Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
PS: Hvad skete der i øvrigt med "jeg synes at..." og "jeg mener at..."?

Prøv lige engang at læse mine indlæg. Det der er sgu ikke ok. I det indlæg hvor du skriver ovenstående, citerer du mig flere gange og i de passager står der gudhjælpemig "jeg mener". Helt ærlig. Det er sgu for tyndt det der.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ser en forskel i vores defensive organisation - primært omkring vores backs - det gør du ikke.

Jeg har - helt konkret - spurgt dig følgende (og jeg citerer): "Efter din mening, hvori ligger forskellen på hvordan De Boer vil have forsvaret til at spille, kontra Mancini?"

Det har du ikke villet eller kunnet svare på - og jeg tror på, det er det sidste. Der er nemlig (endnu) ikke en mærkbar forskel mellem Mancini og De Boer på det defensive, ergo kan du heller ikke påstå at der er det. Grunden til der ikke er det, bunder hovedsageligt i, at De Boer endnu ikke haft chance for at sætte sit præg på det defensiv taktiske, mens det også spiller ind, at spillerne er akkurat de samme som i sidste sæson, og at De Boer, jf. hans tid i Ajax, gerne i høj grad ser backspillerne spille som de gjorde under Mancini - dog som led i en anden taktik.

Jeg er aldrig kværulant for diskussionens skyld. Aldrig. Og jeg dømmer ikke De Boer ude. Du lægger ord i munden på mig. Det er ikke ok.

Nå da.

Så du har ikke skrevet det her: "Jeg er også på med på de De Boer-kritiker-holdet (og har i øvrigt hele tiden været skeptisk omkring hans ansættelse)."?

Prøv lige engang at læse mine indlæg. Det der er sgu ikke ok. I det indlæg hvor du skriver ovenstående, citerer du mig flere gange og i de passager står der gudhjælpemig "jeg mener". Helt ærlig. Det er sgu for tyndt det der.

I dit sidste konkrete indlæg i debatten, skriver du: "Nej de fire HOLLANDSKE mesterskaber tæller ikke." Der er ikke meget "jeg synes at..." over det, vel?

Hør, du frembuser med en masse floskler omkring italiensk fodbold, usaglige påstande omkring De Boer og hans virke og forsøge at danne et billede ud fra de første tre kampe, der enten ikke kan bevises eller simpelthen bare er forkert, mens du tilmed forsøger at lege høflighedspoliti på et fodboldforum, hvor det ligesom ligger implicit, at det der bliver skrevet er vedkommende mening (som i "jeg synes...").

Det er tyndt, s´gu ikke det, jeg skriver.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det har du ikke villet eller kunnet svare på - og jeg tror på, det er det sidste.

Mener du seriøst det??? Jeg er mundlam. Det er jo lodret løgn (hint: det er det med de backs). Prøv at læse mine indlæg igen.

Og jo selvfølgelig har jeg da skrevet det med De Boer-kritikker-holdet. Men at være skeptisk over for en ansættelse er da ikke det samme som at dømme ham ude. Hvordan kan du dog mene det?

Tror du jeg mener, at "jeg mener" eller "i min optik" skal stå i samtlige ens sætninger herinde? Så må jeg vist ændre min opfattelse af din læseformåen. For det er altså (pardon my French) en temmelig dum konklusion.
Skrevet af Interforlivet
Det virker på mig som om at du har svært ved at respektere, hvis folk ikke ser det samme som dig. Det er pisseærgerligt for det var ellers en spændende diskussion.

Og ja jeg taler om respektfuld opførsel fordi jeg synes, det er vigtigt - og fordi jeg i høj grad synes det er en mangelvare på dette forum. Hvis du vil synes det er latterligt, så fred være med det.
Skrevet af Flying Dutchman
Du får et svar i morgen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er bare i orden. Inden du forfatter dit svar, så er her en lille bøn (og husk nu lige at læse alle mine indlæg igennem inden du svarer, for det virker altså som om, at du til tider har glemt, hvad jeg tidligere har skrevet):

Vil du ikke være rar at overveje at trække nogle af dine beskyldninger tilbage? Hvis der er noget der kan pisse mig af, så er det nemlig at blive beskyldt for at være noget jeg ikke er, og for at gøre ting som jeg ikke gør.

1: Du kalder mig kværulant. Det gør du MENS jeg skriver "kan vi ikke godt lukke den her?". Det skriver en kværulant ikke. Jeg er ikke og bliver aldrig kværulant, og det vil jeg gerne have at du skriver andet end "nå da" til. Det er ikke ok at beskylde mig for at være det.

2: Du siger at jeg nægter/ikke kan redegøre for, hvad jeg ser anderledes ved den defensive organisation under De Boer sammenlignet med Mancios. Som sagt er det altså en lodret løgn. Det har jeg indtil flere gange redegjort for. Og bare fordi DU ikke synes, der er forskel, kan JEG altså godt synes det. Jeg har ikke et behov for at du ser, hvad jeg ser, og du bør heller ikke have et behov for at jeg ser, hvad du ser. Lad os nu for pokker bare være enige om at være uenige på det punkt.

3: Du beskylder mig for at dømme De Boer ude. Det har jeg igen ALDRIG gjort. Ja, jeg er på kritikker-holdet der er skeptisk over for hans ansættelse (jeg HAR i øvrigt REDEGJORT for hvorfor jeg har det sådan), men jeg har samtidig skrevet rigtig mange gange, at jeg naturligvis ikke vil dømme ham ude endnu på trods af dette. Så dette er altså heller ikke ok at beskylde mig for.

Endelig: Jeg vil rigtig gerne kunne deltage i diskussioner med alle Inter-fans (og andre fans for den sags skyld), og du virker som en både dedikeret, velinformeret og fornuftigt formulerende person, hvorfor jeg er enormt ærgerlig over at denne diskussion kørte af sporet. Det behøvede den ikke. Og som jeg allerede har skrevet, så ser jeg det altså mest som dit ansvar at den gjorde det. Og det siger jeg fordi jeg hele tiden har givet udtryk for, at du skal have lov til at have din holdning til vores start på sæsonen, mens det virker som om at du har lidt svært ved at have det på samme måde med min holdning.

Skrevet af Flying Dutchman
Du ved godt, jeg bare er én eller anden på bold.dk og at det bare er et forum, ikke også? Der er ingen grund til at tage det så højtideligt.

Det sagt, så skal jeg nok læse dine indlæg igen igen (igen), inden der kommer et svar i morgen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Og så er jeg da ked af, hvis du føler dig trådt på. Det er trods alt ikke mening.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, jeg har læst det igennem. Igen.

1) Jeg synes fortsat, det er kværulant, bare i én sætning at feje til side, at jeg påpeger at hans CV netop viser, han tidligere har haft succes som træner, når du påstår det modsatte. Du kunne eventuelt også bare skrive, hvorfor du ikke synes, de hollandske mesterskaber ikke tæller i regnestykket. Jeg læser det sikker forkert - fordi det gør man jo på internettet - men det virkede på mig bare som om, du var løbet tør for argumenter, men at du ikke bare ville trække i land. Så argumenterer du bare for at få ret. Det kan godt være, det ikke var mening at være kværulant, men sådan fremstod det nu engang.

2) Det har du altså ikke gjort rede for. Du har skrevet, hvor du mener, De Boer fejler og at du ikke kunne se de samme fejl under Mancini (hvilket altså bare ikke passer - og det er ikke et spørgsmål om uenighed), samt at du mener, der mangler gardering bag backsene. Men det var ikke det, jeg spurgte om. Jeg spørger dig, helt konkret, og det er fjerde gang jeg gentager: "Efter din mening, hvori ligger forskellen på hvordan De Boer vil have forsvaret til at spille, kontra Mancini?". Det har du endnu ikke svaret på.

3) Ah, så du kritiserer ham på flere punkter, har tilsyneladende altid været skeptisk overfor hans ansættelse, mener at han fejler kontra Mancini og kan, tilsyneladende, ud fra det du skriver, ikke finde mange lyspunkter ved hans gøren som træner - men du har ikke dømt ham ude endnu? Ja så... Jamen, så må det være nuancerne det handler om. Det virker ærligt talt som en god gang rygsvømning, det der er gang i her.

Så lad mig høre: hvad er du positiv stemt overfor?

Hør (eller... læs): jeg synes, det er fedt, du kommer med en masse gejst og gerne vil diskutere og snakke Inter. Guderne må vide, den her tråd kan bruge noget liv. Men der er ingen grund til at være så højtidelig omkring det. Det er jo heller ikke en diskussion der er kørt af sporet - jeg sætter dig bare til stævne for de ting, du skriver, som jeg er uenig i eller finder fejl ved. Jeg har, som skrevet, læst indlæggene igen, og der mangler altså fra din side at blive redegjort for nogle centrale punkter - det skal du kunne tåle, at jeg (og andre) påpeger.

EDIT: Og nej, der er intet i mit indlæg, der har til formål at rakke ned, træde på folk eller på anden måde være ubehagelig. Det har det aldrig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
1)Jeg synes fortsat, det er kværulant, bare i én sætning at feje til side, at jeg påpeger at hans CV netop viser, han tidligere har haft succes som træner, når du påstår det modsatte. Du kunne eventuelt også bare skrive, hvorfor du ikke synes, de hollandske mesterskaber ikke tæller i regnestykket. Jeg læser det sikker forkert - fordi det gør man jo på internettet - men det virkede på mig bare som om, du var løbet tør for argumenter, men at du ikke bare ville trække i land. Så argumenterer du bare for at få ret. Det kan godt være, det ikke var mening at være kværulant, men sådan fremstod det nu engang.

Jeg beklager, men dette skyldes en misforståelse så. Det jeg mener, er at De Boer ikke har vist, at han kan få succes I SERIE A med offensiv fodbold. Der er i mine øjne en gigantisk forskel mellem at praktisere boldbesiddende offensiv fodbold med et ungt Ajax-hold i Æresdivisionen og så at gøre det samme med Inter i serie A. Og så lige for at pensle alt ud: Jeg mener dermed ikke at De Boers CV er skidt – slet ikke. Jeg mener bare at det ikke kan bruges til meget i et serie A-perspektiv. Og igen, han kan jo sagtens ende med at modbevise mig. Det håber jeg han gør!

2) Det har du altså ikke gjort rede for. Du har skrevet, hvor du mener, De Boer fejler og at du ikke kunne se de samme fejl under Mancini (hvilket altså bare ikke passer - og det er ikke et spørgsmål om uenighed), samt at du mener, der mangler gardering bag backsene. Men det var ikke det, jeg spurgte om. Jeg spørger dig, helt konkret, og det er fjerde gang jeg gentager: "Efter din mening, hvori ligger forskellen på hvordan De Boer vil have forsvaret til at spille, kontra Mancini?". Det har du endnu ikke svaret på.

Det mener jeg nu altså nok at jeg har. Og det tror jeg også mumleren og Stankovic vil give mig ret i. De kommenterede jo netop på det samme og erklærede sig (delvist) enige. Men ok så. Jeg ser en forskel omkring vores backs i det offensive etablerede angrebsspil og dækningen bag de ”huller de efterlader, når vi angriber. Det virker på mig som om at vi nu skal spille mere bredt, end vi gjorde under Mancio. Det betyder så samtidig at vores backs kommer længere frem på banen. Samtidig (og dette undrer mig lidt) virker det som om at vores backs har fået besked på af De Boer at aflevere meget ind i banen, når de er med fremme. Det brede spil udmønter sig altså ikke umiddelbart i flere indlæg men er måske tænkt som en måde at ”strække” modstanderens forsvar ud på (jeg ved det ikke). Så her ser jeg altså to forskelle mellem Mancios og De Boers Inter (og igen jeg ved godt at det er for tidligt at konkludere noget endeligt her – jeg taler kun om en tendens som jeg har observeret og som jeg håber bliver rettet): Vores backs går længere med frem og ligger generelt mere bredt (dvs helt ude ved sidelinjen) samtidig med de ofte afleverer ind i banen i stedet for at slå et indlæg. Dette er i mine øjne en meget risikabel form for fodbold. For det der så sker, når afleveringerne ind i banen ikke rammer en medspiller er, at modstanderen slår kontra. Og i den kontra er der oceaner af spil på kanterne i og med at vores backs ikke når med hjem. Samtidig kan Medel ikke dække det hele af (om det er Medel eller De Boers skyld er mig ikke helt klart). Derfor har jeg set et mere usikkert forsvar under De Boer end under Mancio. Om jeg har ret i dette – det ved jeg ærlig talt ikke. Det er jo blot en observation. Men sådan virker det i hvert fald på mig.

3) Ah, så du kritiserer ham på flere punkter, har tilsyneladende altid været skeptisk overfor hans ansættelse, mener at han fejler kontra Mancini og kan, tilsyneladende, ud fra det du skriver, ikke finde mange lyspunkter ved hans gøren som træner - men du har ikke dømt ham ude endnu? Ja så... Jamen, så må det være nuancerne det handler om. Det virker ærligt talt som en god gang rygsvømning, det der er gang i her.

Det er sådan nogle formuleringer som ”en god gang rygsvømning” der provokerer mig. Hvis jeg tager fejl eller bliver modbevist i debatter, har jeg INTET problem i at indrømme det. Og det er der masser af beviser for her på siden. Tro mig når jeg siger dette, PLEASE! Ja jeg var/er skeptisk over for De Boers ansættelse. Som jeg allerede har forklaret skyldes det primært, at jeg er bange for, at han ikke er i stand til at få succes med sin fodbold i serie A som I MINE ØJNE er en utrolig svær liga at være træner i grundet det massive fokus på taktiske aspekter af fodboldspillet. Samtidig har han aldrig været træner i en storklub før, og det er heller ikke alle der kan det. Der er trods alt forskel på at træne Christian Eriksen på 19 og Icardi, Perisic og Banega. Og igen: At være skeptisk over for hans ansættelse og være i tvivl om hvorvidt han kan få succes i Inter, er altså ikke det samme som at dømme ham ude. Det er det altså ikke. Jeg håber inderligt at han får succes, og jeg render altså ikke rundt og "regner med", at han bliver en fiasko. Det kan jeg jo ikke vide om han gør.

Så lad mig høre: hvad er du positiv stemt overfor?

Jeg synes at vores angrebsspil allerede har set langt bedre ud, end det nærmest nogensinde så ud under Mancini. Det har jeg altså også skrevet. Så det er enormt positivt. Samtidig synes jeg også det er superfedt, at han ikke insisterer på at have to defensive midtbanespillere rendende rundt foran vores bagkæde. Det er virkelig fedt at se!

Hør (eller... læs): jeg synes, det er fedt, du kommer med en masse gejst og gerne vil diskutere og snakke Inter. Guderne må vide, den her tråd kan bruge noget liv. Men der er ingen grund til at være så højtidelig omkring det. Det er jo heller ikke en diskussion der er kørt af sporet - jeg sætter dig bare til stævne for de ting, du skriver, som jeg er uenig i eller finder fejl ved. Jeg har, som skrevet, læst indlæggene igen, og der mangler altså fra din side at blive redegjort for nogle centrale punkter - det skal du kunne tåle, at jeg (og andre) påpeger.

EDIT: Og nej, der er intet i mit indlæg, der har til formål at rakke ned, træde på folk eller på anden måde være ubehagelig. Det har det aldrig.


Det er bare i orden. Men altså igen. Jeg er ikke kværulant, og jeg vil ALDRIG ”rygsvømme” hvis jeg har indset, at jeg har taget fejl. Hvis jeg tager fejl, så indrømmer jeg det. Og igen det kan du se masser af steder her på siden.

Og så lige til sidst. Vi har spillet tre kampe under De Boer, tabt 2-0 til Chievo efter en jammerlig indsats, spillet 1-1 hjemme mod Palermo og vunder 2-1 over oprykkerne fra Pescara på et forholdsvis heldigt mål i overtiden. Hvis man ikke må være bare en lille smule negativ efter sådan en start, så synes jeg altså at du strammer den. Det er klart at det vil være useriøst at begynde at skrive ting som: "Se selv, De Boer kan ikke en skid!" men altså at se nogle negative tendenser efter sådanne tre kampe er altså ikke ensbetydende med, at man bare er negativ for at være negativ. Med den trup vi har må vi godt forlange mere, end hvad vi har set indtil videre. Og ja han har kun haft tre kampe - I know. Så forhåbentlig sidder vi her om en måned og skriver: Fedt mand! Han har sgu fået styr på det.

Skrevet af Flying Dutchman
1) Nej, det har han selvsagt ikke. Men det er en omsonst pointe. Det havde Mourinho heller ikke. Omvendt havde Gasperini, Mazzari og Ranieri et hav af Serie A erfaring - hvordan gik det lige dem? Serie A erfaring er i høj grad ligegyldig. Manden skal være en god træner, en god manager og en god taktiker.

2) Tja, De Boer lægger i bedste hollandske stil vægt på boldbesiddelse. Det vil sige, at backspillerne skal med frem og deltage i det offensive spil. Deri ligger der ikke noget forskel til Mancini´s idéer om backspillernes roller. Forskellen ligger i, at man under Mancini forventede et indlæg i boksen, mens De Boer hellere vil se en bold skråt tilbage, såfremt et indlæg i boksen ikke er en god idé.

Det er dog underordnet med hensyn til problematikken, du stiller op. Om backspillerne smækker et indlæg i boksen og mister bolden eller spiller bolden bredt og mister bolden, resulterer i begge tilfælde i en mistet bold og en mulighed for en omstilling. Der er med andre ord ikke (indtil videre) en tøddel forskel mellem hvordan Mancini brugte sine backs og De Boer gør, udover at backspillerne nu gerne ´må´ prøve at holde bolden i egne rækker.

Det er lidt som om du glemmer, at disse omstillinger og boldtab også skete i samme grad under Mancini, og at vi også under ham var svært afhængige af at Miranda og/eller Handanovic var klare. Det handler for mig i langt højere grad om, at backspillerne er af en vis niveau, end at De Boer gør noget andet - eller forkert - i forhold til Mancini.

Samtidig synes jeg også det er superfedt, at han ikke insisterer på at have to defensive midtbanespillere rendende rundt foran vores bagkæde. Det er virkelig fedt at se!

Men det er jo netop det, der gør, at vi til tider bliver overrendt på midtbanen i en omstilling... På midtbanen er der nemlig sket en forholdsvis stor ændring i forhold til Mancini.

Og så lige til sidst. Vi har spillet tre kampe under De Boer, tabt 2-0 til Chievo efter en jammerlig indsats, spillet 1-1 hjemme mod Palermo og vunder 2-1 over oprykkerne fra Pescara på et forholdsvis heldigt mål i overtiden. Hvis man ikke må være bare en lille smule negativ efter sådan en start, så synes jeg altså at du strammer den.

Der er ingen grund til negativitet, nej - og især ikke når man tænker på De Boers noget bratte opstart. Som jeg tidligere har skrevet, så er Chievo altid en svær modstander, og især på Bentegodi. Tilføj dertil, at De Boer havde to ugers forberedelse, hvoraf kun et par dage med hele holdet (uden Mario og Barbosa), så var et nederlag omend ikke forventligt, i mine øjne ikke odiøst. Endvidere glemmes der lidt i rækkerne, at der især i første halvleg også var lyspunkter.

Resultatet mod Palermo stemmer ikke overens med den kamp der blev spillet. Palermo havde en halv chance og scorer på den, mens vi har 21 skud, 14 indenfor målafstand og 7 indenfor målrammen. I 99 ud af 100 kampe vinder vi sådan et opgør ganske komfortabelt. På dagen gjorde vi ikke. Palermo kampen har klart været vores bedste præstation her i sæsonen.

Sejren mod Pescara var også ganske, ganske fortjent, selvom præstationen i og for sig ikke var så god mod Palermo.

Alt i alt har de første tre kampe overordnet set været positive, omend ikke pointmæssigt - og især hvis man husker konteksten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
1) Nej, det har han selvsagt ikke. Men det er en omsonst pointe. Det havde Mourinho heller ikke. Omvendt havde Gasperini, Mazzari og Ranieri et hav af Serie A erfaring - hvordan gik det lige dem? Serie A erfaring er i høj grad ligegyldig. Manden skal være en god træner, en god manager og en god taktiker.

Ej ok men Mourinho havde så en CL-titel, portugisisk og engelsk mesterskab på CV´et. Den sammenligning holder altså ikke. Det kan du vel godt se. Gasperini havde aldrig trænet et storhold før, og det var jo netop også en af mine pointer omkring De Boer. Det er ikke bare noget man lige gør - heller ikke selvom man er en nok så dygtig træner. Ranieri gjorde det hæderligt i mine øjne, og jeg synes faktisk også at han fik for lidt tid i klubben. Mazzari fejlede ja, men hvis du forstod min pointe som at ALLE med serie A-erfaring får succes i serie A/ i Inter, så har du også misforstået det. Med andre ord: Du modbeviser altså intet her. Du har så en anden holdning til det at træne i serie A, og det skal du have lov til at have.

2) Tja, De Boer lægger i bedste hollandske stil vægt på boldbesiddelse. Det vil sige, at backspillerne skal med frem og deltage i det offensive spil. Deri ligger der ikke noget forskel til Mancini´s idéer om backspillernes roller. Forskellen ligger i, at man under Mancini forventede et indlæg i boksen, mens De Boer hellere vil se en bold skråt tilbage, såfremt et indlæg i boksen ikke er en god idé.

Det er dog underordnet med hensyn til problematikken, du stiller op. Om backspillerne smækker et indlæg i boksen og mister bolden eller spiller bolden bredt og mister bolden, resulterer i begge tilfælde i en mistet bold og en mulighed for en omstilling. Der er med andre ord ikke (indtil videre) en tøddel forskel mellem hvordan Mancini brugte sine backs og De Boer gør, udover at backspillerne nu gerne ´må´ prøve at holde bolden i egne rækker.


Ej det her er altså tæt på at være noget vrøvl. Selvfølgelig er der markant forskel på en omstilling som starter med et hovedstød fra en forsvarsspiller på et indlæg og så på en kontra som starter med en midtbanemand stående uden for feltet med bolden ved sine fødder. Dette er jo ikke engang et "jeg synes"-punkt. Det er ren fysik/matematik. Selvfølgelig vil vores backs have laaaaangt større mulighed for at nå tilbage og forsvare kontraangrebet efter et slået indlæg, end hvis de afleverer til en modstander ind i banen.

Det er lidt som om du glemmer, at disse omstillinger og boldtab også skete i samme grad under Mancini, og at vi også under ham var svært afhængige af at Miranda og/eller Handanovic var klare. Det handler for mig i langt højere grad om, at backspillerne er af en vis niveau, end at De Boer gør noget andet - eller forkert - i forhold til Mancini.

Det glemmer jeg ikke. Men under Mancio var vi mere i balance når kontraangrebene blev sat ind I MINE ØJNE.

Men det er jo netop det, der gør, at vi til tider bliver overrendt på midtbanen i en omstilling... På midtbanen er der nemlig sket en forholdsvis stor ændring i forhold til Mancini.

Ja det tænkte jeg godt på efter jeg skrev det. Måske har du ret. Men det skal altså stadig være muligt for en træner at praktisere offensiv fodbold uden at det nødvendigvis betyder, at man bliver rendt over ende, hver gang man taber bolden. Hvordan skal jeg ikke gøre mig klog på. Det ved De Boer nok lidt mere om end mig:)

Der er ingen grund til negativitet, nej - og især ikke når man tænker på De Boers noget bratte opstart. Som jeg tidligere har skrevet, så er Chievo altid en svær modstander, og især på Bentegodi. Tilføj dertil, at De Boer havde to ugers forberedelse, hvoraf kun et par dage med hele holdet (uden Mario og Barbosa), så var et nederlag omend ikke forventligt, i mine øjne ikke odiøst. Endvidere glemmes der lidt i rækkerne, at der især i første halvleg også var lyspunkter.

Resultatet mod Palermo stemmer ikke overens med den kamp der blev spillet. Palermo havde en halv chance og scorer på den, mens vi har 21 skud, 14 indenfor målafstand og 7 indenfor målrammen. I 99 ud af 100 kampe vinder vi sådan et opgør ganske komfortabelt. På dagen gjorde vi ikke. Palermo kampen har klart været vores bedste præstation her i sæsonen.

Sejren mod Pescara var også ganske, ganske fortjent, selvom præstationen i og for sig ikke var så god mod Palermo.

Alt i alt har de første tre kampe overordnet set været positive, omend ikke pointmæssigt - og især hvis man husker konteksten.


Det er jeg så slet ikke enig i. Chievo-kampen fx var decideret rædderlig. Jeg har sjældent set et så uinspireret og håbløst Inter-mandskab, og det mener jeg virkelig. Palermo-kampen var god ja. Helt klart. Pescara-kampen var ok, men igen vi giver aaaalt for mange chancer væk og kunne jo nemt have tabt kampen, hvis vi ikke havde haft Handa og heldet med os. Og ja sådan var det også nogle gange under Mancio. Det ved jeg godt.

Skal man ikke også passe på med at mene at man slet ikke må kritisere De Boer bare fordi, han kun har haft holdet i kort tid? Det er trods alt nogle gode spillere han har til rådighed.
Skrevet af Flying Dutchman
Mazzari fejlede ja, men hvis du forstod min pointe som at ALLE med serie A-erfaring får succes i serie A/ i Inter, så har du også misforstået det. Med andre ord: Du modbeviser altså intet her.

Du stiller det meget unuanceret op, hvilket jeg forsøger at vise dig. Det forstår du ikke. Jeg prøver igen:

Mourinho havde intet på CV´en, der skulle vise, han ville have succes i Serie A (som er din hovedpointe) og gjorde det fremragende. Mazzari havde masser af Serie A erfaring og var skandaløs ringe. Mancini havde et hav af Serie A og Inter erfaring og gjorde det under gennemsnit i sin anden periode. Allegri havde meget lidt Serie A erfaring, og vandt scudetto´en i sin første sæson som Milan træner. Der begynder at danne sig et mønster - eller måske snarere, der begynder at mangle et mønster, synes du ikke?

Pointen: Serie A erfaring er pis piv hamrende ligegyldigt, så længe man er en god - eller ringe! - træner. Det bør der altså ikke herske meget tvivl om.

Endvidere kan du godt pakke det med storklub væk. Ajax er en storklub og der hviler mere pres på Ajax i Holland end der gør på Inter i Italien - i hvert fald lige nu. Ajax er forventet til at spille med om mesterskab hver sæson - Inter skal hente en top tre placering her de næste par sæsoner.

Ej det her er altså tæt på at være noget vrøvl. Selvfølgelig er der markant forskel på en omstilling som starter med et hovedstød fra en forsvarsspiller på et indlæg og så på en kontra som starter med en midtbanemand stående uden for feltet med bolden ved sine fødder. Dette er jo ikke engang et "jeg synes"-punkt. Det er ren fysik/matematik. Selvfølgelig vil vores backs have laaaaangt større mulighed for at nå tilbage og forsvare kontraangrebet efter et slået indlæg, end hvis de afleverer til en modstander ind i banen.

Dette afsnit giver ingen mening. Overhovedet.

Det glemmer jeg ikke. Men under Mancio var vi mere i balance når kontraangrebene blev sat ind I MINE ØJNE.

Men det modbevises jo ved konkrete situationer i kampene. Under Mancini fik vi sjældent et mål i mod os, som ikke kom som følge af en omstilling.

Ja det tænkte jeg godt på efter jeg skrev det. Måske har du ret. Men det skal altså stadig være muligt for en træner at praktisere offensiv fodbold uden at det nødvendigvis betyder, at man bliver rendt over ende, hver gang man taber bolden.

Det sker jo heller ikke hver gang.

Som du stiller det op, så er det lidt som om du synes, at De Boer skal styre både vores egen offensiv og defensiv óg hvordan modstanderne griber kampen an. Det er jo ikke noget nyt at modstandere står og lurer på en omstilling. I Italien er kun Juventus, Roma og Napoli, samt i nogle kampe Fiorentina og Milan (dog ikke under Miho) interesserede i at skabe kampen mod os. Mod langt de fleste modstandere, er vi på papir så meget bedre, at ét point vil være en sejr for dem. Det giver så de her kampe, hvor vi har 60-65% af bolden, mens de parkerer bussen. Du glemmer altså lidt, at vi er tvunget til at score fordi vi, jf. den konstante favoritværdighed mod disse modstandere, forventes at vinde. Det sker under De Boer, det skete under Mancini, og det skete også under Mourinho, Stramaccioni, Cúper, Simoni og alle de andre Intertrænere, der har været igennem tiderne. Det er ikke noget nyt. Det vil sige, at der altid vil opstå omstillinger, fordi vi stort set altid skal angribe med de fleste af vores spillere, for at få det første mål og komme foran. Kommer man foran, så løsner modstanderen op og så har en kamp. Det er såre enkelt.

Det er blandt andet også derfor, jeg anfægter dine idéer om, at vores trænere skal være defensivt dygtige, når nu vi bruger langt størstedelen i langt de fleste kampe i boldbesiddelse og med initiativet. Det vi mest har brug for, er en træner, der ved hvad vi skal, når vi har bolden og som kan skabe nok chancer til, at vi putter ét mål eller tre i kassen. Og det tror jeg, vi har fået i De Boer. Sidst jeg tjekkede, skal man score for at vinde.

Jeg har sjældent set et så uinspireret og håbløst Inter-mandskab, og det mener jeg virkelig.

Sidste sæsons kamp mod samme modstander og på samme bane var langt, langt mere uinspirerende - med den ene forskel, at vi dengang vandt 0-1. Jeg synes, hånden på hjertet, at kampen bestemt ikke kun var dum fra vores side. De scorer på en omstilling, hvor vi ved at mærke sidder tungt på begivenhederne (og har nogle store chancer). Herefter fortsætter vi belejringen, hvorefter der naturligvis opstår yderligere kontraer til Chievo. Det var ikke en god kamp - men direkte rædderlig? Næppe.

Pescara-kampen var ok, men igen vi giver aaaalt for mange chancer væk og kunne jo nemt have tabt kampen, hvis vi ikke havde haft Handa og heldet med os. Og ja sådan var det også nogle gange under Mancio. Det ved jeg godt.

Vi giver et par chancer væk, ja, men det er jo for naivt at stille det sådan op, at vi kun vandt, fordi vi havde Handanovic og held. Det er jo derfor, man har en målmand.

Skal man ikke også passe på med at mene at man slet ikke må kritisere De Boer bare fordi, han kun har haft holdet i kort tid?

Det skriver jeg da heller ikke? Jeg skriver bare, at meget af kritikken enten er forkert (f.eks. det med backspillerne) eller for unuanceret, omstændighederne taget i betragtning. Det handler for mig ikke om at tage De Boer i forsvar, men snarere at vi ikke endnu en gang uden grund gør Inter tråden til stedet, hvor sjov går hen for at dø. Desuden synes jeg, som sædvanligt, det er for dumt at lægge skylden hos én mand. Der render trods alt også 11 mænd rundt på banen, der har deres ansvar, mens vi også godt kan skele mod Mancini og, i mindre grad, mod Ausilio.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Mourinho var en laaaaangt dygtigere træner end De Boer da han kom til klubben. Han havde bevist sig på det ypperste niveau og var en træner-stjerne. Det er De Boer på ingen måde. På ingen måde. Så selvfølgelig er det en håbløs sammenligning. Mourinho var så god og havde præsteret så meget at det var ligegyldigt, at han ikke havde serie a-erfaring. Sådan forholder det sig altså ikke med De Boer.

Mht det du ikke synes giver mening. Prøv lige at læse det igen. Hvis man vil spille så højt med backs er det et must at slå et indlæg eller afslutte så man kan komme tibage på plads. Det er en dødssynd at aflevere ind i banen idet man risikerer at starte en kontra, som man ikke kan nå hjem og forsvare. Det er jeg ret sikker på står i fodbold-trænerens ABC. Det er jo et eller andet sted også logik for burhøns.
Skrevet af Interforlivet
Mht presset i Ajax for at præstere har du sgu nok ret. Der er selvfølgelig meget pres på. Men forskellen på at træne talenter på 19 og verdensstjerner der tjener 30-40 millioner om året, skal man altså ikke undervurdere tror jeg.
Skrevet af Flying Dutchman
Mourinho var en laaaaangt dygtigere træner end De Boer da han kom til klubben.

Nej. Mourinho havde haft mere succes, til dels på et højere niveau. Der er en forskel. En ret stor én, faktisk.

Mourinho var så god og havde præsteret så meget at det var ligegyldigt, at han ikke havde serie a-erfaring. Sådan forholder det sig altså ikke med De Boer.

Fordi du skriver det, eller hvordan?

Altså, hvis du stadigvæk ikke kan se det håbløse i at fremhæve De Boers manglende Serie A erfaring som én af dine anker, så er der altså langt vej hjem.

Prøv lige at læse det igen.

Stop dig selv. Det er en omgang vrøvl, du fyrer af - både måden det er skrevet på (fordi jeg skal da lige love for, jeg skulle bruge en gang eller tre for at grave din pointe frem) og den måde, du tilsyneladende forstår fodbold på. Det holder nemlig ikke stik med virkeligheden (diverse ´Jesper Olsen afleveringer´ fraregnet, selvfølgelig).

Hvis man vil spille så højt med backs er det et must at slå et indlæg eller afslutte så man kan komme tibage på plads. Det er en dødssynd at aflevere ind i banen idet man risikerer at starte en kontra, som man ikke kan nå hjem og forsvare.

Case and point. Hele det her afsnit gælder kun, hvis du forudsætter, at resten af holdet (og her er midtbanen og de andre forsvarere vigtigst) ikke følger med i spillet.

Hvis du, om én eller anden uransagelig årsag, går ud fra, at backspilleren slår en fejlaflevering, mens han står bag både midtbanens og forsvarets linjer, så har du misforstået ét eller andet fuldstændigt. Men sådan fungerer det jo heldigvis ikke. Det er i øvrigt ikke en dødssynd at aflevere ind i banen - altså, medmindre man selvfølgelig gerne ikke vil beholde bolden. Jeg foreslår, du ser på hvordan hold som Barcelona og Bayern bruger deres backs. De aflevere ofte og gerne ind i banen, for ligesom både at beholde bolden og deltage i det offensive spil. Det er hverken et nyt eller et dumt koncept.

Praktisk eksempel: D´Ambrosio render langs siden. Han kommer cirka halvvejs på modstanderens banehalvdel og vil her aflevere bolden til en medspiller (lad os sige: Banega). En modstander opsnapper bolden. I det her tilfælde er i hvert fald den ene af de centrale midtbanespillere, og formentlig også den anden stadigvæk bag bolden, mens midterforsvaret og den anden back også vil være bag D´Ambrosio´s linje. Det vil sige, der er fem spillere, plus en målmand, der kan nå enten at stoppe omstillingen eller bremse den sådan, at holdet - og D´Ambrosio! - kan nå at komme på plads igen. Såfremt spillet er en smule længere frem - lad os sige, i frimærket - og D´Ambro ikke når tilbage, så gør Candreva eller Banega.

Det er sådan, fodbold fungerer, og ikke som du udlægger det: at bolden bliver afleveret til en modstander, der efter ti sekunder og helt uhindret står foran Handanovic, fordi alle vores markspillere om én eller anden uransagelig årsag står og gøgler på modstanderens tredjedel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Nej nu er det fandeme nok! Jeg har ladet tvivlen komme dig til gode i lang nok tid nu. Men du er jo tydeligvis blottet for alt andet end tunnelsyn (illustreret glimrende ved at du nu gudhjælpemig forsøger at modbevise min påstand om, at Mourinho ikke skulle være en bedre træner, da han kom til Inter end De Boer. WTF!? Det skriger jo til himlen! Prøv eventuelt at finde bare én bruger der vil give dig ret i det. Det er jo det rene galimatias. Du nægter bare at stille dig andet end kritisk eller uforstående over for ALT hvad jeg skriver.

Tror du seriøst at du har ret i ALT hvad du siger, mens jeg tager 100% fejl!? Hvad fanden er det for en indstilling at have!? Tror du seriøst at du sidder med sandheden, mens mine observationer i de første tre kampe har været rene fatamorganaer? Lær dog for helvede at respektere andre folks holdninger - også selvom du ikke deler dem! Jeg ser noget, du ser noget andet. Hvad er det omkring dette faktum du ikke forstår?

JEG SYNES AT FORSVARET UNDER DE BOER HAR SET MERE USIKKERT UD END DET GJORDE UNDER MANCINI. DET SYNES DU IKKE. DEAL. WITH. IT.

Hvad fanden er det du regner med? At jeg lige pludselig siger: "Nå ja tusind tak orakel, nu hvor du fortæller mig at det ikke hænger sådan sammen, så har jeg jo nok slet ikke set det, jeg ellers troede jeg havde set.

Du har ikke ÈN GANG skrevet. "Det har du ret i". Betyder det at ALT hvad jeg har skrevet, er forkert? Hvis nu du mener det, så prøv lige engang at overveje, om den der beskyldning om at jeg var kværulant, egentlig passede bedre på dig selv. For det her er til grin. Jeg gider ikke diskutere mere med dig nu, og hvis vi skal diskutere en anden gang, bliver du fandeme nødt til at lægge din stil om og lære at acceptere at folk kan se anderledes på tingene end dig. Du har ikke patent på sandheden. Jesus fucking christ hvor er det dog træls med sådan noget her!
Skrevet af OC
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Shit, tag da lige en slapper, menneske. Hvis det kan pisse dig så meget af, at jeg er uenig i det, du skriver, så er bold.dk måske ikke det rette sted for dig - og det mener jeg helt oprigtigt, uden at ville have dig væk. Jeg er, som skrevet, kun glad for flere deltagere i debatten. Men nu er det jo også en debat - og så må du kunne tåle, at folk er uenige med dig.

Med hensyn til sammenligningen af Mourinho og De Boer, så synes jeg, du skal bide mærke i, at jeg på intet tidspunkt har skrevet, at Mourinho ikke var mere succesfuld (<- nøgleordet) end De Boer er nu, da førstnævnte kom til. Der er ingen tvivl om, at Mourinho havde prøvet (komparativt) mere succes i 2008, end De Boer har prøvet indtil nu. Der er endvidere heller ikke meget tvivl om, at Mourinho har været vores bedste træner, velsagtens siden de glade start 70´ere og under alle omstændigheder i min tid som Interfan. Jeg vil endvidere vove den påstand, at, medmindre De Boer skaffer et treble i hus i sin Intertid, Mourinho´s status som sådan også vil være uændret i et par år endnu.

Men der er dog forskel mellem ´succesfuld´ og ´god´. Jeg husker, da Mourinho kom til, at der var meget tvivl blandt Interisti, om han var et godt valg. Han var jo lige blevet fyret i Chelsea og der var tvivl om han kunne gøre det bedre end Mancini v.1 i Europa (som jo var det, Mancini blev fyret for). Prøv du at læse de første par sider her i forummet. Det var ikke givet, at han også ville være en god træner for Inter, hvilket ligesom er min pointe til at begynde med.

Dit store problem er, at du bedømmer Mourinho retroperspektivt som Inter-træner og De Boer på baggrund af hvad han har opnået indtil videre. Du sammenligner altså æbler og pærer. De Boer er ikke så succesfuld nu, som Mourinho var, da han startede sin karriere i Inter - men det betyder ikke, at han ikke kan ende med at være en god træner for os. ´Succesfuld´ er nemlig ikke lige med ´god´.

Tror du seriøst at du har ret i ALT hvad du siger, mens jeg tager 100% fejl!?

Jeg har aldrig skrevet, du tager 100% fejl. Jeg synes, du tager fejl i meget, mens jeg også er uenig i en del, men ikke det hele. Endvidere tror jeg selvsagt, at jeg har ret i alt jeg skriver. Ellers ville jeg ikke skrive det. Du skriver vel forhåbentligt ikke på noget, du ikke tror, du har ret i? Det ville for alvor være en øvelse i futilitet.

Tror du seriøst at du sidder med sandheden, mens mine observationer i de første tre kampe har været rene fatamorganaer?

Du udviser her, på tredje dag, alvorlige forståelsesproblemer. Jeg har aldrig påstået, at der ikke har været omstillinger eller defensive problemer her i de første par kampe. Det jeg til gengæld anfægter er, at det ansvar kun falder hos De Boer og at det er noget nyt i forhold til Mancini. Det er der, du tager fejl.

Lær dog for helvede at respektere andre folks holdninger - også selvom du ikke deler dem! Jeg ser noget, du ser noget andet. Hvad er det omkring dette faktum du ikke forstår?

Jeg respekterer dine holdninger - ellers vil jeg ikke anfægte dem, ej heller bruge tid og energi på at diskutere med dig. Men nu er der forskel på at anskue tingene forskelligt og at tage fejl - og du tager simpelthen fejl i, at vi under Mancini havde færre defensive problemer end vi gør her i de første tre kampe.

Du har ikke ÈN GANG skrevet. "Det har du ret i". Betyder det at ALT hvad jeg har skrevet, er forkert?

Det er jo nok, fordi jeg synes, du ikke har ret i særligt meget. Og det har du bare at kunne tåle. Du har ikke kunnet overbevise mig på noget tidspunkt med dine argumenter.

Hvis nu du mener det, så prøv lige engang at overveje, om den der beskyldning om at jeg var kværulant, egentlig passede bedre på dig selv.

Jeg tror, du misforstår ordet ´kværulant´. Hvis du havde skrevet ´stædig´ og ´stålsat´, så har du 110% ret.

[...]og hvis vi skal diskutere en anden gang, bliver du fandeme nødt til at lægge din stil om [...]

Det kommer ikke til at ske. Det er da snarere dig der bør overveje tingene, når nu det kan pisse dig så meget af, som det nu gør.

Jesus fucking christ hvor er det dog træls med sådan noget her!

Slap nu af, menneske - det er kun et fodboldforum.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
Nu har interforlivet argumenteret for hvordan han synes forsvaret er anderledes organiseret end under forrige træner, og det har du så affejet med at det simpelthen bare er forkert, men jeg er blevet nysgerrig på hvorfor det er forkert? Kunne du ikke give et par ord om det i stedet for alt det personfnidder?

Okay ud over at jeg fik oprettet lige rigeligt indlæg, kan jeg se at jeg har misset en hel sides indlæg. Jeg har heldigvis en lang togtur foran mig, så jeg ser lige om jeg bliver klogere.
annonce
0