Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Facchetti
Fem keepere på Inters EL-liste (Handa, Berni, Carrizo, Radu og Di Gregorio)! Kunne vi ikke have fundet nogle andre alternativer?
Skrevet af Slettet(042125212608)
ny indtrædende hold skal være fuld balanceret i transfer, eftersom Inter har købt for 215m € og Solgt for 90m € i perioden 2014-16 (rund regnet) har Inter et minus på 125m € dette gør at Inter skal finde spiller med denne værdi som ikke må kaldes op for ikke at bryde med regulativet!

rimelig urimelig regel der tilgodeser de etablerede mandskaber

Deri er forklaringen også på en del keepere.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvordan forklarer det det? Mindst én af de mange keepere, og måske to, kunne have været erstattet med markspillere i Liste B, især når nu Kondogbia, Jojo, Mario og Gabigol glipper.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lothar

Jeg ser os nu stadigvæk som komfortable favoritter i puljen. Southampton er ikke hvad det var i sidste sæson: deres to topscorere, Mané og Pellè er begge forsvundet, mens erstatningen Boufal er spændende, men ikke endnu et færdigt produkt. Sparta Prag er erfarne, men bør kvalitetsmæssigt ikke være et problem for os (på papir, altså) - at de desuden også havde så meget bøvl med SønderjyskE over to kampe, er også lidt sigende. Be´er Sheva er også et hold, vi bør få 6 point mod, uden at anstrenge os alt for meget.

Jeg er forholdsvis meget sikker på, vi snupper førstepladsen i puljen. Så undgår vi også i første ombæring CL-holdene i sekstendedelsfinalerne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi ejer kun 24 spillere der kan inddrages på A listen, når de dyreste må frasorteres pga. Krav om balance i en tre årig periode, betyder det at vi selvf. kalder de tre målmænd vi ejer der født før 95 op på A listen.

Den ene af de 6 på B listen er vores tredje målmand i Serie A, så det giver vel fin mening at man kalder ham op.

Det er vel kun Di Gregorio der er en lille smule mærkværdig. Den plads kunne være givet til en anden, men ærligt talt også lidt ligegyldigt eftersom jeg ikke kan se mere end to fra den liste få spilletid (Gnoukouri og Miangue)
Skrevet af Flying Dutchman
Netop. Derfor forklarer det faktum, at vi vælger ikke at medtage de fire førsteholdsspillere heller ikke, at vi har fem målmænd med, som du ellers skrev. De to ting har intet med hinanden at gøre - især ikke når man tænker på, B-listen er ubegrænset.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis regelen ikke havde været der, ville Berni formentligt ikke være blevet kaldt op på den 21 mand store A liste (han er ikke på serie A listen, selvom der er plads), eftersom Kondogbia og Mario må formodes at være blevet kaldt op. (Melo eller Biabiany ville med Garanti have været den anden)

Så reglen har som jeg ser det en betydning for at vi har tre målmænd på A listen. Det tror jeg ikke på vi ville have haft havde det ikke været for den regel.

Jeg skrev for i øvrigt en del keepere ikke 5
Skrevet af Flying Dutchman
Det ville han nu nok, dersom han tæller som clubgrown.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg mindes at der var tale om en reduktion i antal af home grown pga. restriktionen på 21 spillere og det derfor ikke var et krav med 4 home grown og 4 federation
Skrevet af Slettet(042125212608)
Db
Skrevet af Facchetti
Fuldstændig antiklimaks i denne weekend. Fuld fart på under de sidste dage af mercato´et og så serie A-kampe - nu... landholdspause ZzZzZz
Skrevet af Flying Dutchman
Det passer mig nu fint - jeg er midt i en flytning, så uden internet og tv indtil d. 1. Oktober...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Jeg tror også det er den optimale situation for holdet og FdB.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Sandt nok. Men mest for mig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Det passer mig nu fint - jeg er midt i en flytning, så uden internet og tv indtil d. 1. Oktober...

Tilbage til Holland?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, s´gu da! Der flytter jeg nok ikke tilbage til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, vinduet er lukket og har været det i et par dage. Et lille oversigt over vores, efter min mening, flotte mercato. Jeg tager ikke forfærdeligt meget højde for hverken pris og selvfølgelig slet ikke alder, og fokuserer mest på kvalitet og hvad det betyder for holdet her og nu. Here goes:

Ever Banega: Muligvis sæsonens vigtigste signing, som allerede var sikret i slutningen af maj. Banega har haft lidt svært at komme i gang her i starten af sæsonen, men det skyldes efter min mening tre ting: at han ikke var med i USA, og derfor lige skal bruge lidt tid at lære sine holdkammerater at kende på; trænerskiftet (hvilket gælder for holdet generelt) og at han er blevet spillet en smule ud af position mod både Chievo og Palermo. Banega´s kvaliteter hersker der ingen tvivl om, og så snart han for alvor er i gang, kan han være vores nye Sneijder - i.e. spilleren, der kan lirke ´Chievo´erne´ op. Der har været gode takter, og han havde en god kamp mod Palermo - hvor han dog startede for dybt - men det må gerne blive en del bedre endnu.

Marcelo Brozovic: Der har været en del palaver om Brozo her i sommers, men vi formåede faktisk ikke kun at købe ham, men også beholde ham, på trods af interesse fra Arsenal, Juventus og flere, unavngivne klubber. De Boer fik sig dog en snak med Brozovic, og han fik desuden stukket en lønforhøjelse i hånden, så Marcelo er vores i noget tid endnu. Vigtigt! Brozovic har været en god spiller for os siden han fik debut mod Sassuolo og er til tider direkte fantastisk. Jeg håber og tror, at han under De Boer knap så rigide spillestil får meget mere ud af sit talent, og han bør, kvalitetsmæssigt, starte foran alle midtbanespillere lige nu.

Cristian Ansaldi: Fint køb. Ansaldi har et anstændigt niveau og er en fin breddespiller at have i truppen. Han kommer nok umiddelbart til at agere første back-up til midterforsvaret og højreback, mens jeg snild kan se ham få en god håndfuld kampe på venstreback. Ikke en spektakulær spiller, men som breddespiller er han mere end bare godkendt.

Antonio Candreva: Efter at have været én af Italiens bedste til EM, på trods af kun to kampe, troede jeg, at hans længe rygtede transfer til os ville strande. At vi alligevel sikrede ham, og dermed i høj grad løste problemerne på vores højre kant er særdeles opløftende. Han har også allerede vist meget af sit værd, især mod Palermo, hvor han fik sin første af forhåbentligt mange assists. Candreva er en fremragende spiller, og bør starte ind mod Pescara.

Joao Mario: Også et godt køb. Mario havde en fin slutrunde, og er, på trods af sin alder, allerede en etableret spiller på det portugisiske landshold. Lidt mere en ubeskrevet blad for mig - Primeira Liga er ikke det, jeg ser mest - men ud fra de få kampe, jeg har set med ham, at dømme, ligner han en god tovejsspiller, med en uudtømmelig energi og god teknik. God én mod én og så kan han tilmed spille både centralt og på kanterne. Jeg er meget fortrøstningsfuld over, at Mario allerede nu kan løfte vores hold i den rigtige retning.

Gabriel Barbosa: Et komplet ubeskrevet blad for mig, da jeg hverken ser Série A eller fik set OL, men at vi i vores nuværende forfatning kan hente en spiller foran Barcelona og andre storhold, er selvfølgelig godt gået.

Gianluca Caprari: Skal ikke glemmes, på trods af at han er udlejet hos Pescara i indeværende sæson. Han virker enormt spændende, og var med sine 13 mål i sidste sæson instrumental i Pescara´s oprykning til Serie A. Ser ud til at forsætte med scoringerne i Serie A. Selve transferen var sådan bop-bop, men at leje ham ud igen med det samme, er godt arbejde.

Alt i alt har det været én af de bedre mercati i min tid som Interfan, og den bedste siden tripletta sæsonen. På papir har vi hentet en flok meget dygtige spillere, som teoretisk set bør forbedre vores hold gevaldigt. Med CL-pladserne som mål i indeværende sæson, får Ausilio et højt karakter herfra. Nu er det så op til De Boer og spillerne at indfrie potentialet...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
I forhold til målsætning er det vel urealistisk at tale meget konkret om før vi har spillet nogle flere kampe, og mødt de store hold. Personligt tror jeg for nuværende, at det bliver lidt op, lidt ned og en 4-6 plads at best - men det afhænger af hvordan og hvornår De Boers setup træder i karakter.

Ellers er jeg meget enig, super mercato hvor vi fik gode løsninger på nogle af de større problemer.
Du mangler at nævne trænerskiftet, som jeg synes virker mere lovende end jeg turde håbe på.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Stankovic
Det bedste er uden tvivl trænerskiftet.
Skrevet af Stankovic
Ellers er jeg et stykke af vejen enig i FD omend jeg stadig synes at Candreva og Mario var alt for dyre.
annonce
0