle vel have vidst bedre at komme med eksempler til dig. Det kan du ikke kapere.


Det er et dårligt eksempel, hvad et tophold kan er ikke det samme som hvad vi kan. For i øvrigt har jeg heller ikke skrevet at det er umuligt, eller uopnåeligt men at det blot er blevet vanskeligere, det er åbenbart svært at fange. Selvf. kan man komme tilbage selv hvis vi skulle have 6-8p op eller sågar 10p, men det er trods alt bedre at vi henter point mod de dårligere hold og får en god sæsonstart end det modsatte. De manglende point skal ligesom hentes et sted.
et er det tætteste du er kommet til sandheden indtil videre - det triste er dog, at du sikkert ikke engang selv er klar over det.


Lad nu desuden være med at kigge på sidste sæson som rettesnor. I sidste sæson havde man brug for 80 point for at komme i top tre; sæsonen før det 69; og sæsonen før det 78. Det er håbløst at indrage det som argument.


Du inddrog selv Juve som argument, man kunne ligeså vel finde beviser på det modsatte.

KUN HVIS DU GÅR UD FRA, AT VORES KONKURRENTER IKKE TABER ÉT ENESTE POINT FRA NU AF!!!!!!!!!!


Det er jo ligesom sådan man henter ind på dem, altså ved at de taber point. Man kan jo ligesom ikke hente ind på dem hvis de ikke gør.

Hellas kampen var godtnok også det heldigste i mands minde, mildest talt rystende den indstilling der var i den kamp.

Medmindre jeg selvfølgelig har ret - hvilket flere her i tråden også tilkendegiver. Endvidere fatter du stadigvæk ikke kernen i min pointe. Jeg har dog ikke mere pap tilbage, så du må forblive uvidende.


Det er noget frygteligt sludder, hold bliver konstant udskiftet med nye spillere, trænere mm. det er unuanceret at tilskrive noget som helst til en bane, der er utal af parameter der spiller ind. Det er forsimplet at tilskrive det til en bane.

Ja, point er det, der afgør tabellen. Men for den 124. gang - der er et klart skel mellem at jeg er utilfreds med pointhøsten indtil videre, og min optimisme omkring selve kampen. Det er to forskellige ting. Jeg kan nemlig rumme to forskellige ting ad gangen. Du fokuserer kun på de der fucking point, fordi du skal have et eller andet at brokke dig ove


Nope, jeg har faktisk skrevet at spillet lovede godt for fremtiden, og at der var flere ting i spillet der fungerede.

Min utilfredshed er pointhøsten og den manglende effektivitet, samt mængden af for mange dårlige og upræcise afleveringer og kampen mod Chievo. Jeg har på intet tidspunkt skrevet vi spillede som et serie b hold i nævnte kamp.
Vi kan vel for Guds skyld blive enige i, at man oftest opnår de bedste resultater ved at spille godt fodbold og skabe chancer? Please?


[quote]Vi kan vel for Guds skyld blive enige i, at man oftest opnår de bedste resultater ved at spille godt fodbold og skabe chancer? Please?


Definere godt, held og lykke. Vi har altså vundet utal af kampe og trofæer på ikke nødvendigvis værende den mest chanceskabende mandskab, men at udnytte en god del af de chancer der kom.


Kan du så ikke også godt se, mest for din egen skyld, at forgårsdagens kamp derfor også var en positiv oplevelse som helhed? At vi i de øvrige 99 ud af 100 kampe ville have vundet relativt komfortabelt? At Europa´s skarpeste angriber i sidste sæson, Icardi, på en anden dag havde banket to, tre mål ind? At Perisic havde scoret? Måske Éder?

Hvis du så flytter det over til de 15 øvrige modstandere, som er af Palermo´s niveau eller derunder, at vi så faktisk er ganske godt stillet, hvis vi kan spille sådan her fremover i de fleste kampe? At du så derfor kan stikke din pessimisme op der, hvor solen ikke skinner?


Jeg vil ikke ud i sådanne spekulationer, jeg har for i øvrigt ikke skrevet vi spillede dårligt og fremtiden så mørk og dunkel ud, jeg har udelukkende forholdt mig til pointhøsten.

Hvordan det kommer til at gå med det videre spil er alt for tidligt, det kan også være holdende regner os ud, nu vi er i det spekulative element.


Jeg tror lige jeg tager en pause
Skrevet af Martinovic
Er det her Milan-tråden, eller er jeg gået forkert... :)
Mojn do!
Skrevet af ACMNEWERA
uhh intense diskussioner mellem inter fansene
Skrevet af Nerazzurri
@FD


Dine holdninger er ikke subjektive, så længe du ændrer dem efter forgodtbefindende.


A hva? Kan du ikke uddybe det? For umiddelbart tænker jeg, det må være i modstrid med, hvad du lærte på historiestudiet.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

For os vil jeg nu stadig mene det er langt sværere end Juve fordi vi ikke har klassen til at få mange point mod stærkere mandskaber i samme udstrækning, eller tidligere har vist en stabilitet over næsten en hel sæson.

Hellas kampen var godtnok også det heldigste i mands minde, mildest talt rystende den indstilling der var i den kamp.

Selvfølgelig mener du det, når det gavner dine argumenter.

Det står fast, at du vrøvler. En dårlig start er ikke lige med en dårlig sæson, ligesom en god start heller ikke er lige med en god sæson. Maraton kontra sprint.

De manglende point skal ligesom hentes et sted.

NEJ!!!

Du inddrog selv Juve som argument, man kunne ligeså vel finde beviser på det modsatte.

Hvis du gerne vil sammenligne æbler og elefanter, så ja, så kan du godt.

Hellas kampen var godtnok også det heldigste i mands minde, mildest talt rystende den indstilling der var i den kamp.

Men vi fik jo tre point. Er det så ikke lige meget, hvordan vi spillede. Eller lige pludselig ikke?

Det er noget frygteligt sludder, hold bliver konstant udskiftet med nye spillere, trænere mm. det er unuanceret at tilskrive noget som helst til en bane, der er utal af parameter der spiller ind. Det er forsimplet at tilskrive det til en bane.

Det handler jo ikke om BANEN, for fanden! Det er jo grænsende til det vanvittigt uintelligente, det her.

Definere godt, held og lykke. Vi har altså vundet utal af kampe og trofæer på ikke nødvendigvis værende den mest chanceskabende mandskab, men at udnytte en god del af de chancer der kom.

Så du er ikke enig i, at man lettere vinder kampe ved at spille godt og skabe chancer? Klart.

jeg har udelukkende forholdt mig til pointhøsten.

Gid det var så vel. Gid du bare havde skrevet: "ét point efter to kampe er godt nok skuffende" og ikke mere end det. Men næh nej, der skal jo tilføjes de sædvanlige dumme floskler om, at "vi kan spille åh så godt, men hvad nytter det?" og "hvis ikke man scorer, så fortjener man det ikke". Hvis du bare havde skrevet, at du var utilfreds med pointhøsten, gerne i én eller to linjer, så havde vi jo ikke haft hele den her... ´diskussion´.

Hvordan det kommer til at gå med det videre spil er alt for tidligt, det kan også være holdende regner os ud, nu vi er i det spekulative element.

Ah ja, det spekulative element, som når du allerede nu kan beslutte, at vi får det sværere end Juventus i sidste sæson og at vi får svært ved at kapere den dårlige start. For du kan jo godt se i fremtiden.

Jeg tror lige jeg tager en pause

Ja, tag lige en sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Nera

Ja, den mangler at blive præciseret, kan jeg se.

Det jeg mener med forgodtbefindende er, at Z4E er rigtigt dygtig til at ændre sin mening, enten for at få det til at passe til den sandhed, han for tiden abonnerer på, eller for at være kværulant. Som jeg - og også OC - flere gange har bemærket, så ændrer han mening med korte mellemrum, angiveligt for enten at holde en debat i gang eller for at underbygge sine pointer - som så selvfølgelig per definition er ugyldige.

Og når jeg skriver korte mellemrum, så mener jeg fra uge til uge.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af hader facebook
Fabregas er i følge Gazzetta dello sport på vej mod Milano.Chelsea have included Fabregas for Inter midfielder M Brozovic.Fabregas is not in manager Antonio cont´s plans,and he´d be happy to see Fabregas sold this week.Juventus skulle også have sendt et bud på ca 190 mio til Inter for Brozovic.hvis Chelsea gerne vil af med Fabregas i en bytte handel og der udover sende en pose penge med,så skal vi da slå til.Fabregas er godtnok ikke på det niveau har var da han var best i Arsenal,men han er i mine øjnene stadigvæk en klasse spiller,som ville forstærke holdet.
Skrevet af Facchetti
Fabregas og en pose penge for Brozovic?? Den tror jeg simpelthen ikke på
Skrevet af Interforlivet
@hader facebook: Jeg har godt læst det. Jeg er ikke helt overbevist om at Fabregas stadig har evnerne til at forstærke vores hold, men man kan da under alle omstændigheder glæde sig over at det vil sende Brozovic til PL og ikke lige i hænderne på en af vores konkurrenter. Og hvem ved - måske har du ret mht Fabregas - jeg har bare set ham som værende i sin karrieres efterår er stykke tid efterhånden. Hvis vi bytter, er det så i øvrigt alfa omega at vi ikke skyder for mange lønkroner efter ham.
Skrevet af Mumleren
Den med Fabregas lyder lidt søgt, men igen - hvis han virkelig har tabt så meget niveau, er han en omend meget dyr herre for Chelsea at have siddende.

Håber ikke vi tager imod sorteper! Der er lidt for meget Mancini´sk over det :)
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Mumleren
Dobbelt
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Søren F er gud
Hvis vi skal til at være mere på bolden og bedre med bolden, ser jeg gerne Fabregas i bytte for Brozovic.
En midtbane bestående af Kondogbia bagved Fabregas og Banega virker da ikke helt skidt og hvis Brozovic alligevel er på vej ud.......
Skrevet af hader facebook
INTERFORLIVET.Jeg har på fornemmelsen du og sikket mange andre kun ser på hvordan Fabregas spillede sidste sæson.Du skriver du ser ham som en der er i sin karrieres efterår,men kære ven det var der godtnok også mange af de andre Chelsea spiller som spillede som om de nok skulle finde en anden leve vej.jeg tror Fabregas har brug for luft forandring,så skal han nok få lysten tilbage,og vil blive en gevinst de næste 4-5 år.
annonce
0