Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
I 2014/15 betalte Inter 70 mio euro i lønninger og blev nr 8.
I 2015/16 betalte Inter 94 mio euro i lønninger og blev nr 4.
I 2016/17 betaler Inter 120 mio euro i lønninger og bliver... nr 2?

Tja, hvis tendensen fortsætter med den positive "halvering af placering", er satsningen lykkes.

Sæsonens 120 mio - som kunne betale både Napolis og Fiorentinas trup - kræver en CL-placering.

Spændende at se, hvordan FFP - som tillader et driftsregnskab på minus 30 mio samlet over de sidste tre år - kan omgås, når nu Inter igen er med i Europa.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja det er skam forståeligt at Nike og Pirelli ikke gider spytte mere i kassen, det ændre bare ikke særligt meget på at det quo vores økonomiske situation er for lidt. vi har ikke et stadion hvor vi kan genere midler, eller er i en sådan situation hvor vi bl.a. via merchandise kan genere nok, hvilket gør os temmelig afhængig af broadcasting, sponsor og CL indtægter , med den enorme udgiftsstigning vi har fået på lønningssiden de seneste mdr. hænger det ganske enkelt ikke sammen

vi har desværre ufattelig få håndtag at dreje på her og nu, et af de håndtag der kan drejes på er sponsor delen, som det er nu er det uholdbart at vi kun får omk. 15-45% af topholdende, især med ejerkredsens målsætning og en lønnings udgift der har passeret 120m ? og det er vel og mærket excl. nye forhandlede kontrakter.

At de fleste klubber ikke formår at udnytte deres markedsmæssige potentiale ser jeg som en langt større forklaring på de sponsorater vi ser, Manchester er en af de få der formår at udnytte det.

Manchester der fedter rundt EL får 130m/ Annum i teknisk sponsor og vist 80m for deres trøjesponsor. Ja deres potentiale er også en hel del str. også i kraft af den liga de spiller i, men så meget mere?
Skrevet af Nerazzurri
Så stort set alle klubber, Man U. undtaget, er bare ikke dygtige nok? Skal det forstås sådan at de burde tage sig sammen, ansætte de rette, fx dig?, og så få bedre aftaler?


Tag gobboerne, de får, svjh., 5-6 mio. € mere om året fra Jeep. De er det største fodboldbrand i Italien. Og i top 3 international blandt de italienske klubber. Er det fordi de er inkompetente ift. at forhandle sponsorater? Eller kunne det være fordi det afspejler en ca. markedsværdi?Manchester der fedter rundt EL får 130m/ Annum i teknisk sponsor og vist 80m for deres trøjesponsor. Ja deres potentiale er også en hel del str. også i kraft af den liga de spiller i, men så meget mere?


Åbenbart. Jeg tror også du undervurderer værdien af Man. U. da de underskrev deres kontrakter. Internationalt er de et meget større brand.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Stankovic
Eksponering. Jo mere salg af merchandise du har desto mere interessant er det naturligvis for en sponsor. Vælger man ikke at appellere til masserne udenfor Italien i særlig stor grad, så har det naturligvis en konsekvens på dette salg.

Manchester United har været formidable til at markedsføre sig. Man kan sige at det at være i toppen af europæisk fodbold i en årrække af sig selv gør en stor del af opgaven, men man har nu alligevel i United gjort nogle ting med især det asiatiske marked for øje. Hvem husker ikke eksempelvis Dong Fangzhuo som man henter ind for 12 år siden mere eller mindre alene for at please dette marked. Det er altså et form for move som vi nu i Italien først oplever at have fokus på nu så mange år senere.

Det er vel også en grund til at man i sin tid hentede Michael Bolingbroke ind.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Selvf. er Manchester et str. Brand og vi kan selvf. ikke reslistisk forvente at få noget nær hvad de og Real skraber hjem, men 14m ? og 20m ? er altså kun ca en 60% end flere af de andre får for deres trøjesponsor alene. Manchester får over 20m? alene for deres træningstøj.

Det mest vindende mandskab Barcelona får under 50% af Manchester og det var længe også tilfældet med Real, der dog for nyeligt fik en monster kontrakt hos Addidas.

Det er ikke prangende, der går dog rygter om at de er igang med at forbedre det.

Det evige flop Liverpool får ca. det samme for deres tekniske som vi gør i alt! Jeg har svært ved at få øje på den mer værdi ærligt talt.
Skrevet af Nerazzurri
@Z4E

Ok, men det kan de der betaler eller?


Mener du at Juve har gjort et dårligt stykke arbejde?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Stankovic
Premier League er som liga markant mere markedsført end den italienske, hvorfor at det er naturligt at Liverpool tjener godt på at være en del af det.
Skrevet af Stankovic
Pescara. Jeg glæder mig til at se om holdet bygger videre på de positive takter fra Palermo kampen.

Den forventede startopstilling i følge GDS. https://pbs.twimg.com/media/CsDeHwXUMAAJvZ4.jpg
Skrevet af Facchetti
Nagatomo er på bænken - thank God!

Bortset fra Brozovic eller Kondogbia i stedet for Medel, så er det i mine øjne stærkest mulige opstilling Frank sætter på banen fra start i aften. Jeg glæder mig til at se Joao Mario i aktion, og forhåbentlig kommer Perisic i nogle løbedueller mod Campagnaro, som umuligt kan være så hurtig længere..
Forza Regazzi!
Skrevet af Stankovic
Fornuftigt at stille med Mario inde centralt i en kamp hvor man må antage at man kommer til at dominere ganske voldsomt.
Skrevet af Stankovic
Alle Pescara spillerne står på egen tredjedel af banen. Voldsomt.
Skrevet af Stankovic
3 hjørnespark til Inter efter 10 min. Det ser lovende ud.
Skrevet af Lentini
Også fantastisk bokseri af Bizzarri under hårdt pres... Eller noget... Han fik også lige nogle øjne fra stopperne foran ham.
Skrevet af Stankovic
Jeg forstår ikke ideen i at man har valgt Medel. Han er hverken med i det opbyggende spil andet end hans ligegyldige pasninger over 1 til halvanden meter foran egen forsvarslinje og han virker til at være unødvendig i det defensive spil.
Skrevet af Søren F er gud
Uha der er lang vej igen, til noget der ligner ok bold....
Skrevet af Slettet(042125212608)
Kønt er det ikke, det ville være synd at sige,
Skrevet af Nerazzurri
FDB får ikke vendt det på 3 uger og 3 kampe. Pescara har fire pt. efter de to første runder. Medel er nødvendig for at sikre defensiven. Så man gerne en bedre mediano? Naturligvis, men det har klubben ikke pt.
Pescara heldige i anden omgang.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Puha der var vi heldige

Og så et stor tak til handanovic i de sidste minut af første, puha det er nemt at komme til chance i deres omstilling

Lad os håbe at de Boer får rusket op i drengene og vi får en bedre anden, lige nu kan det sagtens gå begge veje
Skrevet af Mumleren
Banega, Perisic og Candreva har heller ikke sat mange fødder rigtigt i første halveg; det må jo være udgangspunktet for vores offensiv. Det har betydet, at Icardi er nærmest usynlig, og vi ligner et hold der forsøger at spille kampen ihjel.

Håber som andre de kan rette op, det virker som om det bare lige er én gang det skal hænge sammen, så har vi en god chance.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Lothar 89
11 berøringer fra Icardi på 45 min. Fortæller 3 ting:

1) Opspillet omkring ham er hakkende og uden flow.
2) 21 indlæg har kun ramt en sort/blå 4 gange !! Vores backs er horrible.
3) Icardi har ingen ide om hvordan han selv skal/kan indgå i spillet, alt for statisk og ubevægelig.
annonce
0