Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Haha! Marlon Brando - klasse-navn:)

Jeg er fuldstændig enig Flying Dutchman. Vores transfervindue har helt sikkert været mere end godkendt. Jeg er også imponeret over Torinos transfervindue. Det er virkelig et solidt hold de har fået stablet på benene.

Burde man ikke også inkludere Jovetic i dødvægten? Altså jeg kan nu meget godt lide ham som spiller, men nu hvor hans skifte til Fiorentina står til at falde igennem, risikerer vi så ikke at have ham rendende i dårligt humør (hvilket han naturligvis vil være i sin gode ret til), mens han ikke bliver udtaget til truppen og suger pengene ud af lønkassen? Det virker jo som om at klausulen vil holde De Boer (selvfølgelig på ordre fra ledelsen) fra at sætte ham på banen. Og hvis det er tilfældet, vil det da være rigtig skidt hvis han ikke ryger. Som jeg ser det, må det være en stor prioritet at få ham skudt afsted inden deadline.

Samtidig forvirrer det mig så at læse at vi ikke bare vil betale noget af hans løn, hvis han rykker til Fiorentina. Så måske det er et tegn på at han vil få spilletid, hvis han bliver? Hvad tænker I?
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes ikke, at Jojo er dødvægt og jeg er fortaler for, at vi beholder og ikke mindst bruger ham. Hans skadeshistorik er selvfølgelig bekymrende - og bør reflekteres på hans lønsedler - men når han endelig spiller og han er i hopla, så kan han så meget mere end langt de fleste spillere i Serie A, lad stå i vores trup.

Såfremt vi beholder ham, så bør hans kontrakt være op til revision, men som spiller er jeg vildt med at have ham i truppen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Haha, hvad skrev jeg lige tidligere på dagen!?
http://www.football-italia.net/90706/inter-turn-maicon
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, Nostradamus! - at hente 35-årige Maicon som back up til Nagatomo og Dambro. Det lyder solidt! :)

FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Il Colosso skulle egentlig have være døbt Michael, men pga. en læsefejl blev det til Maicon.
Han hedder som bekendt Douglas, og set i det lys, giver en bror ved navn Marlon Brando god mening.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Fedt, OC!

Han var fanme også van-vit-tig dygtig, da han var hos os sidst. Klart verdens bedste højreback på det tidspunkt. Af samme grund håber jeg også, at der ikke er hold i rygterne. Jeg vil gerne huske "Maicon anno 2010" og ikke afdankede 35-årige "Maicon anno 2016".

Lad minderne forblive intakte, I ved?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jovetic meldes på vej til Milan.

Dygtig spiller, men Milans ledelse fatter ikke, det er defensiven, der er problemet.

Godt den snart bliver skiftet ud.
Mojn do!
Skrevet af jensriis
Ausilio melder at markedet er lukket for Inter så ingen gammel og nearly over the hill back fra juve.

Stadig tid til at få solgt. Hvis rano og jove kunne ryge til milan siger jeg go for it.
Forza Inter
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ausilio har udtalt at markedet er lukket

Så Ingen Maicon og co. Fint nok vi har også brugt rigeligt med penge.

Godt nok nået af nogle crazy handler vi har præsteret

5m lån plus 40m ? for Mario
27,5m ? for Gabigol
22m ? for Candreva
6m ? Ansaldi
4,5m ? Caprari
Bosman Banega

105m ? har vi forpligtiget os til i dette marked - rimelig Crazy og lidt uventet

Ud har vi kun skrabet 10m ? sammen (Laxalt, Biraghi og JJ)

Der er dog obligatoriske køb på både JJ, Dodo og mulig køb på Erkin


Skrevet af Facchetti
Med ny ejer og ny træner er det vel ikke i overkanten at bruge €100m i en storklub som Inter (gerne vil være igen)... men det er noget andet, når man ser hvad de er brugt på.
Skrevet af Interforlivet
Helt enig FD i at Maicon skal huskes for sin sidste tid i Inter hvor han uden tvivl var verdens bedste højre back - hvis ikke bare verdens bedste back. Han var fantastisk, og der er ingen grund til at han så skal komme tilbage i den sidste tid af sin karrieres efterår.

Fint at Ausilio melder ud at vi ikke køber flere. Jeg er enig med alle i at vi har købt rigeligt. At det så også betyder, at vi ikke får Lichtsteiner, er sød musik i mine ører.

@FD: Jeg beklager at jeg formulerede mig lidt upræcist i mit indlæg om Jojo. Jeg kan som jeg skriver, faktisk også godt lide ham. Men i og med at det virker som om, at ledelsen er fast besluttet på ikke at indløse hans bonus ved at give ham flere kampe, tænker jeg bare at vi gør klogt i at sende ham til en anden klub. Og i øvrigt tror jeg heller ikke umiddelbart at De Boer ser ham som en oplagt spiller til sit system. Godt nok spillede han i Fiorentina til tider i en 4-3-3 så vidt jeg husker, men det virker bare ikke som om at han på nuværende tidspunkt befinder sig ret godt i det system. Samtidig vil jeg også mene at det nærmer sig overkill, hvis vores angribere tæller Perisic, Icardi, Palacio, Eder, Gabigol, Candreva og Jovetic. Det bliver i hvert fald svært at give kontinuerlig spilletid til allesammen hvilket kunne være et argument for at sende i hvert fald en af dem videre.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jovetic skal selvf. videre, han kommer jo ikke til at spille ret meget (hvis overhovedet) med alle de spiller vi ellers har, han bliver en alt for dyr spiller at have siddende på tribunen. Jeg håber på trods af Ausilios udtalelser at man sender ham videre, både for vores og hans egen skyld.

Palacio, Eder og Gabigol er for i øvrigt rigeligt som reserver. Skulle det utænkelige ske må vi trække på en Primavera dreng, vi har helt klart den rette træner til at få det til at fungere.

Skrevet af Flying Dutchman
@ Interforlivet

Jeg var med på, hvad du mente - ingen grund til at du beklager!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
...og nu siger Ausilio så at Jojo bliver. Man må sige at vi lukker vinduet overordentligt godt besat på både midtbane og angreb. Men han kunne nu godt også lige sige det samme om Brozvic så man kan slappe helt af.
Skrevet af Martinovic
Hvordan kringler Inter den omkring de dyre indkøb kontra FFP og deltagelse i Europa?
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Foggy: Aner det ærlig talt ikke. Men jeg stoler på at Suning ikke har brugt så mange penge uden at have en plan klar i FFP-perspektivet.
Skrevet af Catenaccio
Jeg mener nu, at de har lånt Joao Mario, og først betaler beløbet til næste sæson.
Skrevet af Flying Dutchman
Det Interforever skriver. Jeg stoler på slipsedrengene på Corso Emanuelle. Endvidere har FFP lidt mistet skræmmefaktoren, når man tænker hvor mange - inkl. vi - slipper med en rap over nallerne.

Brozovic´ agent har udtalt, at Marcelo´s kontrakt bliver genforhandlet, og at han gerne vil blive i Inter. De Boer har tilsyneladende haft en samtale med Brozo omkring ham og hans rolle i Det Nye Inter.

Dejligt!

EDIT: Så kom nyheden også på bold.dk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
God nyhed med Brozovic. En imponerende bredde vi efterhånden har på midtbanen.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det var rart at klubben og Brozovic fik løst den, han kan blive en vigtig breddespiller.

Mon ikke Brozovic står til en klækkelig lønforhøjelse.

Jeg forstår dog ikke at man melder sådan ud i henhold til Jojo, han virker jo ikke ligefrem som en spiller man har nogen intentioner om at beholde eller give en særlig stor rolle i klubben, noget jeg har svært ved at tro Jovetic vil affinde sig med.

Hvordan vi klare det i henhold til FFP er selvf. det store spørgsmål, men forestiller mig man allerede har nogle aftaler på plads med køb af bl.a. Melo og Biabiany fra søsterklubben.

Mon ikke man også vil forsøge at sende Rano og Jojo videre i næste marked.

Men meget kommer også an på CL, forbedrede aftaler mm.

Men uanset hvad er det først et problem man som fan skal forholde sig til om ca. et års tid.

Mario er efter alt at dømme et 5m € lån med obligatorisk køb på 40m € betalt over flere rater . Han er oplyst til FIGC som lån så den del er der ikke megen tvivl om.
annonce
0